• 16 december 2013
 • Sybren
 • 33

Vandaag heeft RTL de promovideo gelanceerd voor de kerstdagen. In deze video is het kerstconcert te zien wat Sjoerd en Wiet hebben georganiseerd op het plein. Op dit speciale concert op het plein spelen ze ook speciaal een nummer voor de overleden Mike Brandt.

Op GTST.nl is te lezen dat het niet voor iedereen een vrolijke kerst is, Rik brengt de kerst namelijk door op het politiebureau. Al zijn geliefden komen langs, behalve Rikki. Lucas maakt een liefdevol gebaar naar Menno en zegt iets wat hij al weken wilde zeggen…

Oude liefde roest niet; Ludo wil Janine terug, maar Janine twijfelt aan zijn motieven.

De kerstpromo bekijken? Klik hier!

33 comments on “Promo: Kerst in GTST

 1. Ludo en Janine weer.. Leuk hoor als ze bij elkaar komen, maar laat ze dan ook eens zonder gezeik bij elkaar blijven.. In het echt leven zijn er ook mensen jarenlang getrouwd zonder al teveel gedoe..

   1. Ja daar heb je gelijk in, anders wordt het saai, maar het is zo zonde, je weet vooraf altijd al wat er gaat gebeuren… een stel komt bij elkaar.. hooguit voor 1 of misschien 2 seizoenen dan is het weer afgelopen, tijd voor de volgende.. ik vind dat jammer, er kan ook drama zijn zonder dat relaties over gaan… zou leuk zijn als Ludo en Janine (of een ander stel) gewoon voor een aantal seizoenen bij elkaar zijn. Gewoon zoals het in het echte leven ook kan zijn..

  1. Maar hoe weet je dat Janine & Ludo weer bij elkaar zijn. Ludo zij alleen dat hij weer bij elkaar nog wil komen. Van Janine weten we het niet. Misschien dat Janine nee zegt en daarna weer bij elkaar komen.

   1. Idd, @Mike, Ludo zei alleen dat hij Janine terug wilt.

    ik heb de shortie van maandag 23/12 gezien, maar Janine trapt er niet in. En volgens de al bekend zijnde spoilers blijkt ook niet dat ze op korte termijn weer bij elkaar komen.

    Dat houdt natuurlijk niet in, dat ik dat niet leuk zou vinden.

    Alleen al voor Maxime zou dat een klap zijn. Zou haar reactie en gezicht wel eens willen zien. Kan zij niet meer de “vrouw des huizes” spelen.

 2. Was te verwachten voor Ludo is er maar 1 vrouw en dat is Janine. Rik wel sneu maar wel terecht Nüran haar liefde is wel groot voor Rik dat ze hem ook na dit blijft steunen… Vraag me af zal hij de serie uitgaan ?je zou toch denken van wel lijkt me niet dat de rechter hem vrijspreekt dat kan niet.

   1. Zou zo maar kunnen beste @Pieter. Aysen heeft er belang bij dat Rik niet verder uit de school klapt en / of meer uitkomt/bekend wordt. Dus dat zij (Aysen), Danny van de trap heeft afgeduwd.

    Er gaat iets gebeuren tijdens of voor de recht zaak, waardoor het, ik hoop het, voor Rik toch nog goed afloopt.

 3. rik klapt wel uit over aysen krijgt hierdoor alsnog straf verminderingen was vandaag op twitter te lezen, in de promo rond kerst valt me op geen anton , noud, vincnt.

 4. Waarom werkt die link van de promo nou niet meer. Gisteren en eergisteren geen problemen. (wil hem zojuist aan een vriendin laten zien). Vandaag doet hij het weer niet meer.

  Wat zijn ze bij GTST toch aan het prutsen met alle filmpjes (afleveringen en shorties van GTST). Het regent klachten op diverse sites, maar problemen oplossen hoort er blijkbaar niet meer bij.

  Sorry, maar moest het effe kwijt.

  1. Ga met je gezeur ergens anders heen. Bij iedereen werkt ie gewoon, dus aan wie zou het dan liggen? Beetje respectloos voor gtst vindt je niet?, of ben ik de enige die dit vind?

   1. @Lotte, Waarom gelijk op deze toon, “bij iedereen werkt hij gewoon” , jij komt zeker niet op de andere sites van RTLXL/GTST, om afleveringen terug, vooruit of shorties te bekijken. Want dan had je wel gelezen dat er meer mensen/ fans klagen c.q. last van hadden of hebben om video’s te bekijken.

    Kortom hou je een beetje in, met gelijk op zo’n hoge dravende toon te reageren is nogal overdreven.

 5. ben aan het google geweest heb in getoest dave mantel verlaat gtst in maart 2014 aangezien hij volgens een van jullie zijn laatste opnames had in jan daar geen resultaat op gehad wel dat marly van der velden gtst verlaat ze wordt neergeschoten door haar vader heeft iets met maxime te maken. team maxime gaf in nov ook al via twitter aan dat er iemand in jan gtst verlaat en dat dave daar voor in de plaats komt ook komt hij vanaf het huwelijk met lucas in de leader voor lucas

 6. menno en lucas gaan trouwen. heb spoilers gezien. via via. link zal ik er nog neerzetten… lucas en menno zijn ouders gaan elkaar 7 januari ontmoeten.. loopt stroef. en 11 januari reglet menno wat achter de rug om van lucas… (bruiloft-bsb) lucas word boos. maar goed je kent lucas.. draait ook wel weer bij..
  en daarbij zullen ze niet weeer een vriendje van menno laten gaan. en daarbij waarom doen ze zo apart over of menno blijft of niet. binnenkort intervieuw in ad met dave. daarin vertelt ie over gtst , lucas, etc. en ws ook of die blijft of niet. want dat is de grote vraag. ferry moet in april met flexwet. dus ben benieuwd hoe ze dat gaan doen.

    1. Nee hoor. De flexwet van Ferry kwam al toen hij pas 2 jaar in de serie zat. In 2011. Edwin zat toen ook nog in de serie en die ging er begin 2012 pas uit.

     Het is dus goed mogelijk dat straks, 2 jaar later, Ferry weer een flexwet-exit heeft. Misschien dat Lucas en Menno samen een tijdje naar New York gaan of zo en dat Dave dan pas bij terugkomst een vast personage wordt.

 7. en als menno nog maar in januari opnames zou hebben dan is ie tot eind maart zobiezo nog te zien… ik denk lucas en menno gaan op verlaat huwelijksreis. en ferry er uit. 3 maanden. en daarna komen ze allebei terug. of menno gaat de laatste paar weken naar lucas toe.. of zo

Geef een reactie