Maandag 25 november:
Rik zoekt hulp bij Aysen, als de situatie met Nuran escaleert. Tim vindt dat Rikki hem niet serieus neemt. Wiet is verbijsterd als ze Lucas met een andere jongen ziet en hoort dat hij het huwelijk heeft afgeblazen.

Dinsdag 26 november:
Lorena probeert achter Nina’s rug om een zakendeal te sluiten. Julia voelt zich ongemakkelijk door Antons gedrag. Ludo waarschuwt Nina dat haar samenwerking met Lorena problemen kan opleveren.

Woensdag 27 november:
Nina en Lorena willen niet toegeven dat ze verkeerd zitten en dus loopt hun samenwerking op de klippen. Noud en Wiet organiseren een goed maak actie tussen Lucas en Menno. Maxime wordt door Vincent beledigd.

Donderdag 28 november:
Anton laat zich niet afpoeieren door Julia. Rik wil Rikki en Bram beschermen, maar Rikki vindt zijn regels veel te streng. Om niet aan Rik te hoeven denken, heeft Nuran afleiding nodig. Aysen daagt Vincent uit.

Vrijdag 29 november:
Janine en Frank zijn het niet een over wat het beste is voor Lucas. Rik vraagt Bing om hulp, als hij Femke in de val wil lokken. Nina neemt een besluit over de samenwerking met Lorena.

110 comments on “spoilers 25 t/m 29 november

 1. Wow het is wel spannend.
  Het lijkt erop dat Femke snel weggaat aan de spoiler van 29 November te lezen. Wat ik dus denk is dat Femke een ongeluk krijgt door Rik en of Bing en dat ze dan doodgaat. Of ze wordt vermoordt door Bing? Omdat Bing niet aan kan zien dat zij Rik en Nuran uit elkaar drijft en Rik stalkt enz.

  1. Misschien gaan ze een kuil graven en beton met pinnen eraan in doen in het bos waar ze in valt opslag dood natuurlijk en graven de kuil dicht 😛

 2. Weten jullie wat ik ook hoop?
  Dat er dit seizoen ook sinterklaas feest wordt gegeven op 5 December. Dat bijvoorbeeld sinterklaas met zijn zwarte piet bij Nina opbezoek komt voor Nola? En bij Rikki en Sjoerd voor Bram? En bij Sjors voor Lana? En ook wel voor anderen Meerdijkers.

  En wat ik ook hoop is dat er dit seizoen ook kerst aflevering wordt uitgezonden het hoeft niet soort kerstfilm zoals in seizoen 9 te worden hoor. Maar gewoon de gezelligheid en beetje spanning. En dat er ook oud en nieuw wordt uitgezonden en dat die bijv feestelijk verloopt maar dat er wel gewonden vallen? Dat zou ook spanning en drama opleveren.

 3. @gtst200
  Menno staat er nog wel tussen. Kijk maar bij Woensdag 27 November staat:
  Noud en Wiet organiseren een goed maak actie tussen Lucas en Menno.

  Dus het betekent dat Menno nog wel instaat.

    1. vervolgens mijn femke ex van mike femke zegt dat ayen haat hele meerdijk dat slaat toch nergens op femke gaat echt te ver ik denk dat ze iets mee te maken heeft ik denk dat aysen gaat ook te ver gaat dat is prechttig collega vals beschdulgid moord van mike en ze wilt toegeven ze weten hoe moet ophouden kan stoppen ik vindt spanned allemaal hoe afloopt ik vind menno heel goed aan gepakt doet zijn best ik hoop dat langzaam menno lucas bij elkaar komt gaat waarschijnelijk gaat gebeuren gtst echt spannd serie ik aysen komt pas later dan stap in vliegtuig waar is zij uit hangt bing en rik wilt aysen weg hebben omdat te ver gaat ik vindt jullie allemaal heel goed geacteerd ?

 4. Rik zal Femke wel vermoorden, hij is nu toch lekker op dreef.

  Daar snap ik ook niks van. Hij wil Aysen vermoorden zonder het hele verhaal te weten. En Femke, die toch een bedreiging is en knettergek, die pakt hij met fluwelen handschoentjes aan.

 5. let op mijn woorden nina en noud komen wel weer bij elkaar als nina er achter komt dat vincent haar neef is de zoon van haar tante maxime en dat frank van der meer haar halfbroer jeffrey alberts is de zoon van haar vader en dian uit het verleden jef zijn kleinzoon

   1. alles kan in gtst maar frank kan ook zijn adoptcie naam zijn dat wel jeffrey alberts dat zijn pleegouders hem frank noemden dat ludo er voor gezorgd had dat hij naar zijn geboorte naar pleeggezin ging achter dian,s en jef hun rug om dit is te voorspelbaar

 6. echt stom dat Rik de moordenaar is, past totaal niet bij het karakter. Alhoewel het wel weer interesant is dat Rik ook beetje badguy kan zijn. En dat van Vincent moet ook snel uitkomen! Vond die incest verhaallijn van Laura/Dennis en Dennis/Dian ook zo vies! hoop dag dat niet zo gebeurd met Nina, die met haar neef naar bed gaat!

  1. En Dennis en Daantje. Hij heeft het met zijn moeder, zus en nicht gedaan. Gestoord toch?

   Ik zou het niet erg vinden als Frank de kleinzoon zou zijn van Jef. Die man mag wel weer wat familie hebben.

   1. ik ook niet dan is jef niet meer alleen gaat gezellig met zijn kleinzoon in de rozenboom dineren
    ik vind dat jef ook wel eens kleinzoon mag hebben in de serie net als laura en Bianca en anton en ludo en janine en rik

  1. Remco ging toch naar Amerika toen hij geraakt was door een kogel waardoor hij daar ging revalideren het gekke is dat hij noot meer terug is gekomen.

 7. Ik vraag me af wat nu de gevolgen zijn van het feit dat Rik de moordenaar is. Welke spannende verhaallijn vloeit hieruit voort, behalve een moeilijk kijkende Rik die ‘worstelt’ met een schuldgevoel?

  En wat een saaie rollen zijn er weer bij gekomen. Frank en Vintent. Twee nette heertjes in een pak. Vincent is waarschijnlijk een vaste rol. Ik hoop toch echt dat Frank dat niet ook is. Ik hoop dat hij over een paar weken weer stilletjes weggaat.

  De enige boeiende mannelijke personages zijn op dit moment Anton en Ludo. De actie zal de komende tijd gaan gebeuren bij Anton, die als een soort gorilla achter Julia aangaat.

  Hopelijk doen de schrijvers snel Frank eruit en halen Jack terug.

 8. Ik denk niet dat Menno er nog lang in zit jammer genoeg. Hij zit er namelijk veel langer in dan Vincent en Vincent staat al met een foto in de voortitels (of hoe je dat ook noemt)

 9. Ik denk ook niet dat Menno er nog lang in zit 🙁 Goedmaak poging lukt waarschijnlijk niet en dan kopen ze de boerderij niet en dan gaat Menno terug naar zijn oude huis. Ik wil dat zo niet, maar ik vrees het wel. En Frank heeft niets met wie dan ook te maken is geen familie van wie dan ook en is ook geen blijvertje denk ik. Vincent is wel vaste rol jammer ik heb liever Menno.

 10. Dave Mantel heeft nog opnames dus voorlopig is Menno nog niet weg. Ik denk dat ze Menno nog niet in de leader gedaan hebben om de uitkomst van de verhaallijn niet te verklappen. Als Menno wel al in de leader stond weet je al zeker dat het weer goed komt. Ik denk dat Vincent er wel meteen in kwam zodat Mike er eindelijk uit kon.

 11. Sjoerd is nog maar net terug, maar hij is nu al zooo irritant! Hij is echt veel te opdringerig!
  Het is nu meer dan een halfjaar geleden van hem en Rikki, ga eens verder met je leven zeg! Echt wel erg zielig dat hij nu nog steeds zo wanhopig doet om Rikki. Laat hem een baan of opleiding zoeken, dan kan hij tenminste weer een beetje normaal worden. Misschien kan hij een betere band krijgen met Wiet, wat misschien dan wel weer wat kan worden. Hoe hij nu is, vind ik z’n rol echt uitgespeeld.

  Ik ben erg benieuwd of Rik & Nuran echt definitief uit elkaar zijn nu. Dan zou ik erg benieuwd zijn wat ze dan voor Nuran als verhaallijn zouden gaan bedenken. Nuran is niet echt een type die snel verder zou kunnen gaan met iemand anders, ook al zou ze dat proberen. Rik heeft altijd wel met mensen en verhaallijnen te maken, hij ligt erg goed in Meerdijk en heeft nog steeds met bijna iedereen weleens te maken. Ben nieuwsgierig naar het verloop van deze verhaallijn, maar ik vind Rik & Nuran een geweldig koppel! Ik hoop dat Femke binnenkort vast komt te zitten, ze is echt compleet doorgedraaid, zeker nu ze Bram gaat meenemen. Celine Purcell is wel een erg goede actrice, ze was geweldig in Kinderen Geen Bezwaar.

  Dat Vincent de neef van Nina is, zal vast pas bekend worden als ze zowat een relatie hebben ofzo. In ieder geval op een zo “ongunstig” mogelijk moment. Dat zal inderdaad wel weer een maand of drie duren (al zou het beter zijn als GTST alle verhaallijnen een maand zou verkorten, sommigen duren nu écht te lang).

  Verder vind ik GTST nu wel erg goed, al kijk ik nog steeds vooral voor de verhaallijnen van Rikki & Tim en Rik & Nuran. Noud en Wiet zijn ook geweldige personages, die ik graag weer eens in een echt goede verhaallijn op de voorgrond zie staan. Ze zijn nu erg leuk als “frisse” personages die anderen nuchter en soms grappig advies geven. Ik weet zeker dat ze allebei – los van elkaar – een goede verhaallijn kunnen hebben, die niet eens met liefde te maken hoeft te hebben.

 12. Ik vind Rikki heel irritant. Ik weet dat het een soap is maar als iemand weg mag, is zij het wel. Juist vind ik Sjoerd goed. Hij is alleen maar gek geweest omdat zij hem bedonderd heeft met Tim.

 13. Zat net zo te denken dat het er niet gemakkelijker op is geworden voor Ludo omdat zijn vriendin zo onrustig slaapt,met haar always, zoals ze zelf verteld in de always reclame.

 14. Ben ik de enige die wil dat Noud en Nina niet meer bij elkaar komen. Ik vind trouwens Nina wel stom ze is nog niet gescheiden en dan gaat ze alweer naar de volgende man

  1. noud staat met de scheidingpapieren bij nina op de stoep krijgt nina het moeilijk ik denk persoonlijk dat die twee niet gaan scheiden nina zal die scheidingpapieren wel in de prullenbak gooien en dat lorena er achter komt

 15. Nee hoor, Rikki is helemaal niet irritant. Hoe komen jullie daarbij? Ze moet gewoon blijven en hoop dat ik van haar lang mag genieten bij GTST… Althans natuurlijk heb ik het over Robin Martens.. Ik vind het erg leuk dat ik haar weer ziet als Rikki. Ik heb haar zeker gemist al die maanden dat ze er niet was… Hoop dat ze lang erin blijft. Ik wens haar veel succes met haar rol van RIKKI. Ze het echt goed…

 16. Rikki is gewoon nog niet volwassen en dat merk je heel goed in haar gedrag. Echt een opstandige en onredelijke puber.

  Van mij mag Vincent weg e Frank blijven, ik vind Frank wel een leuk karakter. Verder mag Menno ook wel weg, ik vond het eerst allemaal erg leuk maar hij is echt een suf en saai en star persoon die eigenlijk niks toevoegt. Past ook totaal niet bij Lucas en om dit aan te zetten maken ze Lucas juist nog overdrevener.

  Verder vind ik dat de schrijvers zichzelf een kritisch moeten bekijken. De verhaallijnen zijn slecht en fantasieloos. Voorspelbaar, ja, immers hebben we pas 200 van dezelfde soort verhaallijnen gehad in het verleden.

 17. Het is nog geen reden toe om gelijk te zeggen dat Rikki eruit moet gaan uit de serie. Geef haar de verhaallijn dat ze langzaamhand volwassen wordt en volwassen reageer.. Niet iedereen is gelijk en perfect. Nee, Ik gun haar (Robin) die kans wel. Zij speelt heel goed…

 18. Ik wil echt dat Noud verdergaat met iemand zoals Sjors. Zij is een hele leuke gewone meid, precies zoals Noud ook is een hele leuke gewone jongen. Natuurlijk zal dit vast niet gebeuren aangezien Sjors paar jaar ouder is.. En zoals het nu er uit ziet lijkt het wel alsof Noud heletijd Aysen opzoekt.
  Jammer..
  Noud en Nina waren ook een leuk koppel, alleen toen kwamen de verhaallijnen met Ludo en Mike.
  We zullen zien wie het volgende setje word!

 19. Beste fans, Helaas vind ik het jammer, terwijl we al enkele maanden in dit seizoen zitten, dat de rol van Janine nog altijd ondergeschikt is aan die van Maxime. Maxime blijft maar intriges bedenken en het lukt haar ook nog. Jammer dat Ludo er nog steeds niet achter gekomen is dat in feite Maxime Janine heeft weggepest uit huize Sanders en wat erger is Ludo blijft er maar intrappen. Ik vind dat ook Janine wel eens gerehabiliteerd mag worden en dat eindelijk Maxime het onderspit moet delven. Ik herhaal het nog maar een keer Maxime destijds tegen Nick “Denk er maar aan ik win altijd”. Het wordt tijd dat ook Maxime eens een keer verschrikkelijk verliest en huize Sanders uitgejouwd wordt. En dan die irritante Aysen die ieders leven tot een hel maakt zelfs met haar eigen zus Nuran en er nog mee weg komt ook.

  1. Ik denk dat we daar niet lang meer op hoeven te wachten.. Met de komst van Vincent is er straks toch een heel drama over het feit dat Maxime een zoon heeft. Ze heeft Ludo immers ene groot schuldgevoel aangepraat over het feit dat ze door hem, geen kinderen zou kunnen krijgen. In tegendeel tot dat met Maarten, kunnen de schrijvers er niet omheen dat dit geheim uitkomt. Ik hoop er dan ook op, dat wanneer dit uitkomt, het hele gedoe met Maarten ook aan het licht komt.

   1. Als dat gebeurt Pino dan hoop ik dat Maxime op het bureau terecht komt en dan niet zozeer tegenover Menno maar in dit geval Aysen. We weten allemaal (in fictie dan) hoe Aysen kan manipuleren dus zal ze ook wel kans zien om Maxime klein te krijgen. Dan is uiteindelijk Janine de lachende derde dat zou ik Janine wel gunnen. Dan komt Maxime tot de ontdekking dat ze niet altijd kan winnen. En inderdaad dan komt er veel meer boven water. Zo’n verhaallijn mag van mij wel een poosje duren hoor.

    1. Das inderdaad een erg goed idee, om Aysen er tegenover te zetten! Dat maakt ze geen kans nee ;). Ik gun het Janine ook wel hoor. Ik weet ook wel dat ze Maxime oneerlijk hebben behandeld, maar daarvan geef ik toch meer Nick de schuld dan Janine. Hij is immers degene die het zo ontzettend goed gespeeld heeft allemaal, dat Janine en Ludo dachten dat Maxime achter die ‘moordpoging’ op Janine zat.

 20. Awhh 🙁 Eindelijk gaan Noud en Nina officieel scheiden, hoe vaak wilde Nina niet scheiden en kwamen ze eindelijk weer bij elkaar. Nu wil Noud voor de verandering eens gaan scheiden en dan gaan ze ook scheiden -_- maar ik vind het heel jammer want vind ze echt een super koppel en hoop dat ze snel weer bij elkaar komen, ga er daar eigenlijk ook wel vanuit, ze lijken net janine/ludo 2.0, die komen ook altijd na een tijdje bij elkaar.

  Verder moet ik toegeven dat Vincent en Nina ook wel een leuke koppel zou kunnen zijn, maar incest vind ik echt eeuuwwwhhh en koppel Noud/Nina vind ik nog steeds veel leuker. Maxime moet het dus snel zeggen, maar dat zal wel weer een tijdje duren -___-

  Ben ook benieuwd wat er nu met Noud gaat gebeuren, hij heeft na dit met Nina niet echt een verhaallijn en zijn vele scenes met Aysen vind ik verdacht… vind Noud en Aysen trouwens totaal niet bij elkaar passen, dus hoop niet dat er iets tussen hun gaat gebeuren.

 21. Nu Rikki weer terug is irriteer ik me weer mateloos aan de verhaallijn Rikki/Tim/Sjoerd.

  Ik heb al vaker gezegd dat drugs nemen je eigen beslissing is, maar er was wel een reden voor dat Sjoerd dit gebruikte. Hij was diep ongelukkig omdat zijn toenmalige vriendin verliefd werd op zijn halfbroer. Door dat spul kwam hij erachter dat hij even niks voelde. Dat gevoel was op dat moment prettig dan ongelukkig zijn. Sjoerd zijn verslaving is mede te danken aan Rikki en Tim.

  Ik vind wel de omgangsregeling goed maar Rikki gaat nu weer lastig doen. Sjoerd is clean dus ze horen weer gezamenlijk de voogdij te krijgen over Bram. En misschien dat Rikki dit wel wilt maar Tim natuurlijk niet. Die zijn houding naar Sjoerd toe irriteert me ook. Ja Sjoerd is medeverantwoordelijk voor Tim zijn handicap en Tim mag natuurlijk ook nog altijd kwaad zijn op hem maar helaas Rikki heeft nu eenmaal een zoon met hem en dus komt hij nog altijd in aanraking met hem. Daarbij wonen ze nog altijd in huis en als Tim dat niet bevalt gaat hij maar weg. Kan hij bij Ludo gaan wonen.

  Als die verhaallijn zo nog door blijft gaan hoefde voor mij Rikki niet terug te komen hoor. Ik zie dat mensen ook zeggen dat Rikki nog onvolwassen is. Dat is logisch ze is nog een puber. Wilt niet zeggen dat ze al moeder is dat ze reageert als een volwassen. Ze reageert soms erg als een puber dat vind ik ook.

  1. Het is klinkklare onzin om nu te zeggen dat Rikki niet terug hoef te komen als de verhaallijnen zo blijft. Geef haar gewoon de kans om zich tot volwassen te ontplooien. Het is nog te vroeg te beoordelen en te zeggen dat ze door deze reden eruit moet uit de serie en uit de verhaallijnen.. Ik irriteer helemaal niet aan Rikki. Ik vind het juist leuk dat ze er weer is… Althans Robin… Dus oordeel niet te snel met je conclusies…

  2. er is NOOIT een reden om drugs te gebruiken.
   Verder vind ik dat het gezeur Sjoerd/Rikkie/Tim veel en veel te lang duurt.
   Een leuke verhaallijn nu voor die drie of anders er maar uit.
   Nu gebeurt er ook niets.

   1. Dat het een lange verhaallijn in zit met de personages van Sjoerd/ Rikki/ Tim vind ik wel mee vallen. We hebben pas drie afleveringen + vanavond gezien van deze verhaallijnen. Het is nog veel te vroeg te oordelen wat er met deze personages gaat gebeuren en dat we een oordeel klaar hebben om met deze personages te stoppen. Geef deze personages ook een kans om zich te ontplooien in de Serie. Vooral Rikki vind ik dat ze een kans moet krijgen. Dus oordeel niet te snel met jullie conclusies… Wacht eens af wat er verder gaat gebeuren met deze personages…

     1. Niet naar de bekende weg vragen Pino… We weten allemaal wat ik ermee bedoeld met al jullie snellle conclusies. Rikki is nog maar drie dagen( een week) in de serie van deze nieuwe seizoen en we hebben al een condusie klaar dat ze weg moet gaan… Dit heeft niks alleen te maken dat ik fan van haar bent… Van mij hoef je geen Fan van Rikki te zijn en achter me hol aan te lopen omdat ik fan van haar bent maar dan eisen dat ze weg moet gaan vind ik wel nu heel erger snelle conclusie…

     2. Volgens mij vroeg ik niks?
      En je blijft er op hameren dat ze nog maar 3 dagen terug is. Maar de frustratie van andere personen komen toch echt wel voort uit het feit dat die verhaallijn vóór de zomercliff ook al erg lang duurde, en ze nu meteen terugvallen in hetzelfde verhaal. Tuurlijk kan het zo zijn dat de verhaallijn zo veranderd. Maar als mensen het personage Rikki niet leuk vinden, en het leuker zouden vinden zonder haar, dan moeten ze dat gewoon mogen vinden, vind ik.

     3. Volgens mij vroeg ik niks?
      En je blijft er op hameren dat ze nog maar 3 dagen terug is. Maar de frustratie van andere personen komen toch echt wel voort uit het feit dat die verhaallijn vóór de zomercliff ook al erg lang duurde, en ze nu meteen terugvallen in hetzelfde verhaal. Tuurlijk kan het zo zijn dat de verhaallijn zo veranderd. Maar als mensen het personage Rikki niet leuk vinden, en het leuker zouden vinden zonder haar, dan moeten ze dat gewoon mogen vinden, vind ik.

      Daaaag Pino, Je reageer alleen om een reactie te krijgen… Jongen ..ik zeg het alleen maar omdat ik een Rikki fan ben en al deze volbarige condusies onzin vind. Ik hamer absoluut niet, ik zeg het alleen maar… Dat de verhaallijnen te lang en terugvallen in de zelfde verhaallinen van de zomercliff , heb de personage niks mee te maken. Dat verzint de schrijvers van deze serie nog . Daar heeft de personage ( in iedere geval Rikki niks mee te maken). Verder vind ik onzin dat alleen maar Rikki moet ontgelden bij jullie oordeel en gelijk geist wordt dat ze eruit moet gaan. Denk eens bij door dat er ook andere mensen zijn die Rikki wel leuk vinden. Deze mensen durven gewoon niet meer te reageren. Geeft deze mensen ook een plezier en gun hun dat hun favoriet ook in beeld komt. Je mag best van mij Rikki niet leuk vinden en vinden dat het leuker is zonder RIkki maar gelijk na drie uitzending al te zeggen en te eisen dat ze gelijk eruit moet gaan via social media vind ik wel heel ergere snelle conclusie en te ver gaan. Gun Rikki dat ze kan ontplooien , Gun de mensen die rikki leuk vinden hun plezier om naar te kijken. Door jullie reactie geef je alleen maar een signaal dat Rikki eruit moet aan de schrijvers en dat is niet leuk…

     4. De reden dat ik zei ‘hameren’ is omdat ik je bijna dezelfde reactie meerdere malen heb zien plaatsen. En als je goed terugleest, zie je mij nergens zeggen dat ik Rikki niks gun, of vind dat ze weg moet .. Mark 🙂

     5. Misschien dat ik doorhameer omdat je steeds naar vroeg naar mijn reactie. Een reactie vraagt om een reactie, hé. Dus het ligt niet aan mij. Volgens mij heb je al lang bij mijn eerste reactie al begrepen wat ik met mijn boodschap bedoel en wat ik er mee wilt zeggen. toch vroeg je weer om een reactie om te reageren. Volgens mij weten we van elkaar wat we bedoelen … Dus wie hameer hier door? Verder reageer ik ook dat ik vind dat de personage Rikki (Robin) hier in een verkeerd daglicht wordt gezet, door jullie snelle conclusies en door jullie beoordelingen dat ze weg moet. Dat is niet nodig en dat heeft Robin (Rikki) niet verdiend… Dit boodschap geldt niet alleen maar voor Pino. Voor iedereen op deze site. Dus mij hoor je ook niet zeggen dat jij dat gezegd hebt Pino. Ik spreek ook in het algemeen… Niet naar één persoon toe… Dus voel je niet zomaar aangesproken door mij… Verder vind ik het ook dat de verhaallijn tussen Tim/Rikki en Sjoerd langdradig is. Voor mij mag Rikki een andere verhaallijn hebben. Maar goed dit ligt niet aan de personage Rikki en wens ik ook NIET dat ze ERUIT moet. Sterke nog van mij mag ze blijven… Einde Discussie!!! ….

    1. Dat gemekker was voor de zomerclif al aan de gang en ook na de zomerclif toen Rikki nog niet weg was, echt heel wat meer dan 3 afleveringen.

     1. Daag CENZ… Reageer nou niet om een reactie te krijgen of om een aandacht te vragen. We weten allemaal wat ik ermee bedoel met 3 afleveringen. Tuurlijk… Was de gemekker al voor en na de zomercliff maar volgens mij is Rikki 3 maanden uit de serie geweest wegens een wetsregeling. Dus we hebben 3 maanden zonder Rikki gezetten. Nu ze is weer terug en ze is amper 1 -3 dagen terug en we mekker allemaal dat ze eruit moet wegens langstoffig verhaallijn. Dus wat is jou punt eigenlijk dat je op mijn reactie reageer? Om hier geen langstoffig verhaal te maken wil ik hier een eind maken aan de discussie . WE WETEN ALLEMAAL TENMINSTE VOLGENS MIJ WAT MIJN PUNT IS MET MIJN REACTIE…. reageer niet om een reactie te krijgen….

     2. Reageer ook niet dat je de bijhandje uit wilt hangen. Reageer eens VOLWASSEN en niet infantiel… zodat ik weer moet uitleggen omdat je de discussie op een heel andere discussiepunt gooit. Nogmaals we weten allemaal wat mijn punt is… Mekker en doorhamer niet zo met je reactie. Einde van deze Discussie…

     3. Ik geef Cenz en Pino gelijk. Dit gedoe tussen die drie is niet voor de zomerclif aan de gang. Nee vanaf vorig jaar november. Vorig jaar november werden de uitzendingen van Zuid Afrika uitgezonden. Dit duurt te lang.

      1 ding is wel zo de schrijvers schrijven de verhalen en zij beginnen er steeds opnieuw over, maar als je er al een jaar over bent aan het schrijven kan ik maar 1 conclusie trekken. Ze weten niks beters te schrijven voor Rikki dus had ze beter weg kunnen blijven.

     4. Cenz en Pino zijn alleen op uit voor een reactie netals jij Demy. We weten allemaal dat het klinkklare onzin is om na 3 afleveringen te zeggen dat er een personage eruit moet gaan uit de serie en dan helemaal te uiten op een sociale forum. Hebben jullie niks anders te doen? En waarom moet Rikki de slachttoffer zijn en niet SJOERD OF TIM? Want die hebben toch ook met deze langdradig verhaallijn te maken. Tjonge, reageer eens volwassen en met verstand… Wacht eens af wat er verder gaat gebeuren met de verhaallijn van Rikki. Ik word ook een beetje moe van ons homostel. Moet ik gelijk eisen dat ze uit serie moet gaan? Kom toch even.. Reageer niet om reactie te krijgen. Nogmaals we weten allemaal wat ik ermee bedoel… Dus Daag Demy…

     5. Ik vergeet ook nog te zeggen: DENKEN EN VINDEN wilt nog niet zeggen dat je het moet eisen en met iedereen moet delen op een sociale forum. Je kan ook alleen maar met je gevoel delen zodat je andere mensen ermee niet schaad en kwetst door degene in een negatieve beeld te zetten. Spreekt met je gevoel en niet met je oordeel om mensen ermee te kweten..

      Ik STOP NU MET DEZE LANGDRADIGE DISCUSSIE want begin nu een beetje op de verhaallijn van Rikki/Tim en Sjoerd te lijken en dat wil ik niet… Ik hoop dat jullie ook met jullie gevoel willen reageren en niet met je snell oordeel… Doei…

     6. Jezus zeg Mark wat kan jij zeiken, ik snap niet waar jij je druk om maakt, als hun dit willen zeggen over Rikki dan mogen hun dat gewoon zeggen klaar, iedereen heeft een eigen mening.

     7. Wie zeik er nou Nickname . Jij toch? Jij reageer tock weer op mijn reactie. Als jij niet met mijn eens bent hoef je toch niet iedere keer te reageren met jullie reacties… Van mij mogen ze/jullie zeggen dat ze Rikki niet leuk vinden en daar een mening over hebben maar gelijk te eisen dat ze eruit moet gaan vind ik wel heel erg te ver gaan … Dus iedereen mag wel een mening als je maar niemand hiermee kwetst of in een verkeerd daglicht zet. Dus… waar heb je het over?

     8. Nou Mark het gezeik met die drie is nog steeds bezig, nu in de preview weer volop dus mogen we nu wel zeggen dat het veel te lang duurt en dodelijk saai is?

     9. Nou CENZ, Als je goed al mijn reacties leest weet je al precies het antwoord op je vraag en weet je ook precies waar het mij helmaal om gaat. en draait.. Dus het antwoord is… ???

 22. Spoiler 2 december:

  Nina wilt horen wat Maxime te zeggen heeft. Wiet ontdekt iets heel schokkends. Femke is het slachtoffer van eenzaameheid.

 23. ik denk eerder dat wiet zwanger raakt van tim of noud en dat nina van maxime te horen krijgt dat vincent haar neef is en dat zij de moeder van vincent is

  1. “dat nina van maxime te horen krijgt dat vincent haar neef is en dat zij de moeder van vincent is”

   Nou ik denk dat dit voorlopig helemaal nog niet duidelijk wordt, GTST kennende. Als het überhaupt al uitkomt. Want er is wel meer niet uitgekomen en zeker niet wat Maxime allemaal geflikt heeft.

 24. Maandag 2 december 2013:

  Aysen raakt gealarmeerd als Nuran weg is. Nina en Lorena zijn allebei vastberaden om te bewijzen dat ze ook zonder elkaar succesvol kunnen zijn. Femke heeft niets meer te verliezen. Als Rik erachter komt wat Femke van plan is, schrikt hij enorm.

  Bron: TV Gids.tv

 25. Dinsdag 3 december 2013
  Anton concludeert uit Julia’s woorden dat zij een beetje in de war is door hem. Femke begrijpt welk spelletje Rik probeert te spelen en laat weten dat zij de macht heeft. Tim wil Rikki steunen, maar krijgt geen kans.

  Bron: TVgids.tv

  1. Denk het niet hoor. Bij zijn debuut zei hij tegen Lucas dat Wiet te vrouwelijk was (toen Lucas Wiet aan hem wilde koppelen). Menno is gewoon gay, maar is gewoon niet meteen uit die kast gevallen. Je hoort zo vaak dat homo’s relaties met vrouwen beginnen omdat ze hun geaardheid willen ontkennen. Dat zag je ook bij Edwin en Bilal.

   1. Ik vond het anders dan wel zo vreemd hoe hij deed tegen Wiet, je merkte echt dat er een soort van spanning was tussen Wiet en Menno

    1. Vind ik niet. Dat is gewoon een beetje de ‘weirdness’ van zo’n moment. Je zoent niet elke dag iemand die niet je partner is. En dan ook nog eens iemand van het geslacht waar je niet op valt. Nee, ik geloof niet dat Menno bi is.

 26. Sinds deze week niet meer naar GTST gekeken. Vind alle verhaallijnen saai en langdradig. Uit de shortie weet je genoeg en that’s it.

 27. Lucas is stelde zich gisteravond echt heel erg aan hoor. Menno heeft gelijk niet iedereen komt meteen “uit de kast” zoals Lucas. Dat was toch ook geen probleem met Edwin waarom nu wel dan? Enige verklaring is natuurlijk dat hij erachter is gekomen dat hij Menno inderdaad nog helemaal niet goed kent. Jammer ik vond Menno wel een blijvertje voor Lucas.

  De reactie van Rikki naar Rik toe was ook heel terecht. Heel begrijpelijk dat ze woedend is op Rik. Het is eigenlijk ook zijn schuld dat Bram weg was. Nuran vond ik daarentegen wel weer wat te mild voor Rik. Kom op hij heeft haar bedrogen in GTST gebeurt het hartstikke veel. Dat je het gaat verzwijgen logisch natuurlijk (eigenlijk niet logisch maar dat is GTST), maar als je ook nog de dingen gaat verzwijgen als iemand helemaal doordraait ben je echt niet goed bezig. Ik weet niet of het nog goed komt met Nuran en Rik hoor. Ook jammer.

  Jeetje van Anton word ik ook niet goed van zeg. Moet altijd vreemd gaan. Ik vind het jammer dat, dat hele gedoe met het ziekenhuis niet echt met de mensen heef te maken. Het is nu wel duidelijk dat het om Ludo en Julia gaat. Ik hoop dat de “nieuwe Bianca” wat meer ballen krijgt en hem eruit schopt.

  Dan hebben we Tim net zo’n irritant ventje als zijn vader. Ach ja zo vader en zoon zullen we maar zeggen. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat Tim eigenlijk jaloers is. Rikki en Sjoerd zullen altijd een band hebben door Bram en zal daardoor ook in Tim zijn leven een grote rol bijven spelen. Als hij dat niet wilt dan moet hij het maar met Rikki uitmaken. Ik vind Tim erg kinderachtig doen tegen Sjoerd.

  1. Dat Menno met een vrouw was is ook helemaal niet het probleem. Het kwam gewoon nogal rauw op zijn dak. Voor Lucas was het wel een big deal maar Menno deed er veel te luchtig over. Ik denk dat er ook wat huwelijkszenuwen meespelen zoals Noud al zei.

 28. Ik hoop een hevige seksscène tussen Menno en Lucas onder de douche. Ik dacht eerst dat Menno helemaal geen homo was, maar goed, na de heftige reactie vandaag op Lucas denk ik het mijne er van. Ik wist het iig wel 😉

 29. Eigenlijk als ik eerlijk ben vind ik Lucas niet meer leuk, alles wat hysterisch is dat is hij nu en hij is een karikatuur geworden en geen mens meer , jammer want Lucas was een hele leuke rol in GTST , dus van mij mag hij er uit.
  Vincent is wel een leuke nieuwe verhaallijn en eindelijk heeft Maxime weer meer te doen dan een boekje lezen op de bank bij Sanders.
  Anton is ook te voorspelbaar nu, natuuuurlijk gaat hij achter zijn ex aan en natuuuurlijk trapt zij er op den duur in en natuuuurlijk komt Bianca er achter en natuuuuurlijk geeft dat weer problemen (al een paar keer uitgekauwd intussen bij de Bouwhuisjes).
  Zonde dat GTST van die rare voorspelbare wendingen heeft de laatste tijd en dan heb ik het nog niet eens over de niet te geloven moordenaar van Mike want die verhaallijn is toch wel de misser van de afgelopen jaren.

  Maar we kijken dapper verder want we zijn verslaaft hahaha

 30. woensdag 4 december:
  Rik en Nuran zien geen uitweg meer uit hun benarde situatie. Janine ergert zich als zelfingenomen Ludo zeker weet dat hij het AZM krijgt toegewezen. Maxime hoort dat Vincent met Lorena heeft geslapen. Ze probeert dit in haar voordeel te gebruiken.

  Bron: tvgids.tv

  Ik hoop dat team Anton gaat winnen met het AZM. Ik zie liever een ziekenhuis in Meerdijk dan een kliniek. Waar zijn jullie voor?

 31. Ik dacht echt dat het Lucas zijn probleem was dat Menno nog met een vrouw heeft samengewoond. De reden wat hij nu opgeeft dat ze niet bij elkaar passen omdat ze teveel van elkaar verschillen dat zei Menno al vanaf het begin. Hij hield toen Lucas op afstand omdat hij vond dat ze teveel van elkaar verschillen. Lucas is degene die hem heeft overgehaald dat, dat net leuk kan zijn. Dat vond ik eigenlijk ook. Lucas kon ervoor zorgen dat Menno wat minder serieus werd en Menno kon ervoor zorgen dat Lucas juist meer serieus werd. Nu komt Lucas er eigenlijk wat te laat achter dat ze toch teveel van elkaar verschillen. Dat had hij toch wat eerder moeten bedenken. Daarbij geef ik hem wel gelijk wat betreft dat hij niet zich zelf kan zijn bij Menno. Omgedraaid ook. Ik vind dit wel jammer.

  Ik dacht dat Lorena Vincent al had gezien en dacht echt “hoe kan ze dit Nina aan doen” pas later realiseerde ik me dat Lorena Vincent nog nooit heeft gezien. De reactie van Nina is natuurlijk dat ze woedend gaat worden en Lorena ontslaat terwijl Lorena het helemaal niet kan helpen. Daarbij geef ik Lorena wel gelijk. Als je iemand leuk vind moet je ervoor zorgen dat je zichtbaar voor degene gaat worden. Als hij je afwimpelt dan ben onzichtbaar. Ik wil ermee zeggen dat Nina inderdaad niet zichtbaar was voor Vincent. Als hij Nina echt zo leuk had gevonden was hij niet meteen met Lorena het bed ingedoken. Lorena was degene die zichtbaar was. Ik denk ook wel dat Nina en Vincent iets met elkaar gaan krijgen en dat Maxime dan verplicht is om het tegen Nina te zeggen. Nina verbreekt dan de relatie en Vincent weet dan niet waarom en komt er natuurlijk naderhand achter.

  Dat hele Anton gedoe heb ik mijn mening al over gezegd, maar ik ook denk dat het niet lang zal duren dat Julia ook aan haar gevoelens gaat toegeven. Leuk zou zijn: Bianca komt terug betrapt Anton en Julia en schopt uiteindelijk die kerel er eens uit. Scheiding aanvragen en een andere vent ontmoeten. Gelukkig is het een soap dus het kan daar gemakkelijk in dat je snel over je ex heen bent. Bianca verdient echt een betere man als die Anton.

 32. Ik zou echt verbaasd zijn als Nuran en Rik nog samen blijven. Er is teveel stuk gegaan tussen die 2 los van het overspel. Riks broer dood door Aysen. Onschuldige dode door Riks mislukte wraakplan. Moeilijk om dat allemaal levenlang te negeren.

 33. Ik hoop ook dat Rikki eens een leuke verhaallijn gaat krijgen. Ze heeft eigenlijk al sinds vorig niet meer een echte verhaallijn gehad. Daar bedoel ik mee wat specifiek om haar gaat, zoals toen met dat ze in verwachting is, kind wilde adopteren toch wilde houden.

  Schrijvers moeten ook echt een einde maken aan de verhaallijn Rikki/Tim/Sjoerd. Dat is al een jaar aan de gang. Laat Sjoerd het accepteren dat Rikki nu met Tim is en een nieuwe vriendin krijgen of laat het uitkomen tussen Tim en Rikki zodat Rikki en Sjoerd weer samen zijn. Rikki zit nu momenteel tussen de verhaallijnen van Sjoerd en Tim in. Sjoerd zijn verslaving, Tim zijn ongeluk en zijn handicap. Ik heb haar ook niet gemist toen ze in Londen was. En als ze geen leukere verhaallijn meer krijgt mocht ze voor mij daar blijven.

 34. Spoiler 5 dec:

  Julia weet niet wat ze met Ludo aanmoet en neemt een besluit. Wiet kan de situatie niet aan en het escaleert. Aysen weet zich op het laatste moment niet stil te houden. Sjors krijgt een schokkend telefoontje.

 35. De reactie van Nina was echt de reactie die ik wel van haar had verwacht. Overdreven. Hoe moest Lorena nu weten dat, dat Vincent was. Wel moet ik Nina in 1 ding gelijk geven. Wie gaat er nu met een onbekende man naar bed. Nina weet nu inderdaad wat voor een man Vincent is, maar toch nog even door vragen hoe hij was. Als je dat niet boeit wil je dat ook niet weten lijkt me zo.

  Als ik Vincent was zou ik Maxime een beetje eng beginnen te vinden. Wij weten waarom ze hem zo achter naloopt maar hij niet. Begint een beetje op stalken te lijken.

  Als ik Nuran was, was ik meteen opgestapt na het verhaal van Rik. Ik vind het nog knap van haar dat ze er toch nog is blijven wonen. Dat ze daar weg moet vind ik een goed besluit. Leuk vind ik het niet, maar als je moet gaan nadenken of je met iemand nog verder wilt kun je dat beter los van elkaar doen. De relatie tussen Rik en Nuran is natuurlijk al voor een soap erg goed verlopen natuurlijk komen er nu problemen. Zal me niks verbazen als die twee ook weer uit elkaar gaan. Geen enkele relatie is daar voor altijd. Wiet vind ik wel weer heerlijk recht voor z’n raap. Sjors blijft nog altijd het goede van mensen zien.

 36. Ik hoop dat de zoon van Jef weer terugkeert. Remco hadden we voor het laatst gezien toen Dokter Simon ging trouwen Simon ging later dood. Er waren een aantal gewonden onder anderen Remco waardoor hij moest revalideren.

  Ik zou het leuk vinden als hij terugkomt met een gezin.

  Ik gun Sjors en Wiet een relatie. Wiet heeft even een relatie gehad met Noud (2011) en Sjors is al een hele tijd vrijgezel.

 37. Ik weet alleen dat ik steeds minder vaak kijk, wat een onzin de laatste tijd. Gtst verslaapt met de verhalen . Lucas ook wat een baby. En dan steeds alles wat om Rik draait met Femke geef mij vroeger maar met isa hoes en Anthony kamerling babbete Reinout meneer harmsen enzo. Veel beter toen. Gaat toch nergenst meer over.

 38. Ik vind Tim toch zo een eigenwijs mannetje. Laat ik als eerste zeggen dat ik het goed kan begrijpen dat het absoluut niet leuk is om je opleiding niet meer te kunnen volgen door een ongeluk dat niet jou schuld was. Tim wist dit toch al heel erg lang. Vanaf het moment dat hij erachter kwam dat hij concentratieproblemen had stond zijn studie op het spel. Na een aantal onderzoeken heeft de dokter gezegd dat het blijvende schade is en het niet meer beter gaat worden. Zowel Wiet als Bianca hebben tegen hem gezegd een andere studie te zoeken. Anton natuurlijk niet want dan faalt weer een zoon natuurlijk. Tim merkt toch ook wel zelf dat het leren niet goed gaat, en dan toch verbaasd zijn als je het examen niet hebt gehaald. Daarbij is het ook erg logisch dat de school het niet meer wil aankijken als je alleen maar zakt. En dan ook verbaasd zijn.

  Ik vraag me ook eens af wanneer de relatie tussen Tim en Rikki eens voorbij is. Pff die maken alleen maar ruzie dan over Sjoerd, dan weer over Tim zijn opleiding. En dan hebben we Sjoerd weer die Rikki weer zoent. Jeetje laat die verhaallijn eens ophouden. Is toch duidelijk dat Rikki helaas geen gevoelens meer heeft voor Sjoerd laat haar dan een fatsoenlijke relatie krijgen met Tim waar eens geen geruzie is. Iedere keer als die twee in beeld zijn hebben ze ruzie. De dag erna is de verhaallijn dat ze het goed maken.

  Nuran weg bij Rik. Goede beslissing voor hun relatie maar ja Femke ligt natuurlijk op de loer. Een voordeel van dat hele gedoe is dat Aysen en Nuran weer langzaam een band gaan krijgen. Rik die een beetje zielig loopt te doen ja eigen schuld. Rikki reageert wat Bram betreft eens niet als een puber. Ze heeft gelijk als ze zegt dat zij wilde dat Rik op Bram ging letten en niet Bing. Logisch dat ze dan kwaad is.

  Lucas vindt het helemaal niet leuk dat het uit is tussen hem en Menno, maar doet alsof en probeert hem te vergeten. Ik denk dat Wiet en Noud zich er beter niet mee kunnen bemoeien dit moeten Lucas en Menno zelf oplossen. Daarbij had Janine wel gelijk. Toen Lucas en Menno nog verloofd waren vroeg Janine nog of het wel een goed idee was om te trouwen want hij is zo wispelturig dadelijk waren ze getrouwd en bleek Menno toch niet de ware te zijn. Toen werd Lucas boos. Hij is er wel ietjes eerder achter gekomen maar toch. Daarbij vind ik Frank en Janine ook zo’n koppel van niks. Maar ja gelukkig maar een gastrol. Ik vind Janine wel grappig.Ze zei vorige week tegen Laura over Ludo dat ze maar niet snapte wat ze in die man zag. Haha over een jaar ofzo zijn ze weer samen.

 39. Hoop toch wel dat de vriendschap tussen Nina en Lorena niet wordt kapotgemaakt maar ze zijn veel te verschillend op zakelijk gebied. Ik gun Lorena wel een echte vriendin. Buiten Lucas, Laura, Jeff en haar werk viel er niet zoveel voor haar te beleven. Zij en Nina vormen echt een band nu, maar de zaken verpesten alles. Janine en Frank hebben TOTAAL geen chemie! Janine en Ludo horen gewoon bij elkaar. Verder begin ik de meeste verhaallijnen wel een beetje boring en langdradig worden. Wordt tijd dat Bing erachter komt dat hij vader wordt, Janine en Ludo erachter komen wat Maxime heeft veroorzaakt en ik vind ook dat Ludo’s naam moet worden gezuiverd. Half Meerdijk verdenkt hem nog steeds van de moord op Mike en die Anton….!!! pffff wat een irritant ventje is dat zeg.

Geef een reactie