In de afgelopen maanden maakten we kennis met Femke Blok, de onenightstand van Rik. Afgelopen vrijdag kwam deze verhaallijn bijna tot een hoogtepunt en was te zien hoe Femke een pistool bij het hoofd van Nuran houdt.

De grote vraag is nu:

Wat is Femke van plan? 

35 comments on “GTST Denktank: Wat is Femke van plan?

 1. Wat ik raar vind, we hebben niet eens gezien hoe Nuran nu ineens met Femke daar terecht is gekomen. Enige wat we zagen was dat Nuran haar mobiel kwijt was en Rik ineens een sms kreeg van haar toestel.

  1. Ik denk dat femke tegen nuran heeft gezegd, toen nuran haar mobiel aant zoeken was, dat ze rik, rikki of bram iets aan zou doen als nuran niet met haar mee zou komen. Toen heeft femke rik een berichtje, met nurans mobiel, gestuurd dat ze wou om naar die plek te komen. En toen kregen we dit!

   Maar het komt vast goed want ze gaan gewoon trouwen! Rik lost het vast op. Hij gaat nuran echt niet dood steken hoor ( aflevering van aanstaande maandag)

   1. precies, volgens mij is het inderdaad zo gegaan. we krijgen vast nog herinneringsbeelden te zien die dit bevestigen. aan nurans reactie te zien, wist ze dat femke in de buurt was met een pistool, want ze schrok er niet eens van. ik denk dat aysen en menno hun gaan vinden. en natuurlijk optijd, want ze gaan inderdaad binnenkort trouwen in kroatië. eind goed, al goed.

  2. Er werd in een aflevering een paar dagen terug verteld dat nuran niet was teruggekomen van het vuilnis buiten zetten, misschien heeft Femke haar onder dwang van het pistool meegenomen? 🙂

   1. hey femke is iets vcan plan zij wilt dat noran dood gaat en dat ze rik voor haar eigen heb ik dacht dat rik de mes pakt en dan in femke ging steken en femke wilt gewoon rik voor zich wel hebben

 2. Het kan ook zijn dat Nuran ook niks door heeft? En dat we vanavond pas zien dat Nuran iets doorkrijgt en ervan schrikt. Want mij lijkt het niet dat als Nuran ervan af wist dat ze niet zover liet komen tot ontvoering. En dat Rik Nuran moest neersteken van Femke.

  Dat lijkt mij niet zover laat je niet komen. Dus wat ik denk is dat we vanavond de schrikreactie van Nuran zal zien.

 3. Femke wil Rik voor zichzelf. Ze wil dus nog een keer met Rik het bed in duiken. Ze zal er alles aan doen dit te bereiken. Verder denk ik dat er niks gebeurd met Nuran, want ik denk dat de Backstreet Boys komen voor haar huwelijk met Rik. Femke komt in de bak, of pleegt zelfmoord. Ook denk ik dat Bram nog iets gaat overkomen.

 4. @Mark
  Ik denk dat er eigenlijk wel iedereen die ermee te maken heeft wel wat overkomt. Femke zal denk ik niet eerder stoppen totdat ze haar doel bereikt heeft. Ik denk dat Rikki Sjoerd Bram Tim en zelfs Bing en Jef ook wel wat over zullen komen.

  Hun zullen er wel wat mee te maken krijgen verwacht ik. Ik denk dat het niet zo heftig zal zijn maar dat ze ook wel moeilijk mee krijgen maar dat Rik Nuran Rikki Sjoerd Tim en Bram er het meeste last van zullen hebben. Want Femke zal alleen hun lastigvallen. Maar ik verwacht dat er nog wel onschuldig iemand ook wat overkomt dus in dat geval Bing of Jef of zelfs Tim. Of misschien Aysen nog wel? En dan word het pas spannend als Femke Aysen wat aan gaat doen.

 5. Misschien schuiven ze de moord op Mike ook we gewoon op Femke? Betekend einde onderzoek. Als Aysen en Rik het goed aanpakken, krijgen ze dat best voor elkaar.

  1. absoluut! celine purcell is in alles wat ze doet erg goed….wat een inlevingsvermogen heeft zij en top timing!
   of het nou grapjes maken, musical of drama is…. ze zet t altijd goed neer…

 6. Hallo iedereen,

  Doe me een plezier en reageer niet op Lisa en haar opmerkingen. Daar is hij/zij (kan natuurlijk ook een hij zijn wat een meisjesnaam gebruikt) natuurlijk op uit. Ik heb er al een klacht over ingediend met de vraag hier zo snel mogelijk iets aan te doen.

 7. Wat een slechte aflevering en wat slecht geacteerd. Het was leuker geweest als nuran ineens verliefd zou zijn geworden op femke.

 8. hoi femke is iets vcan plan zij wilt dat noran dood gaat en dat ze rik voor haar eigen heb ik dacht dat rik de mes pakt en dan in femke ging steken

 9. hey femke is iets vcan plan zij wilt dat noran dood gaat en dat ze rik voor haar eigen heb ik dacht dat rik de mes pakt en dan in femke ging steken en femke wilt gewoon rik voor zich wel hebben

 10. Die bericht van stefanosandersfan gisteren om 9:41 heb ik niet geschreven. Iemand gebruikt mijn naam.

  Ik vond de aflevering van gisteren wel spannend.

 11. Ik denk dat Bing erachter waar ze zitten en ze probeert weg krijgen daar, maar ineens duikt Femke dan op en schiet Bing neer. Nuran en Rik kunnen weg komen en overleven het..

  en op die manier gaat Bing uit gtst

 12. Wat leuk dat Sjors en Tim verkering gaan krijgen. Hij verdient ook wel iets beters dan Rikkie.
  Ik denk nog steeds dat Bing iets met Lucas gaat krijgen en dat zij trouwens en dat daarom Stefano terugkomt.

 13. wat een haat voor Femke XD mense het is maar een soap en Femke wordt gespeeld door een actrice die haar rol heel goed speelt. zeg nou zelf als we nooit gestoorde personages in gtst zouden hebben. zou het ook niks meer aan zijn

 14. Wie het ook is hou aub op met mijn naam te gebruiken. Als je zo graag mijn naam wil gebruiken doe dan iets erachter bijv Stefanosandersfan1 of iets anders. Dan weet iedereen het in ieder geval dat ik dat niet ben.

Geef een reactie