GTST heeft sinds de zomer in het teken gestaan van de parachutemoord. Wie zou de moordenaar van Mike zijn? Onlangs kwam Aysen erachter dat Rik verantwoordelijk is voor de moord op Mike. Afgelopen vrijdag was te zien hoe Menno wel erg dicht in de buurt komt van Rik. Wat denken jullie?

Weet Menno de zaak op te lossen?

26 comments on “GTST Denktank: Lost Menno de zaak op?

 1. daar lig ik over te twijfelen ik weet niet waarom maar ik zit daar toch oveer twijfelen maar ik hoop van niet want anders krijgen nuran en rik weer ruzie en ik ben blij dat femke nu voorlopig in de cel zit en dat ze daar ook tijdelijk blijvt maar dat moeten we zien te afwachten

 2. Ik twijfel daar niet over rik bekent dat hij Mike heeft vermoord . Hij zal ook dat van Aysen vertellen aangezien Nuran ook nog naar het bureau moet komen. Via twitter werd al aangegeven dat er een vast castlid uitging verwacht dat het Rik of Aysen is nu. Dit zou in januari 2014 duidelijk worden. Ook werd er daar over de leader gesproken op welke plek en waar Menno dan tussen zou passen wat na voren kwam was voor Lucas.

  1. Dat zegt totaal niets.

   Dat Rik heeft dan wel eerder bekent tegenover Aysen, maar dat zegt mij niet zoveel. Rik is een gedeelte van zijn geheugen kwijt, wat die avond gebeurd is.

   Het zou mij niets verbazen dat uiteindelijk het iemand werkelijk gedaan heeft, waar wij nu helemaal niet op verdacht zijn. Voor mijn gevoel, heeft Femke hiermee meer te maken. Op de een of andere manier, denk ik dat Femke gekomen is om wraak op Rik en Nuran te nemen.

 3. Vast wel. En gtst kennende gelijk weer een hoop problemen in hun pasbegonnen huwelijk, met heel rap een scheiding als gevolg! Het zou nu eens leuk zijn als er tenminste 1 stelletje bij elkaar bleef zonder al te veel relatieproblemen…

  1. Blijven wel bijeen ook via twitter al te lezen er is al een vervolglijn wel met de nodige problemen maar ze weten elkaar iedere keer toch te bereiken. Op twitter liet Ferry op de set nog een foto zien met ring.

 4. Menno lost helemaal niets op. Hij begint opnieuw een affaire met Lucas. Met veel drama natuurlijk. Hij raakt daar zo door in beslag genomen dat hij fouten gaat maken bij zijn onderzoek zodat Aysen het moet overnemen. En dan als het met Lucas lijkt te gaan lopen blijkt dat hij een paar zwaar-christelijke ouders heeft die niet weten dat hij homo is zodat hij daar weer druk mee is.
  Menno is zo suf. Liever gisteren dan vandaag de serie uit.

 5. Ik hoop natuurlijk dat Rik ook in GTST blijft. Hij mag niet GTST verlaten hij is ook een van mijn favoriete spelers. Laat Aysen maar de bak ingaan vanwege de moord op Danny en het verzwijgen van bewijzen enz. Of laat Nina maar weggaan. Bing hoeft van mij niet weg zijn rol begint nu wel leuker te worden. Vorig seizoen was hij wel irritant maar nu dus niet vind ik.

 6. Ik vind Menno ook helemaal niet leuk, ik zou hem absoluut niet missen als hij er uit gaat. Ik snap zo ‘ie zo niet wat iedereen zo geweldig vindt als die 2 gaan trouwen. Ik ben geen homohater, maar wat hier zo leuk aan is? Maar ja…smaken verschillen 😉

 7. Menno lost de zaak op, dat staat voor mij vast. En hij en Lucas gaan trouwen en daar is niets op tegen. Er komt dus weer een huwelijk en wat maakt het nu uit of het een homo of hetero huwelijk is Menno zei :ik speel geen homo ik speel dat ik verliefd ben” en dat vind ik persoonlijk heel goed gezegd. Menno vermoed dat het Rik is en ik denk ook dat hij het rond krijgt.

 8. Het lijkt me niet dat Rik de bak in gaat. Ferry heeft nog steeds opnames en zijn beste vriend Stefano komt ook terug. Daarnaast heeft hij Rikki ook nog.

  Menno wordt denk na de kerst uit de weg geruimd. Aysen??

 9. Ik hoop dat menno helemaal niks oplost en hoop dat Rik en Menno allebeide gewoon in de serie blijven en dat ze allebeide een lange gelukkige huwelijk tegemoet gaan.

  Hoop dat Aysen in de bak gaat.

 10. Wat mij betreft krijgt Menno een vaste rol. Eindelijk eens niet zo’n overdreven homo! Ik hoop eerlijk gezegd niet dat Aysen uit de serie gaat. Dat iedereen zo’n gruwelijke hekel aan haar heeft, betekent alleen maar dat ze heel goed acteert. Rik mag ook wel blijven, ik heb liever dat Bing of Sjors vertrekt.

  1. Die conclusie die je trekt klopt gewoon niet. Ik vind Aysen een ontzettend stom personage. Dat Dilan ook nog eens matig acteert maakt het alleen maar erger.

 11. Nee joh niet Aysen ! De rol van Aysen is echt geweldig ! Past mooi in het rijtje martine, dian etc etc. Schrijf dan rik of bing er maar uit !

Geef een reactie