Marly van der Velden zal aan het eind van het jaar op de cover staan van het mannenblad Playboy. Marly: ‘Toen Playboy me vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik riep meteen: JA, IK WIL! Enorme zin om er een vette shoot van te maken. Zodat ik er met Kerst mooi bij lig.’ Patrick Goldsteen, hoofdredacteur van Playboy, laat weten geen betere celebrity te kunnen wensen voor het kerstnummer.

Het is niet de eerste keer dat Marly naakt te zien is, in het tijdschrift JFK en in de film ‘Verliefd op Ibiza’ was ze ook al naakt te zien. Het kerstnummer met Marly van der Velden is vanaf begin december te koop, maar nu al te bestellen.

16 comments on “Marly van der Velden in kerstnummer Playboy

  1. Als ik eerlijk ben had ik liever Gigi Ravelli of Inge Schrama gezien. Trouwens wat ik persoonlijk ook een echt mooie vrouw vind, denk eens aan Angela Schijf een voormalige soapie van GTST en tegenwoordig een hoofdrolspeelster van Flikken Maastricht

  2. Als een vrouw met cup AA zeg ik;
   Hoe bedoel je oppervlakkig… alsof alleen grote borsten mooi kunnen zijn? mensen als jij zorgen voor de honderden onzekere meisjes in deze maatschappij. Wordt volwassen.

 1. Nou nou, wat een ‘blije’ reacties zeg! Hoezo zij lelijk?! Hartstikke mooie meid, en kan niet wachten tot het blad in de winkel ligt. Marly is een mooie vrouw en als ZIJ dit wil, laat haar lekker!

 2. Waarom moeten we als mannen altijd een beroemde BNN zien die bloot is in een magezine als Playboy? Voor de kick en voor de lust? Degene is toch onbereikbaar voor jou en mij. Het gaat alleen maar om de centjes die gepart gaat. Als het aan mij ligt , geef mij maar een foto met kleding aan. Dit staat veel beter. Als ik mag kiezen zou ik liever Robin Martens & Pip Pellens zien in een magezine dan Marly van der Velden. Dit is mijn keus. Natuurlijk is het voor Marly leuk dat ze gevraagd is en dat is erin staat. Ik zou zeggen veel succes Marly. De mannen staat in de rij om je te zien en met je te geilen. Wat een lustobject…

 3. Waarom moeten we als mannen altijd een beroemde BNN zien die bloot is in een magezine als Playboy? Voor de kick en voor de lust? Degene is toch onbereikbaar voor jou en mij. Het gaat alleen maar om de centjes die gepart gaat. Als het aan mij ligt , geef mij maar een foto met kleding aan. Dit staat veel beter. Als ik mag kiezen zou ik liever Robin Martens & Pip Pellens zien in een magezine dan Marly van der Velden. Dit is mijn keus. Natuurlijk is het voor Marly leuk dat ze gevraagd is en dat is erin staat. Ik zou zeggen veel succes Marly. De mannen staat in de rij om je te zien en met je te geilen. Wat een lustobject

 4. Ik zou dit nooit doen. Ik weet wat Marly nu gaat zeggen. Dat ze vroeger een eetstoornis heeft gehad en daarover heen is gekomen en nu trots is dat ze dat heeft overwonnen en nu haar lichaam graag wilt laten zien. Heb ik zoiets wees gewoon eerlijk en zeg gewoon dat het om het geld gaat. Daarbij moet ik ook zeggen ik vind haar echt niet knap. Ze heeft echt een lading make-up nodig om haar beter uit te kunnen zien. Ik neem ook aan dat mannen graag wat borsten willen zien. Ook ik heb de Verliefd op Ibiza gezien nou de mannen hoeven het daarvoor de playboy niet te kopen.

  Het is haar eigen keuze natuurlijk maar ik zou zoiets nooit doen en ik vind haar geen aanwinst voor het Kerstnummer.

 5. Wat een bullshit lullen jullie!! Ik vind het knap dat ze juist met normale borsten op de foto gaat! Als of er alleen vrouwen met grote borsten in mogen. Bekrompen

 6. Marly moet lekker doen wat zij leuk vindt. Het is toch zo fijn om te leven met je eigen beslissingen en wensen. Als zij dat wil en kan, moet ze dat doen. Waarom zoveel kritiek op haar? Ik snap het niet.

 7. Aan 1kant snap ik haar wel, dat ze trots is op haar lichaam. Aan de andere kant vind ik het ook respectloos voor jezelf. En idd dan alleen nog maar als lustobject gezien te worden. Maar ook weer dat iemand met kleinere borsten ook gevraagd kan worden, weer een plus punt.

  Net als dikkere vrouwen op de catwalk.

  Maar goed, het is haar beslissing. En als ze een heel hoop geld ervoor krijgt en trots is op haar zelf en erachter staat. Moet ze dat dus ook maar doen.

 8. Mooie natuurlijke borsten! Stijlvolle shoot.

  Veel mooier als menig DD meisje die tegenwoordig ordinair in een diepe v-nek jurk van doorschijnend stof op de dansvloer staan. Hun hangtieten lachen je tegemoet! Nee, dan liever cup Marly.

Geef een reactie