Afgelopen week was te zien hoe Ludo tegen Janine verteld dat hij haar terug wil. Wat denken jullie? Zit er opnieuw een huwelijk in voor de twee?

Ludo en Janine

26 comments on “GTST Denktank: Komen Ludo en Janine weer bij elkaar?

 1. Jaha het moet gebeuren!! Ze zijn echt leuk samen en ze moeten gewoon bij elkaar komen. Snap wel dat mensen ze een beetje zat zijn maar die twee zijn juist zo leuk. En wat maxime heeft gedaan moet ook is boven water komen, ik vind maxime een leuke personage maar ik vind dat de hele familie het gewoon is een keer goed moet hebben. Nou denk niet dat als stefano komt dat het dan nog allemaal goed is maar dat weten we niet he.. kom op janine en ludo!

  1. Ik heb al zo vaak gezegd dat Ludo en Janine weer bij elkaar moeten komen dan gaat ook eindelijk Maxim een keer door het stof met al haar geintrigeer. Maar dan moet Janine ook wel meewerken en niet alle misstappen van Ludo opnieuw gaan herhalen. Door Maxim is Janine huize Sanders uitgepest nu moet Janine ook de kans grijpen op Maxim eens goed op haar nummer te zetten. Dan weet ook Ludo meteen dat hij zijn kaarten op de verkeerde persoon heeft gezet. Verder is Aysen nog steeds bezig om Rik en haar eigen zus Nuran naar haar hand te zetten ik vind dat ook Aysen eens op haar nummer moet worden gezet. Als Menno erachter komt dat Aysen verantwoordelijk is voor de dood van Danny gaat ook Aysen eens door het stof

 2. Janine en Ludo moeten zeker weer bij elkaar komen,want ze zijn een geweldig koppel in gtst en natuurlijk ook prive.
  Ze zijn een koppel die voor elkaar zijn geboren.
  Tot dan allemaal goed komt met hun in gtst.
  Fijne feestdagen voor jullie allemaal van gtst en ook de mensen achter de schermen.

 3. Ik kan me nog een artikel herinneren van net na hun ”tv” scheiding waarin de acteurs zeiden dat de personages Ludo en Janine niet meer bij elkaar komen, grappig. Nu lijkt het erop dat ze toch bij elkaar komen.

 4. Ik hoop het wel, maar laat het nu dan wel voor eens en voor altijd zijn! En dat gedoe met die Maarten mag ook onderhand weleens uitkomen.

  1. Dat gedoe met die Maarten ja, daar zat ik al die tijd al op te hopen. Dat dateert alweer van het vorige seizoen als dat uitkomt wordt ook Janine eindelijk eens gerehabiliteerd. En ik wordt nu ook wel eens doodmoe van dat gemene gemanipuleer van Maxim en ze komt er telkens nog mee weg ook. Dan weet eindelijk ook Ludo hoe het werkelijk in elkaar zit. Ik vind het niet nodig dat altijd Janine de ‘zwarte piet’ krijgt toegespeeld

 5. Ik hoop stiekem dat Maxime weggaat want ze zeurt zo en straks krijgen Nina en Vincent met elkaar en dat kan helemaal niet..

  Janine en Ludo zijn uber leuk samen, alleen idd dat van Maarten mag uitkomen, wat een heerlijk gevoel zal dat zijn!!!! Gerechtigheid!!!

  1. Zo vreemd zal dat niet zijn Vincent en Nina want in het grijze verleden was het tussen Dennis Tuinman en Laura Selmhorst ook een kwestie van incest.

  1. Maarten was ingehuurd door Maxim om Janine in een kwaad daglicht te stellen bij Ludo. Daardoor werd Janine huize Sanders uitgepest. En Maxim kwam er nog mee weg ook. Erg jammer dat Ludo niets in de gaten had.

 6. Maxime had Maarten ingehuurd om Ludo en Janine uit elkaar te krijgen. Uiteraard is dit gelukt en nooit uitgekomen! Sindsdien speelt zij de koningin in huize Sanders…

  1. Helaas speelt Maxime inderdaad nog steeds de koningin in huize Sanders en Ludo heeft nog steeds niets in de gaten. Maxime gaat nu ook nog een stap verder door die ontwerpen van Nina te wissen hierdoor krijgt ze Nina en Vincent uit elkaar. Vinden jullie het ook niet een beetje ver gaan nu waar Maxime allemaal mee bezig is? En Maxime komt zoals gewoonlijk weer overal mee weg. Verder, zoals eerder gezegd, zou ik ook graag zien dat Aysen eens op haar nummer gezet wordt. Nuran en Rik moeten nog steeds zwijgen over het feit dat Aysen betrokken was bij de dood van Danny. Als dat bekend wordt lopen we de kans dat ook Rikki wel eens heel erg boos wordt op Aysen, en daar kan Aysen zich niet meer uitkletsen. Mede daardoor zit Rik nu in de cel terwijl eigenlijk Aysen daar hoort te zitten.

   1. Ik ben het helemaal met je eens @Peter, het wordt eens tijd dat zowel Maxime als Aysen door de mand vallen/uitkomt wat ze beiden op hun kerfstok hebben. Deze verhaallijnen duren nu wel lang genoeg. Het is toch van de gekke dat anderen steeds de dupe zijn en Maxime en Aysen er telkens mee wegkomen.

    1. Gelukkig is nu ook Femke gearresteerd ze heeft Rik narigheid genoeg bezorgd. Maar nu krijgt Rik het opnieuw voor zijn kiezen met het oog op Aysen. Inderdaad de slechterikken (Aysen en Maxime) komen er telkens mee weg en anderen worden er de dupe van. Een mooie verhaallijn zou zijn dat Ludo erachter komt dat Maxime die ontwerpen van Nina heeft gewist. Dan is Maxime nog niet jarig en dat Rik en Nuran eindelijk eens de waarheid zeggen over Aysen dan komt Aysen vast te zitten vooral voor de moord op Danny. Dan is het weer pays en vree in Meerdijk. Maar die verhaallijne duren nu wel erg lang hoor.

 7. Natuurlijk zit Rik in de cel voor de moord op Mike maar in het geval van Rik gelden er in dit geval verzachtende omstandigheden. Maar Rik wordt onder druk gezet door Aysen om haar betrokkenheid te verzwijgen. Ik vind het maar slap van Nuran dat ook zij de waarheid niet durft te vertellen, maar ook zij staat onder druk van haar zus.

 8. Maarten moet weer tijdelijk terug naar meerdijk komen om uit te leggen aan ludo hoe het echt is gegaan en in de spoiler van donderdag 2 januari staat dat maxime iets echt heeft te zetten dus ze komen er sowieso achter dat ze diet ontwerpen heeft gewist

  1. Hèhè Eindelijk moet Maxime een keer het onderspit delven. Jammer dat Nick dat niet meemaakt. Dan komt hij tot de ontdekking dat Maxime niet altijd wint zoals ze hem vertelde. En nu Aysen nog dan komt Rik uit de cel en gaat Aysen erin. Dan is dat ook maar weer rechtgezet. Rikki is nu boos op haar vader maar als het uitkomt van Aysen dan wordt ze boos op Aysen dan heeft ook Aysen zich onmogelijk gemaakt dat zal een leuk bericht zijn voor Bing

 9. Ik wil niet dat aysen en de cel komt die begint net wat aardiger te worden ik denk dat ze oprecht wil helpen eant in een interview met haar zij ze dat aysen aardiger werd

 10. Ik vind het prima Pink Lady dat Aysen niet de cel in gaat maar dan moet wel uiteindelijk de waarheid boven water komen over de dood van Danny. Want ze blijft nu wel Rik en Nuran daaromtrent onder druk houden. Ik vind wel dat eindelijk Maxime eens uit Meerdijk weggehoond wordt. Dan wordt ook Janine eindelijk eens gerehabiliteerd.

 11. Ik vind dat Ludo en Janine zeker weer bij elkaar moeten komen!!! En dan wel bij elkaar blijven!!! Maxime moet nu eindelijk eens haar verdiende loon krijgen!

 12. het moet wel want ik heb intussen zo’n hekel gekregen aan maxime en ludo en janine passen echt goed bij elkaar dus ik vind eigenlijk dat hun weer bij elkaar moeten komen en dat nu maxime is een flinke blunder moet begaan.

Geef een reactie