GTST Discussie: Aflevering 6 september 2013

Rik schrikt als hij bezoek krijgt. Julia laat zich niet kennen en zoekt Ludo op. Anton is gefrustreerd door Ludo. Jef zoekt nieuw personeel voor De Koning. Tim vindt dat afleiding de beste manier is om traumatische gebeurtenissen achter je te laten.
Wat vond jij van de aflevering van 6 september 2013?

22 reacties

 1. Inge Scharma (Sjors) heeft weer opnamens

 2. Ik vind Ludo zijn reactie op Anton meer dan terecht. Anton gaat zich wat bemoeien met het liefdesleven van zijn ex van 20 jaar geleden terwijl hij zich liever kan gaan bemoeien met de labiele toestand van zijn vrouw. Julia trekt zich ook nergens iets van aan en vind het nogal spannend dat Ludo een moord op zijn geweten kan hebben. Ze zorgt er ook erg goed voor dat Ludo haar interessant blijft vinden. Het super gezellig maken (zodat je gaat denken die belanden weer met elkaar in bed) en er dan van doorgaan. Ach ja hebben ze een kortstondige relatie en over een paar maanden is ze toch weer weg.

  Nuran snap ik in De Koning ook niet zo goed. Rik is niet meer woedend op haar, maar doet gewoon normaal. Goed er moet gepraat worden maar Rik gaf toch duidelijk aan dat hij dat later wilde doen en niet in De Koning. Nuran gaat gewoon door. Dan komt ineens ook nog die Femke binnen gewandeld. Als Rik de verloving met Nuran wilde stoppen, dan was dat het moment maar dat wilde hij ook niet en zet Femke nogal bruut aan de kant. Die dat natuurlijk niet zo leuk vind. Ik heb zo’n raar gevoel bij die Femke dat die niet helemaal spoort ofzo. Nuran kan dan nogal zielig lopen te doen bij Lorena’s maar medelijden heb ik niet met haar. Had ze het maar meteen moeten zeggen. Ook Rik krabbelt wel erg snel terug. Ze heeft iets heel belangrijks verzwegen en hij wilt haar niet kwijt. Maar ja dat komt natuurlijk omdat hij zich nu schuldig voelt over zijn one night stand met Femke. Weer een groot geheim in de relatie tussen Rik en Nuran.

  Ik vraag me echt af wat Tim en Rikki nog bij elkaar doen. Elke keer als ik ze samen zie hebben ze ruzie en moeten ze het goed maken. Eerst ging het om Sjoerd en nu weer over dat London gedoe. Dat was bij Sjoerd helemaal niet zo. Die hadden wel eens ruzie maar niet zoveel. Ik vind ook dat Rikki naar London moet gaan. Niet omdat ik graag zie hoe de relatie tussen Tim en haar kapot gaat maar om haar. Je hoort wat ze zegt ze heeft alles zien gebeuren bij Mike ze moet even weg daar en weer op adem komen.

 3. Wie vind Julia en Ludo ook een superstom stel?

 4. Julia gaat er dit jaar toch uit??????????
  (Toch?)

 5. @Lisa: ik vind hun ook een superstom stel haha.
  @Amy: laten we het hopen. Ik hoop niet dat ze nog voor lang blijft. Ik mag haar niet zo. Deed me iets te
  begripvol bij Bianca toen en nu dit weer met Ludo. Voor mij mag ze al maandag naar Amerika vertrekken.

 6. Ik denk (en hoop) dat het een korte affaire word omdat julia niet op de castfoto staat
  P.s ludo en Janine zijn gewoon een veel leuker koppel!!!

 7. @lisa ja ludo en janine zijn een veeeeeel leuker stel
  Maar even serieus wie denkt dat julia er dit jaar uitgaat????

 8. Ik ben zo blij dat Julia geen vaste rol is. Ik erger me echt dood aan haar, vooral samen met Ludo. Hoop dat ze snel de serie verlaat. Wordt denk ik een hele pijnlijke situatie als Janine Ludo en Julia samen treft. Ik mis Ludo en Janine samen echt! Zij horen gewoon bij elkaar, dat voel je gewoon.

 9. Ik denk dit:
  Menno heeft tot oktober/november een recurring rol en krijgt daarna een vaste rol. Er gaat denk ik nog iemand eruit de dader? Dan denk ik nog dat er een vaste rol bij komt die familie van een Meerdijker is ik hoop iemand die nu geen familie in Meerdijk heeft (Bing, Lorena of Menno)

 10. Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat niemand met een vaste rol de dader is, maar heel iemand anders. Er is al gezegd dat Mike de parachute van Lucas heeft genomen en dat de vader van Bilal die heeft gesaboteerd. Hebben we ook al aan Rogier gedacht. Dat hij de Rozenboom wilde hebben, maar dat het net iets anders loopt als gepland en Bianca die krijgt.

  Ik erger me ook heel erg aan Julia. Eerst dat gedoe met Bianca en Anton. Met haar goede bedoelingen. Ik noem het meer geslijm en nu weer dat gedoe met Ludo pfff ben blij als die weg is hoor.

 11. Die Femke vind ik een trΓΊt.

 12. Het is zeker niet meer mogelijk om de aflevering van maandag tegen aankoop te bekijken

 13. Ik denk ook dat die Femke niet helemaal 100% is.
  En Julia mag van mij snel vertrekken. Ik irriteer me dood aan dr.

 14. Ik lees nu zelfs dat Julia de saboteur is haha. Zo ongeloofwaardig. Sommige zeggen ook maar wat.

Geef een reactie