• 15 september 2013
 • Roos
 • 42

Maandag 23 september:
Wiet vindt dat Tim onverantwoordelijk met zijn gezondheid omspringt. Aysen eist dat Menno bekendmaakt van wie de vingerafdrukken zijn. Als hij dat niet wil, loopt de zaak uit de hand. Nina zoekt toenadering tot Lorena.

Dinsdag 24 september:
Anton maakt Julia duidelijk dat ze in zijn huis niet meer welkom is. Maxime probeert erachter te komen of Ludo een nieuwe vriendin heeft. Nuran denkt dat het beter is als Wiet Tim een tijdje met rust laat. Noud ontdekt dat Rik door Femke tot een date wordt gedwongen.

Woensdag 25 september:
Lorena draait door als het haar allemaal even te veel wordt. Rik kan het niet aan als het gezellig lijkt te worden tussen Nuran en Femke. Aysen voorziet dat ze geschorst gaat worden en beraadt zich op een tegenactie.  Jef krijgt te horen dat Bing de gevangenis in moet.

Donderdag 26 september:
Bianca is blij met de arrestatie van de hoofdverdachte. Janine heeft sjans van een jongere man. Tim hoort dat Anton Julia het huis heeft uitgezet. Menno confronteert Lorena met leugens over haar alibi. Laura meldt zichzelf op het politiebureau.

Vrijdag 27 september:
Nina is bang dat ze verraden zal worden. Ze wil dat Lucas haar uit een banarde situatie redt. Ludo betrapt Janine in een pijnlijke situatie. Anton gaat door het stof als hij het vertrouwen van Bianca probeert te winnen.

42 comments on “Spoilers 23 t/m 27 september

 1. Nina is iniedergeval niet gearreseerd als hoofdverdachte. Lucas ook niet, ludo niet.. Laura ook nog niet. Althans, niet in deze spoilers.

   1. Ik heb net de uitzending van vanavond 20-9-13 gezien. Daarin wordt er uitslag gegeven over de vingerafdrukken van de tang. Aan de hand van die uitslag wil Nina dat Lucas haar red.

 2. Ik denk dat Lorena wordt opgepakt. Maar Nina is bang…… dat Nina iets heeft uitgevreten wordt alleen maar duidelijker, of ze ook de moord heeft gepleegd weet ik niet, maar onschuldig is ze niet

 3. Nina heeft het vast samen met iemand anders gedaan.
  Vond het wel erg verdacht hoe maxime naar nina keek toen Ludo zei: het is toch belachelijk dat ze mijn dochter als verdachte zien.

 4. Wel fijn dat Janine nu ook sjans krijgt want dan wordt Ludo weer jaloers en komen ze miss weer bij elkaar. (:
  En ik vind Julia en Ludo echt niet bij elkaar passen, k vind ze gewoon vies samen eigenlijk. En volgens mij heeft Julia ook die moord gepleegd ofzo, ze is iets te perfect..

  1. Helemaal mee eens! Ik vind die Julia ook maar niets. Ze is te perfect en articuleert overdreven, en dan steeds diezelfde glimlach… brrrr
   Bovendien hebben ze een chemie van 0,0. Ik hoop dat de schrijvers dat ook inzien.

 5. Ik zie Aysen alleen zo iets doen, Aysen gaat altijd in de tegenaanval als ze iets met haar doen en vergeet niet dat Bing haar met de dood bedreigd heeft en ze was niet uitgenodigd om te spring dus en ze heeft voor ze sprong alles op haar hand geschreven waar ze op moest letten zodat ze geen gesaboteerde parachute had en ze heeft opgezocht hoe ze dat moest doen en ze wil perse met het onderzoek bezig zijn en als ze zelf niets te verbergen heeft vertrouw je wel jou collega’s en ga je niet achter hun rug toch bezig houden met het onderzoek dat wil dus zeggen dat Aysen de dader is die haar sporen wil uitwissen en te vervalsen naar Bing en Aysen heeft toch ook gelogen wat Er met Danny gebeurd was dus kan ze hier ook doen en ze heeft onopgemerkt in het ziekenhuis Bing zijn zaad weggepikt en dus kan ze ook onopgemerkt de parachute doorknippen ze weet hoe ze dat moet doen als je bij de politie werkt.
  En de avond dat ze dat gedaan heeft is ze bij Monica geweest om te zeggen dat ze weg mocht gaan en heeft die tang zien liggen en is naar de paraclub geweest en heeft Bing zijn parachute doorgeknipt en de dag erna is Bing opgepakt dat Aysen niet wist dat ging gebeuren en Mike heeft zonder hij het wist de verkeerde genomen zo is het volgens mij gebeurd.

  Tegen dat ze dat gaan ontdekken zijn we December dan is Bing zijn flexwet ook afgelopen en vorig jaar stond Jack ook op de cast foto en hij is in November doen weggaan.

 6. @Morgana hou het maar voor begin november dan komen ze weer terug. Jack ging vorig seizoen begin november weg met de boot hij stond inderdaad op de castforto

 7. Iemand maar ik weet niet wie vroeg aan Nina mee te werken Nina deed mee en ging een tang brengen in die tas daarom gedraacht ze zich zo vreemd

 8. Ik denk dat Bing Mike heeft vermoord. Hij wilde zelf problemen met Aysen oplossen en haar vermoorden. Hij heeft haar parachut onklaar gemaakt en daarna liet zichzelf opsluiten. Aysen heeft met Mike de parachut omgewisseld, maar de parachute was voor Aysen bedoeld

 9. Haha leuk dat janine iemand anders krijgt zo te zien gebeurt altijd aks ludo en janine uit elkaar gaan en da komen ze na 2 jaar ofzo weer samen want ik weet al hun vorige relaties haha luo nu met julia en janine met ? Een nieuwkomer je weet het nooit in gtst i love it

 10. Misschien is die jongere man van wie Janine sjans krijgt, wel de nieuwe liefde van Maxime?
  Ik hoop het niet, want ik vind het wel eventjes fijn zo, geen gedoe tussen die 2.

 11. De ‘hoofdverdachte’ is Lorena, die is opgepakt door haar vingerafdrukken, want ze gebruikte de tang om haar rits open te maken weten jullie nog? Maar dan komt Wiet natuurlijk met die foto, waar dat opstaat. De vingerafdrukken kunnen niet van de persoon zijn die Mike heeft vermoord want die had handschoenen aan.

 12. Ik denk toch aysen. Maar dat het bedoeld was voor bing en mike heeft die van bing gepakt. Daarom zit ze zo achter de zaak aan. En met nina was puur toeval. Die spreekt denk ik de waarheid. Maar ze is toch bang omdat het logisch zal zijn dat zij de moordenaar is. Vandaar het verbranden van de tas.

 13. Ik denk /hoop dat Tim en Wiet bij elkaar komen!
  Vind ze echt leuk samen!
  Tim en Rikki klopt gewoon niet en dan is meteen het Wiet/Noud gedoe opgelost!
  Alleen wel even een vriendschapscrisis tussen Rikki en Wiet :$
  Maar Rikki komt toch wel weer bij Sjoerd 😉

 14. Nina gedraagd zich wel raar ze heeft er vast wat mee te maken. Maxime was thuis. Wie heeft het touw dan geknipt? Nina kan dat niet ze is rechts verlamd haar arm dan. Er zijn geen parachutes gewisseld dat zou echt een om weg zoeken.

 15. denk inderdaad dat nina de tang brengt naar t paracentrum, want hij lag eerst in de rozeboom. ze heeft dr vast wat mee te maken, maar denk niet dat ze de kabels heeft doorgeknipt..

  oww wat worden de komende weken spannend! oook janine en ludo weer!

 16. Voor mij mag Nuran, Aysen & Julia de serie verlaten omdat ik vind dat hun personages uitgespeeld zijn voor mij.

  Noud & Tim mogen voor mij wat stouter worden en niet de hele tijd de brave en perfecte schoonzoon lijken en wat meer actie in personage steken want ik vind Beau en Ruud goede acteurs jammer dat de makers van Gtst hun saaie personages gegeven hebben.

  Ook Julia vind ik best een vervelend personage en nu ze een affaire met Ludo heeft vind ik echt een vervelende mannen verleider en ik hoop echt dat zei de parachute gesaboteerd heeft om Ludo te helpen om zo zijn klein dochter van haar vader af te houden dan zijn de meteen van haar af.

  Nuran is ook een saai personage waar niks mee te beleven valt en haar zie ik nog zelfmoord plegen als ze ontdekt dat Rik haar bedrogen heeft met Femke en wat Aysen allemaal gedaan heeft zou mij niks verbazen dat ze gek word en uit het leven stapt.

  Aysen vind ik echt een super irritant personage en volgens mij word zei nog vermoord door Bing wat ze hem aangedaan heeft zou mij niks verbazen.

  Ik hoop dat Tim & Wiet samen komen want ze passen zo goed bij elkaar en ook Noud & Nina mogen terug samen komen op voorwaarde dat Nina nu eindelijk Noud gaat respecteren hoe hij is en dat hij ook zijn meningen mag geven en hem met respect behandeld en ook Rikki en Sjoerd zou fijn zijn moesten zei terug samen komen en dan kunnen ze terug samen voor Bram zorgen.

  Ook Rik & Femke mogen samen komen omdat ik vind dat Femke een goed personage is omdat zei heel vreemd doet en iets verbergt volgens mij en dat zei later toch een meerwaarde kan zijn voor deze soap.

 17. Heb de preview gezien en denk dat aysen het onderzoek mag gaab leiden en dus wordt lorena alsnog aangehouden. Nina is bang dat lorena haar erbij lapt ivm die tas.

 18. Ik denk dat het een lang verhaal word en lekker word uitgemolken en dan blijkt dat mike het heeft gedaan om nina of lorena te laten neerstorten hij heeft alleen de verkeerde parachute onklaar gemaakt.
  zo hoeft er ook niemand uit de serie

Geef een reactie