Louis Talpe neemt afscheid van GTST

Louis Talpe neemt na 1,5 afscheid van Goede Tijden, Slechte Tijden. In een afscheidsvideo op GTST.nl laat hij weten: “Ik vond Mike heel leuk om te spelen, een heel interessant personage waarvan sommige mensen hebben genoten en anderen zich aan hebben geïrriteerd.” Louis gaat verder: “Ik ben iemand die heel graag nieuwe dingen doet, zoals GTST bijna 2 jaar geleden nieuw was, heb ik een tijd terug een paar aanbiedingen gekregen om te acteren in nieuwe series. Het zit zo dat ik graag van nieuwe dingen proef en GTST is helaas heel erg fulltime en niet te combineren met andere dingen.”

Louis is binnenkort te zien in de Nederlandse serie ‘Verliefd op Ibiza’ en de Belgische serie ‘De Ridder’.

4 reacties

  1. :-((( vind het heeeeel jammer. Was mikeys grootste fan

  2. Ik ook! En raar einde van zijn verhaallijn eigenlijk.

  3. Ik vind het ook echt super jammer dat hij er uit gaat, hij was een goede acteur en zag er ook nog eens goed uit.

  4. Stefanosandersfan

    Ik al die tijd toen de zomercliffhanger begon maar denken Nina is diegene die viel 😛 En op het laatst waren Nina en Mike over. Toen kreeg ik meer het idee Nina valt. Maar uiteindelijk zagen we op de springlevend app het is Mike en ook meerder mensen zeiden dat al. Maargoed.
    Jammer is het wel al met al was ik niet zo`n Mike fan spannend maakte hij het wel en het was wel spannende tijd. Maarja wie weet komt er nieuwe badguy of er wordt een van de vaste castleden badguy?

Geef een reactie