Gigi Ravelli in Hartenstraat

Gigi Ravelli heeft een rol bemachtigt in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Hartenstraat’. Naast Gigi zijn ook ex-GTST acteurs Jan Kooijman en Georgina Verbaan te zien in de film. Welke rol Gigi zal gaan spelen, is nog onbekend.

Hartenstraat speelt zich af in de bekende ‘Negen Straatjes’ die de Amsterdamse grachten aan elkaar verbindt. Alle karakters in de film hebben hier een woning of winkel.

De opnames voor de film die geregisseerd wordt door Sanne Vogel zijn momenteel in volle gang. Vanaf 17 april is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

9 reacties

 1. Jan kooijman alweer in een film die gast moet echt van de buis ik vind hem zo vreselijk en hij is homo las ik ergens

 2. Ik vind het wel leuk voor haar. Ze speelt goed vind ik. En Jan kooijman ook.

  Ben benieuwd.

 3. Wat jan is geen homo ohh hij heeft vrindin Google maar

 4. Jan Kooijman heeft zelfs een dochtertje! Ik vraag me trouwens af wanneer Sjors terug komt.
  Op het moment zijn Sjors, Sjoerd, Rikki en Bing niet te zien Bianca gaat er ook even uit en er komt een nieuwe actrice in de plaats. Dat wil dus zeggen dat er dadelijk 5 vaste castleden weg zijn. Dat word overigens ook erg moeilijk met verhaallijnen, je hebt te weinig mensen op ze op te vullen.

 5. GTSTfan96, daarom zijn nu al die gastrollen zo prominent aanwezig. Julia, Femke, Menno en Frank.
  En wie goed oplet ziet dat opeens Laura en Jef ook meer screentijd hebben.

 6. Waar is Lorena eigenlijk gebleven momenteel? Ik heb het een tijdje gemist…

 7. Denk jij anders lorrena dat denk ik wel

  Ja ik kijk tv elke dag als ik thuis kom van het werk elke werkdagen rond 8, 00 uur

Geef een reactie