Elvira Out is binnenkort te zien als Bianca Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hiermee neemt zij de rol over van Cynthia Abma, die drie jaar lang te zien was als Bianca.

Elvira was in 2007 ook al te zien in de soap als psychologe Emma Snijder. Aan RTL Boulevard laat Elvira weten het destijds erg jammer te vinden de serie te moeten verlaten. Het was wel even wennen voor Elvira tijdens de eerste opnames:”In het begin had ik het gevoel dat iedereen meer wist over Bianca dan ik.”

Cynthia heeft de serie verlaten om het SBS programma ‘Show Vandaag’ te kunnen presenteren. Het is niet de eerste keer dat een rol wordt overgenomen, hier vind je een overzicht van rolwisselingen in GTST.

Elvira zal vanaf 9 december te zien zijn als Bianca Bouwhuis.

17 comments on “Elvira Out is de nieuwe Bianca Bouwhuis

 1. Elvira speelde Freiya Meuleman in Westenwind , waar ze veel scenes met Daan Schuurmans had. Elvira speelde die rol echt goed. Als trouwe fan van GTST blijf je gewoon kijken , de meeste kijken nog geen jaren. Er is zeker veel verandered , maar GTST gaat met de tijd mee. Mijn mooiste seizoen was 1997 1998 1999 2003 2004 2005 2006 met Chris Jolles als Dian Alberts en Jeroen Stam als Huib Van Groeningen Tanja Jess als Bowien Galema de terugkeer van martine hafkamp , inge Ipenburg in 2003 , in 2006 dook Augusta Van Houten en zoon Hans op , de broer van Frits en Sophie drossears Hannie van der Kroeft. en van 2003 schitterden yasmin Fuentes fayah Lourens en Victoria Koblenko isabella Kortenear en ROB Verheijen Robin Visser het broertje van benjamin Borges Winston Post. dat waren de tot jaren voor mij.

 2. Ik zeg goede keus! In Westenwind was ze wel een leuk personage en zeker een goede aanvulling.

  Maar vind het nog steeds stom dat Cynthia Abma is gestopt om zo’n programma te presenteren… Volgende maand is dat ‘show vandaag’ toch alweer van de buis!

 3. Ik vind haar wel een goede actrice alleen ik vind het wel raar om iemand te nemen die eerder een andere rol in GTST heeft gespeeld. Ik snap ook wel dat niet iedereen al zolang kijkt maar toch. Ach ja we zien het wel.

  1. Dat komt wel vaker voor hoor. Zo had Cynthia Abma ook al eens een klein gastrolletje. En Ellen van Rijn (Valerie) was ook al eens een paar weken te zien in een andere rol. Ik vind het niet storend zolang de eerdere rol een gastrol was. Het zou anders zijn als bijvoorbeeld Sabine Koning opeens in de serie komt als iemand anders dan Anita.

 4. @sanders

  Ook dat is een keer voorgekomen, het ging niet om Anita maar om Bowien.

  Bowien was dood en Stefano en Janine hadden een vrouw (naam kwijt) ingehuurd die sprekend op Bowien leek om Ludo gek te maken. Deze vrouw werd net als Bowien gespeeld door Tanja Jess.

  1. Vind ik toch niet helemaal hetzelfde. Dat personage was duidelijk als dubbelganger bedoeld. Elvira Out als Bianca is natuurlijk geen dubbelganger van Emma Snijder. Ludo zal niet opeens denken dat Bianca wel erg feel lijkt op de psychologe die hij inhuurde om Morris gek te maken. 😛

 5. Het is Rik. Ik heb gratis vooruit kijken in mn abbo. Heb die van Maandag al gezien. Aan het eind van de aflevering geeft die het toe.

Geef een reactie