Pip en Guido maken kerstnummer

Pip Pellens (Wiet) en Guido Spek (Sjoerd) hebben speciaal voor de kerstuitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden een kerstnummer opgenomen. Aan RTL Boulevard verteld Guido: “We werden gevraagd door de regisseur wat we wilden zingen, Abba, Queen, alle classics.” Pip gaat verder: “Maar toen had Guido nog wat, ik vond het gelijk een fantastisch nummer!” “Ik vind het te gek dat het nummer wat we gemaakt hebben, in Goede Tijden komt!” gaat Guido verder.

De bijhorende videoclip is geregisseerd door Caston Cohen Rodrigues. Volgende week is het nummer te horen in de kerstuitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden.

2 reacties

  1. Ik vind het mooi en leuk dat het in de aflevering is met kerst erg leuk hoor Guido en pip super

  2. Weet je wat mij nou leuk lijkt. Als Pip Pellens, Guido Spek, Robin Martens en Ferry Doedens een groepje beginnen.

Geef een reactie