Maandag 4 november:
Riks vreemde gedrag maakt Bing achterdochtig. Lorena lijkt Nina te matsen, maar stelt eisen. Aysen is ervan overtuigd dat ze weet wie de dader is van de parachuteaanslag en zet alles op alles om daar bewijzen voor te krijgen.

Dinsdag 5 november
Rik is extra op zijn hoede na een beangstigend telefoontje. Hij zoekt hulp. Lucas heeft slecht nieuws voor Wiet na zijn aanvaring met Sjors. Lorena gaat met Nina een weddenschap aan: ze probeert een lastige klant binnen te halen.

Woensdag 6 november
Sjoerd verwijt Anton dat hij zijn baan belangrijker vindt dan zijn zoon. Wiet maakt Lucas duidelijk dat hij een slechte vriend is. Maxime gaat op zoek naar informatie over Vincent. Door Tims toestand ziet Julia steeds meer sympathie bij Ludo.

Donderdag 7 november
Rik hoort over Vincent en gaat de confrontatie aan met Maxime. Anton probeert het goed te maken bij Tim. Julia doet Anton een bekentenis over Ludo en het AZM. Vincents sollicitatiegesprek bij Ludo loopt anders dan hij had gehoopt.

Vrijdag 8 november
Maxime laat Rik beloven dat hij haar geheim geheim houdt. Rik gaat achter een insluiper aan. Janine kan er niet onder uit om Frank voor te stellen aan Lucas en Nina. Door Noud doet Aysen een enorme ontdekking.

 

Maandag 11 november:
Rik schrikt van wat Aysen over hem weet. Als Menno meldt dat hij hun droomhuis gevonden heeft, wil Lucas hem niet teleurstellen. Maxime biedt Vincent hulp aan, maar hij reageert niet zoals ze had gehoopt.

Dinsdag 12 november:
Nina komt in conflict met Lorena als ze de woonkamer een make-over geeft. Aysen dwingt Rik haar alles te vertellen over zijn nacht met Femke. Julia onderbreekt een AZM vergadering en krijgt Anton tegen zich. Lorena maakt onbewust een zakelijke klapper die haar aan het denken zet.

Woensdag 13 november:
Nuran beseft dat Rik kwijt is als Rikki alleen van het vliegveld thuiskomt. Frank doet Janine onverwacht een liefdesbekentenis. Lucas en Maxime plannen een leuke avond voor Nina, maar die loopt anders dan verwacht.

Donderdag 14 november:
Sjoerd en Tim liggen onmiddellijk weer in de clinch nu Rikki terug is. Nina baalt van Vincent. Lucas en Menno bezichtigen hun droomhuis. Maxime loopt Vincent weer ‘per ongeluk’ tegen het lijf. Jaja

Vrijdag 15 november:
Het artikel van Janine zorgt voor een wrijving tussen Julia en Ludo. Rik voelt zich schuldig als Nuran begripvol reageert op zijn lompe gedrag. Rikki heeft niet door dat iemand haar zoontje Bram bespiedt

87 comments on “Spoilers 4 t/m 15 november

 1. Rikki dus ook weer terug!
  Rik vermist heeft met Femke te maken denk ik en ik denk dat Femke Bram bespiedt, want ze gaat echt niet weg zomaar, raar personage.
  Celine Purcell kan trouwens goed acteren!

 2. Rikki dus ook weer terug!
  Rik vermist heeft met Femke te maken denk ik en ik denk dat Femke Bram bespiedt, want ze gaat echt niet weg zomaar, raar personage.
  Celine Purcell kan trouwens goed acteren!

 3. Maandag en dinsdag zijn het zelfde dat kan niet denk ik. Maandag 11 en dinsdag 12 bedoel ik dan. Verder lijkt het me best heel spannend. Eysen komt achter Rik en Famke denk ik.

 4. Ik zag net op de reclame op rtl4 dat 12 november de ontknoping komt in de moordzaak.
  Aangezien Rik net die dag kwijt is en hij een motief heeft om Aysen te vermoorden denk
  ik dat hij het is..

 5. Rik? echt niet!! Aysen komt erachter dat hij zijn zusje heeft bedrogen en Aysen zal hem wel weer ontvoeren etc. vandaar dat hij kwijt is…

  Maar niks in de spoilers wijzen nog naar de dader…

 6. In de week van 11 nov. zal het dan wel de ‘zweepweek’ worden. De moord wordt opgelost, Rik bekend Nuran dat hij is vreemdgegaan, verschillende personages komen terug. Lucas en Menno gaan uit elkaar. Menno vertrekt omdat hij het niet kan hebben dat Aysen de moord heeft opgelost. Femke verdwijnt uit beeld en zal er een vast cast lid de serie verlaten.

 7. Is Vincent de zoon van Rik en Rik heeft aysen vermoord

  Dat denk ik en Rik is kwijt omdat aysen hem ontvoert heeft dus

  Rik is de moordenaar van aysen weet niet wrm maar dat denk ik

 8. bovendien sprong zijn eigen dochter, die zou hij zoiets gruwelijks niet mee laten delen. Dan zou Anita zich omdraaien in haar graf, als ze niet werd gecremeerd!!

 9. Ik denk dus nu ook dat het Rik is.

  Ik denk dat Rik het al eerder wist dat Aysen wat te maken had met de dood van Danny, hij zou wel Aysen en Nuran horen ruzieen over Danny en heeft Rik de parachute van Aysen doorgeknipt, vervolgens daarna zich bezat en kwam dus de gestoorde Femke tegen.

  Maar wat Aysen eerst ontdekt is dat ze erachter komt dat Rik volgens Femke met haar de lakens heeft gedeeld, Aysen zal natuurlijk daarna Rik in de gaten houden en komt ze erachter dat Rik de dader is.

 10. RIK IS NIET DE DADER!!!

  daar is het karakter veels te goed voor! Dan zou eerder Ludo, Maxime het zijn.
  Maar alles wijst op Bing, overduidelijk!!!

  En een vast castlid is de saboteur, maar uiteindelijk draait er niemand voor op.

 11. geen van de castleden gaan eruit want:

  -Maxime: ontwikkelt in verhaal omtrent Vincent.
  -Rikki: Verhaallijn terugkomst en spanning met hereniging Sjoerd of Tim
  -Rik: verhaallijn met Femke, dat kind is knetter gek en zal uiteindelijk een soort Lisette worden, destijds met Gover Harmsen.
  -Nina: verhaallijn in ontwikkeling met Lorena en daarnaast net moeder geworden.
  -Lorena: idem Nina.
  -Aysen: de parachute was voor haar bedoeld.
  -Bing: heeft het wel gedaan, maar de bewijzen ontbreken wel toegegeven aan Aysen.
  -Nuran: zal haar eigen zus niet vermoorden.
  -Ludo: had een alibi met zijn secretaresse.

  1. dat is hun dochter lisette de broer is toen met meneer harmsen naar bed geweest en met hem gevreien waardoor zei zwanger raakte van govert harmsen de vader van femke lisette ontdekte het in de inrichting van haar zwangerschap ze wou geen abortus en moest het aflaten staan aan de familie blok

 12. Ik denk dat Bilal er iets mee te maken heeft als iedereen die app gezien heeft gaat Bilal s Moeder een e-mail sturen maar ik zie het wel

 13. Rikki heeft Mike vermoord. Zij wilde Aysen vermoorden vanwege Danny, maar heeft per ongeluk de nummers door elkaar gehaald en daardoor is Mike de dupe geworden. Daarom was Rikki ook zo in shock na die tijd. – Dit is wat ik denk hoor wil niet zeggen dat het zo is.

  En zal Vincent dan een geheime zoon van Maxime zijn? Ze kon toch geen kinderen krijgen?

 14. In de shortie van morgen

  Op het eind trapte Femke rik in zijn ballen

  En zei dit is pas het begin
  Dus dan moet hij wel kwijt zijn
  Omdat Femke hem vast houd

  En bing heeft aysen vermoord
  En wat envy kan niet rikki vist er niks van pas na de moord is ze der achtergekomen

 15. het is mike zelf,mike dacht de parachute van aysen te hebben door geknipt,maar door dat de parachute op zijn kop hing,heeft hij zijn eigen vergist in de nummers,bleek dat het zijn eigen parachute was,echt een belg hihi

 16. Altijd gedacht dat gtst realistischer werd met de jaren en dat de absurde gestoorde personages voorgoed weg waren ( buiten de gestoorde trekjes van bianca) en toen kwam femke. Jongens wat een vreselijk personage is dat zeg.

 17. Het zou wel wat zijn zeg, als Mike zijn eigen parachute heeft doorgeknipt. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. Als hij het was zal hij wel even, Heb ik dat, gedacht hebben. Maar zoiets is denk ik niet gebeurd, dat zou wel idioot zijn.

  Laura zou best kunnen. Ze heeft al een keer, is alweer lang geleden, iemand vermoord. En daar is ze toen mee weggekomen. Bovendien is de koek wel een beetje op bij haar.

 18. Ik denk dat het lucas is. Hij was zo bang voor aysen. En hij wou per se de camerabeelden zien en is steeds net iets te nieuwsgierig. Zal ook wel spannend zijn voor de verhaallijn aangezien rechercheur menno zijn vriend is en zij gaan trouwen.. en dan zal hij de fam sanders tegen zich krijgen etc.

 19. Ik denk wiet… mike heeft haar zus(sjors) een soort van verdriet aan gedaan.. en wiet ging er heel luchtig mee om met dat er iemand was neergevallen.. en als het dan toch zo is dat het voor aysen bedoelt was dan denk ik omdat wiet wel mee kreeg dat aysen tegen niemand aardig was tegen sjors, tegen nuran, tegen lucas we gaan het hopelijk snel zien

 20. Ik denk dat het nog steeds miss nina is,rol is gewoon op ze is geen moeder type ze kan niet eens voor zich zelf zorgen laat staan voor nola weg met nina, lucas,menno en nuran hun rol is gewoon op

 21. Er zijn toch geen vaste castleden in GTST?
  Of wel?
  Misschien is het wel een truc om ons nog langer in spanning te houden.

  Ik denk nu dat het inderdaad Rik wel kan zijn.. Of misschien toch Nina..

  Verder irriteer ik me dood aan Tim. Altijd zo’n slachtoffer spelen met zijn hersenletsel (blabla)
  En hij is echt totaal niet loyaal naar zijn familie toe. Eerst Rikki van je eigen broer afpakken (ielg) en daarna Ludo zijn kant kiezen.
  Of Anton nou fout zit of niet, naar mijn mening val je je familie nooit af tegenover andere mensen. (maxime mentaliteit!)

  1. Met vaste castleden wordt bedoeld: de castleden die langdurig een rol hebben. Zij zitten in de leader en staan altijd op de aftiteling, ook als ze niet in de aflevering zitten.

  2. Zoiezo zijn er ook mensen in GTST met een vast contract, die dus niet met de Flexwet te maken krijgen .. Ludo, Janine, Laura, Jef .. Rik ook volgens mij .. misschien nog wel een paar maar ik weet t zo niet uit me hoofd 🙂

 22. Als ik de leader in zou delen zou ik het zo doen:

  Laura – Noud – Jef – Rik – Rikki
  Tim – Sjoerd – Anton – Bianca
  Wiet – Sjors – Bing – Aysen – Nuran – Lorena – Vincent
  Maxime – Ludo – Janine – Nina – Lucas

  1. Ik zo: (tussen haakjes de nummers van de decors in de leader welke ze nu staan, Menno erbij, in decor 6 één nieuwe en in decor 3, in decor 1 één weg)

   (4) Bing – Sjors – Wiet
   (2) Tim – Sjoerd – Bianca – Anton
   (6) Ludo – Vincent – Maxime
   (5) Janine – Nina – Lucas
   (3) Menno – Aysen – Nuran – Rik – Rikki
   (1) Jef – Laura – Noud – Lorena

  2. Ik weet nog wat anders:
   1: Huize Bouwhuis: Anton (nieuwe foto), Tim, Sjoerd, Bianca#2
   2: De koning (Vernieuwd!): Noud – Laura – Jef – Lorena – Bing (Lorena en Bing nieuwe foto)
   3: Huize de Jong: Sjors – Wiet – Rikki – Rik – Nuran (Rik nieuwe foto + Nuran zonder hoofddoek)
   4: Politie Bureau: Aysen – Menno – Lucas – Janine
   5: Huize Sanders: Nina – Ludo – Maxime – Vincent

 23. Wanneer komt er weer eens een slechterik er in, want ludo een echte slechterik te noemen gaat me te ver.
  martine vind ik dan vuiler.

  1. Aysen is een slechterik en die gestoorde Femke die er bijna uit gaat. Het zou vet zijn, als Martine inderdaad terugkeert.

   De cliffhangerweek een jongen rond de 16 jaar komt Meerdijk binnen hij loopt de Koning binnen en wordt verliefd op Wiet en Wiet op hem hij vraagt of ze iets wil drinken. Ze zegt geen nee tegen. Sjors komt binnen en zegt tegen Wiet. Wie is dit? Sjors verteld dat ze haar biologische moeder erg mist en weet niet waar ze is. Die jongen gaat onderzoek doen en ziet iets over Hafworks. Martine is vermist sinds Hafworks is overgenomen door Ludo Sanders. Sjors gaat een aanklacht doen bij Menno (omdat ze Aysen niet mag). Menno arresteert Ludo tot poping van vermissing. De jongen wil iets aan Sjors en Wiet vertellen hij verteld dat Martine nog leeft en dat hij de zoon is van Martine. Er komt daarna een app aan die gaat over Waar is Martine Hafkamp? (komt ook hoe ze is verdwenen van die boot) Na de zomercliff komt er een artikel vrij geschreven door Janine Elschot over je raad het al Ludo Sanders over de verdwijning van Martine. Menno en Aysen onderzoeken het dossier van Martine Hafkamp en Ludo Sanders. Aysen ontdekt dat Ludo al veel misdaden heeft gepleegd zoals ontvoering. Sjors, Wiet en die jongen gaan vliegen naar de plek waar Martine is. Martine is blij om haar dochter Sjors weer te zien en ziet dat Sjors een zus heeft (Wiet). In de 5000e aflevering komt er een strijd tussen de Hafkamp/van Houten – Sanders. De strijd wordt zo erg dat er veel slachttoffers vallen en er valt een dode maar wie zie je in aflevering 5001.

  1. Martine erin en Sjors eruit? Lijkt me juist een slecht idee. Door een eventuele terugkeer van Martine wordt Sjors juist weer wat interessanter. Maar ik zie het voorlopig niet gebeuren.

 24. Ja dat zag ik ook dat Vincent in de leader staat en Menno niet, dus Menno heeft geen vaste rol en gaat dus binnenkort er weer uit.

  1. De oude Bianca zit ook nog in de leader, dus die passen ze waarschijnlijk nog n x aan. Misschien weten ze nog niet zeker of ze Menno er uit gaan schrijven of niet…

 25. Aan een tweet van Dave Mantel te zien had hij vandaag weer gewoon repetities bij GTST. Dus als het een gastrol is blijft hij wel erg lang plakken. Volgens mij blijft hij gewoon maar willen ze het spannend houden. Gaan ze wel of niet trouwen?

  Het is ook mogelijk dat Ferry binnenkort met de flexwet te maken krijgt. Dan kunnen ze Lucas en Menno samen laten vertrekken. Als ze dan weer terugkomen kunnen ze Menno een vast castlid maken.

 26. Ik kan niet wachten op de nieuwe spoilers. Misschien zien we wie de dader is. Dat laten ze in de spoilers niet zien denk ik. Ik denk dat Rik volgende week dinsdag een helder moment krijgt. Kijk eens terug in die app. Laura had die schaar uit Noud’s gereedschapskist gepakt, maar heeft zij het ook gedaan? En dat geluid wat Maxime hoorde s’nachts dat kan ook nog de dader zien die bij die achterdeur stond te kloten.

 27. femke is de dochter van govert en lisette zei ontdekte in de inrichting dat zei zwanger was van govert harmsen en beviel negen maanden later van dochter femke die zei verplicht moest afstaan ter adopcie van haar therpaut aan de familie blok

 28. Ik denk dat Monica de moordenaar is… Ze wilde Aysen vermoorden om terug naar Bing te kunnen met d’r zwangere uik of kindje… ze was toch nog steeds zwanger toen ze vertrok…

 29. Bing en aysen gaan nog op reis voor gtst. Dat was een aantal maanden geleden al in het nieuws. Dus bing heeft het niet gedaan… En dat van Martine, is dat een spinsel of echt waar?

 30. Ik zou wel willen dat Martine terugkomt, maar ik denk niet dat ze ooit nog in Meerdijk verschijnt.
  Denk dat Vincent een buitenechtelijke zoon van Ludo is ,of van zijn broer Marcus en dat Maxime dat weet.

 31. Ik vind die verhaallijn met Femke steeds spannender worden. Eigenlijk de enig boeiende verhaallijn op dit moment. Want wie is zij en hoever gaat ze?

  De schrijvers hebben deze verhaallijn gewoon wel goed uitgewerkt. Femke ging langzaam van vervelend naar compleet gestoord. Net zoals in de film: Play Misty for me, met Clint Eastwood. Eerst wil je gewoon van dat mens af, en wijs je haar vriendelijk de deur. Want in begin is ze best aardig. En later besef je in wat voor een wespennest je zit. Celine doet het ook echt geweldig.

 32. Bing is té makkelijk als hij het zou zijn. Ik zou het echt niet weten ik heb ook Menno gehoord.

  Zou leuk zijn Aysen en Noud haha

 33. Asyen en Noud zijn wel totaal anders vind het wel opzich. Aysen komt ook achter Femke dat hij
  vreemd gegaan is wat als Rick over Femke vertel en Asyen dat wijf pakt en in de bak
  gooit en komt ook weer goed tussen aysen en Nuran

 34. Maandag 18 november:

  Rikki en Sjoerd zijn Bram kwijt. Rik weet wel wie hier waarschijnlijk achter zit. Hoelang kan hij dit nog verzwijgen? Nina heeft het moeilijk als Noud met de scheidingspapieren op de stoep staat. Lorena ontpopt zich als een echte vriendin.

  Bron: TVGids.tv

 35. Ik vind het leuk dat noud en aysen naar elkaar toetrekken! Verder vind ik Laura en Jef een beetje verdwijnen in alle verhaallijnen

 36. Grootste aanwijzing die naar rik wijst; in de app zag je rik met zn motor het vliegveld oprijden. Juist op dat moment valt er iemand neer in het open veld. Het neervallen is nooit in beeld geweest in de bewuste aflevering. Mike is in de bomen gelandt en moest nog gezocht worden. Punt twee : we hadden codewoord Droom als oplossing in de app. Het vallen kan een droom zijn van rik. Verder hebben we ook nog de brief van de vader van bilal waarin hij nuran waarschuwt niet te gaan trouwen met de ongelovige rik. Anders zou dit nog wel verkeerd kunnen aflopen ( dreigement)
  Het onderdeel overspel kwam als hoofdstuk aan bod in de app. Met andere woorden..wat is femke haar rol in dit gebeuren? Ingehuurd door vader van bilal om aanstaand huwelijk rik en nuran te saboteren als erewraak voor wat nuran zijn familie, bilal te schande heeft gemaakt?

 37. Dinsdag 19 november:

  Rik is bang dat Nuran het helemaal gehad heeft met hem. Nuran ontdekt dat haar zus iets voor haar geheim houdt. Anton verstoort een intiem moment tussen Julia en Ludo. Tim vindt dat Sjoerd allerlei loze beloftes doet aan Rikki.

  Bron: TVGids.tv

 38. Woensdag 20 november:

  Op het vrijgezellenfeestje doet Lucas een schokkende ontdekking over Menno. Julia is verward door Antons actie. Vincent weet niet wat hij van Maxime moet denken en is haar bemoeienis meer dan zat. Rik krijgt hoop op een goede afloop als Nuran hem verdedigt.

  Bron: TVgids.tv

 39. donderdag 21 november:
  Lucas voelt zich niet serieus genomen door Menno. Ludo hoort een telefoongesprek tussen Anton en Julia en wil weten wat er speelt. Een ongelukje draait voor Lorena uit op een hot date. Nina besluit actief achter Vincent aan te gaan.

  Bron: TV Gids

 40. Ik denk dat rikkie het was.. Om wraak op Aysen te nemen omdat zij Danny heeft vermoord..
  Rick weet hiervan en houd Rikkie het hand boven het hoofd en doet alsof hij de moordenaar is..

  1. Rikkie? Maar zij wist toch helemaal niet dat Aysen Danny heeft vermoord? Zij wist dit pas achteraf. Rik komt er goed mee weg want als Aysen hem aangeeft snijdt ze natuurlijk ook zichzelf in de vingers met de moord op Danny.

 41. Is het raar dat ik gewoon iedereen op dit moment verdenk?
  Ik weet het echt niet meer hoor. Het gaat van Femke tot Bing, tot Aysen tot mike pleegde zelfmoord, tot rikki of zelfs Laura. Ik wacht wel tot het op tv wordt bekendgemaakt.

  Wel erg spannend! Maar het mag wel bekend gemaakt worden, want anders wordt het te langdradig.

 42. Wat ik me nou afvraag. heb die fragment niet gezien op tv, maar wel op de gtst app waar Maxime schrok. toen de tuin deuren openstonden.

  1. Ja, dat stukje is nog niet voorbij gekomen. Maar de brief aan Nuran is er ook nog .. Ik weet wel dat Rik bekent maandag, maar het klopt allemaal nog niet.

    1. Maar zou Rik dan willen beschermen? Ik heb vooruit gekeken en hij biecht in detail op wat er die avond is gebeurd. Het gebeurde in een impuls natuurlijk maar wat ik al verwachtte, Aysen dekt hem. Zij wil natuurlijk ook niet dat het onderzoek naar Danny’s dood heropend wordt en daarnaast denk ik dat ze Nuran wil beschermen. Maar hoe lang kan Rik nou met 2 enorme leugens blijven leven? Femke en de moord op Mike (oorspronkelijk Aysen)

 43. Het is wel Rik. Op RTL.xl heb ik de aflevering van morgen gezien en dan vertelt hij waarom en hoe hij het had gedaan. Nuran had het al verteld voordat ze gingen springen, maar dit lieten ze niet in de aflevering zien. Toen ze dat zei na de sprong reageerde hij daarom minder heftig, uit kwaadheid heeft hij toen Mike zijn parachute doorgeknipt

Geef een reactie