Het belooft een spannende week te worden Goede Tijden, Slechte Tijden. Het grote mysterie in Meerdijk lijkt namelijk opgelost te worden.  In de aflevering van gisteren was namelijk te zien hoe een Meerdijker de sabotage op Mike’s parachute bekend. Vanavond zien we hoe de daad gepleegd werd.

Na twee maanden weten we dan eindelijk dat Rik de parachute van Aysen wilde saboteren. Door een fout van Rik werd parachute 61 verwisseld met parachute 19 en werd dit Mike fataal.

Vanavond schuiven Dilan Yurdakul en Ferri Somogyi aan bij RTL Late Night en zijn ze te zien bij RTL Boulevard.

22 comments on “Moordenaar Mike bekend

 1. Had ik niet verwacht .. vind het ook een beetje een stom verhaal …. Ben enorm blij dat Ferri blijft maar dat deze actie gewoon in de doofpot wordt gestopt .. mmm .. had de hele parachuteactie toch anders voorgesteld … Maja tis toch een half uur ontspanning dus blijf kijken:P ..

 2. Nou ik had dus toch deels gelijk dat de parachute verwisselt was. Alleen was het niet bing, maar Rik.

  Maar toch geloof ik het nog niet. Ik denk dat hij uit de buurt wilt zijn van femke en nu aysen naar haar mond praat. Arresteer me maar.. Zei hij.

  Aannemelijk, maar klopt iets niet vind ik haha

 3. Ik kon het niet laten vooruit te kijken en dat heb ik dan ook gedaan. Ik zal niks vertellen over hoe het verder af loopt. Maar het is totaal anders dan verwacht.

  Maar ik dacht in het begin echt dat Bing er achter zat. Dat is dus niet zo.

 4. Ik vind het erg jammer dat Rik het is. Had meer Bing of iemand anders gehoopt. Maar gelukkig verlaat Ferri Somogy GTST niet en het blijft dus een geheim 🙂 Maar voor hoelang? Het lijkt mij wel dat Rik het ooit tegen Bianca en Anton moeten zeggen en tegen Nina en de fam Sanders? En ook tegen Nuran. Maar ben wel benieuwd of Menno uiteindelijk erachter komt?

 5. Erg jammer dat de verhaallijn zo loopt. Vind het een beetje een tegenvaller van gtst. Blijkbaar wisten ze niet hoe het verhaal moest lopen en nu heeft Rik het ineens gedaan en zou hij eerder afweten van aysen en danny. Als dit zo was hadden nuran en Rik niet zo laat pas ruzie gekregen. Rik is geen type moordenaar en zeker niet iemand die zo iets kan verzwijgen. Had het dan Ludo laten doen. Hij heeft allang niks meer “geflikt” Het had zo goed verhaal kunnen zijn maar helaas….

  1. Ben het helemaal met je eens. Ik vind het ook een tegenvaller, en totaal ongeloofwaardig dat Rik zoiets zou doen. En nu gaat het in de doofpot. Rik zit daar alsof hij iets heeft gestolen in de snoepwinkel en nu aan iemand op moet biechten dat hij het was. Sorry het was niet mijn bedoeling, maar ik zal er van leren en het nooit meer doen. Hij heeft wel even wat ergers op zijn geweten. Hij heeft iemand zijn leven afgenomen. En nu gaat hij vrolijk verder met zijn leven alsof er niks gebeurd is. Hoe moeten wij als kijker nog normaal tegen hem aankijken?

 6. Vind het wel een beetje vaag een geen spannend einde terwijl de clifhanger wel heel erg spannend was dus hmmmm………………………….

 7. Ik geloof er eerlijk gezegd helemaal niks van,ferry had het erover nog geen maand geleden dat het nog een halfjaar kan duren voor de moordenaar bekend word gemaakt en dat de scene’s binnenkort nog opgenomen moesten worden. Zo grote cliff kan je niet zo slechte draai aangeven. Dat verhaal van de kogels verwisselen met Morris dat was pas een goed verhaal. Alle verdachten op een boot neerzetten zonder veel eten of drinken met 1 knop erbij. Wie op de knop drukte verdronk automatisch. Uiteraard was het de verkeerde die op de knop drukte waardoor Morris uiteindelijk toegaf.

 8. Kan iemand mij uirleggen hoe die tang nou bij het parachutespringen terecht gekomen is? Laura had hem de avond na de laatste oefensprong in de rozenboom.. iemand een idee?

  1. Ik heb nooit zo op die tang gelet eerlijk gezegd, ik zou het niet weten. Wat ik wel weet is dat Aysen Nuran wilde verrassen, en op het allerlaatste moment meeging, volgens mij wist niemand dat. Of ik heb iets niet meegekregen.

 9. Heel erg slechte oplossing van de makers gtst, dit komt echt niet geloofwaardig over. Een moordenaar wie het ook is kan en mag hier niet mee wegkomen. Trouwens een beëdigd politieagente moet meteen handelen.
  Hoe is het trouwens met Monica en de baby. Gtst gaat achteruit.

 10. Ondanks dat Dilan Yurdakul en Ferri Somogyi gisterenavond bij RTL Late Night en bij RTL Boulevard te zien waren en Ferri vertelde dat hij het al van Maart jl wist dat hij de dader, kan ik het maar moeilijk geloven dat Rik het heeft gedaan. Ook nu vertelt hij niet alles in deze programma’s maar moet het zo lijken dat hij de dader is. Ik denk dus dat deze zaak toch nog een staartje krijgt.

  Menno weet van niets en zal ook niets te weten komen van het bekennen door Rik, maar is wel nog met het onderzoek bezig. Of die zaak loopt dood of hij stuit op andere bewijzen waardoor uiteindelijk duidelijk wordt dat niet Rik maar een andere het heeft gedaan. Beschermd Rik iemand??

  Voor mij zijn nog enkele zaken onduidelijk:
  1. was het niet destijds in de app. een vrouwenhand?
  2. had diegene destijds niet zwarte handschoenen aan en nu waren dat witte ? Ook zichtbaar in de app.

 11. Snap er geen hol meer van, en Rick de moordenaar geloof het nog steeds heel moeilijk. Aysen sprong op het laatste moment mee die zou niet springen.om nou te zeggen het gaat goed met gtst, verhalen woorden wat de dag ongeloofwaardiger.

  1. Dat snap ik dus ook niet. Aysen sprong op het allerlaatste moment mee. Niemand wist dat ze meeging. Het was namelijk een verrassing. Tenzij Aysen Rik heeft ingelicht en hij zijn mond moest houden. Maar hij wist dat Nuran niet meer met haar zus door een deur kon, dus is het niet logisch dat hij dat goedkeurde. Er zitten behoorlijk wat gaten in het script.

 12. Ik had het niet verwacht van Rik. Maarja Rik is dus wel de moordernaar. Misschien dat de zaak nog hele andere wending krijgt. Maar dat denk ik niet. Nu boeilt er nieuwe verhaal op. Het geheim van moord op Mike tussen Aysen en Rik. Zal Menno erachter komen? Of iemand anders van de politie? En dan is natuurlijk de vraag wat gebeurd er dan met Aysen? Komt zij er mee weg omdat zij alles heeft verzwegen? Of wordt ze ook gestraft vanwege het verzwijgen en medeplichtig?

 13. Ik denk dat Rik heeft bekend om Nuran in bescherming te nemen. Ik denk dat hij, toen hij doorhad dat de moord op Aysen gericht was, besefte dan Nuran het gedaan had. En daarom haar in bescherming nam. Als hij het namelijk daadwerkelijk gedaan zou hebben, zou het wel een extreem slechte wending zijn van het verhaal. Maar dan ook echt extreem slecht.

 14. Pingback: Inspanning onder dwang vereist opoffering van levensenergie «

Geef een reactie