Maandag 9 december
Vincent moet vechten voor zijn baan. Janine vermoedt dat de toewijzing van het AMZ aan Ludo niet geheel correct is verlopen. Frank vraagt haar de zaak met rust te laten. Door Bianca gaat Julia zich ongemakkelijk voelen.

Dinsdag 10 december
Rik verrast Nuran met een prachtig plan en neemt haar mee naar Kroatië. Julia wil Ludo niet kwijt en heeft hem heel wat uit te leggen na haar misstap. Anton voelt zich vernederd door Bianca.

Woensdag 11 december
Rik is radeloos en voelt zich schuldig als Nuran spoorloos is verdwenen. Tim doet Rikki een voorstel, maar ze reageert er helemaal niet enthousiast op. Nina flirt met Vincent en hoopt dat hij haar ook leuk zal vinden.

Donderdag 12 december
Julia is boos op Anton omdat ze denkt dat hij haar gebruikt heeft om Ludo een hak te zetten. Janine probeert Bianca te steunen als zij een moeilijke beslissing te nemen heeft. Ludo biedt Nina hulp aan op zakengebied, maar ze is eigenwijs.

Vrijdag 13 december
Rik voelt zich de gelukkigste man op aarde. Als Menno Femke verhoort, wordt hij op een idee gebracht. Tim leeft op bij Sjors als zij hem steunt op een moeilijk moment. Janine reageert haar frustraties af op Anton.

99 comments on “Spoilers 9 t/m 13 december

 1. Dat gaat hopelijk goed komen tussen Tim en Rikki!!! Sjoerd doet echt vervelend… En ik vind dat Jef weer iets meer te doen moet krijgen!! Eerste reactie trouwens! 🙂

  1. Koop een taart en vier het dat je de eerste reactie hebt geplaatst! Blegh, zo irritant! Vertel gewoon je reactie en mensen zien het wel verder!

     1. Idd, maar de bedoeling blijft het zelfde. Hahaha, waar maakt men zich toch druk om, laten we het over de spoilers hebben is toch veel leuker. 🙂

 2. Wat maakt het uit wie de eerste reactie plaats? En de spoilers zien er wel spannend uit. Ik hoop dat Femke snel ontmaskterd wordt.

 3. Ik dacht het onlangs al te zien…..Tim en Sjors???? Ik persoonlijk vindt hem iets te jong voor Sjors. Niet dat Sjors oud is (ze ziet er trouwens super goed uit) maar toch……

  1. Ik keek op Wikipedia en Tim is rond de 22 en Sjors is 26, het zou dus kunnen, maar sjors lijkt veel ouder dan dat en ze passen niet bij elkaar.
   Tim moet gewoon met wiet, Sjoerd weer met rikki, hun moeten ook snel weer ouder worden want ze zijn volgend mij al jaren 17.

 4. Tim en Sjors! Dat lijkt me eigenlijk wel leuk! Alles beter dan Bing en Sjors. 😛

  “Rik voelt zich de gelukkigste man op aarde.” O jee… Dat is meestal geen goed teken…

  Weinig Lucas en Menno trouwens de komende weken.

  1. En alles beter dan Tim en rikki…vind het wel een originele combi Tim en Sjors…we’ll see what happens…

   Inderdaad weinig Menno en Lucas, maar dat halen we in aanloop tot de bruiloft vast wel weer in ;).

   1. Ik denk dat lucas and bilal gehad lucas heeft spijt menno zelf gezegt tegenover lucas trouwen is groot hij wilde niet antwoord nee lucas gelukkig worden met menno lucad zegt hij heeft gelijk we horen niet bij elkaar passen zijn verschillende mening lucas klein beetje overdrijven puny achter zetten naud zegt tegen lucas marry is happy scheiden is klote menno laat een ding lucas vallen over vrouw over 20 jaar samen heeft gewoondt lucas is stappel happy menno trouwen gaat te ver je weet jr nooit menno ja or nee antwoord menno heeft leuke vrouw ontmoet on meerdijk licas weet niet te voren

 5. ok en waar is lunno?? lees alleen dat menno een idee krijgt als hij femke verhoord… 😮 zou dat iets met lucas te maken hebben..

  1. Ik denk misschien we met het onderzoek naar de moord op Mike….Menno ontdekt misschien wel nieuwe feiten over de nacht van Rik en femke….

 6. Ik denk toch dat het huwelijk van Lucas en Menno is als Stefano terug komt, want hij staat op de lijst. Ik denk toch dat het een gastrol is, want er zitten al 6 leden van de Sanders in de vaste cast. (Ludo, Nina, Lucas, Maxime, Janine en Vincent)

 7. Tim en Sjors lijkt mij eigenlijk wel iets, totaal onverwachts dat wel.
  Ik heb het idee dat er iets kan ontstaan tussen Rikki en Noud.
  Is er trouwens bekend of en zoja wanneer Sil terug keert in Meerdijk?

 8. Laten we het gewoon gezellig houden?

  En ja Bas Muijs keert terug. Ik hoop dat het voor vast is. Ik heb altijd gehoopt dat Inge Ipenburg als Martine Hafkamp Bas Muijs als Stefano Sanders terug zouden keren. En nu komt Stefano terug 🙂 Nick mag ook terugkomen natuurlijk en al die favoriete spelers die eruit zijn. Maar ik ben echt blij dat hij terugkomt 🙂

 9. Ik hoor iedereen steeds zich zo vastpinnen op het aantal vaste rollen.. Zo ondenkbaar is het toch niet om de cast te vergroten? Zeker als het maar om 1 of 2 mensen gaat. Nu zijn het steeds dezelfde mensen en dan word het saai, als jeanine een man nodig heeft kan ze alleen maar kiezen uit Ludo, Anton en Jeff. Nieuw bloed brengt ook weer verhalen met zich mee en hogere kijkcijfers

  1. Jamaar als je Sjef en LLLLLaura weg doet heb je geen vertrouwde cast meer, dan haken de ouwe lui misschien ook af. Nu kan mijn vader nog inhaken en zeggen : Hey..zit Sjef er nog steeds in”

 10. Ik hoop zelf ook op een vaste rol voor Stefano en Menno. Wat vliegt de tijd trouwens we zitten zowat weer in december en Menno zit er al sinds april in 😀

 11. Sjors en Bing die het nog eens proberen, nee dat hoeven we niet. Ik ben erg voor meer Wiet,meer Aysen, Minder Maxime en Vincent , Nuran en Rik. En geen Menno en Lucas meer. Misschien kunnen die op huwelijksreis naar Hawaii. En dar dan meteen blijven.Dat histerische karakter Lucas dat weet ik nu wel.

 12. De families in GTST (ook die getrouwd zijn)

  Familie Bouwhuis:
  Anton, Bianca, Tim, Sjoerd en Bram

  Familie de Jong:
  Rik, Rikki en Bram

  Familie Sanders::
  Ludo, Nina, Nola, Lucas, Maxime, Vincent en binnenkort Stefano

  Familie Baydar:
  Nuran en Aysen

  Familie Alberts:
  Jef, Noud en Bing (stiefzoon Jef)

  Familie van Houten:
  Sjors en Wiet

  Losse personages (Wel familieleden in Meerdijk):
  Laura en Janine

  Losse personages (zonder familieleden in Meerdijk)
  Lorena en Menno

  Ik zet die anderen gastrollen niet neer die gaan er toch binnenkort eruit als 1e Femke.

 13. Femke komt in Kroatië dus nog 1x terug om Nuran alsnog iets te proberen aan te doen, maar uiteindelijk wordt ze opgepakt en kunnen Rik & Nuran eindelijk trouwen denk ik.

 14. Ik vind Femke echt een cool personage. Ik vind het ontzettend goed geacteerd, maar er mag nu wel een einde aan worden gemaakt. Er was een vraag of het huwelijk tussen Rik en Nuran stand zou houden. Heel veel mensen hebben op ja gestemd ik nee. Ik kijk al vanaf het begin en heb elk huwelijk zien stranden, en geen enkel huwelijk heeft het lang volgehouden. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als dit wel zou stand houden. Ik moet wel Femke gelijk geven. Nuran is veel leuker zonder hoofddoek wat prachtige haren heeft ze.

  Volgens mij zat ik gisteravond wel in de kleuterklas. Nina en Lorena. Nina is moeder van een baby maa ze doet nog kinderachtiger als Nola. In De Koning vond ik Lorena nog volwassen. Die zit gewoon gezellig met Lucas te praten en Nina wilt niet dat Lucas met Lorena praat. Volgens mij is Lucas oud genoeg om zelf te bepalen met wie hij praat. Dan is Lorena nog volwassen en geeft Nina de kans om met Lucas te praten en staat op, maar dan krijg je dat hele gedoe in de Rozenboom waar Janine als een moeder advies moet gaan geven terwijl ze alle twee oud genoeg zijn om toe te geven dat ze allebei fout zaten. Lorena had niet een deal achter Nina haar rug om moeten maken, en Nina moet niet zo verwend doen want door Lorena gaan ze 3 ton verdienen. Wat ik wel leuk vind is dat ze de karakters Nina en Lorena nu ook samen laten werken want Gigi en Marly hebben ook een eigen kledinglijn.

  Sommige mensen denken dat The Backstreet Boys komen zingen op de bruiloft van Nuran en Rik. Even goed lezen en luisteren aub. Rik en Nuran trouwen de volgende week in het buitenland. The Backstreet Boys waren in Nederland voor de opnames en die worden pas over 2 maanden uitgezonden. Lijkt me sterk dat het voor de bruiloft van Rik en Nuran is. Ik ben er bijna zeker van dat Menno en Lucas toch nog gaan trouwen en dat daarvoor The Backstreet Boys komen zingen. Want Stefano komt terug. Die bruiloft lijkt me toch een goede reden om terug te komen. Zijn zoon gaat trouwen.

  1. Ik geef je helemaal gelijk wat Nina betreft. Zij is zo kinderachtig, dat is gewoon niet leuk meer. Nu vind ik het nog erger dat Mike te pletter is gevallen en niet Nina. Bij Mike had Nola tenminste een volwassen ouder gehad. Hij was weliswaar niet perfect, maar wie is dat wel. Nina is geen moeder, maar is zelf nog een kind.

 15. Het zijn altijd dezelfde personen waar de focus op ligt. Karakters als Bing, Sjors, Noud, Wiet, Laura en Jef zitten er al langer voor spek en bonen bij. Doe daar eens iets mee, anders kun je ze net zo goed uit de serie schrijven.

   1. Misschien wordt eens tijd om Nina en Lorena te vertrekken niet doodgaan, maar internationaal gaan om verder tassen te verspreiden. Bing maar naar zijn vader. Als vervangers: Menno, Stefano en Martine.

 16. Er zijn altijd wel wat zouteloze personages, de soap kan niet altijd om iedereen draaien. Tim heeft sinds zijn entree nog geen enkeke leuke lijn gehad, die mag van mij wel met Julia vertrekken. Laat Syl dan terug komen, dan heeft Laura ook weer wat aanspraak.
  Als Vincent het nu aanlegt met Sjors is dat koppel een leuk vriendenkoppel met Nuran en Rik. Janine en Ludo zijn niet erg geloofwaardig meer om bij elkaar te komen. Toch zal elke relatie die zij aangaan niet natuurlijk aanvoelen omdat die twee wel voor elkaar geschapen zijn. Vroeger ging Janine nog weleens in Ludo’s plannen mee, dat zou het evt wel wat geloofwaardiger maken om ze bij elkaar te brengen.
  Lorena en Nina zijn leuk zo, ik zie de nieuwe Dian en Bowien, nu moeten die nog een waardige tegenhanger krijgen. Een soort Nick, die iedereen het leven zuur maakt.
  Laat Rick de koning weer helemaal bestieren en trek Jef eens achter die toog vandaan. Maatschappelijk werker ofzo, net als Daniël destijds, laat hem in elk geval weer dingen beleven. Ik ben ook benieuwd welk staartje de moord op Mike krijgt, Rik is totáál ongeloofwaardig als goodie die met een moord op zijn geweten rond loopt

 17. Ik denk sws niet dat Rik de moordenaar van Mike is. GTST zou GTST niet zijn als het wel zo zou zijn. Ik snap wel dat er eigenlijk een paar (oudere) karakters uit moeten, maar het is ook wel heel logisch om die er in te houden, omdat je dan geen basis meer hebtxx.

 18. Wat is die Anton toch een zelfingenomen zak bah bah. Ik hoop echt dat als Bianca terugkomt we een beetje een andere Bianca krijgen te zien. Ik hoop dat Elvira Out dat karakter meer pit gaat geven. En die Anton eruit schopt. Voor Julia is het duidelijk een vergissing maar Anton blijft maar doorgaan. Hoewel ik me ook begin af te vragen of het inderdaad niet iets te maken heeft om Ludo een hak te zetten. Door Anton zijn gedrag hoop ik net dat Ludo die kliniek gaat krijgen. Hopelijk huwelijk kapot en misschien ook nog geen baan meer.

  Rikki en Tim zijn weer in beeld en wat hebben ze alweer ruzie. Jeetje wat maken die twee veel ruzie zeg. Is toch ook niet meer leuk. Ik ben voor Rikkie en Sjoerd maar ik vraag me wel af wat Sjoerd daar had te zoeken. Ik snap best wel dat Sjoerd wil weten hoe het met Rikki gaat alleen hij is haar vriend niet meer. De reactie van Tim was natuurlijk weer zwaar overdreven maar hij had wel een punt dat Sjoerd weg moest gaan. De reactie van Rikki daarentegen snap ik weer goed. Die twee lopen maar ruzie te maken terwijl haar vader is ontvoerd. Kan ze echt goed gebruiken dat geruzie tussen die twee hanen. Dan gaat ze ook nog haar excuses aanbieden voor wat? Ze had gelijk.

  Ik vond wat Rik zei tegen Nuran best grappig. Probeer wat te slapen. Hoe kun je nu slapen in zo’n situatie. Die situatie zal vandaag wel opgelost worden. Kunnen Nuran en Rik uiteindelijk gaan trouwen. Die hele situatie heeft wel 1 positief ding met zich meegebracht. Nuran en Aysen. Ik ben wel benieuwd hoe lang dit huwelijk gaat duren. Als Nuran er toch achter komt dat Rik die parachute heeft doorgeknipt om Aysen te vermoorden weet ik niet of dit huwelijk een goed einde zal krijgen.

 19. ”Rik verrast Nuran met een prachtig plan en neemt haar mee naar Kroatië” op de site van gtst staat achter deze zin: daar loopt het echter mis

  1. En dit haalde ik uit het AD:

   Rikki (Robin Martens), Aysen (Dilan Yurdakul) en Bing (Everon Jackson Hooi) gaan mee om in de Kroatische hoofdstad getuige te zijn van deze bijzondere bruiloft. Het gaat om een feest met een keerzijde, want Rik verzwijgt iets heel belangrijks voor zijn dochter Rikki en zijn geliefde Nuran. Iets dat een grote schaduw op hun toekomstig huwelijksgeluk zal werpen.

   Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/5601/TV-Radio/article/detail/3556871/2013/12/05/Rik-en-Nuran-GTST-trouwen-in-Zagreb.dhtml

   1. Bing is natuurlijk de beste vriend van Rik dus die is er ook bij ik denk dat Sjors en Wiet ook komen en natuurlijk barman Jef.

 20. Als je Femke zo hoort vertellen krijg je nog bijna medelijden met haar. We weten nu wel waarom ze zo doorgedraaid is. Al haar hele leven afgewezen geworden en bij Rik liep de emmer helemaal vol en werd ze gek. Ga dan met iemand praten ipv twee mensen ontvoeren en willen vermoorden. Ik denk misschien nu wel weer een beetje te door maar wat ik niet goed snap is: Rik slaat Femke neer. Hij en Nuran weten los te komen. Als eerste denk ik dan. Rennen als een gek zover dat ze je niet meer kan vinden. Nee zij gaan wat knuffelen. De reden dat Rik natuurlijk niet kon schieten is dat hij al iemand heeft vermoord. Normaal zou ik zeggen dat Rik niet zo is maar dat is niet meer zo. Ik denk dat Femke nog wel weet te ontsnappen uit het ziekenhuis aangezien de volgende week Nuran weer spoorloos is verdwenen. Ik denk dat Femke Menno op het idee brengt dat Rik weleens de moordenaar kan zijn.

  Ik vind dat Tasjesdief een serieuze zaak moet zijn, maar nu met de twee gillende keukenmeiden aan de leiding weet ik het nog net zo niet. En Nina moet niet zo doen alsof ze Vincent niet meer wilt die wilt hem nog degelijk wel. Haha Ludo vraagt ook niks aan Vincent die eist iets. Hij eist min of meer van Vincent om bevriend te raken met Nina om haar zo in de gaten te houden. Hij helpen met advies is helemaal niet nodig want Nina doet het goed met Tasjesdief. De laatste keer dat iemand Nina moest helpen was het die Rene die haar heeft verkracht. Dat gezicht van Maxime. Ze kan beter eerlijk zijn. Ze dringt zich ook echt aan hem op. Ik zou daar knettergek van worden. Vincent heeft nog veel geduld met haar. Maar goed we weten toch al wat er gaat gebeuren. Vincent gaat dat doen voor Ludo natuurlijk krijgt een band met Nina worden verliefd en dan blijkt dat hij haar neef is. Beetje voorspelbaar zeg.

  Sjors moet ik ook gelijk geven. Rik en Nuran zijn ontvoerd die heeft wel iets anders aan haar hoofd en Janine loopt maar te zeuren over Ludo. Over een paar jaar is ze toch weer samen met hem.

  Volgens mij komen vandaag weer Rikki en Tim in beeld en volgens mij ja hoor hebben ze weer ruzie. Laat die twee aub uit elkaar gaan iedere keer die ruzies. Ik heb het idee dat ze er ook na toe zijn aan het werken. Dat het even niet goed gaat tussen Rikki en Tim. Sjors heeft begrip voor Tim en dat die twee dadelijk iets krijgen ofzo.

  Ik heb ook zo’n vermoeden dat Lucas en Menno echt weer bij elkaar komen. Als dat niet zo was dan was Menno allang vertrokken.

 21. Yesssss stefano komt terug nu moet nick nog komen om gtst wat spannender te maken het is nu saaaai en voorspelbaar♡♥

 22. Oke, ben ik de enige die het super raar vind dat Nina samen met Wiet en ook Noud Sinterklaas viert. Ik bedoel dat Nina überhaupt nog samen ergens wil zijn met Wiet. Vind het allemaal zo onlogisch van Gtst, alsof er geen verleden is tussen de personages.

 23. Ja dat lijkt zo normaal in gtst. Dan had Nina even goed niet hoeven te scheiden. Echt sommige dingen kunnen niet door de beugel. In het echte leven zouden mensen dit absoluut niet pikken maar ja daarom is het een soap.

 24. Wat is die Ludo toch een naar mannetje. Dat hij Anton dwars wil zitten moet hij zelf weten. Maar dat hij dat doet over de rug van onschuldige mensen, bah. Dat ziekenhuis had gewoon moeten blijven, maar Ludo moest weer eens laten zien hoeveel macht hij had. Van mij mag hij wel een keer alles verliezen.

 25. Ik geef gelijk dat het raar is dat Nina samen met Noud en Wiet Sinterklaas viert. Alleen de reden dat Noud en Nina zijn gaan scheiden had niet echt te maken met Wiet. Noud en Nina kwamen erachter dat ze totaal niet bij elkaar passen. Totaal andere gedachten hebben over bepaalde dingen waardoor ze niet samen konden zijn.

  Ludo is gewoon Ludo. Zit Ludo niet dwars of je krijgt met hem te maken. Anton en Bianca mogen nog blij zijn dat het bij dat hele ziekenhuis blijft. Hij heeft wel ergere dingen gedaan dat dit hoor. De slechte Ludo is weer een beetje terug. Gelukkig maakt het ook weer leuker. Ik vond Ludo super saai worden. Daarbij Anton pakt hem toch ook terug. Dat hele Julia gedoe van Anton is echt niet omdat Anton verliefd is op Julia hoor. Anton wilt Ludo daarmee pakken. Hoe ik alles lees zal hij het gaan winnen. Hoe hij het doet is niet goed maar dat maakt weer een nieuwe verhaallijn voor Anton want die moet ander werk gaan zoeken.

 26. Weet je wat ik leuk zou vinden dat Sjors,Frank,Anton en janine eerst op zoek gaan naar Martine en dan in de recht zaal tegenover Ludo Martine tevoorschijn laten komen dit lijkt mij zo spannend

  1. Ik denk dit:
   Sjors moet meer onderzoek doen over het AZM en Ludo Sanders maandag. Ik denk dat ze iets schokkends vind wat Ludo allemaal gedaan heeft en gaat hier mee naar de commissie. Dan zegt Janine ik zei toch die man spoort niet. Het AZM blijft, Nina verlaat Meerdijk, Stefano keert terug om Lucas te troosten dat Nina weg is en Stefano krijgt een relatie met Janine. Dit verwacht ik begin 2014

   Iemand staat te gluren bij Dansatoria als Sjors met Wiet wat aan het drinken is. Tim komt ook. Later dat ze met zijn drieeen naar huis gaan voelt Wiet dat iemand staat te gluren. Dit verwacht ik begin mei. In de zomercliff weten we wie dit is. Die gluurder speelt ook een grote rol in de 5000e aflevering

  1. Ja Noud en Aysen wordt een koppeltje en Tim en Sjors ook. Dan Rikki en Sjoerd weer bij elkaar en dan blijft Anton alleen achter want Bianca wil van hem af zodra ze merkt dat hij met Julia heeft lopen flirten en de rest. Ik denk dat het ook nog wat gaat worden tussen Nina en Vincent maar dan moet Maxime gaan vertellen. Monica loopt ergens in Kroatie rond en daar komt ze Bing tegen, dan komt het weer goed en is die ook onder de pannen. En ze hebben dan een gezond kindje.

 27. Sjors en Noud moeten iets krijgen! Ik vind Tim irritant, hij is altijd chagerijnig,of hij moet gewoon leukere verhaallijnen krijgen. Mij lijkt het echt leuk als Nina en Wiet op een of andere manier vriendinnen worden.

 28. Ik hoop natuurlijk dat Nina en Noud weer samenkomen.
  Maar Aysen en Noud lijken mij ook wel leuk koppel of Noud en Sjors. En mij lijkt het wel leuk dat als Maxime uiteindelijk opbiecht dat Vincent en Nina neef en nicht zijn dat Vincent met Lorena gaat. Lijkt mij ook leuk koppel.

 29. Anton denkt dat hij Ludo terug pakt door te vertellen van hem en Julia, maar hij vergeet even dat dit zijn eigen huwelijk gaat kosten.
  Dat een huwelijk voorbij gaat is wel even iets erger, dan dat de relatie van 2 maanden van Julia en Ludo uit gaat.
  Stomme vent.

 30. Anton is zoooo doorzichtig. Wat een klein kind zeg. Ludo terugpakken door met Julia naar bed te gaan is blijkbaar belangrijker dan zijn eigen huwelijk. Achja .. dinsdag zien we waarschijnlijk hoe hij het huis uit word geflikkerd door Sjoerd en Bianca. Niet te vergeten hoe kwaad Tim zal zijn: Hij heeft Bianca ontzettend pijn gedaan, maar natuurlijk ook zijn moeder gebruikt.

  De berichten van maanden geleden over Bing en Aysen, dat ze waren gezien op Schiphol, is dus duidelijk voor het huwelijk van Rik en Nuran. Is dat mysterie ook weer opgelost.

  Verhoudingen gaan duidelijk veranderen .. Tim en Sjors, Noud en Aysen .. Sjoerd dan weer bij Rikki. Anton blijft alleen, ik denk dat de gastrol van Juilia nu ook zo ten einde komt. Veel nut heeft ze nu niet meer. En goed, uiteraard denk ik nog dat Ludo en Janine weer bij elkaar komen. Waarschijnlijk begint dat wanneer uitkomt dat Maxime een zoon heeft. Hopelijk komt dat met Maarten dan ook boven tafel en is dat ook eindelijk eens opgelost. Rik en Nuran weer bij elkaar .. en waar Vincent terecht komt is voor mij nog een vraag. Lorena lijkt dan natuurlijk de meest logische keuze.

  En ook ik vind dat ze Jeff wel eens achter die bar uit mogen halen. Geef hem weer een leuke verhaallijn.

  En ja, Stefano .. Met de komst van Stefano zullen er weer geweldig spannende dingen gebeuren. Toch weer iets richting de zakelijke kant, denk ik. Aangezien die nu toch alweer wat meer tevoorschijn komt. Ludo zal Stefano wel weer vragen om voor hem te werken. En welke kant Stefano opgaat qua liefde .. Misschien dat Stefano alle verhoudingen die net gemaakt zijn weer overhoop gaat gooien: Stefano en Sjors .. of Stefano en Lorena .. Ik weet niet, maar dat lijken me de meest logische keuzes. Ook al heb je natuurlijk ook nog ‘Stefano en Janine..’

  Het kan alle kanten op. Afwachten ..

 31. Ik denk dat Bianca niet weer maanden verdriet heeft maar nu gewoon voor zich zelf kiest en gaat scheiden. Ze gaat zich nu richten op het gene wat ze wel heeft.

  Ik denk dat Noud verliefd gaat worden op Aysen en dat aysen eerst niks ziet in Noud maar later toch wel .. Aysen is denk ik ook wel toe aan een man die echt 1000% voor haar gaat en dat was Bing absoluut niet maar Noud misschien wel en dat gaat haar toch niet in de koude kleren zitten denk ik. Maar we zullen zien misschien word het wel helemaal geen stel.

  En Tim wat is dat een onwijze zeur je kan toch niet van Rikki verwachten dat ze Sinterklaas gaat vieren als haar vader net thuis is en bijna was vermoord?

 32. Ik ben echt heel benieuwd wat er dinsdag en woensdag met Nuran gaat gebeuren. Eerst dacht ik dat Femke ontsnapt zou zijn en op een of andere manier wist van Kroatië en daar ook zou zijn. Maar ze wordt dinsdag verhoord door Menno.
  Er staat dat Nuran opeens weg is en door een diep dal gaat. Het klinkt alsof er meer is dan bijv. twijfel ofzo.
  Hebben jullie enig idee? Ik ben echt zo benieuwd.

 33. Volgens mij weet Julia het allemaal niet meer zo goed. Ze weet niet meer wat ze voor Anton ofzo voelt. Tim heeft wel een punt waarom belt ze Ludo niet op om hem te feliciteren met de kliniek? Ze heeft het alleen maar over Anton hoe erg het voor hem is. Ze snapt niet zo goed dat Anton haar gewoon gebruikt heeft om Ludo te kunnen pakken. Ik denk dat dit wel het einde van Julia is. Denk dat die weer terug gaat naar Amerika. Dat ze Tim ook meteen voorgoed meeneemt zijn we van die ook af. Wel grappig Tim heeft problemen met uit zijn woorden te komen maar weet wel goed hoe je de naam van het hotel schrijft waar Julia en Ludo naar toe willen gaan.

  Ludo is wel een uitdager hoor maar heerlijk. Ik vind het zo goed hoe hij dat doet met Anton. Net doen alsof de overname totaal niet voor eigen belang was zelfs Anton een baan aanbieden. Dat is natuurlijk wel neerbuigend bedoeld. Hij zegt nog “een goede zaalarts kunnen we altijd wel gebruiken”. Haha kortom Anton zijn werk stelt in Ludo zijn ogen helemaal niks voor. Maar door dat uitdagen kon Anton het natuurlijk niet laten om te vertellen dat hij met Julia naar bed is geweest.

  Janine en Frank is ook niet echt een lang leven gegeven. Eigenlijk houdt Janine nog van Ludo, maar wilt ze dit nu niet toegeven. Ze moet eigenlijk Frank een kans geven. Ik denk dat hij haar wel gelukkig zal maken.

  Ik hoop niet dat dit gedoe tussen Maxime en Vincent niet nog erg lang gaan duren, en dat snel bekend gaat worden dat hij haar zoon is. Of dat Vincent eens helemaal uitvalt tegen Maxime zodat ze zich niet meer zo opdringerig gaat opstellen. Als ik Vincent was had ik haar eens goed de waarheid verteld. Ik begrijp dat ze haar zoon wilt leren kennen, en hem graag in Meerdijk wil houden maar dat kan maar op 1 manier. De waarheid te vertellen.

  Ik had in de voorstukjes voor donderdag gezien dat Tim en Rikki weer ruzie hadden, maar ik wist niet waarom (ik kon donderdag niet kijken), maar nu ik lees waarom vind ik Tim ook een ontzettende zeur. Vrij logisch waarom Rikki even geen pakjesavond wil doen. Dadelijk is Tim nog kwaad op Rikki omdat ze meegaat naar Kroatie en hij niet.

  Ik hoop dat Tim nog een leuke verhaallijn gaat krijgen hoor want hij heeft alleen maar vervelende verhaallijnen gehad. Toen hij pas erin kwam en bekend werd wie hij was koste het bijna het huwelijk van Anton en Bianca. Hij heeft de vriendin van zijn broer afgepakt. Nu heeft hij dat concentratieprobleem. Hij heeft voor mij geen toegevoegde waarde in GTST.

  Maandag gaat Anton tegen Bianca vertellen dat hij weer eens vreemd is gegaan. Bianca moet nu echt voor zich zelf kiezen en hem de deur uitschoppen. Daaaag Anton.

  1. @Demy, Niet alleen Anton vertelt het aan Bianca dat hij met Julia naar bed is geweest, ook Ludo confronteert Julia ermee wat Anton hem heeft vertelt.

   Wat Tim betreft, tja hij doet wel vervelend, maar daar heeft hij toch ook wel een beetje een reden voor. Of is iedereen (ook in Meerdijk) vergeten, wat Tim overkomen is EN door toe doen van Sjoerd en die dealer. Het is niet niets als hij daardoor zijn droom EN studie moet opgeven. Mag ook wel wat meer begrip voor zijn vind ik.

   Wel ben ik met je eens, dat Tim weer een leuke verhaallijn moet krijgen, maar niet meer met Rikki. Misschien wel met Sjors. Want toen die 2 aan de bar van de Koning zaten, kreeg ik de indruk, dat Tim, Sjors wel erg leuk begint te vinden. Tenminste aan zijn twinkelende ogen te zien. En ook niet onbelangrijk, eindelijk iemand die hem begrijpt en van waardevolle adviezen voorziet.

 34. Waar blijft die nieuwe spoilers van 16 December t/m 20 December? Ik kan op mijn tablet op tvgids.tv ook niks vinden. Eigenlijk moet het 2 weken vooruit maar ik kan dat niet? Weet iemand raad hiermee?

 35. Het is duidelijk dat ze ervoor gezorgd hebben dat we de spoilers niet meer zo ver vooruit krijgen. Dus nu weer gewoon ouderwets eens per twee weken nieuwe spoilers uit de gidsen. Aanstaande dinsdag komen die gidsen weer uit.

  1. Inderdaad @Sanders, dat is mij ook al opgevallen. De link die ik had om vooruit te kijken (verder dan 14 dagen) werkt niet meer. Ontzettend flauw.

 36. Morgen even kijken of ze de leader veranderd hebben want Bianca moet nog veranderd worden. Bij ATWT hadden ze ook een aantal recurring rollen die ook er al een paar jaar inzaten en even vaak als vaste rollen in beeld waren. Kijk maar naar Menno en Julia.

  Julia gaat er denk ik er binnenkort uit omdat Julia vreemd is gegaan met Anron. Ludo en Bianca eisen dat Julia straks terug moet waar ze vandaan komt. Vooral Ludo zorgt daarvoor niet op een nette manier waardoor Tim en Sjors samen onderzoeken wie Ludo is. Frank zal ook niet meer lang in beeld zijn denk ik.

 37. Ik hou er over op… Nou ja, ik denk dat het een spannende week gaat worden, (dat hoop ik tenminste!) 😉 en ik wil wel weten wat er allemaal met Femke gaat gebeuren!!!!

 38. ferry heeft me vandaag persoonlijk verteld dat het echt spannend gaat worden gtst aankomende weken. ik heb hem vandaag persoonlijk ontmoet. en hij vroeg of wij wisten waarin de backstreetboys zouden optreden … wij zo voor jouw bruiloft..moest ie lachen en zei, oja dat zeggen ze he. daarna maaktie de opmerking. ja heb de trouwring niet om..ben ik kwijtgeraakt… ahah ferry hihi

  1. Die bruiloft gaat er echt wel komen inderdaad….de grote vraag is natuurlijk hoe Menno en Lucas weer bij elkaar gaan komen. En daar ben ik heeeeeeeeel benieuwd naar. Hopelijk weer Menno/Lucas in de nieuwe spoilers :).

   1. Die spoilers komen dinsdag als het goed is. De backstreet boys in januari ik denk het huwelijk van Lucas en Menno daarvoor komt Stefano terug denk ik.

    1. Sorry voor het slechte Nederlands ik type te snel en verzend het meteen ik bedoel De Backstreet boys komen als het goed is in januari ik denk dat het op het huwelijk van Lucas en Menno is waarvoor Stefano terug komt.

     Ik denk dat de leader van 21 naar 22 gaat Menno moet er nog bij, want ik vind dit geen gastrol meer daarvoor zit hij er nu te lang voor in. Misschien vertrekt er wel iemand wel en dat Stefano dan de vervanger is, maar ik ben bang dat het een gastrol is tot voor of na de zomerstop Lucas heeft rond de zomerstop een flexwet.

Geef een reactie