Bianca Bouwhuis wordt vanaf vanavond gespeeld door Elvira Out. Eerder werd al bekend dat Cynthia Abma zou stoppen met de rol en Elvira de rol op zich zou nemen. Vanaf vanavond is het zover!

Bianca is een tijdje naar Andorra geweest en komt uitgerust weer terug. In een interview met GTST.nl laat Elvira weten: “Rohan (producent) die heeft mij echt op het hart gedrukt van; je hoeft niet een tweede Cynthia te worden. Dat is natuurlijk wel lastig, je neemt een rol over, dus die rol bestaat al drie jaar lang en Cynthia heeft het mooi gespeeld. Maar hij zei echt: “Maak er je eigen Bianca van.”

Tot slot laat Elvira weten: “Blijf vooral kijken, het zal even wennen zijn aan de nieuwe Bianca, want ik ben natuurlijk een andere Bianca. Maar geef mij die kans, want ik groei wel in die rol.”

16 comments on “Elvira Out speelt vanaf vanavond Bianca Bouwhuis

 1. Ik vond dat Elvira het goed deed. Natuurlijk is het wennen en natuurlijk zal de rol ook wel iets veranderen, maar dat is heel normaal bij een recast. Lotte van Dam speelde Dian bijvoorbeeld heel anders dan dat Chris Jolles dat later deed.

 2. Ik moet eerlijk toegeven dat ik Elvira best wel goed vind spelen! Ze kan natuurlijk nooit (of teminste voor mijn gevoel nu nog niet) tippen aan Cynthia, maar wat ik tot nu toe heb gezien speelt ze wel heel mooi!

 3. zoooo jammmmerrr, dat Cynthia weg is. Is zó ’n mooie vrouw om naar te kijken ! Elvira is leuk, maar dat is dan ook alles……. Hoop Cynthia in andere settings te zien !

    1. Sorry hoor Elvira, maar waarom geloof ik jou niet als je kwaad wordt, het is net of je kwaad moet zijn maar het niet bent.
     Anton verdient het om uitgekotst te worden, maar ik geloof toch dat Cynthia dit beter zou doen dan jij nu:.
     Bianca was in de verhaallijn van nature een lieve vrouw die veel voor haar kiezen kreeg, maar toch wist ze zich op een sterke manier staande te houden.
     Jij bent meer een soort heks in huize Bouwhuis, je hebt geen feeling met deze familie,
     jammer hoor dat de schrijvers het zo hebben omgebogen.
     Bianca had beter maar kunnen scheiden en dat jij dan b.v de rol van haar zus had kunnen spelen die tijdelijk daar de honneurs had waargenomen.
     Conclusie: ik kan je niet intifenceren met Bianca.

Geef een reactie