Afgelopen week was te zien hoe Lucas het huwelijk met Menno heeft afgeblazen. Tegelijkertijd vonden afgelopen week de opnames met  ‘The Backstreet Boys’ plaats. In het item wat RTL Boulevard maakte liet Froukje de Both doorschemeren dat de Amerikaanse boyband in ‘waarschijnlijk‘ Meerdijk is om een optreden te geven tijdens een huwelijk.

Wat denken jullie, gaan Lucas en Menno toch trouwen?

32 comments on “GTST Denktank: Gaan Lucas en Menno toch trouwen?

 1. ik denk dat dat optreden is voor het huwelijk van Frank en Janine. Vrijdag heb je een stukje gezien dat hij haar ten huwelijk vroeg. En ze zouden over 2 maanden pas optreden.

   1. Ja, @Sanders dat hebben we allemaal (en achteraf) ook gezien. Het had zomaar gekund, dat Frank Janine wel had gevraagd en dan had @Anna wel gelijk gehad.

 2. Dat weet ik wel zeker. Zoals ik al ergens anders schreef… Bij Boulevard lieten ze een fragment van het optreden zien. Je zag Lucas in een wit pak en een soort kartonnen decoratie in de vorm van een homopaartje.

    1. Heeeeeeel leuk, ja :D. Ben ook benieuwd naar de komende afleveringen, hoe ze weer samen komen en de aanloop naar het huwelijk. Ik zeg, kom maar doorrrr!

  1. Hoi hoi ik heb denk ik dan de verkeerde boulevard gezien van vrijdag want ik zag helemaal niks wanneer was het dan ben nu wel nieuwsgierig. Ha ha

   1. ik heb de afl van maandag en dinsdag al vooruit gekeken en hebben dingen gelezen het huwelijk van rik en nuran gaat ook gewoon door en lucas begint al te twijffelen om menno terug te winnen dus ze treden op het huwelijk van menno en lucas

 3. Het gaat inderdaad om het huwelijk van lucas en menno las van de week op twitter dat dave nog volop in opnames zit via team maxime ook ferry heeft dat al laten door schermen via fotos ook dave heeft zijn twitter accont veranderd naar de laatste scene van vrijdag. team tim liet halver weg deze maand al door schemeren dat de zus van menno opduikt hij haar dat eigenlijk verboden had zij krijgt wat met sjoerd gaat voor tasjesdief werken zij heeft lucas al ontmoet en vindt hem erg leuk voor menno ook zegt ze daarbij doe mijn broer alsjeblieft geen pijn meer .

  wita

  1. via team maxime via twitter kwam ook dat menno dave bleef dat er iemand anders uitging wie weet wie stond daarbij en dat dave die plaats inneent

   wita

  2. Zo, er heeft weer iemand een rijtje onleesbare letters achterelkaar geplakt.
   Ga eens terug naar school, en leer wat over interpunctie.

 4. Ik denk inderdaad dat ze gewoon gaan trouwen. Voor zolang dat duurt. Lucas is, zoals Janine al heeft gezegd, veel te wispelturig. Die verveelt zich binnen twee weken, en dan gaat hij Menno weer irriteren. Lucas is gewoon zo’n drama queen. Grappig soms, maar veel vaker irritant.

  Toen Lucas samen was met Bilal had ik dat niet. Toen was dat heel erg in evenwicht. Lucas was best wel geduldig en hij had veel chemie met de acteur die Bilal speelde. Ik hoop nog steeds dat hij terug komt. Daar hadden ze een hele mooie verhaallijn van kunnen maken. De worsteling die Bilal moet doormaken en zo. Gemiste kans. Maar, wie weet.

  Ik vraag me af of Menno helemaal gestopt is met dat onderzoek naar de moord op Mike. Hij laat het allemaal wel makkelijk los, moet ik zeggen. Hij is in ieder geval niet zo’n rechercheur die zich vastbijt in een zaak, en niet zal rusten voordat het opgelost is. Iedereen is het trouwens wel makkelijk vergeten vind ik. Triest hoor.

 5. Ik hoop echt dat Lucas en Menno gaan trouwen hihi. Ik vind dat ze elkaar goed aanvullen, dus maar hopen dat het allemaal weer goed komt!

  1. wat maakt het duidelijk dan? zal inderdaad met het huwelijk te maken hebben er wordt op hem geschoten waardoor ludo zijn plannen met het azm weer terug draait . waarom er op hem geschoten wordt is onduidelijk via twitter gezien hihi

 6. Menno en Lucas moeten maar verongelukken als ze in een witte limo wegrijden van hun eigen receptie. Die karakters daar is geen redden meer aan; Menno is een trut die de stoere, sterke ,zwijgzame man uithangt .Lucas is een histerisch dingetje. Weing tot geen chemie tussen de 2 acteurs.

 7. ze zijn al getrouwd maar nu hebben ze Tim aan gevaren….
  ik denk dat dan Meno ( Deef ) niet meer mee doet,
  want bij de foto s bij het begin staat hj er ook niet bij….. 🙁
  ik vind het zilig voor Lucas ( Ferry ) want nou moet hij weer lang wachten op zijn <3
  :* maar dat maakt niet uit… want ik vind Ferry en Ruud ook best leuk!!!!:)

Geef een reactie