• 11 december 2013
 • Sybren
 • 18

Over 2 weken is het alweer zover: Kerstmis. Ook in Meerdijk gaat dit feest niet onopgemerkt voorbij. Sjoerd en Wiet geven een speciaal kerstconcert op een plein. Onlangs vonden de opnames plaats en hier zijn de eerste foto’s te zien. Op de foto’s zijn Menno, Lucas, Wiet, Jef, Laura, Sjoerd, Bianca, Maxime, Vincent en Noud te zien.

Foto: Kastermans
Foto: Kastermans

 Bron: Mediadagblad.nl

18 comments on “Meerdijk in kerstsferen

 1. Leuke foto kan niet wachten tot die opname’s plaats vinden op tv
  ben benieuwd wat er zou gaan gebeuren als er ook iets gaat gebeuren met de kerst

  veel kijk plezier over een uur komt gtst alweer op tv ik ga zeker kijken voor al wat er met nuran zou gaan gebeuren alleen in een bos Spannend!!!!!

  1. Menno zou juist moeten blijven want dat is de enige normale nicht in de serie, Lucas isjuist erg vervelend en er is geen 1 homo die zich zo idioot gedraagt dus voor de homogemeenschap is het personage Lucas werkelijk een schande en maakt meer kapot dan ons lief is.
   Lucas Sanders is inrichtingsrijp met zijn gedrag (maar ja zijn alle Sandertjes dat eigenlijk niet hahaha).

   1. Dan ken jij de homogemeenschap gewoon totaal niet. Volgens jou moeten homo’s zich zeker zo hetero mogelijk gedragen? Want o jee, wat als je kan zien dat iemand homo is. Schande! Wat een onzin. De regenboog heeft vele kleuren. Homo’s zijn verschillend en verdienen allemaal respect. Homo’s als Menno maar ook homo’s als Lucas. Dat je beweert dat die in real life niet bestaan is echt grote onzin. Het neigt wat mij betreft zelfs naar ‘internalized homophobia’.

 2. menno werkt samen onderzoek waar kan nuaran vinden nuran ze is overstuur dat komt door aysen ze bemoeit zich leven van nuaran ze wilt dol graag zelf wilt doen rik hoeft niet schuldig te voelen dat is niet nodig rik en nuaran wilt dol graag gelukkig samen en trouwen met elkaar leuke momment mooiste dag te komen ik vind zielig voor nuaran ze is echt in de war overstuur dat is helemaal niet saai menno doet zijn werk bezig houdt ik vind dat femke te ver is femke ex van mike femke ze is in de war ik hoop dat lucas nog 1 kans aan menno om te gesperk te voeren waarschijnlijk lucas spijt heeft ik denk dat goed komt die tweetjes menno is niet eikel nou mijn beterft mag menno blijven omdat ik hoop dat goed komt met lucas lucas alles vergeten lucas moeten niet twijfelen staat nog een oplossing om te goed maken dat komt nog op terug die tweetjes er zijn verschillende situatie op anderen mening is niet zelfde drama met femke ja ze is best irititant ze denkt alleen zich zelf ze gewoon trut en queen

  1. Zo vaak gezegd: gebruik hoofdletters en punten. Anders is de tekst onleesbaar en zal niemand (ik niet) het lezen. Hoe interessant jouw gedachten ongetwijfeld zijn.

 3. Waar staat Sjors eigenlijk? Die had ik wel verwacht dat ze ging kijken op het optreden van haar zus.

  Ik heb zo’n gevoel dat er met oudejaarsdag weer allemaal nieuwe/oude stellen bij elkaar komen: o.a. Lucas en Menno, Sjors en Tim, Sjoerd en Wiet en Ludo en Janine.

  Ik vind die nieuwe Bianca een mislukte recast dit is Bianca gewoon niet dit is meer Irene Huygens type.

 4. Wat een gezeik van jullie zeg, over dat homo gedoe. Wat is er nou mis mee? ! En in het echt zijn ze niet eens homo. En als ze dat eel zouden zijn :dan nog?! Ferry (lucas) heeft een vriendin.

  Jaa @ gtstfites volgensmij ook Sjors en tim!!

Geef een reactie