Rik en Nuran zullen binnenkort trouwen in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Dit is te lezen in de spoilers van half december. De 2 zullen elkaar het ja-woord geven in een kapel in een stadspark van Zagreb. Rik en Nuran zijn niet met alleen naar Zagreb afgereisd, ook Rikki, Aysen en Bing zijn mee tijdens deze buitenlandse trip.

Het bleef nog maar de vraag of de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje zouden stappen, het afgelopen half jaar waren namelijk veel problemen tussen de relatie van Rik en Nuran.

Denken jullie dat het huwelijk lang stand houdt?

Denken jullie dat het huwelijk lang stand houdt?

Laden ... Laden ...

10 comments on “Rik en Nuran trouwen in Kroatië

  1. Ik had al wel gedacht dat het wel weer goedkwam tussen Rik en Nuran maar dat het een tijdje ging duren. Maar het gebeurt dus al snel. Ik denk dus dat Rik en Nuran rond volgende week weer samenkomen en over 2/3 weken al zullen gaan trouwen.

Geef een reactie