Bas Muijs keert binnenkort terug in GTST. Bas is binnenkort weer te zien als Stefano Sanders in de soap, zo meldt Show Laat. Stefano was van 1999 tot 2005 te zien in de soap. In 2009 kwam Stefano al eens tijdelijk terug om zijn vriend Rik bij te staan bij het overlijden van Anita.

Voor hoelang Bas terugkeert, is nog onbekend. Bas is inmiddels druk bezig met de opnames.

59 comments on “Bas Muijs terug in GTST

  1. Vorig jaar werd er beweerd dat Marcus terug zou komen. Alleen stond dat toen op zappen.blog. En nu van Stefano staat hier en op nog meer betrouwbare sites 🙂

 1. Dat kan inderdaad niet voor veel anders dan de bruiloft zijn.
  Erg leuk dat Rik & Nuran en Lucas & Menno toch bij elkaar blijven en gaan trouwen.

 2. Yeah!! Dat is nu leuk nieuws om te horen. Toen Rik voor de tweede keer terug kwam was ook niet zeker voor hoe lang hij zou blijven. Hij zit er nu toch alweer een paar jaar in. Met Wiet hetzelfde was ook niet zeker hoe lang. En nu zit ze er al bijna een jaar weer in. Dus wie weet. Want Bas wilde graag andere dingen gaan doen, maar ik heb niet veel van hem gehoord.

 3. RTL Boulevard had er ook een bericht over op hun site, maar dat is nu verdwenen. Dat kan twee dingen betekenen:
  – Het nieuws is helaas niet waar, Show Laat lult uit hun nek.
  – Ze wachten tot hun uitzending vanavond waarin ze Bas interviewen over zijn terugkeer.

 4. Ik las het op Nu.nl en op de Telegraaf, ik zou het ook echt mooi vinden, als Nick Sanders weer terug zou komen. Dan ben ik misschien weer van plan om te kijken!

 5. Sanders-clan wordt wel erg groot zo.. Zou dat betekenen dat er iemand gaat vertrekken?? Nina.. Aangezien Marly steeds vaker andere dingen ernaast doet.

  1. nee marly gaat gtst niet verlaten nina en noud komen weer bij elkaar en gaan met elkaar naar bed en gaan met elkaar vrijen en raakt nina op nieuwe zwanger van haar tweede kindje waarvan noud de vader is zo voorspelbaar

 6. Wow yes. Ik ben als een grote Bas Muijs Stefano Sanders fan natuurlijk erg blij. Het is dus niet zeker of het om een gastrol gaat of vaste rol? Ik hoop natuurlijk vaste rol. Het hoeft niet te betekenen dat er iemand weggaat hoor. Het kan gewoon dat ze de cast gaan uitbreiden hoor? Dus van 22 vaste castleden naar 23 vaste castleden? Dat kan hoor.

  Ik ben echt blij hoor 🙂

  1. Ik denk dat op het huwelijk een gruwelijke moordaanslag wordt gedaan het kan Femke zijn die schiet en waardoor Julia en Frank iedegeval dood gaan, Nuran wordt ook geraakt maar die overleefd het.

 7. Ik ben bang dat hij voor de zomerstop vertrekt samen met Lucas naar New York want Lucas is 1 van de weet ik veel die een flexwet krijgt.

   1. Dat is niet waar toen op het huwelijk van Noud en Nina ging hij met flexwet, want hij was in coma geraakt en je zag hem een tijdje niet dat was in 2011. In 2012 hadden alleen Noud en Lorena een flexwet.

 8. Bas Muijs keert eindelijk terug werd tijd ook! mij moeder heb hem wel eens vaker in de hema gezien waar ze werkte. ze had hem voor mij ook nog een handtekening gevraagt ik heb die handtekening nog steeds haha

 9. YEEEAAAH!!! Ik wou dit echt zoo graag omdat het me heel erg leuk lijkt om Bas en Ferry samen te zien spelen 😀 Hoop dat hij snel terugkomt, wacht hier al zolang op 🙂 Kan niet wachten!!

 10. ben ook erg blij dat stefano terugkeert.. en hij keert terug voor lucas!!! en menno!! die gaan dus trouwen..nu lees je amper wat over lunno, bijna niks 🙁 en ik wil dat ze bij elkaar komen en idd trouwen. en lucas moet idd met flexwet, ik denk dat menno er dan ook ff uitgaat. samen op huwelijksreis of zo..en samen terugkomen … en menno komt dan voor vast.. 🙂

  1. ferry heeft dat in 2012 gehad die flexwet dus dat kan niet. op twitter komt duidelijk naar voren dat dave blijft er gaat iemand anders uit dat wordt eind jan duidelijk er komt dan weer een cliffhanger

 11. Ik denk dat we Stefano pas rond Maart 2014 te zien krijgen. Dan is de huwelijk ook denk ik. Want volgens mij heeft hij sinds eind November opnames? En wij zijn 3 maanden achter. GTST is 3 maanden voor met de opnames. Dus dan zien we dat pas in eind Februari/begin Maart op tv.
  Ik hoop dat Stefano voor vast terugkeert. Zo niet dan hoop ik dat hij in de zomerstop met Lucas en Menno meegaat voor hun huwelijkreis en dat ze met zn 3en samen terugkomen. En dat uiteindelijk Menno en Stefano bij de vaste cast gaan horen. Dat hoop ik gewoon.

 12. Denk ook dat Stefano terug komt voor het huwelijk van Lucas en Menno. Denk ook dat aysen iets krijgt met vincent. Hoop dat Stefano wat met Sjors krijgt, leuke combi. Sjors verdiend weer liefde in haar leven.

 13. Het is officeel bevestigd dat Bas Muijs terugkeert
  bron twitter van GTST redactie. En paar andere site`s

  En Bas Muijs heeft dat zelf bevestigd. Het is dus geen gerucht meer maar het is dus ook officieel bekend gemaakt. Ik denk dat het vanavond op RTL Boulevard te zien zal zijn.

  Ik hoop nog steeds voor vast. En dat hij wat met Janine krijgt. Dat is ook wel leuk en anders dan Ludo en Janine. En als dat niet gebeurd dan hoop ik dat hij wat met Sjors of Lorena of Bianca zal krijgen. Bianca zal denk ik scheiden van Anton. Als Bianca en Anton uiteindelijk bij elkaar blijven. Dan hoop ik natuurlijk niet dat Stefano wat krijgt met Bianca. Maar dan met Lorena of Sjors of toch Janine.

 14. Het huwelijk is van Rik en Nuran in het buitenland ik las het via de officiële GTST. Misschien een paar weken ervoor Lucas en Menno met de Backstreet boys.

Geef een reactie