Maandag 7 oktober:
Lucas kan een groot geheim niet langer voor zich houden. Janine voelt zich schuldig omdat ze Lucas er zo lang mee heeft laten rondlopen. Rik wordt heen en weer geslingerd tussen woede en verantwoordelijkheidsgevoel. Aysen probeert Ludo te breken.

Dinsdag 8 oktober:
Ludo neemt een keiharde beslissing over Lucas. Rik doet Femke een aanbod. Omdat ze het beste met hem voor heeft, weigert Wiet Tim te helpen met leren. Tim interpreteert dit anders. Aysen is nog niet klaar met Nina.

Woensdag 9 oktober:
Wiet doet een ontdekking die het onderzoek een nieuwe wending geeft. Nina heeft iets uit te leggen aan Ludo. Lorena kan niet bevatten wat Aysen haar ten laste legt en al helemaal niet wat er daarna gebeurt. Bianca is verbijsterd als ze de laatste berichten over het onderzoek hoort.

Donderdag 10 oktober:
Bianca brengt niet alleen zichzelf in gevaar als ze Nina een bekentenis probeert te ontlokken. Tussen Lorena en Nina lijkt er definitief iets stuk te zijn. Wiet heeft heel wat goed te maken met Tim. Anton verricht een heldendaad.

Vrijdag 11 oktober:
Femke schuift bij Rik en Nuran aan tafel voor een ‘gezellige’ lunch. Anton denkt dat het het beste voor Bianca is als ze er een tijdje tussenuit gaat. Noud wordt overdonderd door emotionele Nina. Ludo laat weten dat hij Antons gedrag niet tolereert.

Maandag 14 oktober:
Nina weet Noud enorm te verrassen. Ludo ook. Tegen de wil van Menno in, drukt Aysen een verhoor door. Wiet wil haar baantje terug in Dansatoria, maar dan zal ze het eerst goed moeten maken met Lucas.

Dinsdag 15 oktober:
Nina wil op haar eigen benen staan. Aysen reageert haar frustratie over het onderzoek af op Nuran. Rik is opgelucht als Femke serieus over een abortus wil nadenken. Janine wil Aysen inzetten in haar strijd tegen Ludo.

Woensdag 16 oktober:
Laura dient een klacht in bij Aysens baas. Als Rik de wilde bruiloftsideeën van Lucas en Wiet afwijst bedenkt Lucas een gewaagd plan. Het huwelijk van Noud en Nina komt weer eens op scherp te staan.

Donderdag 17 oktober:
Nina vind onderdak op een onmogelijke plek. Anton krijgt te horen dat zijn baan op het spel hangt. Ludo doet Maxime pijn als hij een grote wens van haar onderuit haalt. Lucas kan niet omgaan met afwijzingen.

Vrijdag 18 oktober:
Anton kan zijn emoties niet onder controle houden. Maxime denkt dat Julia haar niet mag en wil weten waarom dat is. Janine komt oog in oog te staan met de man waarmee ze eerder een flirt had.

Tags: spoilers

117 comments on “Spoilers 7 t/m 18 oktober

 1. Spannende, leuke spoilers! Alleen femke is dus blijkbaar zwanger…..ongelooflijk wat een domme wending :P….na een nachtje dronken seks, bizar. Dat komt natuurlijk uit en zeg maar dag relatie tussen nuran en Rik. Te voorspelbaar en een hele slechte verhaallijn..

  1. Femke is echt niet zwanger hoor. Jef zegt dat hij denkt dat Rik en Nuran met gezinsuitbreiding bezig zijn en gelijk daarna pakt Femke haar mobiel om Rik een bericht te sturen dat ze hem moet spreken en zegt ze dat ze zwanger is.

 2. Nina op eigen benen staan?Word tijd! Je kan moeilijk rest van je leven bij je vader blijven wonen . En huwelijk van Noud en nina weer op scherp?Ze ginen toch scheiden?

 3. Zo zo, spannende spoilers!

  Het geheim van Lucas .. Zou het de tas van Nina zijn, of het telefoontje van Ludo? Janine weet van beide nog niets .. Rik slingert tussen zijn emoties omdat Femke zegt zwanger te zijn .. Maar is dit wel zo? Ik zeg nog steeds dat ze niet spoort, dus ik geloof goed dat ze het verzint, om Rik toch nog bij haar in de buurt te houden ..

  De keiharde beslissing van Ludo over Lucas .. Zou het kunnen zijn dat hij hem ‘de familie uitzet’, ofzo? Uit de vorige spoilers en afleveringen blijkt duidelijk dat Lucas Ludo niet vertrouwt .. De ontdekking van Wiet: Zou de foto nu eindelijk boven komen drijven? Ik denk het wel, aangezien diezelfde dag Lorena iets ten laste wordt gelegd, en er daarna ‘iets’ gebeurd.

  Wat zal er tussen Bianca en Nina gebeuren? Jammer dat de liefde tussen Lorena en Nina over is.
  Aysen drukt een verhoor door .. met Laura misschien? (Omdat er later staat dat Laura een klacht in wil dienen..) Of Noud misschien.

  Dat Nina op haar eigen benen wil staan werd tijd. De onmogelijke plek waar ze onderdak heeft? Lijkt mij Toko. Bij Noud mag ze toch wel terecht als ze zich tegen Ludo keert, en Aysen woont daar .. dat maakt het onmogelijk.

  Julia mag Maxime niet. Lijkt mij omdat Julia zo door dat schijnheilige masker van Maxime heenprikt 😉
  Ik heb alleen geen enkel idee wat het gewaagde plan van Lucas kan zijn. Of wat Anton gedaan heeft waardoor zijn baan op het spel staat. Ook vraag ik me nog af wat Maxime haar grote wens is (Ik dacht altijd een kind, maargoed).

  Maar nog steeds geen Sjors ..

 4. Dacht al een tijdje, waar blijven die spoilers nou? Maar de spoilers zijn iig spannend, er gaat volgens mij zoveel dingen gebeuren en Nina gaat eindelijk zelfstandig zijn! Ze gaat vast iets zeggen over Ludo en dan wilt ze ergens anders gaan wonen, misschien weer Toko?? Zou wel leuk zijn, want de laatste tijd hebben we niet echt veel scenes in Toko en was toch wel een leuke plaats, waar Nina ook best wel aardig was.

  En dan hebben we Femke, geloof er niks van dat ze zwanger is en dat zal ook echt ongeloofwaardig zijn, maar ja er komt toch een gegeven moment dat Rik en Femke iets gaan krijgen en dan hoop ik niet dat het al te langdradig wordt, want vind het een verhaallijn van niks..

  Ik hoop iig dat de dader snel opgepakt gaat worden, want duurt wel allemaal erg lang.

 5. Janine is weer eens zielig bezig.
  Elke keer die obsessies van haar tegen Ludo als ze niet samen is met hem.

  De schrijvers van gtst weten ook niks meer te verzinnen telkens Ludo en Janine uitelkaar halen.
  Kap daar eens een keer mee. Laat ze bij elkaar en daarmee uit. Elke keer hetzelfde gelul.

  1. Wat ik wil is dat er eindelijk eens duidelijkheid komt over het feit dat Maxim Janine weg heeft te werken bij Ludo. En dat Ludo dat eindelijk een weet. Janine wordt dan eindelijk weer in ere herstelt.

 6. Aysen heb het gedaan die wou bing dood hebben en knipte zijn tas door mike heb per ongeluk de verkeeerde tas gepakt namelijk die van bing van daar dtbaysen zich zo dooor drukt bij iedereen met het verhoor omdat niemand haar nu verdenkt denkt ze hier te van kunnen proviteren en zo zelf ni verdacht worden maar dt gat nog wel gebeuren

  1. Ik denk ook dat Aysen het heeft gedaan zij is wel heel erg met de moord bezig en weet steeds een ander verdacht te maken zij is goed in het manipuleren van bewijs materiaal

 7. Het is Maxime. Laura Of toch Nina?

  – Ludo wou in hogere beroep gaan vanwege dat telefoontje
  – Lorena had geen handschoenen aan
  – Nuran, Rik, Aysen, Rikki en Wiet hebben er niks mee te maken

 8. Weet je wat langzaam ook z’n heeft gehad. Dat hele Maxime rondom Nina. Nina zat gisteren in de verhoorkamer en er mochten maar 2 mensen bij haar. Het lijkt me heel logisch dat, dat haar ouders zijn. Toen Ludo tegen Janine zei “kom je Janine” zag je Maxime al weer erg teleurgesteld kijken dat zij het niet was. Ze heeft overduidelijk moedergevoelens voor Nina wat echt niet kan. Daarbij heb ik meer het idee dat Maxime Julia niet moet. Vorige week zat Ludo even met Janine te praten toen ging Maxime naar Julia toe en de gaf daar een hele vreemde opmerking over waaruit ik kon concluderen dat ze Julia helemaal niet moet. Maxime wilt gewoon Ludo voor zich zelf hebben, en voor Nina een moeder zijn. Mens spoort niet helemaal hoor.

  1. Haha misschien wel ja, misschien wel een mooie cliff voor volgend jaar ;P Het duurt vast toch nog wel een tijdje voordat we erachter komen wie het gedaan heeft.

 9. Dit heeft niks met de Spoilers te maken, maar ik las net dat Celine Purcell (Femke) Met de dood is bedriegt, door haar personage in Gtst. Ik vind het wel heel ver gaan. Ze speelt een rol, mensen halen realiteit, en een personage die ze spelen, vaak door elkaar..

  Er worden dingen gezegd zoals:
  – “Kan iemand een frituurpan over Femke gooien”
  – “Femke is een k*twijf”
  – “Ik haat Femke”
  – ”AAAAHHHH Ik wil Femke’s haren scheren tot dat zij kaal is en haar vermoorden want ja niemand mag haar.”

  Ik vind het wel erg ver gaan.. Ze speelt een rol, ze is niet zo in het echt.
  Vaak gaan mensen er van uit, dat de persoon die het personage speelt, ook zo in het echt is.

  – Er zijn, natuurlijk ook mensen die het wel begrijpen.. Maar veel snappen het gewoon niet.

  1. Al die bedreigingen lijken vooral over haar personage te gaan. Overal staat Femke, niet Celine. Dus als je het zo bekijkt wordt de realiteit niet verward met het personage dat ze speelt. De tweets zijn nog steeds niet erg netjes natuurlijk.

    1. Ik ben er wel mee eens. Over Aysen werd er ook elke keer negatief gepraat maar hun spelen ook maar een rol, die ze wel goed spelen!
     Daarbij vind ik cecile (femke dus) echt een super actrice, vooral bij kinderen geen bezwaar.

  2. Zolang er Femke staat ipv Celine (of hoe dat mens ook heet) gaat het over het personage.
   Ik vind Femke een irritant personage, dat ook nog eens slecht gespeeld wordt. Ziet er zo geacteerd uit. Bah.
   Snel weg ermee.

 10. OOHH!!!!!! Keicool man, ik ben beniewt of het een jongen of een meisje wordt en hoe het zal gaan heetten. Top dat rick weer pappa wordt!!!

  1. Niemand in de serie heeft een fatsoenlijke relatie. En wie zegt dat dit meteen het einde betekent voor Lucas en Menno als koppel? Volgens mij had Dave Mantel vorige week in ieder geval nog opnames. Het is gewoon zo dat er het pad naar de liefde in soaps nooit makkelijk is. Er zijn altijd obstakels. Hoe groter de obstakels, hoe groter de kans is dat het een langdurige relatie wordt.

   1. Volgens mij had Dave inderdaad nog opnames vorige week. Moet wel zeggen dat ik ze ook steeds leuker vind samen, en die strubbeling die je nu ziet, vind ik eigenlijk wel mooi. En die maakt hun relatie straks alleen nog maar hechter en ze als koppel alleen maar geliefder onder de kijkers.

    Maar ik vermoed nog steeds dat Bilal later dit seizoen nog terugkomt en dat het dan de vraag wordt Menno of Bilal. En dat dan een van de twee een vaste rol krijgt. En jawel, een huwelijk zou leuk zijn!

    Ben in ieder geval benieuwd hoe het verder loopt tussen Lucas en Menno. Ben een groot fan van deze combinatie. En ik hoop de schrijvers ook. 😉

 11. Ik vermoed ook dat Femke is ingehuurd om Nuran en Rik uit elkaar te drijven.
  En ik denk ook dat Femke niet eens zwanger is maar haar zwangerschap gewoon faket.
  Wat ik dus gewoon denk is dat: Er helemaal niks is gebeurd tussen Rik en Femke. En dat Femke Rik die avond gewoon dronken heeft gevoerd. En of Rik niet dronken was maar aangeschoten was maar dat de opdrachtgever van Femke dus Rik neer heeft geslagen en samen met Femke Rik naar de rozeboom heeft gebracht. Zodat hij naast haar wakker wordt en denkt dat ze een affiare hebben gehad. Terwijl er niks is gebeurd.

  En dat Femke dus vervolgens haar zwangerschap faket zodat Rik bij haar komt. En zodra haar plan is gelukt dat Rik en Nuran uit elkaar gaan dan komt denk ik de vader of moeder van Bilal terug.

  Wat ik dus vermoed is dat Mike onschuldig slachtoffer was. En dat het bedoeld was voor Lucas. Omdat de ouders van Bilal boos is op hem. En dat Femke dus Rik en Nuran uit elkaar moet drijven. En dat de vader of moeder van Bilal de parachute heeft gesaboteerd en denken ze van Lucas af te zijn.

  En wat ik nog meer vermoed is dat familie van Bilal binnenkort terugkeert en dat Bilal zelf ook terugkeert. Dan heb je 3hoeksverhouding tussen Bilal/Lucas/Menno. En dan moet Lucas kiezen tussen Bilal of Menno. Als GTST voor de spannende verhaal wil kiezen voor een homo moslim verhaal die is nog nooit voorgekomen en het kan spannend zijn. Dan wordt het dus denk ik Bilal en Lucas. En dat Menno dus vertrekt en dat Bilal bij de vaste cast behoort.

  En dan komt de waarheid boven tafel. Rik en Femke hebben helemaal geen affiare gehad. En dat Femke ook niet zwanger was. Dan krijgen Rik en Nuran ruzie met de ouders van Bilal. Maar ook bemoeit Aysen zich ermee. En er vallen dan gewonden. En de vader of de moeder van Bilal worden gearresteerd vanwege de parachute sabotage en poging tot moord tegen Lucas en dat er dus onschuldig iemand dood is gevallen.

  Dat denk ik.

  En die verhaal kan wel heel erg langdurig worden. Stel ze laten de familie van Bilal en Bilal terugkeren. Wat ik dus vermoed dat kan denk ik ergens eind November of begin December worden. En dan komt rond die tijd alles uit. De moord tegen Mike die bedoeld was voor Lucas of Rik. En dat Femke is ingehuurd en dat Femke en Rik niks hadden enz.

 12. Of er nu wel of niets is gebeurd tussen Rik en Femke ik geloof niks van haar zwangerschapsverhaal. Ze heeft Rik niet weten te krijgen door zich aan hem op te dringen, maar hoopt hem op deze manier te krijgen. En als hij dan meer met haar gaat optrekken gaat hij natuurlijk gevoelens voor haar krijgen en dan vertelt Femke dat ze niet zwanger is. Het moet toch eens uitkomen allemaal.

  Ik ben bang dat de verhaallijn rondom de moord van Mike nog lang kan gaan duren. Ferry Doedens had tijdens een interview aangegeven dat ook zij nog niet weten wie de moordenaar is zover zijn ze nog niet met de opnames. Volgens mij ligt GTST 3 maanden achter dus ergens rond de Kerst/Nieuwjaar komen we eens te weten wie de moordenaar is. Dat is wel een nadeel van GTST je moet erg lang wachten wanneer iets uitkomt. Kijk maar naar Rik en Femke dat gaat ook maanden duren dan komt de verhaallijn tot een einde, maar toch blijf ik kijken.

 13. Hahaha de uitkleedcampangne gaat van start. Anton verliest zijn baan al, wat volgt next.
  Voor je het weet zijn ze dakloos zou wel goeie zijn haha.

  Het is Ludo niet geweest, hopelijk pakt hij Anton goed aan. Hij heeft zicht niet voor niets ingehouden tegen Anton. Geniaal gewoon die Ludo!

 14. Misschien een stomme vraag maar ik kan me niet meer herinneren waarom Bing 2 maanden vast zit en waar Sjors gebleven is? Can somebody tell me ?

 15. Het moet echt iemand van de vaste cast zijn anders duurt het niet tot de kerst.

  Cast wijziging (wat ik vermoed en wat we weten)
  Menno komt op de plek van Mike (vermoed ik)
  Bianca #1 wordt Bianca #2 (is al bekend)
  ???? komt op de plek van de dader (denk ik)

 16. zeg, die moordenaar had toch handschoenen aan? ik snap die tori met die vingerafdrukken dus niet…

  ach ja

  laat er eens wat nieuwe mensen in komen… vind het een beetje saai worden allemaal

 17. Tjong jonge, wat gaat het allemaal traag, het lijkt wel the bolt, dan vroeger, as the world turnes, daar ging het zo snel, dat je geen uitzending kon missen. Als je GTST een week mist, mis je helemaal niets. En eerder schreef al iemand dat de verhaallijn, erg saai en walgelijk voorspelbaar is, zo goedkoop. Het is echt veel te langdradig!
  En zo haken veel mensen af, dus dit gaat ze kijkers kosten.
  Dus schrijvers zet er een beetje vaart in!

 18. Femke doet net alsof ze zwanger. Ik ben benieuwd wanneer we meer over haar te weten komen, iemand heeft haar ingehuurd denk ik.

  Weet iemand trouwens wanneer die foto van Mike uit de leader word verwijderd? Ik vind het zo raar dat ie er nog steeds in zit. Het is geloof ik al 5/6 weken geleden sinds de eerste aflevering van dit seizoen.

 19. Ik denk niet dat het een vast castlid is. Dan zou er ergens al wel gelekt zijn dat er (nog) iemand uit gaat.
  Dus ik denk inderdaad óf Bilal z’n familie, of Monica.

 20. @Envy: Bing heeft Menno geslagen daarom zit hij vast. Sjors is nog altijd bij haar moeder. Ik vind dat dit wel erg lang begint te duren die zwangerschapsverlof van Inge hoor. Is dat misschien veranderd van 4 maanden na 8 maanden ofzo?

  1. Bing heeft niet alleen Menno geslagen, maar heeft ook Monica mishandeld, die daar ook aangifte van heeft gedaan.

   Het (normale) zwangerschapsverlof van Inge duurt niet langer dan gebruikelijk is. Maar Inge is er eerder uit moeten gaan op advies van haar artsen.

 21. Ik volg het eigenlijk al niet echt meer.. Ik kijk nu overspel in de liefde. Ik vind gtst zo erg draaien om 1 ding. En dat zal nog maanden zo gaan. Want het word pas naar de kerst bekent gemaakt wie mike heeft vermoord. Heb niet bepaald zijn, om de hele tijd naar dat gezeik te kijken. Ben er een beetje op uitgekeken..

 22. Inge Schrama heeft weer opnamens had ik ergens gelezen/gehoord

  @Anna
  Er was toch ook niet bekend dat Louis Talpe gtst ging halen dat hoorde we pas toen bij GTST live (week voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen)

 23. Het moet verlaten zijn i.p.v halen

  Trouwens Marly van der Velden gaf een aantal weken geleden dat als je oplet weet je wie de dader is. Ik denk dat Maxime het geweest is ze doet raar de laatste tijd. Het kan nooit de verdachten zijn (Ludo, Nina, Lorena en Laura)

  1. Volgens mij heeft Maxime gevoelens voor Ludo ofzo. Ze kon Janine niet uitstaan en nu zie je ook dat ze Julia eigenlijk niet mag. Lijkt haast alsof ze Ludo voor haarzelf wil.

 24. Ik denk dat Aysen achter het vreemdgaan van Rick komt, daarom een verhoor erdoor drukt (Rick/Femke). Terwijl Rick gesmeekt heeft dit niet uit te laten komen.

  Nuran mag dit niet weten, want dan komt Aysen weer in de problemen ivm haar baas die haar niet nog een waarschuwing kan geven.

  Of Laura moet nog een keer op het matje komen omdat ze geen dicht alibi heeft, niemand die t kan bevestigen. Wat Lorena toch weer verdachter maakt.

  Ludo gooit Lucas uit de familie waardoor die prikkelbaar wordt ten opzichte van Maxime (die overigens niet veel meer toevoegt, tenzij ze de moordenaar is)..

  Bianca gaat Sjoerd opzoeken in de VS en keert terug als “nieuwe” Bianca..

  Femke is ook potentiele dader, stiekem strenge moslima die idd is geregeld om Nuran terug te pakken, echter gaat dit wel ver.. waar blijft de brief van Bilal’s vader??!

  Lorena komt vrij door de foto van Wiet en wil weer met Nina aan de slag ivm Roozeboom. Trekt Nina in bij Lorena?

  Is de nieuwe vlam van Janine niet de ingehuurde moordenaar van Ludo?

 25. Ik denk trouwens dat Ludo er wel iets mee te maken heeft en dat Maxime de touwen heeft doorgeknipt. Vandaar dat Ludo zei er kan niks meer misgaan

 26. Femke is niet zwanger en de moordenaar van mike is de scharrel van Janine! Ingehuurd door Maxime. Zo voorspelbaar………

  1. Waarom zou Maxime haar ingehuurde moordenaar laten aanpappen met Janine? Dat slaat helemaal nergens op. Als ze iemand zou heeft ingehuurd, dan moet diepgene natuurlijk van de aardbodem verdwijnen…. En haar doel om Janine en Ludo uit elkaar te krijgen is allang geslaagd (mbv Maarten) dus er is helemaal geen reden meer voor haar om zich in het liefdesleven van Janine te mengen….

 27. Wat een ontzettend leuke shortie ook. Vind het mooi om te zien dat Janine het zo opneemt voor haar kinderen .. Alleen hoop ik voor haar niet dat ze ongelijk heeft.

  1. De slotscenes van de aflevering van vrijdag met ferry, dave, Carolien, marjolein en Erik waren ook echt goed. Genieten gewoon! Heb de shortie niet gezien van maandag, maar ben benieuwd!

 28. Maxime vind ik inderdaad ook maar verdacht. Het zou mooi zijn als iedereen nu Ludo verdenkt en het blijkt Maxime te zijn .. einde Maxime/Ludo 😀

  1. Ja, Maxime vind ik ook steeds verdachter…..soms van die shots van haar die haar verdacht maken…. En een tijdje geleden zei ze over de arrestatie van Lorena ‘zou best kunnen dat ze het gedaan heeft. Het is niet zo dat ze iemand hoefde neer te schieten…ze hoefde alleen maar een draadje door te knippen…..’. Tja, als Maxime het zo simpel vindt, dan heeft ze het misschien zelf wel gedaan…..

   1. Nina kan het zoiezo niet zijn er werd met de rechterhand geknipt en Nina haar hand is verlamd aan die kant

    iedereen verdenkt Ludo vindt je het gek hij heeft veel meer gedaan bijvoorbeeld Martine laten verdwijnen (zal wel via een helikopter zijn gevlucht door Ludo, want het bootje was leeg), mensen ontvoerd, haar zus neergeschoten 2x, bedreigingen, dingen afgepakt van anderen en Bowien laten vallen van de cliff zonder te helpen, maar hij is het niet veel te voorspelbaar is dat dan.

    Lorena is het ook niet is ook veel te voorspelbaar

    Ik dacht aan Maxime ook aan het gezicht af en toe hoe ze kijkt als het over Mike gaat en het parachute springen. Marjolein Keuning is ook 2x tijdelijk eruit gegaan omdat er een paar maanden even rust wou hebben (nee ze had geen flexwet) misschien wil ze gaan stoppen met GTST en wil ze kleinere rollen gaan spelen in anderen series of gaat ze het theater in.

    1. Nina kan echt wel een tang vasthouden en knippen hoor. Ze is niet verlamd. Haar arm WAS verlamd, en ze kan m nu niet 100 % gebruiken. Bij haar tasjes ging het ook juist om het precieze werk. Dus met zo een tang een touwtje doorknippen lukt haar nog wel, lijkt mij..

 29. Ik heb ook wel aan Amy gedacht, maar dat lijkt me echt heel ongeloofwaardig. Eerst komt Wiet na twee jaar al terug uit de inrichting en Amy zit ook pas een jaar achter de tralies ofzo. Ik denk overigens dat zij nog wel terug gaat komen als de actrice 18 jaar is… volgend jaar!

 30. Ik heb ook wel aan Amy gedacht, maar dat lijkt me echt heel ongeloofwaardig. Eerst komt Wiet na twee jaar al terug uit de inrichting en Amy zit ook pas een jaar achter de tralies ofzo. Ik denk overigens dat zij nog wel terug gaat komen als de actrice 18 jaar is… volgend jaar!

 31. er mag wel even gezegd worden, dat er vrijdag bij de laatste scene door de 5 acteurs heel wat moois is neergezet! ijzersterk 🙂 🙂 🙂 erik, ferry,dave,marjoleijn, caroline… TOP!!!!

 32. je zal zien dat na maanden en maanden uitkomt dat Mike zelf de parachute heeft gesaboteerd met het doel Lorena uit de weg te ruimen en vervolgens de verkeerde parachute heeft gepakt.
  Zo jammer

 33. Maar ik ben nu er nu wel een beetje klaar mee hoor.. Ze moeten bekend maken wie mike heeft vermoord en met nieuwe dingen komen want dit duurt me te lang

  1. Uit zeer betrouwbare bron verneem ik dat jij de volgende ben die grote onzin spreekt. Waren we er net vanaf komt deze Hans Worst weer onzin verkondigen Ban zulke figuren nou. Die een site vol kladden met onzin. Verder Aysen is wel baas hoe ze Nina aanpakt. En ik hoop dat Aysen er achter komt wat Femke en Rik haar zus hebben geflikt. Dan is vooral Femke flink de pineut

 34. Rik is helemaal niet met die Femke naar bed geweest. Dat heeft ze hem wijsgemaakt Rik weet namelijk helemaal niks meer van die nacht. En de kijkers hebben alleen gezien dat hij naast haar wakker werd.

 35. Ik denk ook dat Rik niets gedaan heeft. Dat hij door een sluwe truc erin geluisd is door Femke. Arme Rik maar hij speelt goed. Hoe hij geirriteerd raakt en dan weer onzeker en bang.
  Janine overdreef gister ook echt samen met Lucas. Zo dom deden ze. Mooi dat ze allebei uit huis zijn gezet. Zo hoort het.

 36. Het is geen onzin, hij wilde vorig jaar al uit GTST, zoek zelf maar op google. Ludo (Erik deVogel) wil graag wat anders doen. Je kunt het ook merken met de hetze die nu in eens tegen hem is begonnen. En als je de spoilers leest kun je zien dat Janine wil samen spannen met Aysen, die ziet dit natuurlijk wel zitten. Vind het erg jammer Ludo = GTST en GTST = Ludo. Maar helaas komt aan alles een eind. Ik denk dat hij uit eindelijk word vermoord door Janine of Maxime.

  1. Dat was ook toen hij doodgeschoten (Cliffhanger seizoen 16) was hij zei dat hij wat anders ging doen. Iedereen ook de cast dacht dat hij uit GTST was gegaan, maar hij kwam weer terug. Kwam ook vrij laat wanneer de dader kwam. Erik de Vogel had wel getwijfeld in mei 2012 maar. er is niks bekend dat er iemand gtst gaat verlaten (op Cynthia Abma na dan maar haar rol wordt gerecast.

 37. Op deze manier kan ik ook afleveringen schrijven voor GTST, er gebeurt helemaal niets, de 1 na de ander wordt verdacht. Wanneer komt er duidelijkheid? En dan die nep zwangerschap, zoooo verschrikkelijk kinderachtig, wie bedenkt dit, wat een script schrijver????? Ontslaan, nu!
  Tempo er in houden schrijvers! Dit lezen ze toch niet. Het heeft totaal geen nut. Maar ik kan mijn frustraties hier wel even kwijt. Ik kijk het heel even aan, wordt het niet beter, dan kies ik toch voor het journaal op 1.

 38. Chanty houden we het een beetje beleefd. Ook ik vind die hele Femke niet leuk maar ga hier nu niet lopen te schelden.

  Hans: Jouw betrouwbare bron is zeker een vriend van je daar weer iemand van die bij GTST werkt? We hebben hier al genoeg onzin gehoord dus voordat ik je ga geloven zal Erik eerst echt GTST moeten verlaten, en dat zie ik niet gebeuren.

  1. Dat denk ik ook, dat Maxime het is maar ze houd haar mond. Ze valt wel door de mand als ze merkt dat Lucas en Nina niet meer bij Ludo wonen want ze wil de familie bij elkaar hebben. Ik denk dat ze aan Ludo vraagt of Lucas en Nina terug komen en dat hij daar voor moet zorgen, als hij dat weigert dan verraad ze zich zelf.

 39. Misschien heeft Bianca het zelf wel gedaan.
  Maar weet ze dat niet meer.
  Ik vind het jammer dat het allemaal zo lang nog gaat duren.

  Is er al bekent wie Cynthia Abma gaat vervangen?

 40. Ik moest wel erg lachen hoe Bianca in het zwembad terecht kwam in de shortie hahahaha. Mooie sprong hoor. Ze is echt doorgedraaid. Ik vind echt jammer dat ze weggaat. Ze acteert wanzinnig goed.

 41. Ik denk dat maxime het wel eens gedaan kon hebben en dat op die manier de waarheid over wat ze Jeanine heeft aan gedaan ook naar boven zal komen……

 42. Morgen is de laatste afl. te zien met Cynthia Abma als Bianca Bouwhuis,
  waarschijnlijk heeft Cynthia ontslag genomen tijdens haar flex-wet (tijdelijke exit)

 43. Ik snap de klagers niet zo. Wat wil je dan? Dat zo’n moord binnen een week opgelost is? Kom op zeg. Zo werken murder mysteries in soaps niet. Er zijn altijd veel verdachten, verdachtmakingen en mogelijke daders. Dat duurt gewoon even. Deal with it.

 44. Alleen in misdaadseries duurt het een uur voordat ze al een moord hebben opgelost. Morgen al de laatste aflevering van Cynthia Abma ja. Zo te lezen denkt Nina ook dat haar vader Mike heeft vermoord. Ik had liever ook een zuip gevecht gezien in het zwembad dat Lorena dan bleef drijven net als seizoen 19 toen Nick dat bij Maxime deed 😛

 45. Ik heb de laatste dagen ineens zo’n gevoel dat Anton met de moord te maken heeft. Hij reageert raar als Bianca wil dat er verder onderzocht wordt enzo. Maar wat zou dan een motief van hem kunnen zijn? Dat kan ik niet bedenken.

 46. nee Femke is niet zwanger van Rik want in de aflevering van 7 oktober was te zien dat ze een sms kreeg van haar vriendin Anne. en die Anne vroeg of Femke nog wat aan haar zwangerschapstest had. ze heeft die test van haar vriendin geleend om Rik te doen geloven dat ze zwanger is, zodat hij zich met haar bezig blijft houden.

  en dat heeft ze gedaan omdat jeff inderdaad tegen haar heeft gezegd dat Rik een family man is en ook omdat wiet later in lorena’s heeft gezegd dat Rik zijn familie en vrienden nooit zou laten vallen. want hij had sjors en haar in huis genomen (wiet)

 47. Stelletje kneuzen.. Ongelofelijk hoe jullie op acteerwerk in kunnen gaan. Begrijp me niet verkeerd ik heb geen hekel aan gtst en kijk het zelf ook. Maar die verhalen van jullie rijzen soms volledig de pan uit met de meest onmogelijke dingen. Dus blijf ff realistisch denken is de tip.

  1. Waar bemoei jij je mee? Laat iedereen gewoon lekker doen wat ie wilt. Zolang er niemand beledigd wordt snap ik het probleem niet.

 48. Ik had ergens gelezen dat Ferry doedens aangaf dat de dader
  Iemand is van wie niemand het echt verwacht dus Nina en Ludo en lorena vallen dan af volgens mij.
  Ben wel benieuwd wanneer het bekend word spannend

  1. Hmm… Eerst zegt Ferry dat zelfs de cast nog niet weet wie de moordenaar is. En nou zou hij weer hebben gezegd dat het een onverwacht iemand is?
   Ik zelf denk dat ze de moordenaar uiteindelijk niet weten te pakken. En wat Ferry betreft: Volgens mij kraamt hij van alles uit om ons te verwarren.

 49. Ik denk dat lucas menno ten huwelijk wil vragen als rik hun ideeën raar vind. En dat menno eerst nee zegt (afwijzing) dan heeft hij erover nagedacht en wil toch wel

 50. Ik snap niks van wanneer er spoilers komen
  Eerst zie je van 7 tot de 18 de dan is het de 13 de en staat er nog helemaal niks.

 51. Spoilers 21 t/m 25 Oktober

  Maandag 21 oktober:
  Rik stapelt de ene leugen op de andere. Anton wil Julia inzetten om Ludo’s privatiseringsplannen van tafel te krijgen. Janine blijft Ludo bestrijden en hoopt dat Nina haar steunt, nu zij afstand heeft genomen van haar vader.

  Dinsdag 22 oktober:
  Maxime heeft het moeilijk in een leeg huis. Wiet wil optreden op Lucas’ huwelijk en dus moet Lucas Menno daar enthousiast voor zien te maken. Aysen kan het moordonderzoek maar niet loslaten.

  Woensdag 23 oktober:
  Janine wil haar conflict met Nina oplossen. Het valt Nina zwaar op eigen benen te staan. Anton krijgt ‘bewijs’ in handen dat Ludo’s plannen rond het AZM vooral een wraakactie zijn. Maxime ergert zich aan Julia.

  Donderdag 24 oktober:
  Wiet verraadt per ongeluk wat Nuran over Rik denkt. Rik krijgt nog een emotionele klap te verwerken. Janines werk wordt een stuk prettiger als Frank met haar flirt. Maxime regelt zaken achter Ludo’s rug om.

  Vrijdag 25 oktober:
  Aysen bijt zich vast in het moordonderzoek, alles moet wijken voor nieuwe bewijzen. Ze doet een ontdekking die alles op zijn kop zet. Rik is het helemaal zat dat Femke hem alsmaar in de problemen brengt.

  Spoilers 28 Oktober t/m 1 November

  Maandag 28 oktober:
  Nuran en Jef overvallen Rik met een verrassing. Anton wil dat Janine journalistieke regels overtreedt om Ludo in diskrediet te brengen. Aysen kan niet verbergen dat ze van slag is door wat ze heeft ontdekt?

  Dinsdag 29 oktober:
  Nina wordt overvallen door een telefoontje en daar is Lucas het slachtoffer van. Aysen krijgt geen vat op Bing en dat frustreert haar. Maxime snuffelt door Ludo’s agenda en verzet achter zijn rug om een afspraak.

  Woensdag 30 oktober:
  Maxime heeft een spannende ontmoeting. Anton ergert zich als Julia het voor Ludo opneemt. Sjors is nog maar net thuis als ze een groot onrecht ontdekt. Wiet bekent dat ze Sjors heel erg gemist heeft.

  Donderdag 31 oktober:
  Nina vindt dat Janine te ver is gegaan met het artikel over Ludo. Midden in de Rozenboom komt Lucas in een hoogoplopende ruzie terecht. Ludo weet Tim in te palmen. Rik krijgt een verontrustende sms van Femke.

  Vrijdag 1 november:
  Rik stapelt smoes op smoes om naar Femke te kunnen gaan. Sjoerd kan eindelijk zijn zoontje in zijn armen sluiten. Tim verwijt Anton dat hij zich kinderachtig gedraagt in zijn conflict met Ludo.

Geef een reactie