Vandaag hebben we al even kennis met Vincent kunnen maken. Wij kunnen jullie nu ook vertellen dat Vincent Mike komt vervangen, morgen is de leader namelijk aangepast en zien we Vincent schitteren op de plek van Mike.

Vincent wordt de nieuwe zakenman van Ludo, wat erop lijkt dat het zakenleven weer een beetje in de schijnwerpers wordt gezet. Verder zal Vincent veel te maken krijgen met Maxime.

Vincent wordt gespeeld door Oscar Aerts. De acteur is blij met de kans, maar is zich wel rot geschrokken. “Zoveel scènes op één dag, zoveel in één week. Ik was elke keer opnieuw helemaal gesloopt. Maar ik krijg het langzaam maar zeker in mijn vingers en leer ontzettend veel. Daarom heb ik de rol ook aangenomen,” Oscar had in eerste instantie zijn twijfels over de rol. “Niet om het spelen, maar wel om de bekendheid die een GTST-rol met zich meebrengt. Dat was voor mij wel een ding. Op die roem zit ik niet zo te wachten. Nu vind ik het ook wel weer spannend en denk ik dat deze rol mij heel veel gaat brengen.

” Over zijn rol mag hij weinig verklappen. “Maar als de mensen eenmaal weten wie hij is, zet dat Meerdijk aardig op z’n kop!”

Wie is Vincent en wat komt hij doen in Meerdijk?

57 comments on “Vincent komt Mike vervangen

  1. Klinkt helemaal niet raar, dacht eerst dat Vincent, Maxime haar zoon of ex-man zou zijn, maar nu ook de (jonge) acteur bij het personage te zien denk ik ook dat het haar zoon is ja 🙂

    1. Ik wist ook dat maxime geen kinderen kon krijgen, Maar stiekem wist ik gewoon dat het haar zoon was…. En het blijkt nog waar te zijn ook!

  2. North

   Is niet raar gedacht. Maar als je naar de aflevering van dinsdag 29 oktober kijkt, dan vraag ik mij waarom Maxime zo “hemels” en “verheerlijkt” naar Vincent kijkt. Doe je dat ook bij je zoon. Ik kreeg de indruk dat ze een beetje verliefd was.

   Bovendien is Maxime toch onvruchtbaar, door een schot in haar buik, door Ludo, in hun jeugdjaren. Ze waren toen volgens mij nog erg jong, Maxime was toen nog een kind (van een jaar of 8). Dus ik weet niet of Vincent wel haar zoon zal zijn. Maar dat het iemand uit het verleden is, is wel duidelijk.

 1. Zijn er wat foto’s veranderd? Ik denk dat er over een paar weken weer een update komt de dader weg (hopelijk vervanger Menno) en Bianca 2 op de plek van Bianca 1.

  1. Waarom een vervanger voor Menno. Menno vervangt eigenlijk Jack. (als rechercheur in Meerdijk)

   Voor mij speelt hij z’n rol prima, ook in relatie met Lucas. 2 tegenpolen (de verstandige en de flapuit in een relatie), dat wel, maar dat vind ik juist erg leuk.

 2. Goh… het eerste waaraan ik moest denken toen hij huize Sanders binnenstapte was “hitman”. Hij lijkt erg veel op het karakter van de hitman in de film en het computerspel.

  Ik denk ook dat het de zoon van maxime is. Zou ook goed gecast zijn want hij lijkt wel op maxime.

  Iets anders trouwens… Is er al bekend wie bianca gaat spelen? En heeft deze persoon al opnames? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Bianca kerst en oud en nieuw zou vieren zonder haar familie. Maar ik vind het zo raar dat er niets over bekend lijkt te zijn.

 3. Ik had eigenlijk gehoopt dat Menno Mike zou vervangen in de leader. Er is nog zo weinig bekend of Menno blijft of niet.

  Ik begin toch steeds meer te vermoeden dat Bing toch de dader is. Aangezien de parachute voor Aysen was bedoeld, en het een vast castmember de dader zou zijn. Mocht het Bing zijn geweest weet ik niet of ze er echt verder mee gaat. Of Everon komt zijn rol nu gewoon afmaken. Dat deed Mark vorig jaar ook met Jack.

  Mike moest toch de nieuwe hunk van GTST worden na Danny. Ik heb Mike nooit als de nieuwe hunk gezien. Iedere keer als ik hem zag moest ik aan Mega-Toby denken. Ik vond dat Louis een hele grote stap had gemaakt van kinderserie naar soap. Nu moet ik zeggen die Vincent zou best wel eens de nieuwe hunk kunnen worden. Ook ik denk dat hij de zoon is van Maxime.

 4. Ja op zich leuk dat Vincent komt, want een slechterik erbij was wel nodig. Alleen jammer dat Menno dan waarschijnlijk niet vast is. Had zo gehoopt dat Lucas eindelijk een tijd gelukkig kon zijn …

 5. Ik denk dat menno niet lang meer zijn rol zal spelen. Ik woon toevallig bij hem in de straat een enkele weken zag ik hem we’ll eens hij reageerde echt als een rechercheur hahaha altijd keek hij om zijn schouder als hij de deur in liep . Ik denk persoonlijk dat hij verhuist is een keer kwam ik hem tegen had een klein drankje op en was enthausiast samen met mijn vriendin op hem afgelopen hij deed erg vreemd ging doen alsof hij wat vergeten was uit zijn fiets tas bijdeze mijn exuses ik wilde je alleen een foto vragen samen met mijn vriendin de groeten van de rijnbuurt

 6. Ik denk vrees ook dat Menno niet blijft. En ik denk ook dat Vincent de zoon van Maxime is. Jammer als Menno echt geen vaste rol blijkt te zijn. Waarom dan al die geheimzinnigheid had toch gewoon bekend gemaakt kunnen worden? Huwelijk Menno Lucas gaat niet door denk ik ik weet het niet zeker, maar ik denk dat Menno het weer uit gaat maken hoop natuurlijk dat ik het mis heb. Zijn de nieuwe spoilers er al dan krijgen we misschien meer duidelijkheid.

  1. daveMennofan

   Het kan zijn dat het huwelijk (nog) niet doorgaat, maar de relatie tussen Menno en Lucas is zo te lezen niet over.

   Gedeelte van spoiler 11 november a.s.
   Als Menno meldt dat hij hun droomhuis gevonden heeft, wil Lucas hem niet teleurstellen.

   Meer over spoilers kun je lezen bij TV Gids.nl. Dat is overigens ook mijn bron van bovenstaande gedeeltelijke spoiler.

 7. maxime heeft ooit een abortus gehad omdat de kans op een gehandicapt kind groot was. dit kwam door alle littekens van die schotwond die ze als jong meisje opgelopen heeft. lijkt me dus zeer onwaarschijnlijk dat dit haar zoon is. bovendien zijn familieleden altijd zo belangrijk voor haar. ze wil het liefst iedereen binnen de familie sanders bij elkaar houden. kijk maar eens hoe eenzaam ze is nu nina en lucas het huis uit zijn. als ze een zoon zou hebben zou ze daar heus wel meer contact mee hebben en dan zou ludo ook wel weten wie hij is. ik vond haar eerder verliefd kijken toen hij binnen kwam.

  denk trouwens dat noud iets met aysen krijgt.

  1. Vincent is de zoon van Maxime. Maxime is als kind misbruikt door Maximiliaan de vader van Ludo en Maxime. Ludo wilde Maximiliaan neer schieten maar heeft toen Maxime in de buik geraakt. Maxime en Ludo hebben elkaar daarna
   nooit meer gezien. Dus Vincent is de zoon van Maxime en Ludo’s vader Maxiniliaan

   1. dit kan dus echt nooit. maxime was een kleuter toen ze werd neergeschoten. daarna is ze meteen geadopteerd en heeft ze haar vader nooit meer gezien. dan zou ze dus als kleuter zwanger geraakt zijn. dat kan echt niet.

 8. Ik denk dat Vincent een relatie of iets gaat krijgen met Nina want hij zei in een interview op gtst.nl dat hij veel met marjolein en marly speelt!! En ik denk dat Laura met de moord te maken heeft want Nina heeft nu nog scènes dan met Vincent en Bing gaat toch op reis met aysen? Dat werd toch een tijdje geleden gezegd? En geloof ik is de ontknoping dinsdag 12 november!!! Daar wordt nu reclame voor gemaakt!

 9. Aysen heeft helemaal geen bewijs gevonden dat de moordaanslag voor haar bedoeld is! Het enige dat ze heeft ontdekt is dat er een MOGELIJKHEID bestaat dat de dader zich vergist heeft in het parachutenummer.

 10. Als je op de gtst site kijkt, zie je bij biografie’s Menno Kuiper staan.
  Volgens mij staan alleen de bio’s van vaste castleden er tussen en niet die van gastrollen.
  Dus dit betekend dat Menno waarschijnlijk een vaste rol is. Hoop het wel

  1. Bilal staat in die van vorig seizoen. Ik hoop dat Menno vast wordt leuk de relatie met hem en Lucas en de ruzie met Aysen geweldig.

   Van gastrol naar vaste is vaak gebeurd zo als:
   – Martine Hafkamp (1990 – 1992 gast, 1992-1994 en 2003-2005 vast)
   – Rik de Jong (1995-2004? Vast, 2007-2008 gast, 2008-heden vast)
   – Wiet van Houten (april – september 2010 gast, september 2010 – oktober 2011, januari 2013 – heden vast)
   – Rikki de Jong (september 2010 – Juni 2011 gast, Juni 2011 – heden vast)

   Het kan allemaal kortste vaste rol ooit in gtst was Tracy Gould (nicht van Sjors) nog geen 6 maanden. (stond in de leader)

   1. Sorry, maar hier klopt niets van.

    – Martine Hafkamp: 1990 (recurring), 1991 (recurring), 1992-1995, 2003-2005
    – Rik de Jong: 1995-2002, 2002 (recurring), 2004 (recurring), 2007-2008 (recurring), 2008-heden
    – Wiet van Houten: 2010 (recurring), 2010-2011, 2012 (recurring), 2013-heden
    – Rikki de Jong: 2010-2011 (recurring), 2011-heden

    Verder zijn ook de vorige rollen begonnen als gastrol:
    – Isabella Kortenaer: 2000 (recurring), 2000-2005, 2010 (recurring)
    – Tracey Gould: 2003 (recurring), 2003-2004
    – Bowien Galema: 1997-1998 (recurring), 1998-heden
    – Anita Dendermonde: 1992 (recurring), 1992-2003, 2004 (recurring), 2006-2009
    – Fatima Yilmaz: 1993-1994 (recurring), 1994-1995, 1996 (recurring)

  1. Of het duidt op de nog komende driehoek Lucas-Bilal- Menno…..maw Bilal komt dit seizoen ook nog terug en dan wordt het concurrentie tussen Bilal en Menno….. Met uiteindelijk 1 vaste rol als resultaat….

 11. Volgens mijn moeder is Vincent Nick Sanders.
  Ze zei dat als iedereen Vincent kent dan zet dat heel Meerdijk op de kop.
  Ik zei tegen haar: Nee dat is Nick niet. Want Nick heet nu Ronald Verkercke. Toen zei mijn moeder dat we alleen gezien hadden dat Nick verbrandt weg is gegaan en hem toen zagen met nieuwe paspoort Ronald Verkercke. En ze zei ook nog dat Nick nog altijd in het buitenland een andere naam heeft genomen. En dat we zagen dat hij Ronald Verkercke heet maar in het buitenland dus van de naam is veranderd en nu dus Vincent heet.

  Wie weet is het wel waar wat mijn moeder zei?

  Dan heb ik alvast een verhaal klaar liggen 🙂

  Vincent en Maxime ontmoeten elkaar (Zagen we gisteren)

  Ludo en Vincent doen zaken samen. Niemand heeft door dat Vincent eigenlijk Nick moest zijn. Nina ontmoet Vincent en is op slag verliefd op hem. Vincent wil Nina zo veel mogelijk ontlopen want Nina weet niet wie hij is. Janine krijgt een onrustige telefoontje. Valentijn zou ziek zijn. En Charlie en Valentijn keren terug. Maar ze kunnen niks want iedereen denkt dat Nick dood is. Charlie en Vincent ontmoeten elkaar. En Charlie vertelt Vincent over dat Valentijn een donor moet hebben van dezelfde bloedgroep. En zonder problemen wil Vincent die wel geven. Ineens geneest Valentijn. Niemand weet dat Vincent Nick is.

  Maxime schrikt als blijkt dat Vincent in haar verleden neust. Maxime besluit hier een stokje voor te steken. Niet alleen Maxime maar ook Janine krijgt argwaan van Vincent. Maxime en Janine besluiten de verleden los te laten en vrede voor hun te bewaren en sluiten vrede. Maxime en Janine gaan samen op onderzoeksjacht. Hun worden vriendinnen. En Janine en Maxime doen een verbijsterd ontdekking. Vincent zou een Sanders kunnen zijn. Ineens denken Janine en Maxime dat het een verloren familie lid is. Maar dat is het niet. Als Maxime Vincent vraagt of hij een verloren familie lid is van de Sanders. Begint Vincent de trekjes van Nick te krijgen. Janine merkt dat ook en Janine en Maxime ontdekken Vincent is Nick. En ineens weet heel Meerdijk dat Vincent Nick is en dat zet heel Meerdijk op de kop.

  Dat is wat ik denk he. Wat mijn moeder dus vertelde tegen mij bracht mij op een goed verhaal.

  1. Ontzettend leuk bedacht Stefanosandersfan…. maar niet mogelijk. Uit de reactie van Maxime blijkt al dat ze hem uit haar verleden herkent. Waarom zou ze anders willen dat hij bij Ludo komt werken. Het moet dus een bekende van haar zijn.
   Wanneer het Nick zou zijn, zou ze dat natuurlijk niet weten.
   Al denk ik wel dat Nick op één of andere manier nog terug komt, en dan wel op zo een manier dat niemand het in het begin door heeft!

   1. Ik denk voorlopig niet, want de acteur die Nick speelt had gezegd niet meer terug te keren, maar de schrijvers hopen ooit nog wel, dus daarom had hij het overleefd.
    Maar ze kunnen het ook door een andere acteur laten spelen net als bij Bianca gaat gebeuren, maar dat vind ik niks

 12. Als Maxime een kind van haar zelf heeft waarom doet ze zo bazig over andermans kinderen? Onbegrijpelijk. Maar goed, is een soap.

 13. Het is haar zoon, zij weet dat maar hij nog niet. Dat denk ik ! Ooit is mij al verteld dat zij toch een zoon heeft en die zou een keer komen dat zou hem wel zijn, aangezien ze ook zo vreemd doet!!

 14. Het nieuwe introfilmpje is er eindelijk waarin Mike vervangen is door Vincent. Alleen Menno staat niet in de intro. Hierdoor denk ik eigenlijk dat Menno weer weggaat. Ook Julia zal wel weer uit de serie gaan anders had zij ook wel in de nieuwe intro gezeten.

 15. Ik heb het vermoeden dat er nog een nieuwe (3e) cast foto aan zit te komen, waarop Vincent Muller staat (het gerucht gaat namelijk dat hij de plek van Mike Brandt in de vaste cast in zou nemen) en dan te zien zal zijn op de plek van misschien wel de dader of in elk geval tussen de familie Sanders, de nieuwe Bianca Bouwhuis zou dan ook op die nieuwste cast foto moeten staan, Vincent had al een tijdje opnames maar mocht in interviews hier niks over zeggen, ik denk dat hetzelfde geld voor de nieuwe Bianca Bouwhuis (die naar mijn idee ook al opnames zou moeten hebben) en de dader.

 16. Ik vind louis talpe best een lekker ding hoor. Alleen jammer dat we nooit een zachtere kant hebben leren kennen van Mike. Voor mij was dat personage niet af.

  Ben benieuwd wie Vincent is. Hij komt wel ineens uit de lucht vallen moet ik zeggen, sorry voor de woordkeuze. Eerst kon Maxime geen kinderen krijgen en nu heeft ze het ineens over Vincent en hup, Vincent komt er bij. Vreemde entree. Maar we zullen zien. Als zakelijke concurrent van Ludo. Krijgen we in ieder geval weer wat vuurwerk van hem te zien hoop ik. Die is zo ingekakt.

 17. Ik denk ook haar zoon. Ik vind trouwens dat zij niet verliefd kijkt, maar meer op een manier van een moeder die haar zoon eindelijk voor het eerst in levende lijve ziet. Vind t dus absoluut niet raar

 18. Rik is de moordenaar. Op de nacht toen de parachute is vernield was Rik dronken naar het vliegveld gegaan met de intentie dat Aysen dood zou morgen vanwege die ruzie met nuran en dat gedoe met Danny. Hij wad toen dronken en weer daarom niks meer en Femke volgde hem( dat was te zien op de gtst app van de zomer ) Femke weet dus iets en zal hem hier mee gaan dreigen

 19. Maxime heeft wel een leuke zoon hoor haha
  Was eigenlijk best voorspelbaar maar waarom weet Ludo etc hier niets van en rik wel…

 20. Is vincent nu verliefd op nina, ??? maar hij durft het niet te vertellen tegen haar???? En dan gaat hij maar met ysen naar bed om ………. Tja wat voor reden.?

Geef een reactie