Maandag 23 december
Ludo weet Janine te overdonderen, maar Janine slaat terug. Nuran worstelt met een moreel dilemma en vraagt hulp aan Aysen. Ook wordt Nuran door Menno opgeroepen voor een verhoor. Bianca moet haar enorme woede onderdrukken als ze de precieze toedracht van Mike’s dood wil weten.

Dinsdag 24 december
Tim is teleurgesteld als Rikki onverschillig op hem reageert. Als Lucas Menno tegenkomt doet hij net of het heel erg goed met hem gaat. Maxime speelt een vuil spelletje omdat ze Nina’s interesse in Vincent niet goedkeurt. Nina wil weten waarom dit is. Wiet probeert erachter te komen of Rikki nog iets voor Sjoerd voelt.

Woensdag 25 december
Sjoerd en Wiet geven een kerstconcert op het plein. Eenzame Anton probeert Julia te strikken om kerst toch op een gezellige manier door te brengen. Rik krijgt in de gevangenis een kerstverrassing. Nadat Lucas Menno heeft ontlopen, zoekt hij een manier om het goed te maken.

Donderdag 26 december
Julia neemt een definitieve beslissing over haar en Anton. Bianca raadt Janine aan om eens goed na te denken of ze Ludo publiekelijk moet beschuldigen van omkoping. Nina vindt het heel vreemd als ze Maxime en Vincent samen ziet.

Vrijdag 27 december
Bianca heeft een onprettige boodschap voor Anton. Ludo weet een gevoelige snaar te raken bij Janine. Tim schrikt als hij hoort wat zijn moeder heeft besloten en voelt zich daardoor onbelangrijk. Wiet vindt Sjoerd alsmaar leuker worden.

65 comments on “Spoilers 23 t/m 27 december

  1. wat in the bold and beautiful kan kunnen vrouwen die naar een miskramen geen kinderen meer kunnen krijgen amber ging met rick naar bed in big bar en raakt zwanger van rick hun eerst kindje werdt doodgeboren en daar ging ze weer met rick naar bed en raakt weer zwanger van tweede kindje ook dit kindje verloor ze door de val jaren later keert amber terug en gaat met liam spencer naar bed en amber is ineens zwanger maar weet niet wie de vader is marcus of liam amber bevalt negen maanden later van een gezonde dochter blijkt marcus de vader te zijn bridget kreeg een relatie met nick bridget en nick gaan met elkaar bed en bridget raakte zwanger van nick
   bridget en nick gingen trouwen bridget bevalt negen maanden later verloor bridget het kind en besluiten ze te scheiden van elkaar en bridget gaat met dante naar bed en raakte op nieuw zwanger maar kreeg weer een miskraam daarna krijgt ze te horen dat ze geen kinderen meer kan krijgen naar de miskraam van agie gaat ze naar de man van haar schoonmoeder gaat met owen vrijen en bridget raakt ook ineens zwanger en bevalt negen maanden later van baby logan de dochter van ridge en Taylor steffy pakt het vriend van hope af liam spencer voor hun bruiloft gaan steffy en liam met elkaar bed in het vakantie huisje en steffy raakte zwanger van liam de twee trouwen op nieuw voor dat hun kind geboren werdt steffy stapte op haar moterbike als ze 7 maanden zwanger brengt ze hun kind in gevaar en verliest het kind naar de miskraam krijgt ze de dianose dat nooit meer kinderen meer kan krijgen en besluit liam te verlaten om naar parijs te gaan negen maanden keert steffy terug krijgt ze te horen dat ze kan kinderen krijgen voldragen kan ook in gtst wonderen bestaan

 1. Dat ludo en janine weer bij elkaar komen zou best kunnen. Maar is het niet een beetje veel dan krijgen ze voor de 4de keer een relatie

   1. Ik ben die 2 ook zat. Hoop echt dat toch nog wat wordt tussen Julia en Ludo. Misschien kan Anton onder een hele grote vrachtwagen komen, die suffe tweederangsfiguur.

  1. Ehm, ze zijn al veel vaker dan 4 keer bij elkaar geweest hoor. Ze zijn 3 keer getrouwd tot nu toe.

   Laat ik eens tellen:
   1. 1996
   2. 1997-1998
   3. 1999-2000
   4. 2002-2003
   5. 2005-2007
   6. 2010-2013

   😛

 2. Bianca doet zich groot voor dan wat ze werkelijk is. Doet net alsof het haar helemaal niet boeit dat Anton verliefd is geworden op Julia. De hele kikker verzameling waar we al 3 jaar naar kijken is nu kapot haha. Voor Anton was het nu misschien geen vergissing, maar voor Julia wel. Nu weet ik ook al hoe het natuurlijk verder gaat. Julia gaat weg en Anton wilt dan natuurlijk Bianca weer terug. Kijken wat zij dan gaat doen. Hopelijk blijft die deur voorgoed dicht voor hem.

  Ik vraag me af waarom Nina nu boos is op Ludo. Het is nu toch eerlijk gegaan. Vincent heeft eerlijk verteld tegen Nina dat Ludo vindt dat ze wel wat hulp kan gebruiken. Het is toch ook zo alleen dat wilt ze natuurlijk niet toegeven. Daarbij vind ik Ludo zijn argument ook goed. Ze werkt samen met iemand die een torenhoge schuld heeft als het fout gaat trekt ze Nina erin mee. Dus Ludo zijn bezorgheid kan ik me nu wel voorstellen. Nu kan Nina wel namens haar vader gaan vragen aan Lorena over haar schuld, maar eigenlijk vond ze ook dat Ludo een punt had. Daarom is het misschien ook goed als Vincent hun helpt. Die gaat hun natuurlijk ook helpen want er moet natuurlijk iets moois komen tussen neef en nicht. Bah.

  De spoilers: Ik vind Ludo en Janine een super leuk koppel, maar ook ik begin er genoeg van te krijgen dat ze iedere keer weer samen komen en dan weer uit elkaar gaan. Laat ze nu maar of voorgoed samen blijven of voorgoed uit elkaar.

  De reden dat het de eerste keer niet lukte met Wiet en Sjoerd was dat Wiet eigenlijk verliefd was op Edwin die toen nog niet wist dat hij eigenlijk verliefd was op Lucas. Misschien dat het nu wel een kans van slagen heeft.

  Zo te lezen zal denkelijk Julia Meerdijk gaan verlaten en terug gaan naar Amerika. Ja daardoor voelt Tim zich natuurlijk onbelangrijk. Want Tim vindt Tim natuurlijk de belangrijkste persoon in Meerdijk. Andere hun welzijn is natuurlijk onbelangrijk want alles moet om Tim draaien. Als hij zich dan zo onbelangrijk vindt dan gaat hij toch mee. Zijn we van deze gigantische zeurpiet af. Liever vandaag als morgen nog.

 3. agh ik word nog is kots misselijk van janine en frank en julia en ludo! ben blij dat het voorbij is. ludo en janine zijn zo leuk. Vind alleen jammer dat ze steeds scheiden. Kon aan ludo gister merken dat die janine ook weer terug wil. Dat ze af n toe iemand anders hebben is wel leuk. Maar ze moeten bij elkaar blijven.

  Sjoerd en wiet, lijkt me leuk stijl heb alleen liever wiet en tim

 4. Ik blijf me nog steeds afvragen of Rik in GTST blijft. Vanavond komt Menno erachter wie het gedaan heeft wat Aysen al een maand weet.

  1. Dat vraag ik me ook af….als het maar niet ten koste gaat van Menno, hij moet blijven! Ben benieuwd wat voor draai ze hier aan gaan geven. De kans dat uitkomt dat Rik de moordenaar is, lijkt me nu erg groot….

 5. Ik baal ervan dat altijd alles maar moet uitkomen in gtst behalve dat van ludo… Of met betrekking tot Ludo, zoals die ingehuurde gozer door Maxime…

  Ben benieuwd… Hopelijk blijft t gewoon geheim, maar dat zal wel niet aan Menno zn hoofd te zien….

  Ps ik wacht nog op de dag dat Martine Hafkamp weer terug komt in gtst… Lijkt me top

 6. Ben Janine en Ludo samen ook echt meer dan zat…….het wordt gewoon irritant om naar te kijken! Vond Ludo en Julia wel leuk samen……hoop dat Bianca en Julia Anton echt links laten liggen aangezien hij ze toch alleen maar gebruikt. Kan het op 1of andere reden maar niet los laten dat het een vrouw die parachute heeft gesaboteerd. Zoooo Martine Hafkamp terug…dat zou gaaf zijn!

  1. @Loooo: ik kan je een verhaal vertellen over de liefdesrelatie van Lucas en Menno, maar hoe het verder gaat weet ik niet. Dat weet niemand. Behalve de werknemers va GTST, en die gaan dat echt niet vertellen.

 7. Ik verwacht ook dat Ludo en Janine weer samenkomen. Maar ik vind dat Ludo eerst erachter moet komen dat Maxime hun huwelijk verpest heeft. Maar dan vind ik dat dit keer geen wraak moet komen. Maxime is ook een van mijn favoriete speler. Natuurlijk keur ik het niet goed wat ze heeft gedaan met Maarten om Ludo en Janine uit elkaar te drijven. Maar het is maar een serie.

 8. Ik denk dat Menno er wel achter komt dat Rik het gedaan heeft alleen kan hij het niet bewijzen. Zolang de mensen die het weten niks zeggen kan Rik niet aangehouden worden.

 9. Ik hoop dat Noud en Aysen iets krijgen. Sinds Aysen meer met Noud optrekt is vast aardiger en vriendelijke geworden. Mooi voorbeeld was op 5 december dat Noud een cadeau gaf aan Aysen en ze moest lachen en dat niets gekocht had voor hem.

 10. Ik denk dat lucas en Menno weer bij elkaar komen. Hun zij zo schattig en iedereen klaagt er over dat ze zo lief zijn samen dus ze komen wel bij elkaar volgende week komen ze denk ik bijelkaar

 11. Spoiler Maandag 30 december:

  Rikki weet niet of ze blij of boos met wat ze ontdekt heeft. Sjors krijgt iets te horen wat haar hele leven op haar kop zet. Oude gezichten vergaan niet, en deze zeker niet.

   1. Bovenstaande spoiler is nep mensen!!!!! De nieuwste spoilers worden pas op dinsdag 24 december bekend. En dan in één keer voor twee weken. Lynn was gewoon in een creatieve bui :P….en schreef duidelijk een nep spoiler ….

    1. en ergens 2014 komen nina en noud ook weer bij elkaar gaan ludo en janine voor de vierde keer trouwen komen sjors en tim samen en blijkt sjors zwanger te zijn van tim worden julia en anton opa en oma en komen sjoerd en wiet weer bij elkaar en komt sil weer vrij komen rikki en sil weer bij elkaar voeden ze samen bram op komt jack ineens terug naar meerdijk zijn vincent en lorena een stel wordt jef verlieft op maxime

  1. sjors is overtijd en doet een zwangerschaptest blijkt zwanger te zijn van tim
   zet haar leven op zijn kop en gaat naar de dokter laat het onderzoeken en krijgt te horen niet ontvruchtbaar is en zwanger is

 12. Bovenstaande spoiler is nep mensen!!!!! De nieuwste spoilers worden pas op dinsdag 24 december bekend. En dan in één keer voor twee weken. Lynn was gewoon in een creatieve bui :P….en schreef duidelijk een nep spoiler ……………….

   1. Nee hoor. Dat werkt niet meer. Dus gewoon ouderwets wachten op de tv gidsen die, zoals Fan al zei, elke dinsdag in de winkel liggen. We hebben nog wel het geluk dat er een paar gidsen zijn die een keer per twee weken uitkomen.

 13. Rik gaat goede tijden niet verlaten. Maar ik heb op dit moment het gevoel dat Bing de schuld opgaat nemen voor Rik en dus de serie gaat verlaten. Aangezien hij nu ook de waarheid kent. Ook hij had een verschrikkelijke hekel aan Aysen.

 14. OMG BREAKING NEWS MENSEN!!!! KIJK SNEL OP DE OFFIECIELE GTST SITE DAAR STAAT KERST IN MEERDIJK EN HELEMAAL ONDERAAN STAAT DIT!!! Ludo wil Janine terug, maar Janine twijfelt aan Ludo’s motieven
  OMG IKWIST HET!!!!!!!

 15. Je hebt haar pas een paar afleveringen gezien…..niet te snel oordelen zou ik zo zeggen. En weg gaat ze zeker niet, ze is er pas net ;). Ik vind dat ze het prima doet, wel verfrissend. En wat pittiger dan de oude Bianca.

 16. 30 dec

  Janine bereidt zich voor op de gevolgen van haar publicatie. Het loopt echter heel anders wat Ludo betreft. Het valt Rikki op dat Wiet en Sjoerd samen steeds stiekem doen. Tim gelooft Sjors niet als ze zegt dat ze niets voor hem voelt. Anton viert zijn overwinning helemaal alleen.

  Bron. Tvgids.tv

 17. Je ziet de Goede Tijden nog in Kroatie en de Slechte Tijden spelen zich al af in Meerdijk. Want Menno begint in de gaten te krijgen dat Rik de moordenaar is. Ik heb niks tegen Menno helemaal niet, maar laten we wel eerlijk zijn. Doordat Aysen zich als een pitbull zich had vastgepakt aan de zaak heeft zij de moord al dik een maand geleden opgelost en Menno nog niet.

  Bianca is wel een stuk sterker geworden hoor. Hoe durft Anton gewoon dat huis binnen te lopen nadat hij die bom heeft laten vallen vorige week. Kan hij wel gaan zeuren dat hij recht heeft om zijn kinderen te zien, maar Bianca heeft wel gelijk wat betreft niet in huis. Sjoerd en Tim die het ergens mee eens zijn haha. Willen alle twee niks meer met hem te maken hebben. Dan gaat Bianca niet zo aardig over Julia praten, dan probeert Anton alsnog Tim aan zijn kant te krijgen door te zeggen dat ze het wel over zijn moeder heeft. Tim alle begrip voor Bianca haar reactie haha. Was wel grappig Sjoerd en Tim stonden echt achter Bianca het was gewoon 3 tegen 1 haha. Anton helemaal alleen met Kerst. Eigen schuld dikke bult zeggen we dan. Sukkel.

  Wat ik wel niet zo goed van Rikki begrijp is dat ze haar excuses aan komt bieden aan Tim. Ze heeft helemaal niks verkeerds gedaan. Ja ze had even wat weinig tijd voor naar Tim en zijn gezeur te luisteren. Moet Tim maar accepteren. Kwaad is toch al geschied want nu is het weer goed vandaag zullen ze weer ruzie krijgen, en Tim is verliefd aan het worden op Sjors.

 18. nee ik wil de oude bianca terug die twee lijken ook totaal niet op elkaar! en rik moet sws de gevangenis in voor een hele lange tijd. maar ik wil niet dat hij weg gaat! nuran en rik zijn zo leuk bij elkaar. ik vind aysen wel aardiger worden en inderdaad ‘flanken’ aysen en noud moeten een relatie krijgen. her lijkt me wel raar voor ludo en jainine. omdat ze in het echt ook een relatie hebben en nu op de zelfde set zijn en moeten doen alsof ze elkaar haten en met andere mensen zoenen(ik weet dat het bij het vak hoort maar toch het lijkt me wel vreemd).

 19. Julia verlaat Meerdijk weer.

  En Nina gaat de komende vermoeden dat Maxime haar bij Vincent weg houdt, omdat ze hem voor zichzelf wil…

  1. @Wil, “Maxime wilt Vincent voor zich zelf?” Het is haar zoon. Vincent en Nina zijn dus familie (neef en nicht) van elkaar. Daar kan en moet nooit een relatie uit ontstaan. Daarom wilt Maxime niet dat Vincent iets met Nina begint.

   Uiteindelijk zal Maxime toch eerlijk moeten zijn, omdat anders de situatie onhoudbaar wordt.

 20. Hier de spoiler van 31 december

  Dinsdag 31 december

  Vincent heeft het artikel gelezen en verbindt daar vergaande consequenties aan. Maxime schrikt hiervan. Sjoerd bemoeit zich met een conflict tussen Julia en Tim. Nuran probeert Rikki mee te krijgen naar Rik, maar moet hem uiteindelijk met een smoes afpoeieren.Overige detailsGenreSerieSubgenreSoapLinksOfficiele websiteOfficiele twitter

   1. De spoilers voor de gehele weekzijn bekend.

    Maandag 30 dec:
    Janine bereidt zich voor op de gevolgen van haar publicatie. Het valt Rikki op dat Sjoerd en Wiet steeds stiekem doen.

    Dinsdag 31 dec:
    Vincent heeft het artikel gelezen en verbindt daar vergaande consequenties aan. Maxime schrikt hiervan. Sjoerd bemoeit zich met een conflict tussen Julia en Tim.

    Woensdag 1 jan:
    Als Maxime probeert om Lorena op te stoken tegen Vincent maakt ze zich uiterst verdacht.

    Donderdag 2 jan:
    Nina en Vincent trekken een verbijsterende conclusie. Het irriteert Rikki dat haar vader blijft proberen om in contact te komen en dus komt ze in actie. Het valt Noud op dat Jef zich vreemd gedraagt.

    Vrijdag 3 jan:
    Sjors is blij dat Tim zijn best doet voor Rikki. Lorena neemt geen genoegen met het kado-idee voor Lucas.

    Bron Veronica gids.

 21. Jammer, in de nieuwe spoilers staat weinig over Nuran en of ze boos is. Kan er niet veel uit opmaken.
  Maar ik vind het zo’n leuk stel dat het zo jammer zou zijn als ze uit elkaar gaan!
  Maar ze krijgt wel een hoop voor dr kiezen hoor.
  Dat Rikki haar vader niet wil zien had ik wel verwacht die reactie, maar dat zal later wel bijtrekken.

Geef een reactie