Backstreet Boys geven optreden in Meerdijk

De Amerikaanse Boyband ‘Backstreet Boys’ brengen volgende week een bezoekje aan de studio’s van Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor welke gelegenheid de 5 jongens naar Meerdijk komen, wil RTL niet bekend maken. Wil jij aanwezig zijn bij de opnames? Dat kan! Klik hier voor de prijsvraag van GTST.nl

Het is niet de eerste keer dat een bekende boyband een bezoekje brengt Meerdijk. In 2006 bracht ‘Take That’ al een bezoekje aan het fictieve plaatsje om te zingen op de bruiloft van Sjors en Bing.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=0G1Ptq8hteg’]

29 reacties

 1. Ik denk voor de bruiloft van Lucas en Menno

 2. De bruiloft van menno en lucas gaat niet door … dus daar zal het niet voor zijn.
  menno verlaat december gtst. Hij had een gastenrol.

 3. speciaal voor de bruiloft zullen ze wel komen
  Ik zou er best bij willen zijn helemaal geweldig
  Onze dochter was fan van ze, groots fan
  Helaas is ze niet meer in ons midden

 4. O, wat leuk. Daar was ik zo fan van. Jeugdsentiment voor mij. Ik ken al de teksten van hun liedjes nog, vreemd genoeg. Brian was mijn favoriet.

  • Ik was daar ook heel erg fan van. Echt een jeugdsentiment voor mij. Is niet zo vreemd hoor dat je de teksten nog kent van hun liedjes. Ik ook. Grijs gedraaid daarom ken ik die liedjes nog. Nick was mijn favoriet.

 5. @tina.

  heeft ferry doedens bekend gemaakt via boulevard. En zie de laatste spoilers.. lucas blaast huwelijk af.

 6. Je ziet nu al dat Lucas erachter komt dat Menno en hij teveel verschillen. Gelukkig maar want vond Menno echt een lulletje rozenwater!

 7. Menno gaat helemaal (nog) niet weg. Dave heeft gewoon nog opnames. En eh… opposites attract. Dus dat er veel verschillen zijn tussen Lucas en Menno is heel logisch. Dat levert ook genoeg verhalen op.

  Volgens mij is de bruiloft vorige week al opgenomen. Dan zou je denken… Dan kan het optreden van de Backstreet Boys niet voor die bruiloft zijn. Maar het is natuurlijk mogelijk dat de scenes met de Backstreet Boys later opgenomen worden. Er worden wel vaker dingen door elkaar opgenomen.

  Ik denk gewoon dat de Backstreet Boys gaan optreden op het bruiloftsfeest van Lucas en Menno. Vrijwel de hele cast zal erbij zijn en dat is meestal zo met bruiloften.

 8. Die grijze vogels treden niet op dus. Het is iedegeval niet op de bruiloft van Rik en Nuran die houden het toch klein?

 9. @Sanders

  mocht het voor de bruiloft voor Menno en Lucas zijn, dan zullen Aysen en Ludo het optreden moeten missen..

 10. ja volgens spoilers blaast lucas bruiloft af.. 21 nov ontdekt lucas iets schokkends over mennp, 21 nov voelt lucas zich niet serieus genomeb, maar 27ste poging goedmaakactie wat niet makkelijk is..maar drama hoort er in. en dat doen ze express, of bruiloft doorgaat en menno blijft, dat houden ze een grote verassing.. en ik denk niet dat ze weer een vriendje van lucas eruit schrijven, zou saai worden

 11. Zat net zo te denken dat het er niet gemakkelijker op is geworden voor Ludo omdat zijn vriendin zo onrustig slaapt,met haar always, zoals ze zelf verteld in de always reclame.

 12. Zal wel voor Menno en Lucas zijn denk ik.
  Als de bruiloft doorgaat denk ik niet dat ze zolang getrouwd blijven.

 13. Voor de bruiloft voor Nuran en Rik die wel doorgaat en ala verassing heeft gekregen of voor de feestdagen oud en nieuw

 14. Oh volgende week Nuran en Rik. Of via femke aan rik of voor femke voor de val..

 15. Of menno die dat regelt voor lucas om hem trrug te winnen

 16. Als je goed hebt opgelet tijdens RTL Boulevard zag je dat de Backstreet Boys optreden tijdens het huwelijksfeest van Lucas en Menno.

  • Nou ik heb goed gekeken, maar kwam nergens naar voren dat het over hun bruiloft ging!!! Waarom denk jij dat?

   • Niet in het item zelf maar bij de aankondiging van het item aan het begin van de uitzending. Ze lieten een kort fragmentje van het optreden in Dansatoria zien. Je zag Lucas in een wit pak en je zag ook een soort kartonnen homopaartje (decoratie). Het is voor mij na dat fragment duidelijk.

    • Ik hoop dat je gelijk hebt! Dat witte pak van Lucas heb ik gezien, maar de kartonnen decoratie niet. Maar ik vertrouw op jouw waarneming ;)…

     En over Frank en Janine, die gaan echt niet trouwen. Het staat als een paal boven water dat frank een gastrol is. Ik moet wel zeggen dat ik ze wel erg leuk vind samen :).

    • Ik hoop dat je gelijk hebt! Dat witte pak van Lucas heb ik gezien, maar de kartonnen decoratie niet. Maar ik vertrouw op jouw waarneming ;)…

     En over Frank en Janine, die gaan echt niet trouwen. Het staat als een paal boven water dat frank een gastrol is. Ik moet wel zeggen dat ik ze erg leuk vind samen :).

  • Over 2 maanden is het optreden van The Backstreet Boys pas te zien. Ook dat werd verteld in RTL Boulvard. In die tijd kan dus nog veel gebeuren.

   Kan dus de bruiloft(en) (toch nog) van Menno en Lucas en /of van Nuran en Rik zijn.

   Maar wie goed heeft opgelet, op het laatst van de uitzending van vrijdagavond 22 november, ziet ook Frank op de knieën gaan voor Janine. Dus het zou ook zomaar de bruiloft van deze twee kunnen zijn.

   • Frank maakt maar een grapje. Het aanzoek is of Janine met hem wil dansen. Geloof me nou maar, Lucas en Menno gaan over zo’n twee maanden alsnog trouwen.

Geef een reactie