RTL 4 is trots op Goede Tijden Slechte Tijden! GTST begon maandag met maar liefst 2,251,000 miljoen kijkers aan hun 24e seizoen. RTL 4-baas Erland Galjaard: “Een fantastische start voor GTST. Complimenten aan het hele team“, zo zegt hij vandaag in een persbericht. Producent Rohan Gottschalk is ontzetten blij en verrast met het torenhoge kijkersaantal. “We werken met 80 cast- en crewleden vol passie aan ‘GTST’ en zijn erg blij om te zien dat de kijkers voor wie we dit doen dat weten te waarderen.”

Tijdens de zomerstop heeft GTST haar fans beziggehouden met de app Spring Levend. “GTST is het perfecte voorbeeld van een total experience. Waar de app de fans bezighield met de vraag: wie zijn er sping levend? neemt de serie het nu weer over met de inmiddels belangrijkste vraag: wie heeft het gedaan?

 

 

13 comments on “GTST trapt af met torenhoge kijkcijfers!

 1. Dader:
  Wiet heeft het gedaan, ook al kent ze Mike nauwelijks…

  Haar motief:
  De twee mensen die Wiet het meest haten, zijn Lorena en Nina.
  Lorena omdat Wiet schuldig is aan de dood van haar moeder.
  Nina omdat Wiet met Noud naar bed is gegaan.
  Wiet is dus bang voor Lorena en Nina.
  Lorena en Nina zijn ook degenen die Mike haten.
  Door Mike te pletter te laten vallen, worden Lorena en Nina hoofdverdachten.
  Wiet probeert haar vijanden dus achter slot en grendel te krijgen, door hen de schuld in de schoenen te schuiven…

 2. Tweede versie van de castfoto is bekend. Mike is uiteraard weg. Maar helaas… Geen Menno. 🙁 Ook geen Julia of Monica trouwens (daar speculeerden mensen hier over)

  Ik ben heel benieuwd wat men nu met Lucas gaat doen. Deze relatie lijkt dus ook gedoemd te mislukken. Komt er daarna weer een tijdelijk vriendje? Dat zou ook saai worden. Ik hoop nog steeds op een vaste relatie voor Lucas. Laat hem de liefde vinden. Laat hem uiteindelijk trouwen…

  1. Heel jammer…maar misschien gaan ze ons nog wel verrassen….ben ik ieder geval die gastrolliefdes zat. Duren altijd te kort …..en dat terwijl alle hetero personages maanden, soms zelfs jaren om elkaar heen draaien (bijv. Nina- noud en bing en Sjors)…. Bij Lucas mag/ moet dat ook gewoon eens gebeuren. Een driehoek tussen Bilal en Menno ze ik bijvoorbeeld wel zitten 😉 gewoon meer en een langere inhoud van het liefdeleven van Lucas. En een tweede vaste homorol hoort daarbij.

 3. Wow mooi:)
  Ik zei ook tegen mijn collega`s gisteren en ook wel tegen begeleiders op het werk. Dat GTST gisteravond begon enz. Daar waren ze paar mensen het vergeten en blij dat ik het zei. Ik speel zelf ook habbo daar zei ik ook tegen paar spelers dat GTST begon.

  Ik heb het beetje gevoel dat het door mij kwam. Niet dat het zo is. Maar omdat ik tegen sommigen mensen zei dat GTST begon. Maar het komt niet door mij hoor maar is gewoon beetje het gevoel.

  1. @stefanosandersfan: ik snap je gevoel wel hoor en wat je bedoeld te zeggen..

   Je hebt toch een beetje mee geholpen aan de kijkcijfers op jou manier en als dat jou een goed gevoel geeft, geeft jou dat een goed gevoel. En dat moet je niet kapot laten maken door onbegrip van andere mensen.

   En je hebt je collega’s heel lief geholpen, want ze waren het vergeten, dat was heel aardig van jou!

 4. Ik denk dat ze besteedt is omdat ze van iedereen de schuld krijgt en bang is om verdacht te worden, omdat ze juist een hekel aan hem had daardoor juist de meest logische verdachte en daarom dus juist niet gedaan heeft.

 5. ik vraag me af wie in de vaste cast erbij komt nu dat Mike eruiit is…misschien een oude bekende? dat zou best leuk zijn om een interessante oude bekende terug in de serie te laten komen of niet?

Geef een reactie