Maandag 21 oktober:
Rik stapelt de ene leugen op de andere. Anton wil Julia inzetten om Ludo’s privatiseringsplannen van tafel te krijgen. Janine blijft Ludo bestrijden en hoopt dat Nina haar steunt, nu zij afstand heeft genomen van haar vader.

Dinsdag 22 oktober:
Maxime heeft het moeilijk in een leeg huis. Wiet wil optreden op Lucas’ huwelijk en dus moet Lucas Menno daar enthousiast voor zien te maken. Aysen kan het moordonderzoek maar niet loslaten.

Woensdag 23 oktober:
Janine wil haar conflict met Nina oplossen. Het valt Nina zwaar op eigen benen te staan. Anton krijgt ‘bewijs’ in handen dat Ludo’s plannen rond het AZM vooral een wraakactie zijn. Maxime ergert zich aan Julia.

Donderdag 24 oktober:
Wiet verraadt per ongeluk wat Nuran over Rik denkt. Rik krijgt nog een emotionele klap te verwerken. Janines werk wordt een stuk prettiger als Frank met haar flirt. Maxime regelt zaken achter Ludo’s rug om.

Vrijdag 25 oktober:
Aysen bijt zich vast in het moordonderzoek, alles moet wijken voor nieuwe bewijzen. Ze doet een ontdekking die alles op zijn kop zet. Rik is het helemaal zat dat Femke hem alsmaar in de problemen brengt.

Maandag 28 oktober:
Nuran en Jef overvallen Rik met een verrassing. Anton wil dat Janine journalistieke regels overtreedt om Ludo in diskrediet te brengen. Aysen kan niet verbergen dat ze van slag is door wat ze heeft ontdekt?

Dinsdag 29 oktober:
Nina wordt overvallen door een telefoontje en daar is Lucas het slachtoffer van. Aysen krijgt geen vat op Bing en dat frustreert haar. Maxime snuffelt door Ludo’s agenda en verzet achter zijn rug om een afspraak.

Woensdag 30 oktober:
Maxime heeft een spannende ontmoeting. Anton ergert zich als Julia het voor Ludo opneemt. Sjors is nog maar net thuis als ze een groot onrecht ontdekt. Wiet bekent dat ze Sjors heel erg gemist heeft.

Donderdag 31 oktober:
Nina vindt dat Janine te ver is gegaan met het artikel over Ludo. Midden in de Rozenboom komt Lucas in een hoogoplopende ruzie terecht. Ludo weet Tim in te palmen. Rik krijgt een verontrustende sms van Femke.

Vrijdag 1 november:
Rik stapelt smoes op smoes om naar Femke te kunnen gaan. Sjoerd kan eindelijk zijn zoontje in zijn armen sluiten. Tim verwijt Anton dat hij zich kinderachtig gedraagt in zijn conflict met Ludo.

Tags: spoilers

147 comments on “Spoilers 21 oktober t/m 1 november

    1. Ik deed dan ook niet mee aan de onzinnige wedstrijd ‘wie plaatst de eerste reactie?’ Maar bedankt voor de informatie hoor.

  1. Is het nog meer mensen opgevallen wanner Nina de slaapkamer van noud uit loopt na dat ze die 1 nachtje mag blijven slapen aflevering van afgelopen woensdag dat je een eng gezicht ziet die haar aan kijkt heel eng mis is het gewoon een foto ik weet het niet

   1. noud krijgt er wel spijt van hij houd nog steeds van nina
    het komt wel goed tussen nina en noud en frank is nina halfbroer jeffrey alberts de verloren zoon van ludo en dian de kleinzoon van jef alberts sjors krijgt te horen dat mike vermoord is

 1. yess omg lucas en menno gaan trouwen zoooooo leuk :):):):):):):):) kan gwn nii wachten tot het sws 22 oktober is en al helemaal niet tot de bruiloft zelf 🙂 @ zo veel zin in

 2. Ik denk dat Maxime het is. Maxime zit in een leeg huis lees ik. Haar rol wordt afgebouwd ze moet het wel zijn. Ik denk dat Aysen erachter is gekomen dat Bing weet wie het gedaan heeft.

 3. Eigenlijk ben ik wel benieuwd wie het gedaan heeft. Misschien komt er nog een nieuwe personage erbij die het plekje van de dader overneemt en Menno de plek van de vallende Mike overneemt. Ik heb het gevoel dat het nieuwe personage dan een familielid van Menno is misschien een broer of zus die komt vast op het huwelijk.

 4. ik denk dat aysen ondekt dat rik is vreemdgegaan met femke.
  dat dat staat natuurlijk in de verklaring van Rik die hij bij menno heeft afgelegt…..

 5. Ja ik denk juist ook dat aysen achter het feit komt dat rik vreemd is gegaan.
  Ma die femke is ingehuurd door de vader van bilal en zei verzin alles om rik en nuran uit elkaar te drijven in opdracht van de vader van bilal.
  Rik en femke hebben geen seks gehad lijkt zo omdat hij niets aan had en hij was goed zat, femke is niet zwanger omdat ze een sms heeft gehad etc etc.
  Ze speelt het wel goed maar vind et jammer dat rik de dupe van dit spel wordt!
  Leuk dat lucas gaat trouwen met menno..
  Vraag me eigen ook af hoe het gaat tussen nina en noud?!
  En zal wiet wat met tim krijgen dat rikkie terug gaat naar sjoerd?
  Idd sjors krijgt een goede klap te verwerken dat mike nu dood is.

  Ik dacht misschien heeft femke de parachute ontklaar gemaakt van rik? En dat mike de verkeerde hebt gepakt en dat ze dit in opdracht van de vader van bilal had moeten doen ( hij is volgens femke vreemd gegaan en dood)

  Wanneer komt sil eindelijk eens terug? De strijd tussen tim, sjoerd en sil om rikkie.
  En idd het kan maxime zijn ma dit kunnen ze ook doen om ons op een raar spoor te zetten nu ze bijna geen personage heeft..
  We zien het wel, en ik denk zelf dat het voor de kerst duidelijk wordt wie het heeft gedaan!!

 6. De moordaanslag kan niet voor Aysen bedoeld zijn.. Bing werd de avond ervoor opgepakt remember, dus bellen om Monica in te schakelen kon die niet… hij zat immers vast (en dat ie t ervoor gedaan heeft lijkt me sterk, gezien zijn reactie tijdens t ophalen door Menno) tenzij veel plezier bij t springen idd betekent dat Bing vroeg in de avond de parachute onklaar gemaakt heeft…???

  De moordaanslag zou wel gepleegd kunnen zijn door Maxime, die speelde in de app dat ze wat gehoord had om zo zichzelf in te dekken.. Wat kan die opmerking anders betekent hebben, ja iemand die laat thuis komt, terwijl dat normaal is in huize Sanders, Lucas heeft nachtclub dus is altijd laat thuis, Ludo is zakenman en heeft sowieso vage agenda.. De deur stond open, zou ik ook gezegd hebben 😉 en mocht t Ludo zijn, afgezaagd!!! scenarioschrijvers van gtst be Original come on!!

  Femke is het sowieso niet.. Waarom beland ze anders met Rick in bed? na het doorsnijden van Rick zn parachute blijf je toch weg van the crime scene…? is samenloop van omstandigheden…

  Mike’s parachute was voor Lucas, maar die mocht niet… dus was t miss toch Bilal’s pa… we wachten de brief af…..

  1. Gastrollen groeien wel vaker uit tot vaste rollen. En Dave heeft nog steeds opnames. Voor een gastrol blijft hij dan wel erg lang plakken.

 7. Er is iets met Bing, dus Aysen zet hem onder druk. Ik ben benieuwd wat zij ontdekt. Volgens mij is Bing pas op de morgen van de sprong door Menno mee genomen hoor niet avond er voor. En Menno en Lucas trouwen? Dat zou betekenen dat Menno een vaste rol is. Hij zei duidelijk dat hij er niets over mocht zeggen, dus kan ook gewoon zijn dat het echt een vaste rol is ik hoop het zo.

 8. Ik hoop dat Menno mag blijven, leuk voor de verhaallijnen van Lucas. Ik hoop ook dat Bing nu eindelijk weer eens wat aardiger wordt, vind het niet leuk dat hij altijd maar een eikel is tegenwoordig (en hij zal snel een baby hebben als het goed is)…
  Dat hele Rik verhaal vind ik een beetje jammer, hij is zo leuk met Nuram samen.

 9. Ik hoop dat Menno mag blijven, leuk voor de verhaallijnen van Lucas. Ik hoop ook dat Bing nu eindelijk weer eens wat aardiger wordt, vind het niet leuk dat hij altijd maar een eikel is tegenwoordig (en hij zal snel een baby hebben als het goed is)…
  Dat hele Rik verhaal vind ik een beetje jammer, hij is zo leuk samen met Nuran.

 10. En wat nou als femke ingehuurd is door die familie van bilal om die relatie kapot te maken en dat rik enorm dronken is gevoerd en er niks is gebeurd . Dat kan natuurlijk ook

    1. Hahahaha ik wel ja maar waar bemoei jij je mee? Pinoooo je hebt wel overal commetaar op he 😉 doe je dat thuis ook of buitenshuis?
     Bemoei je er niet mee wat andere zeggen of gelijk commetaar..
     Dadelijk staat de gtstfanclub vol met alleen maar PINO PINO PINO PINOOO -_- -_-

     1. Ik reageer nu gewoon op jou, omdat jij zelf zo vreemd reageert op iemand die hier gewoon iets neerschrijft 🙂 Verder ga ik niet in op je kinderlijke taferelen 🙂

 11. Lieve GTST fans!
  Voor mijn opleiding aan de hogeschool van Amsterdam moet ik onderzoek doen naar GTST en een fictieve GTST applicatie ontwerpen.
  Zouden jullie voor mij deze enquête willen invullen? Jullie zouden me er super erg mee helpen en het duurt maar 1 minuutje!

  http://www.thesistools.com/web/?id=370085

  alvast heel erg bedankt
  groetjes Lisette

 12. Aysen komt erachter dat zij eigenlijk slachtoffer had moeten zijn…
  Ze denkt dat het Bing is dus die zet ze onder druk, maar het is Rik…. ivm Danny.. let maar op! 🙂

  1. Het is sws zeker dat ze er achter is gekomen dat zij het slachtoffer zou moeten zijn, kijk maar de shortie. Maar nu je het zegt denk ik misschien ook dat Rik het gedaan heeft. Want hem zou je niet zomaar denken, goed bedacht! Ik hoop niet dat hij het is, maar Bing wil ik er ook niet uit hebben.. liever Laura, het kan ook zo zijn dat Laura het heeft gedaan, je zou het niet denken omdat zei geen ruzie met Aysen heeft maar op de GTST app kon je zien dat zei de tang in haar handen vast had van de gereedschapskist van Noud, dus het kan zijn dat Aysen toch een foutje heeft gemaakt en dat het toch voor Mike was bedoeld.. We zien wel, maar ik hoop dat dit onderzoek snel is opgelost!

 13. Ik denk dat 1 van deze 5 de dader wel eens kan zijn
  Laura
  (Voor Mike van wille wat hij haar en Lorena aangedaan heeft)
  Maxime
  (Voor Mike wat hij Nina aangedaan heeft & voor Nola te beschermen)
  Aysen
  (Voor Bing omdat hij haar bedreigt heeft en haar te beschermen)
  Wiet
  (Voor Nina als Nina niet meer is kan ze als nog Noud krijgen en Nina loopt niet in de weg)
  Monica
  (Voor Bing omdat Hij haar in de steek heeft gelaten)

  Maar persoonlijk denk ik dat het Maxime is die de dader is op Nina te helpen

 14. Menno?! Bullshit of hij moet ingehuurd zijn ma door wie? Ludo kan niet die laat zijn dochter daar niet zitten ivm Nola zoiets doet hij niet!!

 15. Ik denk dat maxime nu enzelfde vere krijgt met julia, zoals ze dat ook met janine had en dat dan eindelijk uitkomt dat ze janine toen inderdaad genaaid heeft!

 16. Menno zegt wel ja tegen Lucas om te trouwen.
  Maar zijn gezicht en houding zegt iets anders.
  Ik denk dan ook dat de trouwerij niet door gaat.
  Wat ik wel heel jammer zou vinden want ze passen echt goed bij elkaar.
  Ik vermoed dat Menno misschien al getrouwd is.
  Waarom doet hij anders zo raar.
  Het kan 2 kanten op gaan of ze gaan inderdaad trouwen en dat zou dan ook betekenen dat de rol van Menno een vaste rol wordt.
  Want als het inderdaad een gast rol gaat ( wat trouwens door de gtst site niet is bevestigd) waarom zou hij dan gaat trouwen.
  Om vervolgens weer te gaan scheiden omdat het maar een tijdelijke rol is.
  Dat lijkt me een beetje ver gezocht.
  Dus als ze inderdaad gaan trouwen en hij en Lucas zeggen allebei ja.
  Dan begint het er verdacht veel op te lijken dat het toch om een vaste rol gaat.
  Of en dat vermoed ik wel een beetje Menno zegt op de grote dag als nog nee.
  Toch zijn er een aantal dingen die opvallen.

  Dave heeft nog steeds opnames.
  Dave mag niet zeggen of het om een gastrol of een vaste rol gaat.
  Voor een gast rol blijft hij er wel lang in en heeft hij veel te spelen hij heeft een baan(de meeste gastrollen hebben geen baan kijk maar naar JULIA.
  De gtst site heeft niet bevestigd dat het om een gastrol gaat.
  En dat hebben ze bij de rol van Femke wel gedaan.
  Plus en dat hoop ik zelf gewoon De rol van Menno een vaste rol wordt en dat ze inderdaad gaan trouwen.
  Veder wil ik nog even kwijt dat Menno niet de dader is van de moord op MIKE want LUCAS en MENNO waren samen.
  En dat verhaal wat ik lees dat Bilal terug komt is ook onzin.
  Ten eerste is die brief niet geschreven door Bilal maar door zijn vader en ten tweede wat de brief gericht aan NURAN.
  Maar dat was bedoel als verwijzing dat Nuran die week veilig zou landen.
  Kijk de app nog maar eens goed terug.
  Alles uit die week had te maken met Rik en of NURAN.
  Het zelfde geld voor de brief uit het dagboek van Rikkie die schreef ook niet zo aardige dingen over NURAN.
  Maar ook Rikkie heeft het niet gedaan.
  Het waren alleen maar Hinds om aan te geven wie er die week veilig zou landen.
  Ik denk dat MAXIME het heeft gedaan.
  Die gedaagd zich wel heel verdacht.

 17. Ik denk dat Menno al een keer getrouwd is.
  Hij zegt trouwen is iets groots en straks blijkt dat we elkaar niet gelukkig maken.
  Volgens mij zegt hij dat omdat hij al een keer getrouwd is.
  En daarom bang is nog een keer te trouwen met Lucas
  Wat denken jullie?

  1. Het gaat hem allemaal gewoon te snel….. Terwijl je aan alles kunt zien dat hij heel veel van Lucas houdt…. Volgens mij is de volgende verhaallijn geboren: gaat het huwelijk wel door????

 18. Menno en Lucas gaan wel erg snel trouwen. Ze kennen elkaar pas net. Heb ook zo’n gevoel dat het niet gaat gebeuren. Menno was er ook niet ECHT blij mee. Hij keek in ieder geval niet zo vrolijk.

 19. Arme Lucas, tot over z’n oren verliefd. Ik begrijp dat Menno nog niet wil trouwen, ze zijn maar pas net met elkaar. Maar ja, je kan soms ook jaren met iemand zijn en op het moment dat je trouwt, gaat het mis. Dus dat zegt allemaal niets, het blijft een gok.

 20. Femke maakt Rik echt gek nu. Die man krijgt echt zenuwen van die wijf. Chantage is echt erg. Rik moet eigenlijk niet meer zwichten. Gewoon zeggen ja kom het maar thuis met Nuran bespreken.

 21. Aysen ontdekt dat rik is vreemdgegaan, maar daar mag ze niks over zeggen.
  Moordenaar in dit verhaal is femke. Dat mens is zo’n stalker. Doet er alles aan om t huwelijk van rik en nuran te dwarsbomen. Wie weet wat rik haar hwb verteld toen hij dronken was.
  Zij heb wel een psychisch personage die daartoe in staat is. Als ze een kind kan verzinnen en laten verdwijnen en een hele ceremonie eromheen plant.. dan ben je gek.

 22. Rikki komt de week daarna terug of nog een week later denk ik. Ik hoop dat ze die dader snel pakken het duurt een eeuwigheid en ik hoop dat Femke snel weg gaat. Als ik Rik was ging ik naar het politiebureau omdat Femke stalkt.

 23. misschien heeft Rik het wel gedaan toen hij dronken was hij weet niks meer van die nacht. Ik denk het niet je hebt wel weer hetzelfde als Charlie toen Rutger vermoord werd.

  1. Ik bedoel dan natuurlijk dat hij erachter komt wat hij die nacht heeft gedaan en dat hij helmaal niet met Femke seks heeft gehad en hij was ook niet op het paracentrum. Ik ga voor Maxime nog altijd.

 24. Ik ben benieuwd hoe Sjoerd en Sjors reageren als ze horen dat Mike dood is. Misschien weet Sjors het al maar Sjoerd denk ik niet.

 25. Ik vind het een beetje lullig dat Bianca zonder enig afscheid de serie heeft verlaten. Als het goed is komt het personage weer terug (gespeeld door een andere actrice), maar een laatste scène met Cynthia Abma die de deur dichttrekt ofzo was wel netjes geweest; ze heeft de rol toch lang gespeeld.

  1. Toen die laatste scene gefilmd werd, was het nog niet bekend dat Cynthia zou stoppen. Het zou eigenlijk een flexwet exit zijn. Dus dat er geen speciaal afscheid was ligt aan Cynthia zelf.

   1. Kijk, dat wist ik niet. Bedankt voor de toelichting!
    Ben wel benieuwd wie er in haar plaats komt. Ik vond die Saskia (Lisa Portengen) altijd erg op Bianca lijken, ze zou het zo over kunnen nemen.

 26. Raar einde een leuk einde was geweest als ze bij Schiphol ging vertrekken. Maar haar laatste tekst: Ik zal even kijk hoe laat het vliegtuig vertrekt.

 27. Ik zou niet raar kijken als Sil binnenkort op de stoep staat bij zijn moeder Laura.

  Ik denk dat het moordonderzoek snel gaat komende weken misschien is het wel in een paar weken afgerond. Aysen onderzoekt bij het paracentrum en vindt nieuwe bewijzen. Ik denk dat het iemand van de vaste cast is anders had de leader wel een update gehad.

  1. Bij GTST gaat de tijd altijd wat sneller weet je hoe lang Wiet vast moet zitten die was na een anderhalf jaar al weer vrij. En die leeftijden van kinderen bijvoorbeeld Rikki van 12 naar 16 en Sil van 11 naar 15

 28. Nu Sjors en Sjoerd terug komen, hoop ik dat we nu minder Nina, Ludo en Janine te zien krijgen. Het is altijd dezelfde verhaal met de Sanders.. hoe vaak heeft Nina niet geprobeerd los te komen van haar vader en zelfstandig te zijn en hoe vaak heeft Janine niet geprobeerd om Ludo te ontmaskeren en zwart te maken.. je kent de afloop toch al. Janine keert uiteindelijk toch weer terug naar Ludo en Nina blijft het verwende wijf..

  1. Ik denk dat ook. Het lijkt erop dat haar rol afgebouwd wordt. Lucas uit huis, Nina uit huis en Ludo bij Julia. Ik denk dat Maxime met ene Vincent iets heeft geregeld.

 29. Nieuwe Spoilers!!!:

  maandag 4 november 2013:
  Riks vreemde gedrag maakt Bing achterdochtig. Lorena lijkt Nina te matsen, maar stelt eisen. Aysen is ervan overtuigd dat ze weet wie de dader is van de parachuteaanslag en zet alles op alles om daar bewijzen voor te krijgen.

  dinsdag 5 november 2013:
  Rik is extra op zijn hoede na een beangstigend telefoontje. Hij zoekt hulp. Lucas heeft slecht nieuws voor Wiet na zijn aanvaring met Sjors. Lorena gaat met Nina een weddenschap aan: ze probeert een lastige klant binnen te halen.

  Bron: Tvgids.tv
  __________________________________________________

  Ik ben benieuwd wie Aysen denkt 😛

 30. Wauw die spoilers zien er spannend uit.
  Ik denk zelf dat de moordernaar een onverwacht persoontje is maar ook op wie het gemunt is onverwacht zal zijn.
  Zelf denk ik dat het niet op Mike was bedoeld maar op iemand anders en dat Mike de verkeerde heeft genomen.
  Nu denken ze Mike was de doelwit maar eigenlijk loopt er nog steeds iemand gevaar.

  Wie sprongen er allemaal mee?

  -Rikki
  Nuran
  -Aysen
  -Maxime
  -Lorena
  -Noud
  -Wiet
  -Nina
  -Mike

  Diegene die zouden springen maar gingen niet

  -Bing (Werd gearresteerd)
  -Lucas (Mocht niet meer mee omdat hij 1 oefening had gemist)
  -Rik (Was te laat)

  Ik denk dat Mike onbedoeld slachtoffer was en Noud ook. Ik dacht eerst dat misschien Ludo Noud wou vermoorden vanwege het verraad met Wiet en dat hij Nina had gekwetst. Maar dat zou ook onvoorspelbaar zijn. Dan hebben we zo`n ongeveer dezelfde daders Fam Sanders. Dus Ludo Maxime en Nina. Misschien was het wel Wiet dat kan ook wel maar als Wiet Noud wou krijgen dan zou ze niet Noud vermoorden maar Nina.

  Ik denk dus dat Bing de slachtoffer was en dat Aysen dus Bing wou vermoorden of Monica.

  Waarom ik dat denk? Aysen is van het onderzoek afgehaald maar is wel erg bezig met het onderzoek. Het zou misschien kunnen dat Aysen de dader is en dingen wil vervalsen om zo iemand anders de schuld te geven?

 31. Ik denk echt dat het Monica is..
  Zij is van bing af maar nog niet van Aysen.
  Ik denk dat Aysen het doelwit moest zijn maar domme Mike de verkeerde parachute heeft gepakt..

  Veel mensen zeggen dat mijn vermoedens onjuist zijn omdat het niet in de personage van Monica past om zoiets te doen.
  Maar ik denk echt dat zij het is..

  Als je de spoilers leest zou het best kunnen toch?

  Wat denken julie?

  PS Weet iemand wie Vincent is? (Maxime schrijft een brief naar hem in de aflevering vandaag)

  1. Vincent misschien de dader van de parachute sabotage ingehuurd door Maxime dat denk ik. Dan denk ik dat Julia en Frank weggaan en Ludo en Janine bij elkaar komen.

 32. Misschien is Frank wel die Vincent. Zou zomaar kunnen. Het lijkt me wel leuk als Maxime toch een kind heeft. En nog wel een zoon.

  Heeft Maxime het gehad over dat ze onvruchtbaar was of gewoon over geen kinderen kunnen krijgen? Dat weet ik niet meer. Want geen kinderen kunnen krijgen kan ook betekenen dat ze het niet kon omdat ze vond dat ze dat niet meer mocht, omdat ze misschien een keer iets ergs heeft gedaan zoals een kind afstaan.

  1. Ze kan geen kinderen krijgen omdat Ludo haar in hun jeugd in haar buik had geschoten, ( die kogel was op hun vader bedoeld omdat hij hun mishandelde, maar hij miste)

  2. Frank = Vincent? Onwaarschijnlijk. Vandaag krijgen we Vincent’s geboortejaar te zien. Dat is 1992. Frank is jong maar wel ouder dan 21. 😀 Ik denk dat Vincent de rol is waar Dave Roelvink auditie voor gedaan heeft. Hij is het niet geworden maar daardoor weten we wel al een tijdje dat er een rol in die leeftijdscategorie aan zit te komen.

 33. Primeur op de offieciele gtst Facebook pagina:

  Er verlaat iemand van de vaste karakters gtst dit is namelijk de moordenaar van Mike.

  Het zal denk ik niet meer lang duren hooguit een paar weken. Ik blijf bij mijn gevoel: Maxime.

  Monica, Femke, Bilal of Menno zijn het dus niet

  1. Er staat dat het iemand van de vaste cast is. Er staat niet dat diegene ook GTST verlaat. Mensen zijn zo vaak weggekomen met dingen in GTST.

 34. Iemand van de vaste cast wat ik net zei bekend gemaakt door de Facebook pagina van GTST officiele!!

  Wie is het niet:
  – Lorena (Is niet gek om haar blote hand aan die schaar te zitten)
  – Sjors (Was aan de andere kant van Nederland)
  – Sjoerd (zat in het vliegtuig/was al in Amerika en vermoord zijn oom niet)
  – Bianca (Vermoord haar broer niet)
  – Anton/Tim (hetzelfde geval als Bianca en Sjoerd)
  – Rikki (geen hekel aan Mike)
  – Jef (oudgediende)
  – Laura (oudgediende)
  – Ludo (Te voorspelbaar)
  – Janine (vermoord geen broer van haar beste vriendin)
  – Nuran (geen hekel aan Mike)
  – Aysen (geen hekel aan Mike)
  – Rik (geen hekel aan Mike)
  – Wiet (geen hekel aan Mike)
  – Bing (geen hekel aan Mike)
  – Noud (helpt met Aysen naar de moordenaar te vinden)
  – Lucas (Raakte in paniek toen hij het hoorde)

  Wie het wel gedaan kan hebben:
  – Maxime, haar verhaal lijkt af te lopen. Ze wordt ontmaskerd en beland in de bak.
  – Nina, het blijft gek Everon had een flexwet terwijl Marly dit niet had. (2007, 2010 allebei een flexwet)

  @Ben
  Dat slaat dus nergens op Lorena zit ook in die serie.

  @Floor
  Dat zou nog best kunnen misschien is dat de zoon van Maxime. Als dat zo is dan denk ik dat Nina GTST verlaat en dat die Vincent Muller dan een vaste rol krijgt past goed in de leader kan zo de plek van Nina in kunnen nemen.

  Dan denk ik/hoop ik de volgende wijzigingen in de leader (Als Nina eruit gaat)
  – Noud komt op de plek van Lorena
  – Bianca 1 wordt Bianca 2
  – Nieuwe foto voor o.a. Rik, Anton, Bing, Jef en Lorena (e.v.t. Ludo die zien we nooit meer op kantoor)
  – Na de bouwhuisjes volgorde: Wiet – Sjors – Bing – Lorena – Nuran – Aysen (- Menno)
  – daarna wijzigingen familie Sanders: Lucas – Janine – Ludo – Maxime – Vincent

 35. Mensen! In de shortie van vrijdag 25 okt. zie je dat Aysen ontdekt dat zij eigenlijk het slachtoffer moest worden. Dat valt haar op omdat ze ontdekt door dat je sommige cijfers kon omdraaien. De moordenaar, mogelijk en meest logisch dus Bing, heeft in alle haast de parachute onklaar gemaakt, niet wetend dat het Mike zijn parachute was.

  1. Dan is het inderdaad bing….ik hoop wel dat hij dan gestraft wordt, aangezien aysen het nu op haar eigen houtje aan het uitzoeken is…en het niet in haar belang is dat de aanleiding van de mislukte moord aan het licht komt…dat zij bings zaadcellen heeft vernietigd… Dan verliest ze haar baan misschien alsnog. Ik hoop dus dat als het inderdaad bing is dat dit dus wel tot een exit leidt en niet weer tot een nieuwe strijd tussen aysen en bing :P…daar ben ik zooooooo klaar mee!

 36. Nu word het pas spannend na de shortie van morgen, maar ik irriteer me aan Femke ik vind haar heel storend en de actrice Celine Purcell vind ik eigenlijk niet echt passen in Gtst of een andere drama serie.

 37. Vincent is de zoon van maxime. Dat is overduidelijk. Als het haar eigen kind niet is dan waarschijnlijk geadopteerd of iets

 38. Ayshen komt er deze week, samen met Nud, achter dat de rugzakken verwield zijn 19/61 en dat niet Mike het doelwit was, maar zij. Dat zou de spoilers van as. maandag en dinsdag verklaren. Ze verdenkt dus Bing en hij was het ook. Hij liet zich wel heel makkelijk mee naar het bureau slepen voor een alibi, maar de app verraadde al dat Bing in de buurt van het vliegveld is geweest. Zo verdwijnt Bing definitief van het toneel, goddank. En kunnen we ons buigen over het nieuwe mysterie; wie is vincent

 39. ik denk dat het de zoon van vincent is
  maar goed deze jonge,man van 21 is in het echt Gay, dus denk dat #lunno het niet gaat volbrengen. dus niet trouwen.. kijk vincent stond maandag al in de aftiteling, terwijl hij niet in de aflevering zat. en menno staat er niet meer bij. dus een langerer gastrol??
  verder kreeg ik bericht terug op twitter van de regisseur van gtst. hij mocht niet zeggen of menno nu vast of gast was (wrm zo geheimzinnig???) maar kon melden dat menno er zobiezo voorlopig nog inzit
  euhhhhh

 40. ik denk dat het de zoon van maxime is die vincent
  maar goed deze jonge,man van 21 is in het echt Gay, dus denk dat #lunno het niet gaat volbrengen. dus niet trouwen.. kijk vincent stond maandag al in de aftiteling, terwijl hij niet in de aflevering zat. en menno staat er niet meer bij. dus een langerer gastrol??
  verder kreeg ik bericht terug op twitter van de regisseur van gtst. hij mocht niet zeggen of menno nu vast of gast was (wrm zo geheimzinnig???) maar kon melden dat menno er zobiezo voorlopig nog inzit
  euhhhhh

  1. Dat de acteur homo is heeft er toch helemaal niets mee te maken? Dat betekent niet dat die Vincent ook homo is. En sowieso is het dan geen optie voor Lucas omdat ze familie zijn. Misschien wordt er over Menno geheimzinnig gedaan omdat ze niet willen verklappen of dat huwelijk wel of niet doorgaat.

   1. Precies, als ze nu al zouden aangeven dat Menno een vaste rol zou zijn, zou de verhaallijn van het huwelijk nogal voorspelbaar worden…. Zo houden ze de spanning er in.

    1. En even logisch nadenken over de rol van Vincent….een heteroman is wel weer nodig voor het liefdesleven van alle dames in meerdijk… Een logische vervanging voor Mike.

     Trouwens interessant dat er ook een link is tussen Rik en Vincent ( zie spoilers hieronder)…. Who the hell is Vincent? Ben benieuwd!

 41. Maandag 4 november

  Rik stapelt smoes op smoes om naar Femke te kunnen. Sjoerd kan eindelijk zijn zoontje weer in zijn armen sluiten. Tim verwijt Anton dat hij zich kinderachtig gedraagt in zijn conflict met Ludo. Aysen probeert via Jef meer over Bing te weten te komen.

  Dinsdag 5 november

  Rik is extra op zijn hoede na een beangstigend telefoontje. Hij zoekt hulp. Lucas heeft slecht nieuws voor Wiet na zijn aanvaring met Sjors. Lorena gaat met Nina een weddenschap aan: ze probeert een lastige klant binnen te halen.

  Woensdag 6 november

  Sjoerd verwijt Anton dat hij zijn baan belangrijker vindt dan zijn zoon. Wiet maakt Lucas duidelijk dat hij een slechte vriend is. Maxime gaat op zoek naar informatie over Vincent. Door Tims toestand ziet Julia steeds meer sympathie bij Ludo.

  Donderdag 7 november

  Rik hoort over Vincent en gaat de confrontatie aan met Maxime. Anton probeert het goed te maken bij Tim. Julia doet Anton een bekentenis over Ludo en het AZM. Vincents sollicitatiegesprek bij Ludo loopt anders dan hij had gehoopt.

  Vrijdag 8 november

  Maxime laat Rik beloven dat hij haar geheim geheim houdt. Rik gaat achter een insluiper aan. Janine kan er niet onder uit om Frank voor te stellen aan Lucas en Nina. Door Noud doet Aysen een enorme ontdekking.

  Bron: TVGIDS.tv

 42. Ho Maandag is fout dat moet dit zijn

  Riks vreemde gedrag maakt Bing achterdochtig. Lorena lijkt Nina te matsen, maar stelt eisen. Aysen is ervan overtuigd dat ze weet wie de dader is van de parachuteaanslag en zet alles op alles om daar bewijzen voor te krijgen.

 43. Ik denk zou nu echt zeggen dat die Vincent de zoon van Maxime is. Rik gaat achter een insluiper aan? Zal dat de dader zijn die insluiper die denk ik bij Maxime in huis is (in de app te zien)?

  1. Die scene uit de app is gewoon een extra scene van de avond van de sabotage. Niet een scene die nog moet komen. Afleveringen vanaf vandaag zijn namelijk na de zomer break opgenomen. Dat is te zien omdat het vanaf vandaag in HD is (ook is de set van De Koning aangepast).

 44. Ik denk dat Vincent de zoon van Maxime is. Volgens mij is het niet waar dat ze door Ludo geen kinderen meer kan krijgen. Het kan zijn dat toen ze in het pleeggezin woonde ze bij de geboorte haar zoon af heeft moeten staan en dat ze misschien ook gelijk gesteriliseerd is of zo.

  1. Maxime heeft zelfs nog een abortus gepleegd dus ze kan/kon wel kinderen krijgen. Ik zat te vergelijken met dat ze Ludo voor het eerst zag dat ze ook voor een spiegel stond en nu weer. Ik denk echt dat het de zoon van Maxime is dus een neef van Nick, Nina, Lucas en Amy. We zien wel wat er gebeurd.

 45. Ik denk dat de moordenaar Rikki is. Aangezien Aysen dood had gemoeten ipv Mike. Daarom was Rikki zo van slag!! Rikki had een motief, ze was er net achter gekomen dat door Aysen haar oom Danny niet meer leeft!

  1. Je zit op het goede spoor…het was Rik! Hij weet zich niks meer te herinneren van die nacht…..hij is vast niet met femke naar bed geweest, maar heeft in die nacht de parachute gesaboteerd….misschien samen met femke…

   Hij wist op dat moment trouwens nog niet dat aysen Danny heeft vermoord, dat werd oas bekend na de sprong. Wel wist hij dat nuran een geheim voor hem achterhield dat iets te maken had met aysen….

  1. hallo ben
   Weet ij misschien elke van de zes foto,s
   moeten zijn
   Hoe je Ver den komt
   Bij gtst meerdijk app riks geliefden
   Van welke vrouwen ging riks hart snellen kloppen

Geef een reactie