Maandag 16 september:
Julia blijkt een stuk stouter dan Ludo dacht. Rik en Nuran moeten op het politiebureau komen. Rik doet een bekentenis, maar vraagt Menno dit niet aan Nuran te vertellen. Nina en Lucas raken in een vertrouwenscrisis vanwege Nina’s verleden met Mike

Dinsdag 17 september:
Lorena ontdekt iets verdachts en probeert dit in haar voordeel te gebruiken. Aysen bemoeit zich ongevraagd met het moordonderzoek van Menno. Rik wil dat Femke een verklaring aflegt op het politiebureau, maar femke wil daar wel iets voor terug.

Woensdag 18 september:
Bianca denkt dat Anton het moordonderzoek tegenwerkt. Lucas wordt zenuwachtig als hij hoort welke richting het onderzoek opgaat. Rik wil niet buigen voor chantage. Julia wil haar zoon aan Wiet koppelen.

Donderdag 19 september:
Ludo legt druk op Lucas: hij eist dat zijn familie onvoorwaardelijk achter hem staat. Anton probeert Bianca af te houden van obsessief gedrag. Aysen weet met nieuwe feiten het moordonderzoek een draai te geven.

Vrijdag 20 september:
Na haar ontdekking eist Aysen een actieve rol in de moordzaak op. Janine loopt Ludo tegen het lijf als hij niet alleen is. Als Lorena en Nina ontdekken wat Mike met hen heeft gedaan, is dat voor allebei een shock.

52 comments on “Spoilers 16 t/m 20 september

 1. Volgens mij blijft de castfoto zo. Hij staat ook zo op de website dus ik gok het niet. Jammer dat Rikki en Tim uit elkaar gaan. Kan je lezen aan de spoilers. Ik sta wel voor Tim en Wiet.

 2. Jmmr dat zou betekenen dat Rikki en Sjoerd weer mss bij elkaar komen maar jmmr maar van 1 castfoto hoopte op menno en mike er vanaf

 3. Er is wel een tweede castfoto, Hij is precies hetzelfde als de eerste alleen staat Jef op de plek van Mike. Menno staat er niet op

    1. Ja wat raar, Menno staat er inderdaad niet op. Dan is het toch een gastrol nog steeds denk ik. Nou hoor, wat jammer. Waarom gaan alle leuke personages er steeds uit. Ik vond die vriendin van jef ook zo leuk. En rosa en dorethea.

 4. Ja volgens mij gaat ricky naar Sjoerd toe en probeerd rick haar tegen te houden. Tim en wiet leuk setje.

  Ik ben benieuwd naar vrijdag 20 sept. Wat ontdekken lorena en Nina dan?

 5. Maandag:
  Ik ga ervan uit dat de bekentenis van Rik, die Nuran niet mag weten, het vreemdgaan is. De vertrouwenscrisis van Lucas en Nina zal wel met Ludo te maken hebben ..

  Dinsdag:
  Uiteraard wil Rik dat Femke een verklaring aflegt. Zij is zijn alibi. Wat zal Lorena hebben ontdekt?

  Woensdag:
  Het onderzoek zal wel richting Ludo gaan, aangezien Lucas zenuwachtig is. Of misschien .. word er echt vastgesteld dat het voor Lucas was bedoeld? Ik denk dat Femke degene is die Rik wil chanteren .. En aangezien Julia Tim wil koppelen met Wiet ga ik er ook vanuit dat Rikki en Tim uiteindelijk uit elkaar gaan.

  Donderdag:
  Ludo knijpt m dus ook .. anders zegt hij zoiets niet tegen Lucas. Het obsessieve gedrag van Bianca (alweer?!) zal wel met de moordenaar te maken hebben. Wat heeft Aysen ontdekt?

  Vrijdag:
  Janine komt Julia en Ludo dus samen tegen .. en WTF hebben Lorena en Nina ontdekt? Wat heeft Mike met hen gedaan? Ja ik weet wel dat hij Lorena heeft vergiftigd en Nina zwanger heeft gemaakt .. maar dat weten ze zelf ook. Dus waar komen ze nu achter?

  Ben weer benieuwd .. het ziet er in ieder geval naar uit dat Ludo en Julia een koppel worden .. Hoe lang zal Julia nog blijven? We zullen zien ..

  1. Als je goed had opgelet had je gezien dat Rikki naar LONDEN is voor en acteercursus dus Tim en zij zijn helemaal niet uit elkaar ze moest er uit vanwege de flexwet en het werd haar allemaal te veel daarom ging ze die cursus doen in engeland ze is HELEMAAL NIET naar Sjoerd beter opletten de volgende keer

 6. Mike zou toch niet springen? Dat was toch op laatste moment door Rik besloten? Dus iemand loopt nog gevaar.of zie ik dat verkeerd.
  Oh hallo allemaal, ben nieuw hier maar lees al een tijd de spoilers enzo is gezellie hier

  1. bing heeft in een uitzending ook met die parachutes staan knoeien, hij zei toen, wat jammer dat ik er niet bij kan zijn, ik denk dat het voor aysun bedoeld was/is. ben heel benieuwd naar de afloop. schijnt dat er ergens is uitgelekt dat Laura de moordenaar is. we zullen het zien

 7. Ik vraag me af wat Nina en Lorena ontdekken. Spannende spoilers trouwens.

  Ik vraag me af hoe Janine gaat reageren als ze Ludo en Julia samen ziet.

 8. Er zijn zoveel mensen die ze nu verdacht maken, maar voor mij is er maar eentje écht verdacht en dat is Monica! Ik zal jullie vertellen waarom ik dat denk:

  1. Via de App is op de camerabeelden te zien dat de dader een vrouw is met een zwarte handtas.
  2. Verdachte: Lorena, Laura, Wiet, Nina, Rikki, huurder van Ludo en Monica
  3. Lorena en Laura hebben beide wel een motief maar waren op de dag van de sabbotage in de rozenboom > Zie app > GEEN dader
  4. Rikki is zo in shock, als je zelf de sabbotage uitvoert ben je hier al op voorbereid en komt het niet als een schok aan > GEEN dader
  5. Nina en ludo hebben beide een goed motief omdat ze Mike haatten. Maar Ludo wordt veel te verdacht gemaakt door dat telefoontje en nina is ook voorspelbaar. Gtst probeert het toch altijd onvoorspelbaar te maken > GEEN dader
  6. Wiet zou kunnen, maar mij lijkt het sterk dat gtst haar terug laat komen in de vaste cast en daarna snel weer de gevangenis in moet. Geen super goede reden maar toch denk ik GEEN dader.
  7. Monica is denk ik WEL de dader om de volgende redenen:

  Niemand verdenkt haar (= onvoorspelbaar). Verder heeft ze wel ongeveer dezelfde postuur als op de camerabeelden en die tas zou best van haar kunnen zijn. Het was voor haar niet de bedoeling om Mike dood hebben (daarom wordt ze nu niet ondervraagd in het onderzoek, dat betekent extra onvoorspelbaarheid). Monica wist dat Aysen mee ging springen en heeft haar parachuut gesaboteert! Mike heeft deze perongeluk gepakt! Volgens de laatste spoilers komt Aysen tot een schokkende ontdekking in het moordonderzoek en gaat zich ermee bemoeien (misschien komt ze erachter dat de moord voor haar bedoeld was?). En nog een reden waarom ik denk dat Monica het heeft gedaan is omdat ze een gastrol is. Gastrollen verdwijnen in de serie, dus als de gevangenis is gaat is dat een mooie afsluiter van haar personage in gtst..

  Wat vinden jullie hiervan?

  1. Monica zou heel goed kunnen. Ik dacht ook al aan haar. Ze kan zo opgespoord worden en dan heeft ze dat kind al gekregen natuurlijk, en dat kind krijgt Bing dan. Monica was volgend mij nog zwanger toen ze wegging. Ze wreef over haar buik toen ze wegliep, dus ze heeft dat kindje gehouden.

   Maar ja, wist ze dat Aysen ging springen. Dat heb ik niet meegekregen.

  1. Julia wil haar zoon aan wiet koppelen. Dit zou ze nooit doen als Rikki en Tim nog steeds gelukkig zouden zijn samen. Dan zijn er voor mij 2 mogelijkheden: òf Tim en Rikki gaan uit elkaar, òf Julia blijkt ineens nog een zoon te hebben. Dit laatste lijkt me alleen best wel onwaarschijnlijk xD

 9. Ik begin meer te denken dat het voor Lucas bedoeld was en Mike is in zijn plaats gegaan omdat hij niet kon en ik denk dat de vader van Bilal hier voor iets tussen zit en dat Femke door hem gestuurd is om Lucas zijn Parachute te saboteren omdat hij ontdekt heeft dat Bilal homo is en dat het door Lucas schuld is en Femke moest in de Koning wachten op Rik zodat hij haar alibi is en als het uitkomt dat hij Nuran bedrogen heeft heeft hij 1 met Lucas afgerekend en 2 met Rik omdat hij de trouw van zijn zoon en Nuran stopgezet heeft

 10. Klinkt logisch, maar toch ook vergezocht.

  Ik denk dat Mike gewoon ongelukkig de verkeerde parachute heeft gepakt. Ludo of Lorena kunnen het niet zijn, aangezien die niet wisten dat Mike mee zou gaan springen, daar kwamen ze die dag zelf achter.

  De gesaboteerde parachute was bedoeld voor Aysen, Bing, Nina, Wiet of Noud.

  1. Idd, @Yoshi, Ludo en Lorena wisten niet dat Mike zou gaan springen. Maar dat telefoontje van Ludo, doet mij toch weer twijfelen. Of zou dat bedoeld zijn voor Noud’s parachute? Moest zijn parachute dan onklaar gemaakt worden? Als wraak voor de uitspraken van Noud in de rechtszaak over Nola.

 11. Ik denk dat ik weet wie het gedaan heeft op het filmpje van de camera beelden zie je een vrouw de tas oprapen ! Ik denk dat JULIA erachter zit om een of andere reden…. Zou ik gelijk hebben???

 12. Ik denk dat het Ofwel voor Bing bedoeld was of voor Aysen. En in de app zie je wel Aysen opzoeken hoe ze een parachute ontklaar moet maken en dat kan dan voor Bing bedoeld zijn en Aysen kon niet weten dat Bing die ochtend dat ze gingen springen opgepakt ging worden en Monica kan het gedaan hebben om haar baby te beschermen tegen Aysen en als Aysen zou gevallen zijn dan moet ze ook geen schrik hebben dat ze haar kind ging verliezen.

  En Lorena & Laura hebben een motief om met Mike af te rekenen maar die zijn het volgens het niet gedaan en Noud zie ik zijn eigen gereedschap gebruiken om een parachute door te knippen hoor en Nina zie ik dat ook niet doen ze is wel gemeen tegen iedereen maar daarom heb je nog niet iemand zijn Parachute doorgeknipt en Wiet is pas terug vrij zou ze zo dom zijn om terug zo iets te doen ik denk het niet.

  Ik persoonlijk denk dat het ofwel Monica of Aysen het gedaan heeft

  1. @Greet, idd ook ik denk dat het Aysen (bedoeld voor Bing) of Monica (bedoeld voor Aysen) is die de parachute onklaar heeft gemaakt. Alleen heeft de verkeerde (Mike) de betreffende parachute aangedaan.

 13. @Ivon & Greet Dat was ook mijn eerste gedacht en ik denk dat Aysen de dader is omdat ze bang is dat Bing haar ooit echt haar keel dicht zou knijpen en nu kan ze alle schuld naar Bing schuiven en daarom wil ze met het onderzoek bezig zijn om alles wat naar haar zou leiden te vervalsen en Aysen weet al te goed hoe ze onopvallend zo iets kan doen omdat ze bij de Politie werkt en Aysen kon niet weten dat Bing opgepakt ging worden die dag dat ze gingen springen en inderdaad Aysen heeft opgezocht hoe ze een parachute moet saboteren en daarom denk ik ook nu echt dat het Aysen gedaan heeft om van Bing af te raken en Mike heeft per ongeluk die van Bing gepakt zonder dat hij het wist

 14. Noud komt niet meer voor in de spoilers? In de shorti van 9 september zie je Noud afscheid nemen van Laura. Gaat hij weer weg? Wanneer komt Sjors weer terug?

 15. Ik weet voor 99 % zeker dat nina het heeft gedaan, moet je de aflevering van donderdag en vrijdag maar zien, als,je op nina let, ze reageerd steeds als iemand haar vader beschuldigd zo raar en dan zie je in haar gezicht dat zij het is, ik denk et in ieder geval wel.
  Doet nina eindelijk ook is iets anders

 16. Het is Nina? als je de spoiler van 11 september bekijkt… of is dat dan weer te voor de hand liggend?

  Ik vond Monica trouwens leuk, ik hoop dat zij terug komt, en dat Amy terug komt, Nina de bak in gaat en Nola bij de bouwhuisjes terecht komt, en er mag wel weer een nieuw manspersoon in van mij…

  Bing afwezig, Sjoerd afwezig, Mike dood, blijft geen nieuwe interessante man over voor al die dames en ik zie Wiet, Aysen, Lorena, Laura eigenlijk niet iets krijgen met iemand die al in de serie zit, en Sjors ook niet

  Wel raar dat Sjors niet op de begrafenis van Mike is geweest, ik bedoel zo ver weg was ze toch niet?

  Als Nina net zo wordt als haar vader is dat misschien wel mooi voor de toekomst van de serie..

  Zou ook wel leuk zijn als er een heel nieuw fris personage of gezin in zou komen, misschien een gemengd gezin met halfbloedjes ofzo of alleenstaande moeder o.i.d.

  ik hoop iig dat Nina de dader is en er wat leuke nieuwe frisse gezichten in de serie komen

 17. als mike dood is, dan erft zijn kind natuurlijk alles, en niet zijn zus Bianca zoals lereena denkt.

  loreena is een beetje dom,
  en in de sjortie was duidelijk te zien ,dat de moordenaar een super mager persoon was,, is.

 18. Zo leuk om die gezichten van Lorena en Bianca te zien als de notaris bekend maakt wie de Rozenboom gaat erven. Hahahaha, Bianca een beetje te zeker van dat zij het zou krijgen. Maar ik denk niet dat ze er moeite mee heeft. Ze gunt Nola echt wel wat haar toekomt.

 19. het is mike zelf!!! hij wilde de parachute voor nina onklaar maken!! om de voledige voogdij te krijgen over nola,

  en heeft zelf de verkeerde gepakt!!

 20. Ma 23 september 2013
  Wiet vindt dat Tim onverantwoordelijk met zijn gezondheid omspringt. Aysen eist dat Menno bekendmaakt van wie de vingerafdrukken zijn. Als hij dat niet wil, loopt de zaak uit de hand. Nina zoekt toenadering tot Lorena.

  Di 24 september 2013
  Anton maakt Julia duidelijk dat ze in zijn huis niet meer welkom is. Maxime probeert erachter te komen of Ludo een nieuwe vriendin heeft. Nuran denkt dat het beter is als Wiet Tim een tijdje met rust laat. Noud ontdekt dat Rik door Femke tot een date wordt gedwongen.

  Wo 25 september 2013
  Lorena draait door als het haar allemaal even te veel wordt. Rik kan het niet aan als het gezellig lijkt te worden tussen Nuran en Femke. Aysen voorziet dat ze geschorst gaat worden en beraadt zich op een tegenactie. Jef krijgt te horen dat Bing de gevangenis in moet.

  Do 26 september 2013
  Bianca is blij met de arrestatie van een hoofdverdachte. Janine heeft sjans van een jongere man. Tim hoort dat Anton Julia het huis heeft uitgezet. Menno confronteert Lorena met leugens over haar alibi. Laura meldt zichzelf op het politiebureau.

Geef een reactie