Maandag 6 januari
Als Anton zich opdringt aan Tim en Julia, zijn zij hier niet van gediend. Lorena bluft bij de bank over haar inkomen. Nina gebruikt een lichte blessure om Vincents aandacht te trekken. Rikki heeft het moeilijk en lijkt het voor zichzelf te verknoeien. Ze is geraakt als Sjors hulp biedt

Dinsdag 7 januari
De ontmoeting tussen Lucas en Menno’s ouders verloopt stroef en onwennig. Sjors is geschokt door een besluit van Tim. Nuran moet met slecht nieuws naar Rik toe, waarna hij haar een moeilijke opdracht geeft.

Woensdag 8 januari
Rikki kan het niet meer aan dat iedereen het steeds maar over één ding heeft: haar vader. Anton laat zich niet kennen als Janine vermoedt dat hij eenzaam is. Zijn gedrag zorgt echter wel voor een gênante situatie. Aysen eist van Rik dat hij zijn frustraties niet meer op Nuran afreageert.

Donderdag 9 januari
Anton voelt zich vernederd door Bianca en misdraagt zich in De Koning. Sjoerd raakt verward door Rikki. Lorena kan het niet aan als Vincent van mening is dat ze een veel te hoog salaris heeft. Nina krijgt steeds meer hoop na lichamelijk contact met Vincent. Vincent vrijt echter met een ander.

Vrijdag 10 januari
Anton dropt een bom bij Sjoerd en Bianca. Lucas wordt boos als Menno iets achter zijn rug om aan het regelen is. Er wordt van twee kanten aan Nuran getrokken: Rik wil weten hoe het nu verder gaat tussen hen en Aysen vindt dat Nuran meer aan zichzelf moet denken.

83 comments on “Spoilers 6 t/m 10 januari

 1. Niks over Ludo en Janine 🙁 Wat mij betreft blijft Anton voor eeuwig eenzaam.
  Krijg de enge kriebels van dit personage.
  Ik hoop dat Sjoerd en Rikki weer bij elkaar komen.

  1. Ja , ik vind die Anton ook een engerd. En Joep Serton een tweederangsacteur. Waar je hem ook in ziet, hij is altijd dezelfde creep.

 2. Vage spoilers.
  Zou Stefano 7 januari er al bij zijn of zou dat alleen met Menno’s ouders en Janine zijn? Of misschien belt Menno Stefano op 10 januari en komt ie dan pas.
  Ook vraag ik me af of het slechte nieuws wat Nuran voor Rik heeft iets nieuws is of dat het weer gewoon is dat Rikki hem niet wil zien.
  Vaag, dus.

  1. Ik denk dat het met de ouders te maken heeft misschien ligt het aam mij maar ik denk datstefano ook in het nieuwe fimpje’ de emotie lopen hoog op’ of hij is er een dag voor dat spoiler

 3. lucas wordt verrast door stefano lucas is blij om te broer te zien paar collega zult ontzettend blij zijn sefano hij is ook ontzetend blij lucas vertelt aan menno dat is stefano hij broer van lucas menno beste vriend van lucas stefano hij best groot uit ziet vroeg me af wanneer komt charlie en jack in serie

  1. Interpunctie is en blijft een groot goed. Waar heb je dit fantastisch taalgebruik geleerd. Je fantasie is levendig en blijkbaar volg je gtst nog niet zo lang. Stefano is de vader van Lucas en broer van Ludo……

 4. Het zou wel grappig zijn als Vincent en Sjors in bed belanden… Dat gebeurde ook met Mike en Sjors toen Mike met Nina aan het daten was.

 5. Het zou wel grappig zijn als Vincent en Sjors samen in bed belanden… Dat gebeurde ook met Mike en Sjors toen Mike nog met Nina aan het daten was.

 6. Volgens mij is Stefano een zoon van Ludo en ???
  Ik zou graag wat meer duidelijkheid willen hebben wat er nu met Rick gaat gebeuren, een wonder??? Of gaat hij er echt uit?
  Één dezer dagen gaat Vincent er uit, hij heeft een kort contract, is een prof toneelspeler, en wilde wel eens ervaren hoe het er bij GTST aan toe ging.
  Ergens heb ik gelezen dat Martine Hafkamp ook weer even of langer terug komt? Leuk?
  En met Maxime gaat het even niet goed, ze is door de mand gevallen, door het deleten van Nina’s PC. Ze moet ook op korte termijn gaan opbiechten dat Vincent haar zoon is, voordat hij de serie verlaat, spannend! Maar hier begrijp ik niets van.

 7. Anja, wat een onzin,

  Vincent zit er pas in, tevens bij de vaste cast, dus die gaat echt nog niet weg, bovendien is zijn verhaallijn nog steeds lopende.

  Inge Ipenburg komt niet terug, dit is al zo vaak gezegd, ook door haar zelf.

  Stefano is de zoon van Sophia en Mamiliaan, de vader van Ludo, zodoende is Stefano een broer.

 8. Over wat Sjoerd heeft gedaan met Anton heb ik ook zo mijn twijfels. Ergens heeft Tim gelijk en zou het eens goed zijn geweest voor Anton om lekker wakker te worden op straat in zijn eigen kotst. Hij heeft het inderdaad wel allemaal aan zijn eigen te danken. Aan de andere kant snap ik Sjoerd ook weer dat het zijn vader is, dat hij die niet op straat kan laten liggen. Eigenlijk iets wat Anton toen met Sjoerd wel heeft gedaan. Het was ook natuurlijk Sjoerd zijn eigen schuld maar dit was ook Anton zijn eigen schuld.

  Tim die eens even niet aan zich zelf denkt maar toch aan zijn moeder. Julia is op dit moment erg ongelukkig in Meerdijk. Het is ook beter voor haar om terug te gaan naar Amerika.

  Pff van Maxime begin ik echt genoeg te krijgen. Ik heb de aflevering dus niet gezien dat ze de ontwerpen van Nina heeft verwijderd, maar wat een lage streek van haar om haar nichtje dit aan te doen alleen maar om te voorkomen dat ze niks krijgt met Vincent. En nu zit ze weer van die onzin verhalen te vertellen tegen Lorena. Ze zorgt iedere keer dat ze meer in de problemen komt want Nina is er nu achter dat Maxime die ontwerpen heeft verwijderd en wilt natuurlijk erg graag weten waarom? Komt natuurlijk met het excuus dat het per ongeluk is gegaan. Hoe walgelijk het ook zou zijn ik hoop net dat Nina en Vincent iets met elkaar krijgen dan moet ze tenminste eerlijk zijn en zijn we van deze verhaallijn (wat ik echt nergens op vindt slaan) af.

  Wel lullig dat Stefano in de eerste instantie niet komt op de bruiloft van zijn zoon. Hij is toch je zoon werken of niet werken. Maar goed we weten nu toch allemaal dat hij wel komt.

  Ik denk wel dat Janine een goede keuze heeft gemaakt. Niet omdat Ludo erge dingen doet dat is nu eenmaal Ludo maar meer want hij haar vorig jaar heeft aangedaan. Hij gelooft eerder zijn zus dan zijn eigen vrouw. Terwijl Janine bewijs had en hij laat dat bewijs ook nog eens spoorloos verdwijnen. Daarbij als Ludo en Janine weer bij elkaar komen krijg je dat hele gedoe met Maxime meer. Ik vind nu wel dat Ludo en Janine nu wel uit elkaar moeten blijven. Dit aan trouwen, scheiden, trouwen, scheiden, weer trouwen, weer scheiden is nu wel leuk geweest.

  Sinds wanneer doen Tim en Sjoerd weer normaal tegenover elkaar? Wel grappig sinds Tim meer belangstelling heeft voor Sjors beginnen die twee ook weer met elkaar over weg te kunnen.

 9. Als Rik eruit zou gaan, zou dat al lang van te voren bekend zijn gemaakt.

  Toen Sabine Koning (Anita) ging stoppen, werd dat in september bekend gemaakt, terwijl ze in februari overleed

  1. Dan hoeft dat niet bij iedereen zo te zijn. Bij bijv. Mike was het in augustus bekend terwijl hij het in januari al wist, en dat is bij veel meer niet bekend.

   1. Bij Wiet was het ook de bedoeling dat het niet bekend zou zijn, maar Cynthia Abma versprak zich. En dat Edwin eruit ging kwam ook als een totale verrassing………dus het zegt niets dat het nog niet bekend is. En ik zou niet weten hoe Rik nog onder zijn straf uit zou kunnen komen…..

 10. In de promo wordt iemand gereanimeerd. Zou dit Menno zijn? Waardoor Rik uiteindelijk zijn straf zal weten te ontlopen?
  Ik hoop niet dat het Menno is. Dan zal Lucas weer een geliefde verliezen. Zou het leuk vinden als ze bij elkaar bleven. Maar waarschijnlijk is Menno geen vaste rol.

 11. Volgens mij heeft Dave nog steeds opnames. Dan lijkt het me sterk dat Menno dood gaat. Nee, ik denk eerder dat het om Tim gaat. Anton zit al aan de grond, als hij dan nóg een zoon verliest…

 12. promo net bekeken het is menno niet zo te zien het waren iets blonderen haren

  promo bekeken het was menno niet deze haren waren blonder

 13. Ik ben wel eens benieuwd wanneer deze stukken worden uitgezonden. Ik ben bang dat het ook Menno is. Ik denk als Menno erin blijft hij ook al een foto had, en dat heeft hij nog steeds niet.

  Ik kan me wel heel goed voorstellen dat Nuran het niet meer ziet zitten met Rik. Zoals het er nu naar uitziet komt hij voorlopig niet uit de gevangenis wat voor een toekomst heeft ze nog met hem.

 14. Waarom denkt iedereen dat Menno dood gaat? Ten eerste lijkt het me sterk dat ze alweer een love interest van Lucas dood laten gaan. Zeker na de ophef die ontstond na de dood van Edwin. En Dave had zeker tot aan de kerstvakantie nog opnames. Het is gewoon niet logisch.

 15. HET IS RIK

  Promo nog eens bekeken, en het is een zwart shirt dat hij aanheeft in de cel, en tijdens de reanimatie is er een zwart shirt stuk geknipt.

  OH MY FUCKING GOD

 16. Ik denk ook dat diegene die gereanimeerd wordt RIK is. Dat zwarte shirt is inderdaad open geknipt en lijkt het zelfde als het shirt wat hij een paar sec eerder in het promo filmpje draagt. Ook als je de opname op pauze zet en langs de handen van Anton kijkt zie je de haar kleur van RIK… En aangezien RIK en NURAN zo’n heftig gesprek hebben denk ik dat RIK het niet meer zag zitten en zichzelf wat aan heeft gedaan (poging).. Het zal vast wel goed komen, eye opener voor RIKKIE.. NURAN verteld alsnog over DANNY… Maar goed dat is speculatie… Afwachten maar weer

  1. Er zijn meerdere in zwarte pak. Menno en Lucas hebben een wit pak aan dus vallen af. Bing is het ook niet hij zag samen met Lucas een ingepakte ding in het water. Vincent is kaal en Anton reanimeert. valt dus ook af. Wat zal Nina hebben met haar arm?

 17. Ik denk dat de spreekwoordelijke bom van anton is dat hij weer bij sjoerd en bianca komt wonen. Ik vind anton eigenlijk een beetje sneu. niet mijn favoriet.

  En ik vind het super dat Stefano weer terug komt. Hopelijk blijft hij een lange tijd!

  Ik ben heel benieuwd wie er gereanimeerd wordt! Spannend hoor!

  En met wie vrijt Vincent? Ik denk sjors of lorena. Al vind ik sjors leuker bij tim. Maar lorena weet dat nina hem leuk vind. Maar maxime noet gewoon gaan opbiechten. Ik hoop dat ludo haar dan uit huis zet. Het word tijd dat ze alleen gaat wonen!

 18. Weet je wie ik echt sneu vindt Maxime. Ik wist gewoon dat ze de smoes ging verzinnen dat ze de ontwerpen per ongeluk heeft verwijderd. Lorena gelooft haar natuurlijk niet omdat Maxime van tevoren Lorena ervan wilde overtuigen dat Ludo wilde dat Vincent haar ging vervangen. En dat nep huilen dan van Maxime. Pff mens ga eens de waarheid vertellen. Ook Vincent gelooft haar niet helemaal.

  Jef zijn reactie kan ik best wel begrijpen. Hij kent Rik al heel erg lang, en weet eigenlijk dat Rik niet tot moord in staat is en wilt hem natuurlijk graag helpen. Dan heb je nog koppige Rikki die gewoon een grote mond op zet tegenover Jef. Jef zit er gewoon heel erg mee. Dan heb je natuurlijk Lucas die helemaal gelukkig is met Menno. Dan kan ik me wel voorstellen dat je er dan even niet tegen kan.

  Rikki haar houding is terecht. Ik vind het zielig voor Rik dat zijn dochter hem niet meer wilt zien. Eerste instantie wilt ze de brief niet eens lezen. Ze leest hem toch en de inhoud ervan doet haar zeker wat maar dat weegt niet op wat ze heeft meegemaakt na het ongeluk. Ze heeft Mike zien vallen en zien liggen. Ze heeft er een trauma van overgehouden door wat haar vader heeft aangedaan. Ik snap wel als zij zegt “dat hij eerst maar eens zijn straf gaat uitzitten, dan kijken we verder wel”. Voordat zij hem kan vergeven moet hij eerst maar eens boete wat hij gedaan heeft. Dat Nuran hem zo gemakkelijk kan vergeven en nog een toekomst met hem ziet (nu nog wel dan), dat is haar keuze, maar bij Rikki ligt het totaal anders. Kun je wel zeggen het is je vader hij heeft alles opgegeven toen je moeder stierf. Ja leuk, maar toch is er iemand dood door hem.

  Nu ik lees dat het ook Rik kan zijn die kantje boord ligt zou dat ook best kunnen. Zijn dochter wilt niks meer met hem te maken hebben en Nuran ziet ook geen toekomst meer met hem. Hij heeft eigenlijk niks meer. Ik ben benieuwd. Gaat wel weer spannend worden.

 19. Rik wordt gereanimeerd na een zelfmoordpoging

  En de persoon die in het water ligt is duidelijk een vrouw: Yasmin???? -> Menno krijgt het voor elkaar dat Stefano toch naar de bruiloft van zijn zoon komt, omdat zijn ex -vrouw in het water wordt gevonden, blijft hij iets langer (misschien krijgt hij een korte relatie -> Bianca of Lorena)

  1. @Wil: 1. Jasmine en Stefano zijn nooit gescheiden. Hij wilde dat wel, maar zij ging toen dood.
   2. Jasmine kan helemaal niet komen aandrijven want Nick heeft haar uit het water gehaald.
   3. Een relatie met Lorena kan nog, maar met Bianca echt niet.

   1. En waarom zou Stefano niet verliefd kunnen worden op Bianca? Heb zelf ook al aan deze mogelijkheid gedacht en ik zie het nog best gebeuren. Het feit dat het hier dan om Lucas’ vader en Edwin’s moeder gaat kan juist gebruikt worden in dat verhaal.

 20. maandag 13 januari
  Noud is geschokt wanneer hij hoort over Nina´s gevoelens. Bing is van mening dat Nuran en Rik alles kunnen overwinnen, maar wil Nuran dat ook? Lucas ontdekt wat Vincent en Aysen samen delen. Rik probeert Aysen te chanteren.

  dinsdag 14 januari
  Sjors ontdekt dat Rikki Sjoerd weer terug wil. Vincent wil weten waarom Nina ineens zo moeilijk tegen hem doet. Sjoerd is ongelukkig door het gestrande huwelijk van zijn ouders. Tim wil van Sjors weten wat ze voor hem voelt.

  woensdag 15 januari
  Lorena moet een offer brengen om aan geld te komen. Bianca legt haar alimentatie-eisen op tafel. Tim doet Sjors een belofte. Rikki hoort een gesprek dat niet voor haar bedoeld is.

  Bron: TV gids

 21. Heeft iemand misschien de aflevering van dinsdag 7 januari al gezien? Ik ben erg benieuwd wat er gebeurt, maar ik kan de aflevering niet betaald vooruitkijken helaas.
  Graag zou ik horen hoe die aflevering verloopt.

 22. Gtst moet personages niet zo om zeep helpen steeds joep sertons is een fantastisch acteur maar het personage anton word zwaar om zeep geholpen

 23. Haha Lorena die maar een peperduur cadeau wilt geven aan Lucas en aan Menno. Noud die het maar over die roze tandem heeft haha. Lorena heeft helemaal geen geld meer. De bank reageert precies zoals de bank ook in het echte leven zou reageren. Jij hebt verder niks doorgegeven dus moet je, je schuld maar meteen betalen heb je het niet jammer dan. Ludo had wel gelijk wat Lorena betreft qua schulden. De bank gaat dadelijk beslag nemen op tasjesdief en is Nina er de dupe van. Toch niet zo slim van haar om Lorena aan te nemen.

  Zeurpiet Tim: Rikki heeft het momenteel ontzettend moeilijk met het contact te verbreken met haar vader en Tim loopt maar te zeuren dat zij geen aandacht voor hem heeft. Sterker nog eigenlijk boeit het hem niet meer want hij kan nu zijn gesprekken voeren met Sjors. Eigenlijk bedoelt hij: van Rikki krijg ik geen aandacht meer die ik heel hard nodig maar die geef jij mij nu. Laat die hele relatie maar lekker op te klippen kloppen zodat Tim eens niet zo’n ongelooflijke lul is die alleen maar aandacht wilt.

  Wiet durft niet aan Rikki te vertellen dat ze verliefd is op Sjoerd. Wat eigenlijk ook belachelijk is want Rikki is met Tim heeft Sjoerd aan de kant gezet voor Tim. Dus waarom zou Wiet haar gevoelens voor Sjoerd bij Rikki moeten verbergen? Nee wat ga je nu weer krijgen. Sjoerd blijkt ook gevoelens voor Wiet te hebben. Die krijgen een relatie en ineens wilt Rikki hem ook weer terug. Hij kiest voor Wiet heb ik in voorstukjes gezien. Rikki moet eens even alleen zijn. Ze had iets met Sil die ging de gevangenis in. Toen het nog niet uit was tussen haar en Sil werd ze verliefd op Sjoerd. Die relatie stond even op een laag pitje door het overlijden van Edwin, het vreemdgaan van Anton, Tim die ineens in het leven kwam. Dus Sjoerd was even niet zo gelukkig en Rikki werd ineens plotseling verliefd op Tim en kreeg weer een relatie met hem. Dus mocht Tim het uitmaken ivm Sjors. Sjoerd gelukkig zijn met Wiet. Is ze even alleen en is ze niet zo’n mannenverslindster. Want zo wordt ze er nu eigenlijk neergezet. Dat vind ik jammer.

  1. Ik denk ook dat het goed is voor Rikki om even alleen te zijn. Gewoon even op haar eigen dingen focussen, daar heeft ze nu wel even genoeg aan. Ik hoop wel dat Rikki & Tim uiteindelijk bevriend kunnen blijven, want ik vind ze nog steeds erg leuk samen. Echt jammer dat de schrijvers ze nu al uit elkaar halen (zo jammer, had echt niet gehoeven).

   Wiet & Sjoerd lijkt me wel leuk. Wiet is iemand die niet zo heel moeilijk doet, dus het zou leuk voor haar zijn dat ze eindelijk eens een lange relatie met een jongen zou krijgen. Ze heeft eigenlijk nog nooit een relatie gehad (met Edwin en Sjoerd had ze heel kort, met Noud had ze eigenlijk nooit iets).
   Wiet is nu echt een leuk personage, dus dat gun ik haar wel.

 24. @Demy, bij je reactie op “Zeurpiet Tim” en allen die je verder opnoemt in die alinea. Dit krijg je met al die pubers in GTST.

 25. Maandag 13 januari:
  Noud is geschokt wanneer hij hoort over Nina´s gevoelens. Bing is van mening dat Nuran en Rik alles kunnen overwinnen, maar wil Nuran dat ook? Lucas ontdekt wat Vincent en Aysen samen delen. Rik probeert Aysen te chanteren.

  Dinsdag 14 januari:
  Sjors ontdekt dat Rikki Sjoerd weer terug wil. Vincent wil weten waarom Nina ineens zo moeilijk tegen hem doet. Sjoerd is ongelukkig door het gestrande huwelijk van zijn ouders. Tim wil van Sjors weten wat ze voor hem voelt.

  Woensdag 15 januari:
  Lorena moet een offer brengen om aan geld te komen. Bianca legt haar alimentatie-eisen op tafel. Tim doet Sjors een belofte. Rikki hoort een gesprek dat niet voor haar bedoeld is.

  Donderdag 16 januari:
  Het proces tegen Rik begint. Hij hoopt dat Nuran en Rikki op de zitting zullen verschijnen. Sjoerd probeert zijn moeder in te laten zien dat ze ongelukkig zal worden van een vechtscheiding. Menno bereidt een grote verrassing voor Lucas voor, maar of Lucas daar nu zo blij mee is?

  Spannende spoilers! Bron: tvgids

  1. Rikki zal vast óf Tim & Sjors horen óf Sjoerd & Wiet (ligt eraan wanneer Sjoerd & Wiet iets krijgen). Ik ben ook erg benieuwd naar het proces tegen Rik en hoe dat gaat verlopen qua straf etc.
   En die zielige Noud die waarschijnlijk hoort dat Nina verliefd is op Vincent. 🙁

 26. Er zijn uitzendingen bij die je makkelijk kan missen, van vanavond tenminste wel, 06-01. Vreselijk, momenteel zit er totaal geen vaart in, en dan gaan kijkers afhaken. Er spelen grote problemen, maar we krijgen steeds hetzelfde te zien, het lijkt wel of de schrijvers even aan een lange vakantie toe zijn. Even dacht ik, we gaan de snelheid van as the world turns halen. Maar dat tempo kunnen de schrijvers niet halen, helaas. Alles duurt veel te lang.
  En er zitten “spelers” in die wel een lange cursus acteren mogen gaan volgen, te beginnen met Nina, wat blijft dat toch een afgang!
  Elke keer als ik een aflevering kijk, op dit moment, denk ik “schiet toch eens een beetje op”.
  Die schrijvers zijn natuurlijk niet gek, er moeten op dit ogenblik zo veel beslissingen genomen worden, en die stellen we lekker heel lang uit. Maar dat maakt het voor ons kijkers, er niet leuker op.

 27. Anton: “waarom moet ik van Rikki horen dat jij weggaa?” Eh het gaat je misschien helemaal niks aan wat Julia doet. Die heeft haar punt toch duidelijk gemaakt. Tim zijn reactie tegenover Anton is zeer terecht. Daarbij stoort Anton het afscheidsdiner tussen moeder en zoon. Komt hij bij Julia niet verder ach dan proberen we het toch nog een keer bij Maxime. Die ook niks meer met hem te maken wilt hebben.

  Best grappig dat Sjors Rikki advies gaat geven terwijl Tim achter Sjors aan loopt haha. Nogmaals hoe Rikki op alles reageert kun je haar echt niet kwalijk nemen. Haar vader zit in de gevangenis voor moord.

  Het hoge woord is er uiteindelijk uit. Het is uit tussen Rikki en Tim. Dat is ook maar beter ook want ze hadden alleen maar ruzie nu weer. Rikki wilt nu graag met iemand praten over haar vader en Tim begint natuurlijk weer over zijn problemen met zijn vader. Die uitval van Rikki is heel terecht want hoe kun je de vaders nu gaan vergelijken. Eentje die kan zijn rits maar niet dichthouden en de ander zit in de gevangenis voor moord. Dat is toch totaal iets anders. Alles moet om Tim draaien. Alles wat Tim meemaakt is veel erger dan wat Rikki meemaakt. De enige reden waarom hij het uitmaakt is omdat hij van Rikki niet meer genoeg aandacht krijgt. Dan wordt hij verliefd op iemand wat hem wel aandacht geeft Sjors. Wat ik wel vind is dat Rikki wel snel over de relatie met Tim heen is want de volgende week wilt ze Sjoerd weer terug.

  Ik vind Wiet en Sjoerd trouwens wel een leuk koppel samen. De vorige keer was het misgelopen omdat Wiet eigenlijk Edwin wilde. Ze zijn alle twee nu volwassener. Ik denk dat het best kan werken tussen die twee, als Sjoerd zich niet teveel gaat bezighouden met Rikki. Die gaat dat natuurlijk niet leuk vinden. Veel te zeggen heeft ze niet want zij heeft Sjoerd vorig jaar gedumpt.

  De actie van Lorena kan ik me ergens best wel voorstellen. Het is natuurlijk niet goed te keuren wat ze heeft gedaan, maar als je zo erg een mes op je keel krijgt gezet kun je gekke dingen gaan doen. Zoals je contract veranderen.

  Volgens mij ziet Vincent Nina niet zoals zij hem ziet. Hij ziet haar nog altijd als de dochter van zijn baas waar hij met zijn handen van af moet blijven terwijl zij wel meer met hem wil. Ik denk ook dat de volgende week Vincent het bed induikt met Nina. Ze kunnen die twee echt niks met elkaar laten krijgen dat kan echt niet. Dat hebben ze ook niet doorgezet met Sjors en Jack.

  Maxime probeert echt iedereen voor haar karretje te spannen zeg. Eerst Vincent dan Ludo. Alle twee mislukt. Zij moet zelf haar excuses aanbieden aan Nina niet andere het laten doen voor haar. Beter nog de waarheid vertellen.

  Wat me opgevallen is vorige week was Lorena met Bing, Noud, Wiet en Sjoerd het cadeau aan het bespreken. Sinds wanneer kan Lorena weer in een ruimte zijn met Wiet? Vind ik een beetje vreemd.

 28. Stefano is niet de broer van Ludo maar zijn zoon. Zijn moeder is Sophia. Toen Ludo in de rolstoel zat, heeft Janine een slippertje gemaakt met Stefano en daar is Lucas uit voortgekomen.

  1. @ Daisy

   Stefano is wel de broer van Ludo. Er werd altijd gedacht dat Stefano Ludo’s zoon was, maar eind 2003 werd bekend dat Maximiliaan Sophia verkracht had en dat daar Stefano uit voorgekomen is ;).

 29. Wat ik nou zo raar vind aan de aflevering van gister. Lorena gaat het contract vervalsen, van 3000 gaat ze naar 5000 euro per maand, en dan heeft ze later een afspraak met die man van de bank en die zegt doodleuk: Je verdient nu bijna het dubbele dus je kan meer gaan betalen.. (Dus met de Rozenboom verdiende ze ong: 2500 per maand? )

  Wat ik nou dus niet snap waarom voelt Lorena de behoefte haar contract te moeten vervalsen als haar inkomsten nauwelijks verandert zijn..? Beetje overbodig zo want ze verdient nu dus ong hetzelfde als toen ze de Rozenboom nog had, dan is er toch geen probleem met dat aflossen..?

  Vind het een beetje rare wending en beetje overbodig.. Als je dan dit zo nodig erin wilt schrijven let dan wat beter op. Het was realistischer geweest als Lorena met de Rozenboom rond die 5000 euro zat, nu met Tasjesdief op 3000. Dan had ik gesnapt waarom ze dat contract zo nodig moet vervalsen. Nu lijkt het alsof ze perse Lorena geldproblemen willen geven maar te lui waren het realistisch te maken voor ons..

 30. Ik denk dat Rikki Sjoerd helemaal niet echt terugwil. Ze wil gewoon niet aan haar problemen denken en “gewoon verdergaan met haar leven”. En Rikki denkt dat dit kan via Sjoerd.
  Mij lijkt het beter dat ze zich gewoon even op haar eigen problemen, Bram en haar opleiding focust, hopelijk laten de schrijvers dit ook zien.
  Ik vind het personage Rikki nog steeds erg leuk en Robin Martens speelt echt geweldig. Ze is mijn favoriete actrice in GTST. Het personage heeft de afgelopen jaren best heel veel grotere/uitgebreide verhaallijnen gehad, dus misschien kunnen ze Rikki nu ook tijdelijk net zo’n rol laten hebben als bijv. Noud, Wiet etc. hebben. Iets minder in beeld, betrokken in verhaallijnen van andere personages, maar niet zelf als hoofdpersonage. Ik denk dat dit goed is voor de rol van Rikki, ook al vind ik het nog steeds een van de leukste personages.

  Ik denk dat Sjoerd & Wiet samen een erg leuk koppel kunnen worden als de schrijvers het juist aanpakken en ze ook echt een kans geven. De laatste tijd worden zoveel leuke koppels onnodig weer uit elkaar gerukt, erg jammer. Het zou veel leuker zijn als koppels langer bij elkaar zijn en elkaar helpen en door problemen heenslepen, in plaats van dat relaties na een paar problemen uit elkaar gaan. Er kan genoeg in soaprelaties gebeuren zonder dat iedereen meteen uit elkaar hoeft te gaan. Al zijn er ook een paar uitzonderingen, want het moet niet zo ongeloofwaardig worden als de verhaallijnen van Anton & Bianca en Sjors & Bing. Ik snapte echt niet waarom die koppels de laatste paar keren toch samen werden gehouden.

Geef een reactie