Maandag 30 december
Janine bereidt zich voor op de gevolgen van haar publicatie. Het loopt echter heel anders wat Ludo betreft. Het valt Rikki op dat Wiet en Sjoerd samen steeds stiekem doen. Tim gelooft Sjors niet als ze zegt dat ze niets voor hem voelt. Anton viert zijn overwinning helemaal alleen.

Dinsdag 31 december
Vincent heeft het artikel gelezen en verbindt daar vergaande consequenties aan. Maxime schrikt hiervan. Sjoerd bemoeit zich met een conflict tussen Julia en Tim. Nuran probeert Rikki mee te krijgen naar Rik, maar moet hem uiteindelijk met een smoes afpoeieren.

Woensdag 1 januari
Als Maxime probeert om Lorena op te stoken tegen Vincent, maakt ze zich uiterst verdacht. Tim kan niet begrijpen waarom Sjoerd Anton heeft geholpen. Lucas krijgt slecht nieuws over de bruiloft. Nina en Vincent gaan naar een whizzkid om te proberen de verdwenen ontwerpen terug te vinden.

Donderdag 2 januari
Nina en Vincent trekken een verbijsterende conclusie. Het irriteert Rikki dat haar vader maar blijft proberen om in contact te komen en dus komt ze in actie. Het valt Noud op dat Jef zich vreemd gedraagt. Maxime moet een fout rechtzetten.

Vrijdag 3 januari
Sjors is blij dat Tim zijn best doet voor Rikki. Lorena neemt geen genoegen met een goedkoop kado-idee voor Lucas. Rik wil bewijzen dat hij geen waardeloze vader is. Wiet probeert Rikki af te wimpelen, maar haar leugen komt uit en Sjoerd is daarvan het slachtoffer.

65 comments on “Spoilers 30 december t/m 3 januari

  1. ludo en janine zijn net brooke en ridge ludo heeft net als ridge een kind verloren nu heeft nog een dochter met janine nina sanders en ludo is zelfs al opa van valentijn en nola en ridge en Taylor zouden opa en oma worden maar hun dochter was eigenwijs haar echtgenoot had al gewaarschauwd om niet op moter stappen en steffy kreeg een moter ongeluk en verloor het kindje in the bold

  1. vraagt sjoerd rikki ten huwelijk en rikki zegt ja in the club van lucas en bing komen ze wiet tegen en rikki en sjoerd vertellen dat ze gaan trouwen en wiet draait weer door en zegt tegen sjoerd of dat wel zeker weet om met rikki te trouwen gaat ze weer concact met haar vader zoeken via een wietabord en wiet wil rikki vermoorden op haar bruiloft maar sjors steekt hier een stokje voor dat wiet met een pistool naar de bruiloft van sjoerd en rikki gaat om rikki neer te schieten

   1. Onzin verhaal van @Gooitske. Lees wel vaker reactie van haar/hem, ook op andere sites van GTST. Heeft een beetje last van overtollige fantasie.

 1. sjors ontdekt dat ze wel kinderen kan krijgen
  en noud vind dat jef zich vreemd gedraagt jef houd iets achter over de geboorte van zijn verloren kleinzoon jeffrey heeft jeffrey een ketting je meegeven naar zijn geboorte met een haartje er in die hij uit jeffrey hoofdje haalde in zijn ketening gestopte jef is de enige die weet dat zijn kleinzoon jeffrey nog steeds leeft en houd dat geheim
  en nina en vincent ontdekken dat ze neef en nicht zijn en dat maxime zijn moeder is
  ludo en janine komen weer bij elkaar en ludo vraagt janine ten huwelijk met de kerst

  1. in the bold and beautiful is dit allemaal brooke die seks had met de zoon van ridge en Taylor die zwangerschappen van bridget / amber/ steffy bridget heeft twee kinderen verloren bridget werdt ontvuchtbaar verklaar naar dat draagmoeder van trap viel hun kindje verloor was zo overstuur dat naakt bij owen de twee hadden seks samen en bridget beviel na negen maanden van een zoon logan amber moore heeft twee kinderen verloren van rick ook zei kreeg de uitslag dat naar haar miskraam ontvruchtbaar verklaart jaren ontmoet oliver en liam en marcus de zoon van donna amber en marcus hadden een ono night stand gehad amber heeft negen maanden over gelogen na negen maanden beviel amber van een bruine baby dochter steffy en liam hadden ook een ono night stand gehad voor de bruiloft van hope en liam ook steffy verloor hun eerste kindje naar haar miskraam kreeg ze van haar gyncoloog te horen dat nooit meer zwanger kon raken steffy komt terug uit parijs voor bezoek aan haar opa eric en gaat weer terug naar parijs daar krijgt te horen van haar dokter dat behandeling gelukt en ze wel kinderen kan voldragen

   1. Lieve @gooitske je weet toch wel dit de de site is van de gtst fanclub he.;)
    Wat doet de info over de bold hier dan. En je hebt een hele hele grote fantasie hoor.misschien moet je dat eens door sturen naar de producers haha.

   2. Ik wilde al aangeven dat dit een GTST site is lees ik net de reactie van Pascalle pas haha. Zet op deze site gewoon dingen wat over GTST gaan. Mij boeit het echt niet wat er allemaal in The Bold gebeurt.

  2. Ach @Linda, @Gooitske heeft wel vaker last van een ontzettend grote fantasie.

   Lees vaker reacties van haar, niet alleen op deze site, maar ook op GTST-Facebook.

 2. Ik hoop echt dat Tim en Sjors een koppel wordt.

  Wat denken jullie van Rik, blijft hij in de serie nu hij de moord bekend heeft?
  En blijven Nuran en hij getrouwd?

  En ik hoop dat de acties van Maxime snel uit komen en Janine en Ludo weer bij elkaar komen!

  1. weet niet waar die reactie van mij van dan komt nieuwe spoilers ik was het niet en zeker niet om die tijd. rik blijft het is nina die eind jan eruit gaat

 3. Gelukkig geen Tim en Sjors als koppel, ik vind Sjors en Tim dus echt helemaal niet bijelkaar passen. Wiet past beter bij Tim en Sjoerd gewoon weer met Rikki, veel beter zo!

  1. Je denkt dat hiermee het Sjors/Tim verhaal voorbij is? Dan weet je echt niet hoe soaps werken. Iedereen ziet dat de relatie van Rikki en Tim ten einde aan het lopen is. Rikki zal wel jaloers worden op Sjoerd en Wiet.

 4. Rik had draden doorgeknipt maar niet de goede om een parachute onklaar te maken. Ik denk dat laura het heeft gedaan dat denk ik al vanaf het begin eigenlijk

 5. Komende maanden in gtst:
  Rik zit nog steeds vast op het bureau. De rechtszaak begint. Stefano Heeft de rechter omgekocht waardoor Rik weer vrij rond loopt.

  Nina hoort na het huwelijk van Lucas en Menno wat Ludo gedaan heeft en ziet dat haar moeder het geschreven heeft. Nina verlaat Meerdijk samen met Nola.

  Lorena heeft een nieuwe liefde: Vincent

  De zus (22 jaar) en broer (14 à 15 jaar) van Menno komen naar Meerdijk (dit zijn recurring rollen)

  De leader krijgt een update:
  Laura – Lorena – Jef – Rik – Rikki
  Sjoerd – Bianca – Anton – Tim
  Sjors – Wiet – Bing – Nuran – Aysen – Bing – Menno – Lucas
  Janine – Stefano – Ludo – Maxime – Vincent

  Nieuwe foto’s voor:
  – Lorena
  – Jef
  – Rik
  – Anton
  – Bing

 6. Volgens mij klopt er helemaal niks van de spoilers van Braeking News hoor. Er staat nergens dat Marly uit GTST gaat. Hoogstens voor 3 maanden. Ik wacht gewoon alles netjes af.

  1. Breaking news kletst gewoon uit zijn nek. Zo duidelijk als wat. Voor sommige mensen is het blijkbaar ontzettend leuk om dit soort verzinsels hier op de site te zetten. Erg sneu…..

 7. Ik ben benieuwd hoe het met Rik gaat aflopen. Ik hoop dat hij erin blijft. Hetzelfde geldt voor Menno ik hoop dat hij een vaste rol krijgt. We zien wel wat er gebeurd in januari. Ik ben ook benieuwd of Stefano tijdelijk terug keert of voor vast.

 8. Ik vind het niet zo erg als mensen een beetje met hun fantasie op hol zijn geslagen, maar zet dat gewoon er even bij dat het nep spoilers zijn. En dingen wat ook zouden kunnen gebeuren. Ik zie best veel mensen want nep spoilers maken, maar dat zou bijvoorbeeld wel kunnen gebeuren.

 9. Waar ik me wel aan irriteer zijn de mensen die iedere keer zeggen dat Femke de moordenaar is of Laura of zelfs Ludo. De moordenaar is bekend hoor het is Rik. Het zou een twist zijn nou dit is de twist, dat Rik de moordenaar is. Niemand anders meer.

 10. En Rik verdwijnt echt wel achter de tralies…het zou echt te ongeloofwaardig zijn als hij nog vrij komt. Wiet en Sil verdwenen na hun daden ook in de bak en verlieten de serie. Ik verwacht dat dat ook met Rik gaat gebeuren.

   1. Hij heeft aan half meerdijk zelf bekend dat hij het gedaan heeft….daar komt hij echt niet meer mee weg… Sterker bewijs dan een bekentenis kun je niet vinden en ook echt niet meer onderuit halen.

 11. Sommige zeggen dat Nina dood gaat na een schietpartij. Het zou wel een mooi verhaallijn opleveren.

  LET OP NEP SPOILERS!!!!:

  Op het bruiloft van Lucas en Menno komt een ongenodigde gast (Ludo). Hij wil wraak nemen op Vincent. Maxime ziet dat Ludo een pistool heeft. En raakt met hem in gevecht. Er wordt van alle kanten geschoten 5 gewonden

  Een puinhoop na de schietpartij dus. Lucas is in tranen. Menno troost Lucas en Janine komt ook rennend aan. Aysen arresteert Ludo en Maxime. Wiet is ook in tranen na het schietpartij.

  In het AZM gaat het slecht aan toe met Nina en Sjoerd. Stefano is in zijn arm geraakt, Rikki is in haar been geschoten en de vader van Menno is overleden.

  Menno kan ze frustraties niet aan en zegt jullie hebben mijn vader vermoord. Hoofdinspecteur Groen besluit dat Aysen het onderzoek moet doen, omdat Menno zijn vader dood is door Ludo en Janine.

  In het ziekenhuis gaat het steeds beter met Sjoerd. Bianca glimlacht en Tim, Rikki en Wiet zijn ook blij. Anton is niet welkom. Bij Nina gaat het steeds slechter. Stefano, Janine, Lucas, Menno en Nola zijn daar. Even later bij het toe zijn van de familie is Nina overleden.

  Ludo en Maxime schrikken dat Nina is overleden. Aysen eist dat ze nu bekennen wie het pistool bij zich had. Ludo bekend dat hij het gedaan heeft. Rechtszaak volgt.

  Bij de rechtszaak zijn Ludo en Rik. Ludo krijgt een straf van 12 jaar + TBS. Rik krijgt ook straf (10 jaar)

  Bij de rechtszaak wordt ook bekend gemaakt wie voogd wordt van Nola. Uiteindelijk kiezen ze voor de oma van de baby (Janine).

Geef een reactie