GTST-acteurs zetten zich in voor Giro 555

Ook de acteurs van GTST zetten zich vandaag in voor Giro 555. Zo Twitterde Caroline de Bruijn vanmiddag: Vanavond bij Late Night RTL 4 wordt er door #GTST iets bijzonders aangeboden voor #giro555 Buitenkans. Echt waar. Wat er vanavond wordt aangeboden door GTST, blijft nog een geheim. Vanavond zullen Ferry Doedens en Guido Spek het live aanbieden op RTL4.

Niet alleen de huidige cast zet zich in voor het goede doel, ook oud-GTST actrice Cynthia Abma stelt een uniek ‘GTST’ item beschikbaar voor de veiling. Cynthia doet namelijk haar ‘GTST Joggingbroek’ weg. Deze joggingbroek wordt alleen gedragen door de acteurs. Wil jij bieden op de broek van Cynthia? Klik dan hier.

 

Cynthia Abma

3 reacties

  1. Wat hebben ze uiteindelijk gedaan?

  2. Gebeurt er nog eigenlijk iets met deze site??
    Is sinds maandag al niet meer geupdate…
    Zou denken dat t wel weer hoog tijd wordt.

Geef een reactie