Maandag 9 september
Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten De Rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

Dinsdag 10 september
Bianca meent dat ze sterk genoeg is om naar de crematie te gaan. Rik en Nuran zijn geschokt als Aysen hen niet met rust laat. Rikki beweert dat het heel goed met haar gaat, maar haar vrienden betwijfelen dat. Ludo is geïnteresseerd in een vrouw.

Woensdag 11 september
Lucas probeert stiekem te achterhalen of de politie Ludo verdenkt en ontdekt dat er bewakingsbeelden zijn. Wat staat daar op? Als Nuran doordraait, probeert Rik haar te kalmeren. Nina is bloednerveus als ze wordt opgeroepen voor verhoor.

Donderdag 12 september
Lorena is gefrustreerd als Bianca niet van plan lijkt De Rozenboom terug te geven. Lucas is van slag door zijn ontdekking. Tim is blij als Rikki eindelijk toegeeft aan haar ware gevoelens. Anton maakt zich zorgen om het obsessieve gedrag van Bianca.

Vrijdag 13 september
Rik vindt het moeilijk om Rikki te laten gaan. Lorena hoopt door haar verhaal eerlijk te vertellen, dat ze Nina aan haar kant krijgt. Julia is aangenaam verrast als Ludo plotseling voor haar deur staat.

77 comments on “Spoilers 9 t/m 13 september

 1. Niets is wat het lijkt! Wekenlang heeft RTL ons getriggerd met de vraag: Wie overleeft de fatale parachutesprong in GTST? Dat antwoord ligt inmiddels op straat, alhoewel….

  De GTST-kijkers zullen maandagavond om 20.00 geschokt zijn als ze een andere aflevering van GTST te zien krijgen, dan die oorspronkelijk vertoond is tijdens GTST live, GTST.nl en RTLXL.nl. Niet Mike, maar Nina overlijdt! Het best bewaarde geheim van Nederland krijgt een totaal andere wending.

  GTST. 20.00 RTL4.

    1. Eerste aflevering is al n week te bekijken via de springlevend app en daarin is te zien dat Mike het dodelijke slachtoffer is. Dus niet echt n verrassing meer;)

   1. normaal reageren kan ook!!! als jij het niet geloofd is dat ook goed maar ruziën om een tv serie is overdreven!!! kijk gewoon vanavond om 20:00 naar GTST en dan kijken wie er gelijk heeft!!!

   1. Nou worden jullie wel allemaal boos, en het zal ook heus wel geklets zijn. Maar eerlijk, geef toe: Het zou wel een fantastische stunt zijn, hahahaha.

  1. Hou op met die onzin.

   @Pino we zijn, althans ik niet, boos. Maar ik hou niet van dit onzinnige geklets en gezeur. Bovendien vervuiling van een zinnig en serieus forum.

   1. dit soort ‘serieuse’ comments noem ik meer een vervuiling van gezelligheid. Laat degene lekker die het leuk vinden om ‘onzin’ reacties te plaatsen, want ze zijn gewoon grappig. En al zijn ze niet grappig, gewoon niet op reageren, das precies wat ze willen 😉

  2. het is gwn mike anders zou nina er boven de aflevering van volgde week niet bij staan ik heb vamorgen rtl launce gekeken en daar is gwn mike dood klaar

 2. Ik denk dat ze Sjoerd achterna gaat en inderdaad toch nog gevoelens heeft voor hem. Vanlorena snap ik niet, een poging om Nina te lijmen? Waarom?

 3. Ht is Mike het is al bekend gemaakt..
  En Mke die gaat in een nieuwe serie spelen en ze zeggen dat hij
  in seizoen 2 terug komt..
  En Lorena heb het dan gedaan 😛 .
  Want die kwam erachter van wat Mike bij haar deed toen ze ziek was..
  Wantt in het filmpje keek ze ook naar Mike in de helikopter/vliegtuig ..

  1. @north: reageer toch niet zo steeds op die priscilla, dat wilt ze juist de boel op stelte zetten en aandacht. Gewoon niet op reageren meer heeft geen zin.

   En verder aflevering ook al gezien, maar gewoon leuk> nog maar 1 dag en dan is het begin begonnen van alle afmetingen weer. Vind ik leuk!

   Lorena, ik denk misschien omdat de roze boom dan toch bij niks komt?

    1. Dat moet je ook zeker zelf weten. Maar 1 ze lacht jou dan gewoon uit, want daar is het haar om te doen.

     En 2 ik vind het zonde van de GTSTFAN site. En alle gezellige en leuke reaktie’s Want dat wordt dan vergeten, daar zijn we hier voor toch? Niet om te discuseren wie er gelijk heeft en om ruzie te maken. Toch? Wie denk jij nou bijvoorbeeld wie de dader is? Want dat heb ik nog niet gelezen van je :).

  2. Dat denk ik ook ! Je leest namelijk dat lucas van slag is door wat hij ziet. Dus het zou best is kunnen dat hij zijn beste vriendin ziet op die camerabeelden. en denk dat Lorena het eerlijk aan Nina verteld omdat Nina Mike ook niet moest. Dus Nina zal wel aan haar kant staan dan.

 4. Als ze de dader heb wat ik denk dat het Nina is dan hoop ik dat er een familielid voor Menno erin komt. en dat ze allebei een vaste rol krijgen.

   1. Een jongere broer misschien dan kan die misschien iets met Wiet krijgen en hij is heel anders namelijk een badguy ze kunnen ook een oud personage laten terug halen een badguy (al zal Nick het niet worden die komt voorlopig niet terug) of Ludo moet weer erger worden als vroeger.

    Ik vind dat GTST een badguy nodig heeft die meer dan 2 jaar blijft en hopen dat Menno blijft.

 5. for the very fucking last time: reageer gewoon niet op die onzin!!! Hoe vaak moet ik dat nog tegen jullie leeghoofdjes zeggen!!! Jullie maken het jezelf alleen maar moeilijk!! Door niet te reageren is het voor hun niet leuk meer!

  NIET MEER DOEN DUS!

  Spannende spoilers btw

 6. je leest dat lucas uit gaat zoeken.. mss zag hij nina wel op de bewakingsbeelden… en hoe moet hij daar mee omgaan.. en nina doet wel erg haar best als iedereen aan ludo twijfelt te laten zien dat hij het niet gedaan heeft.. en wat moet lucas nu,, hij heeft ook relatie met menno. als die erachter komt dat lucas dingen achterhoud , tja,…

  1. Lucas had ludo betrapt met een telefoon gesprek vlak voor de sprong. Waarin hij vroeg of alles geregeld was en of diegene kon laten weten wanneer hetgebeurd was. Dat ving Lucas op, dus hij denkt waarschijnlijk ludo . En Menno is zijn vriend, dus voor hem lastige situatie, omdat hij ook z’n stiefvader niet wilt verraden. Maar wel eerlijk wilt blijven tegenover menno

 7. Wat een doelloze forum zeg…Het is mike..hij heeft het zelf verteld op twitter of ergens website..dus dat was al weken bekend.

  Verder, ben ik meer benieuwd naar die Femke…die met Rik naar bed was gegaan. Zij wordt de nieuwe personage in de serie en ze gaf al aan in een interview, dat ze een gemene zal zijn…heerlijk een nieuwe Bitch in town…!!

  Nog steeds vind ik het jammer dat het niet Nina is geworden. Dan hadden we de oude Ludo teruggekregen. Zijn prinsesje was er dan niet meer geweest…ze hadden zoveel kanten op kunnen gaan daarmee…
  ach ja….soms heb je goede tijden en soms slechte…

 8. Ik vind lorena en Lido zo voorspelbaar als daders Nina ook. Persoonlijk denk ik eerder bing, en dat de parachute voor aysen was en zij het niet vertrouwde en hem omgeruild heeft. Ze was immers ook te laat in het vliegtuig. En exspres voor een allibi gezorgd heeft en dus vast zit op het moment van de val. In ieder geval werkt hij samen met monica en menno tegen aysen. Of toch wiet n de hoop dat Nina de schuld krijgt. Of dat vind ik nog het meest onverwachte > bilal zijn familie. Er was een brief van niks zijn vader naar nuran over het trouwen. Lucas zei de parachute was eigenlijk van mij, Mike had zijn plek ingenomen. Hij had dus volgens hem dood moeten zijn. Zou ook de familie van bilal kunnen zijn eerwraak. De laatste zou ik de meest onverwachte en mooi einde vinden van deze Cliff. Wat vinden jullie?

 9. Die mensen wat nog steeds die onzin lullen dat het Nina is zijn er gewoon op uit om ons op stang te jagen. Wij reageren erop en zij hebben hun zin. Dat zijn geen echte GTST-fans nogmaals die komen alleen maar op dit forum om ons op stang te jagen. Gewoon negeren, en het nog even volhouden tot vanavond dan kan niemand meer zeggen dat het Nina is. En kunnen er weer zinvolle dingen worden geplaatst.

  Sommige komen met een leuke verhaallijn aanzetten. Dat de parachute wat Mike heeft genomen eigenlijk die van Lucas is. Dus het kan zijn dat de dader niet wist dat Mike zou springen (is ook op het laatste besloten), maar dat het inderdaad voor Lucas was bedoeld. Dan kom je snel uit op de familie van Bilal. Als dat nu eens zo zou zijn, dat zal de hele cliffhanger een goedmaken. Ze zeiden iedere keer dat het een twist is wie gevallen is. Nou ik ben er ingetrapt en Mike stond ook niet op mijn lijst van de eventuele slachtoffers, omdat ik vond dat Mike wel erg voor de hand lag. Wie is het die dood is juist ja Mike. Niet echt een twist en ook geen verrassing, dus het zou leuk zijn als de dader totaal iemand anders is als degene die we nu verdenken. Want blijkt het een vast castlid te zijn, dan gaan er twee vaste rollen eruit blijkt het de vader van Bilal te zijn nou ja die heeft geen rol meer.

 10. YES!!! Zoooo blij!! Heerlijk, het is weer begonnen mensen. Net gekeken en vind het zo spannend, morgen allemaal kijken!! Nuran verraad aysen dat ze Danny vermoord heeft!!!

 11. Ik heb net de aflevering gezien. Ik denk dat GTST een kijkersrecord gaat krijgen vanavond. Iedereen wil zelf zien wie er dood is. Maar het is toch echt Mike. Tenzij, er nog ooit een twist aankomt. Er is een regel in dit soort situaties. Zien we geen lijk, dan kan Mike nog altijd terug komen. En aangezien hij niet toonbaar meer is ziet niemand hem en ook wij niet. Het blijft een soap mensen. Amerikaanse soaps doen niet anders. Paul Ryan van As the world turns is weet ik niet hoe vaak ‘doodgegaan’.

  Nu kunnen we gaan speculeren wie het gedaan heeft. En daarvoor moet ik toch echt meer zien. Ludo ligt teveel voor de hand. En hij gaat er echt niet uit, en anders komt hij er mee weg.

  En nu wil ik alleen nog zeggen hoe jammer ik het vind dat Mike nu weg is. Voor mij was zijn personage nog niet af. Ik vraag me af waarom hij zo was. Ik weet dat ze een keer met het excuus kwamen dat hij het vroeger niet breed had. Maar er moet meer zijn gebeurd om zo te worden. En nu heeft Bianca weer iemand verloren. Ik hoop dat ze voet bij stuk houd en de Rozenboom niet teruggeeft. Nu heeft ze iets van zichzelf. En ik hoop dat ze het de Sanders flink moeilijk gaat maken. Ze moet postuum op komen voor haar broer.

  1. Nou, dat weet ik niet zo zeker of het een kijkersrecord oplevert. Volgens mij heeft de helft van de gtst kijkers de nieuwe aflevering allang gezien. Via de app, gtst live, livestream en het staat ook nog is op internet.

 12. In de app kreeg je een filmpje te zien dat de saboteur gefilmd was dat staat op de camera beelden.Ik denk dat het Nina is aan de manier van lopen en als ze wat laat vallen pakt ze het ook zo raar op aangezien ze zogenaamd haar ene arm niet goed kan bewegen

 13. Ik denk dat ze Mike bewust niet laten zien. Als je in het echt van zo’n hoogte neervalt is er niets meer van je over. Niet echt smakelijk om dat te laten zien.

 14. Ik dacht heel even al wil ik dat natuurlijk niet dat Lucas Menno op die beelden ziet dan is hij volkomen van slag en dan zou duidelijk zij dat Menno echt een gastrol is, maar kan niet, want Lucas was de hele nacht nbij Menno dat zij hij tegen Maxime. En ik wil het ook niet ik wil dat Menno blijft. Ik weet niet wie het gedaan heeft, alleen dat Mike voor Lucas in de plaats sprong, dus was niet voor hem bedoelt.

 15. Nee joh Menno heeft er niets mee te maken, die leid het onderzoek.

  En inderdaad als iemand zo te pletter valt, zie je iemand ook niet graag terug op die manier. Maar het blijft een slap, dus alles is mogelijk.

  Misschien komt hij volgend jaar ineens terug, maar dat zou wel raar zijn, want hij had nu eindelijk nola en de roze boom in handen, waarom zou hij dan niet dood zijn en zich evt verstoppen en dan later terug komen. Dan is hij toch weer alles kwijt?

  Ik denk dat Mike echt niet meer terug komt hoor.

  Ik begin steeds meer ging te denken ook. Want waarom zegt hij tegen aysen: Veel plezier bij springen, jammer dat ik er nu niet bij kan zijn. Terwijl hij tegelijke tijd opgepakt en afgevoerd wordt en nog geen minuut ervoor aysen aanviel. Waarom zegt hij dan zoiets. Dat is toch vreemd?

  Wat ook kan, is dat het toch ludo is. Maar ik denk eigenlijk dat hij echt niet voor Mike bedoeld was.

  Maar lorena doet ook raar, ik snap dat ze niet rouwig is om Mike, maar ze doet wel raar haha. Maar goed ze pakt alles zo aan, dus ik weet het niet.

  iets met bilal en nuran en lucas zou echt spannend zijn.

  Maar goed, nog even geduld weer. Op naar morgen!!!

 16. Waar Rik en Rikki bij waren:
  Nuran: Waarom zou jij Mike niet hebben vermoorden jij hebt Danny toch ook al vermoord? XD

  Als ik de spoilers zie dan blijven Rik en Nuran bij elkaar. en Aysen niet eens de bak in voor de moord op Danny?

  Ik denk net als Wiet dat Nina het allemaal speelt dat ze geschroken is. Ze liep binnen en begon te huilen Nina is de dader ik kan niet anders zeggen. Iedereen verdenkt Lorena nadat ze blij is dat Mike dood is. Zo even de shortie kijken.

 17. Nee hoor ik denk ook niet dat Menno het is heeft geen enkele reden is daar ook te profesioneel voor 😉 Het is iemand anders die dood had moeten zijn niet Mike Als wij weten voor wie het bedoelt is Lucas dacht even voor hem geloof ik niets van, maar als wij weten voor wie weten we waarschijnlijk ook wie het heeft gedaan. Gaat weer weken duren dit maar dat heeft een voordeel. Zo lang het onderzoek loopt zit Menno er in 🙂 en ik wil de afloop eigenlijk nu weten, maar als het lang duurt zit Menno er nog lang in.

 18. Ik hoop eigenlijk dat Menno een vaste rol krijgt het gat moet toch gevuld worden in de leader of gaan ze weer terug naar 20 hoofdpersonages?

 19. De parachute was al gesaboteerd en toen zou Lucas nog springen volgens mij. Later is Mike in zijn plaats gekomen maar toen was het ding al stuk…. VAAG!

 20. Ik denk dat de gesaboteerde parachute voor Aysen bedoeld was, maar dat zij en Mike de “verkeerde parachute” hebben gepakt. Aysen en Mike kwamen pas later bij de groep springers en hebben daardoor misschien niet meegekregen dat iedereen zijn eigen parachute met eigen nummer moest pakken? Degene die de parachute gesoboteerd heeft wist dat Aysen ook zou gaan springen (Bing?).

 21. Beste gtst fans ik denk dat het Nick of Martine hafkamp is Nick die maxime iets wilde aandoen maar dat Mike de verkeerde parachute pakte of Martine die Nina iets wilde aandoen om Ludo te grazen te nemen we moeten die kant op denken

 22. Mensen het is bekent! de ex van mijn stiefvader loopt stage bij RTL Boulevaard en zij heeft het me vertelt!!

  HET WAS EIGENLIJK BEDOELT VOOR MAXIME. DE DADER IS JANINE. ZE WILDE WRAAK NEMEN OP MAXIME.

Geef een reactie