Everon Jackson Hooi in het gips

Everon Jackson Hooi heeft tijdens de opnames van GTST een ongelukje gehad. De acteur moest iemand opvangen tijdens de opnames en toen klapte zijn duim dubbel. “Het is gisteren gebeurd en ik heb zeker even ‘au’ geroepen”, laat Everon weten aan RTL Boulevard.

Everon is met zijn blessure naar het ziekenhuis gegaan en heeft gips gekregen. Het heeft verder geen gevolgen voor de opnames van GTST.

17 reacties

 1. Heh he eindelijk 1e en jullie kunnen de pot op hierna

 2. wanneer zouden de nieuwe spoilers komen????????

 3. aihhhh, pijnlijk. iemand opvangen klinkt als een heftige scene. zou dit iets te maken hebben met de buitenland opnames die binnenkort komen? ik schat dat het ongeveer januari/februari uitgezonden word. ben benieuwd! kan niet wachten!!!

 4. Stefanosandersfan

  Laten we hopen dat het niet om de duim van zijn “favoriete hand” gaat. Dat zou wel heel sneu zijn. Zeker met de eenzame kerst voor de deur. Ik ben wel benieuwd wie hij moest opvangen. Misschien Erica Terpstra ofzo.

 5. Stefanosandersfan

  Wie het ook is hou op met mijn naam te gebruiken. Als je graag mijn naam wilt gebruiken doe dan iets achter mijn naam zodat iedereen weet dat ik het niet ben. Ik word er gek van stop daarmee wie het ook is.

 6. Stefanosandersfan

  Ehh heb jij een claim op die naam ofzo dat je er zo hysterisch over doet?

 7. Stefanosandersfan

  Haha lol! Daarbij wie zegt dat jij de naam hebt verzonnen! Misschien was ik het wel

  Au! Je duim in het gips is naar. Maar ik hoop voor hem dat het gips er snel weer af mag!

 8. Stefanosandersfan

  Grapje mensen ik praat gewoon graag tegen mezelf

 9. Stefanosandersfan

  Wie het ook is wil jij stoppen met mijn naam te gebruiken? Ik heb deze naam al jaren verzonnen omdat ik een grote fan ben van Bas Muijs en van Stefano Sanders. Deze naam had ik altijd al op GTST forums.
  En ook op fansites. Wil je aub je naam veranderen? En als je mijn naam wilt blijven gebruiken prima maar doe er dan iets achter bijv een cijfer ofzo.

 10. Welke stefanosandersfan is nou wie??? Het is trouwens wel erg flauw om iemands naam te gebruiken (sorry dat ik me ermee bemoei)

 11. Stefanosandersfan

  Ok sorry het was flauw van me ik zal ermee stoppen. sorry!

 12. Stefanosandersfan

  @Soofjuuuuh
  Dankjewel 🙂 Ik ben de echte Stefanosandersfan. Geeft niet dat jij ermee bemoeit. Ik vind het wel goed dat jij voor mij opkwam.

  @Stefanosandersfan
  Dankjewel dat jij wil stoppen met mijn naam te gebruiken.

 13. weet iemand waneer de nieuwe spoilers komen???

 14. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag en zet jouw aan de slag

  slaaplekker en weer vroeg opstaan werk ze Woensdag

Geef een reactie