Vincent kwam vorige week Meerdijk binnen. Al snel verschenen er vele vragen, wie is Vincent? Waarom doet Maxime zo raar? En wat komt Vincent in Meerdijk doen?

Later in deze week komen we te weten dat Maxime al die jaren gelogen heeft dat ze onvruchtbaar zou zijn. Vincent is namelijk de zoon van Maxime. Ze heeft hem afgestaan omdat dat de beste keuze was voor haar, Vincent en de vader. Wie de vader van Vincent is tot heden onbekend.

73 comments on “Identiteit Vincent bekend

  1. GOED NIEUWWWSSSSSSSSSSSSS IK HEB DE 37e REACTIE GEPLAATST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Ik wist het! Ik denk dat het ook nog wel een dingetje wordt over het feit dat ze tegen Ludo gelogen heeft en hem een schuldgevoel heeft aangepraat

 2. De komst van Vincent vind ik echt een ontzettend leuke wending. Het brengt ook het zakenleven weer wat meer in beeld. Hier zit altijd spanning aan vast. En de zoon van Maxime .. ze heeft al die tijd gelogen. Ze heeft het Ludo in het begin zo ontzettend moeilijk gemaakt .. Hoe gaat ze dit aan hem uitleggen :p

 3. Ik las ergens dat hij veel scenes met Nina zou gaan spelen, dus dacht eerst misschien een nieuwe liefde voor Nina, maar nu blijkt dat hij de zoon is van Maxime, zou dat wel niet zo zijn.

  Vind het iig wel spannend, maar snap niet waarom Maxime zo lang heeft gelogen dat ze onvruchtbaar was.. echt een rare vrouw. Maar ben wel benieuwd naar Vincents vader.

 4. Ik dacht het wel dat hij haar zoon zou zijn. En nieuwe liefde van Nina kan best hoor als niet bekend wordt gemaakt dat ze neef en nicht zijn. Ik denk dat Vincent zelf niet eens weet dat zij zijn moeder is houdt zij nog even geheim denk ik.

 5. Wow zoiets dacht ik al. Dat Vincent een zoon is van Maxime. En dat Maxime altijd heeft gelogen over het feit dat ze onvruchtbaar is omdat Ludo haar in de buik had geschoten.
  Dat levert denk ik wel mooie en spannende scene`s op tussen Ludo en Maxime. En ik denk ook dat op zo die manier dat Ludo achter de waarheid komt van die hele Maarten/Janine/Maxime gedoe. Dat denk ik ook.

 6. nee ik denkc dat vincent de verloren zoon van dian en ludo is uit het verleden seizoen 6 toen was dian met ludo naar bed geweest in de rozenboom en raakte zwanger van ludo sanders zijn kind ludo wou niet geloven dat hij de vader was van dian haar kind en dat dian het verzonnen dat ludo de vader was van haar ongeboren kindje dian besloot in ludo zijn verleden te graven en ontdekte dat ludo bij de maffia zat en stuurde een decife naar informatie van ludo sanders toen viel Luigi pavese twee keer lastig en bedreigde Luigi dian en toen dian die man betaalde kwam Luigi pavese net binnen Luigi belde ludo dat het nu maar eens afgelopen moest wezen met dian en duwde de hoogzwangere dian van de trap waardoor zei haar ongeboren kindje verloor en dat het vincent is jef zijn eerste kleinkind mischien nog wel van zijn verloren zoon john en Remco

 7. wij DENKEN dat zij elkaar helemaal niet kenden. Wij dachten ook dat maxime onvruchtbaar was. Denk erover na, het zou de enige reden kunnen zijn dat maxime niet wou dat hij vincent zag die avond.

 8. Als Vincent inderdaad de zoon van Rik is, dan komt er nog een leugen van Rik bij.
  GTST kennende komt dat slippertje met Femke sowieso uit en dan daar bovenop nog
  een ‘verloren/vergeten’ zoon.
  Het lijkt met niet aangezien we zo’n verhaallijn vorig jaar al met Tim en Anton hadden.
  Ik denk eerder dat Vincent een halfbroer van Rik is. Wat aan de andere kant dan wel
  een raar idee is omdat Danny dan met zijn ex-stiefmoeder de lakens heeft gedeeld.
  Achja GTST blijft een vreemde maar leuke serie en we zien het vanzelf wel.

  1. Als Vincent een halfbroer van Rik is dan heeft Danny daar niets mee te maken hoor.
   Danny is immers niet de vader van Rik! Danny zou dan ook een halfbroer van Vincent zijn geweest, niet zijn vader.

 9. Ook al zijn Vincent en Nina neef en nicht, GTST kennende gaat het nog wel een tijdje duren voordat dit uitkomt dus het zou zomaar kunnen dat ze net een relatie hebben en dan komen ze erachter dat ze neef en nicht zijn. En dan tot die tijd gaat Maxime proberen hun uit elkaar te krijgen, of voorkomen dat ze een relatie krijgen.

  Weet trouwens echt niet waarom Rik er vanaf weet. Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat Vincent ook zijn zoon is. In de shortie van morgen zie je ook dat hij duidelijk zegt dat het Maxime haar zoon is. Anders had hij denk ik wel anders gereageerd. Dat gesprek was heel rustig en anders zou hij wel helemaal flippen dat er weer een geheim bij was voor Nuran.

 10. vincent is de zoon van femke en rik. ze bleek toch zwanger te zijn van die keer in het hotel. en maxime was de pleegmoeder en danny de pleegvader. omdat ze zelf ludo in zijn buik had geschoten, heeft ludo danny laten vermoorden via aysen. omdat aysen de dochter van ludo is. en rik wist ervan omdat toen danny nurhan zwanger maakte rik ze betrapt heeft in het fietsenhok

 11. Sorry hoor, maar kan GTST niet met iets beters komen. Alweer een verloren zoon, en ook nog eens bij Maxime, lekker realistisch. Verzin een leuke nieuwe verhaallijn, de ouderen uit GTST rotten namelijk weg! Laura, Jeff, Janime. Geen leuke verhaallijnen de helft zelf geen! Doe in godsnaam iets met hun of schrijf ze gewoon de serie uit.

 12. Maxime is zo een welvarende wijf en is haar kind elders opgegroeid. Heeft ze dan echt nooit moeite gedaan om haar zoon bij haar te houden of tenminste te gaan bezoeken. Wel wil ze grip op de kinderen van haar broer. Echt een gestoorde persoonlijkheid. Niet normaal.

 13. Ze hadden het verhaal wel wat beter mogen opbouwen. Eerst kan Maxime geen kinderen krijgen en is ze obsessief bezig met, vooral Nina, maar ook Lucas. En nu heeft ze ineens een zoon. Al die tijd die ze in Nina heeft gestoken had ze beter kunnen steken in het zoeken naar Vincent.

  Ik ben wel benieuwd wie de vader is. Rik is het niet, maar hij weet wel wat. Ik denk dat Maxime het aan Rik verteld heeft toen ze bij Rik en Danny inwoonde.

 14. Beste fans ,ik zit samen met mij vrouw te bakeleien over vele theorien wij denken dat punt 1 maxime erg overdrijfd ze weeet dondersgoed dat vincent haar opdringerige houding spuugzat gaat worden ze zal in allen waarschijnlijkheid ook nog haar koffers moeten laten in pakken door mevr (onzichtbare) zwart omdat ludo haar spuugzat wordt
  Punt2 is ook zoiets raar rik kan beter alarm opzijn huis plaatsen wat een gek voor ze bed grt 40 +

 15. Beste fans , he he stop maar met gissen ik weet dankzij mijn speurneusje mij lieve san zijn we bij de echte vader van onze grote vriend VIncENTT terechtgekomen er zijn bewijzen t is Anton denk maar goed na bij hulp vraag t maar even weet zeker dat jullie ook net als ons beetje rust hebben dan grt

 16. Het gerucht gaat dat in de komende afleveringen bekend moet gaan worden dat JEF de vader is, staat op Wikipedia (jaha ik weet dat Wikipedia niet een echt betrouwbare bron) is maar toch klinkt wel aannemelijk.

 17. Ik denk dat Nina en Vincent verliefd worden. En dat zal Maxime willen tegenhouden en op die manier moet ze bekennen dat Vincent haar zoon is.

  1. Nou, die vent was er gek genoeg voor. Dat zou gelijk verklaren waarom ze hem heeft afgestaan en nooit heeft gezocht.

   Ik hoop trouwens wel dat iemand anders de vader is.

 18. Hallo mensen
  Ik kijk nu al een tijdje gtst maar nog niet zo lang als jullie.
  ik wou alleen ff wat kwijt:
  1. Rik kan de vader niet zijn want hij zei in het gesprek met maxime: het was beter voor Jullie allebei.
  2. Ook danny kan de vader niet zijn want die had met maxime toch niets 20jaar geleden ofzo. Mijn vriend zei dat ze 3 jaar voor dannys dood iets hadden dus dat kan niet kloppen.
  Ik denk het blijft afwachten

 19. Zeg beste trouwe kijkers

  Ik heb jullie verhaaltjes gelezen
  En de vermoedens die jullie denken Wie de vader zou kunnen zijn.

  Maar nergens lees ik de naam : FREDERIK VAN ROSSUM.

  Maxime is ooit verkracht geweest door deze man.

  Aangezien dat zij tegen Ludo altijd beweerden dat ze nooit geen kinderen meer kan krijgen.

  Was ze misschien dan toch in verwachting van. De verkrachter Frederik

  En toen maar besloten om het weg te geven
  Zodat Ludo er niet achter zou komen.

  Danny kan zo wie zo niet de vader zijn
  Dan had het kind nog kind geweest

  Dit geldt ook voor Anton kan ook niet de vader zijn.

  Daarom gok ik op
  De verkrachter Frederik van Rossum.

 20. Frederik van Rossum is het niet dat was een paar jaar geleden dat Maxime verkracht was. Danny kan het ook niet zijn want die zat nog in de luiers rond die tijd. Het is gewoon een onbekende die vader.

 21. Beste trouwe kijkers

  Ik heb eerder al geschreven over
  Dat ik het vermoeden hebt dat
  FREDERIK VAN ROSSUM ( de verkrachter van maxime) de vader is van Vincent.

  Maar het kan dus ook zo zijn
  Dat JEF ALBERTS de vader is.

  1. Al die rare dingen wat jullie zeggen.. Maxime is 2 jaar geleden verkracht ofzo.. Door die Frederik van Rossum, dan hoort dat kindje 2 te zijn, en niet 21.. En Jef zou wel heel raar zijn, dan moest ze hem wel eerder kennen. En zou ze geschokt zijn om hem weer te zien, (toen ze Meerdijk in kwam.) En Jef is veel ouder dan Maxime, ik vind het allemaal erg ver gezocht! Blijf gewoon kijken, en dan komen we er vanzelf achter, jullie kunnen wel van alles roepen (meedenken) Maar, je kan het pas weten, als die aflevering is geweest..

   1. Mee eens! Zoiezo, meedenken is wel leuk, maar baseer het dan op iets wat ook kan. Frederik van Rossum en Jef Alberts kunnen de vader niet zijn. Ook Maximiliaan niet. Je hoort Rik zeggen dat het toen beter was voor het kind dat hij bij de vader bleef. Als Maximiliaan de vader was, was het kind nooit beter af geweest, lijkt mij..

    1. Denk dat de vader niet iemand is die wij kennen, was al heel wat dat ze opeens een zoon had. Hoe zal Ludo reageren na al die verwijten over haar onvruchtbaarheid. Lekkere zus. En je staat je kind toch niet af en zwijgt er ook nog over. Al die krokodillentranenvan Maxime wat een onzin achteraf. Zover gaat ze om haar broer te paaien.
     Ps. Marjolein keuning speelt het goed.

   1. AMEN!

    Ik krijg een beetje zo een ‘springlevend’ gevoel.
    Mensen die wel van alles plaatsen, maar de rest niet lezen.
    Moet je eens opletten hoe vaak ‘Frederik’ nog als vader gesuggereerd gaat worden .. -.-

  1. Zeg marjam

   Waarom zou die gene dom zijn.

   Frederik van Rossum

   Ohja heb je die naam weer ja indd

   Frederik

   Die kent de familie al heel lang he!

   Dus ja wie weet. Het zou zomaar kunnen.

   Weet hij het dan. Nee toch

   Dus laat die mensen gewoon hun mening
   geven ja.

   Daar is deze site ook wel een beetje om bedoelt he!!

 22. Zeg. NORTH

  Even dit
  zou je misschien wat vriendelijker kunnen reageren.

  Zoals je een reactie plaats

  Zoals Bij. Somebody. Vind het nou niet echt vriendelijk.

  tis maar een soapserie he!!
  En logische dat mensen gaan denken en schrijven wie het nou zou kunnen zijn
  De vader van Vincent.

  Want ja ik zit ook mee te denken.

  En dan kan ik ook wel zeggen

  Ik Denk dat het

  DENNIS ALBERTS is.

  1. En dan zeg jij dat ik vriendelijker moet reageren, lees dan maar eerst je EIGEN, reactie terug.. En mensen zijn het toch met mij eens, dus dan zal mijn reactie wel niet heel fout zijn.. Want jij bent de enige die erover ”klaagt”

 23. Laten we het gezellig houden 🙂
  Ik zou echt niet weten wie de vader van Vincent is. Wel heb ik een vermoeden dat het gewoon een personage is geweest die wij nog nooit hebben gezien. Misschien een nieuw personage voor in de toekomst? Maar ik weet vrijwel zeker dat het niet vaste castleden zijn of oude bekenden. Dus zowel Maximilaan de vader van Ludo en Maxime en Stefano kunnen het niet zijn. En Frederik van Rossum ook niet. Oftewel je weet nooit zeker wat er in het verleden ooit heeft afgespeeld? Want toen Ludo Maxime neerschoot om haar te beschermen en haar vader neer te schieten schoot hij perongeluk Maxime neer. En Ludo en Stefano wisten niet beter dat Maxime dood is. En toen ging Maxime naar een pleeggezin. En daar wisten alleen Maximilaan en Frederik ervan. En Maxime is sinds 5 jaren in GTST geloof ik. En wie weet is zij in het verleden ooit verkracht door Frederik? En dat daar Vincent is uitgekomen. En dat Maxime 2 jaren geleden ongeveer ook verkracht is door Frederik kan ook de 2de keer zijn?

  Maar dat denk ik niet maar zou kunnen. Wat ik gewoon verwacht is dat de vader van Vincent vrij waarschijnlijk een los personange is en een nieuw personage.

 24. Ik denk dat de vader Ludo is.. Er klopt al een tijdje iets niet aan het gedrag van Maxime. Zij is smoorverliefd op Ludo en haat iedere vrouw die dichterbij komt. De vraag is of zij wel echt broer en zus zijn en wat er in het verleden heeft gespeeld..

  Denk ik 🙂

 25. ik heb geen idee wie het kan zijn want blijk wel weer bij de moord van mike niemand had het verwacht dat het rik was het s iemand wie wij niet zullen verwachten en je kan je vergissen qua leeftijd want bram is nu ook al 4 of 5 en terwijl bram nog geen 2 jaar in beeld is bij gtst dus ja wat moet je ervan zeggen ik ben wel benieuwd hoelang dit allemaal gaat duren en wanneer komt die het te weten dat maxime de moeder is mischien blijkt maxime dian opeens te zijn en blijkt het hun kind te zijn hahah kan allemaal bij gtst en dat dan blijkt dat maxime geen enkele vrouw bij ludo in de buurt wl hebben wie zal het zeggen ik sta nergens meer versteld van

Geef een reactie