Een aantal maanden geleden sprak Toprak nog vol enthousiasme over haar prille liefde, inmiddels is deze relatie over. Toprak verheugde zich om haar liefde aan de buitenwereld te tonen, maar plotseling was het over tussen de twee. ”Mijn relatie is helaas net voorbij. Het is nog niet lang geleden gebeurd en je mag best weten dat ik er veel verdriet van heb.” aldus Toprak aan het weekblad Privé.

Hoewel de actrice hordes mannen achter zich aan heeft, maakt ze daar geen gebruik van. Ze wacht op de ware voor een vaste relatie. ”Voor nu is het gewoon maar even zoals het is.”

8 comments on “Relatie Toprak voorbij

  1. Aah joh, ze is zo knap, ze kan kiezen wie ze wil. Geen enkel reden om zich zorgen te maken. Enige wat ik zo raar vind is haar naam. Klinkt zo grappig, een beetje gek. Maar ja ze is van een ander cultuur. Kennelijk normale naam voor hen.

  2. Sorry hoor, maar wie boeit dit nou? Als een normale mensen uit elkaar gaan, staat het toch ook niet meteen in de krant. Die hebben tenminste nog privacy. Ik zou het echt erg vervelend vinden, als ik beroemd zou zijn en mijn relatie gaat uit, dan staat het de volgende dag meteen op internet.

Geef een reactie