[box type=”shadow” ]Langzaamaan wordt duidelijk wie het slachtoffer van het ongeluk is. De schok is groot als ook in de rest van Meerdijk bekend wordt dat er een dode is gevallen bij de parachutesprong. Rik probeert anderen tot steun te zijn. Waarom hij zelf te laat was voor zijn sprong, houdt hij wijselijk voor zich.[/box]

Wat vond jij van de aflevering van 2 september 2013?

25 comments on “GTST Discussie: Aflevering 2 september 2013

 1. Ik vind het wel oke.. ik heb de aflevering al wel zien, maar Rikki doet echt alsof zij het slachtoffer is. Ik begrijp wel dat het heftig is, dat ze naast Mike landde, maar iedereen heeft nu alleen maar zo wat aandacht voor haar. En, ik denk dat het nog wel maanden duurt voordat ze weten wie het is, @ altijd zo.. het draait altijd zo lang om 1 ding. Ene, ik geef gewoon mijn mening!

 2. super aflevering!!! mooi in mekaar gezet.. wel zielig hoor… maar spannend, en zeker ook dat ze een voor een binnen kwamen. kan niet wachten op morgen zucht

 3. Jammer dat mike er uit is. Keek niet vaak maar als ik hem zag….. mooie man om te zien. Dat is ook een van de redenen dat ik niet meer kijk. Er gaan te veel mensen uit namaten je er graag naar keek.

 4. Vond het een leuke aflevering! Alleen had toch mike’s lichaam nog wel willen zien liggen want dat hij tussen de bomen terecht kwam was niet echt geloofwaardig als je hem midden op een grasveld ziet vallen ( zo leek het dan )

 5. ik vind heel jammer voor mike dood gaat ik begrijp mensen er zijn gescrokken en shok zich rot te voelen ze voelen verdrietig over dat is rot dat is niet zo mooi uit ik vind mike heel goed geacteert best gedaan wordt stedds spanned deel 2 seizoen gtst ludo wilt mike ludo is niet te vertrouwen ludo wilt dat mike voor goed uit meerdijk verlaat ik vind mike was goede broek van bianca bouwhuis ook gezin vervolgens mijn mike zit vast aan de bomen er is lichaam al gevonden ze weten waar tercht is gekomen ze onderzoeken waar kan mike vinden ik voel me zich rot ik voel me verdrietig ik vind echt heel jammer voor mike ik denk dat ludo gevaarlijke bezig is samen met vrienden of collega

 6. Ik snap Rikki haar reactie super goed. Ze is naast hem geland heeft hem te pletter zien vallen. Dan zou het gek zijn als je niet in een shocktoestand bent. Heel goed geacteerd vond ik het. Alleen ik snap Rik zijn reactie naar Nuran helemaal niet. Hij is vreemd gegaan dus doe dat niet zo.

  Nina haar reactie vind ik ook een beetje dubbel. Aan de ene kant geef ik Wiet gelijk waarom is ze zo overstuur? Mike is nu toch uit haar leven en dat van Nola probleem opgelost, maar aan de andere kant wilt ze hem ook niet echt dood hebben (denk ik). Wel weer fijn om haar met Noud te zien.

  Lorena tja die doet wel zo ruig blij dat Mike weg is maar aan de andere kant was ze ook wel erg geschrokken van zijn dood. Vind het wel grappig dat ze denkt dat ze de Rozenboom terug kan krijgen, maar toch heeft Mike daar het laatste woord ook in haha.

  Bianca wat het niet kan geloven. En het verbaast me ze heeft niet gehuild (ja sorry soms begint ze op Brooke te lijken van The Bold die huilt ook elke aflevering om iets), maar ja dat komt natuurlijk door de shock. Haar reactie naar Janine toe zeer terecht. Dat Janine gewoon eerlijk is ze is toch ergens blij dat Mike er niet meer is staat haar dochter niks meer in de weg.

  Je ziet op het laatste ook iedereen naar elkaar kijken als ze te horen krijgen dat het sabotage is. Wiet kijkt naar Nina ook Noud. Nuran kijkt naar Aysen geen idee wat die heeft te maken met Mike maar goed.

  Valt me wel iets op. Tijdens de cliffhanger zag je Mike vallen maar ik zag nergens bomen staan, en nu ineens hebben ze het erover dat hij in een boom/bosjes is terecht gekomen beetje vreemd.

  Ik ben van mening dat niemand het van hun heeft gedaan. Ik denk een mannetje van Ludo of dat hele verhaal rond Bilal. Helaas zien we dat pas over een half jaar wie de dader is.

  Ook al wist ik dat Mike het slachtoffer is ik vond het een spannende aflevering.

 7. Matig, maar dat komt vooral dankzij die app, vroeger was het nog beetje spannend bij de eerst aflevering van een cliff, dan kon bijvoorbeeld heel veel nog de slachtoffers zijn, nu is dat dankzij app totaal verpest, en dan kan men wel zeggen. lees dan geen spoilers of kijk niet hier of op FB, of Twitter, maar het staat zelfs in de krant, nou sorry hoor dat verpestte voor mij het raden naar wie de slachtoffer is,

  voor de rest ach het is een eerst aflevering weer he

  1. Daar moet ik je wel gelijk in geven. Vroeger keek je uit naar de eerste aflevering van GTST, maar nu weet je al weken van tevoren wat gaat gebeuren. Vind ik persoonlijk niet erg. Ik kijk altijd naar spoilers, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige niet leuk is.

 8. er was hele mooie muziek , een liedje , tijdens de eerste aflevering, beetje triest nummer
  wie weet van wie dit nummer is en hoe het heet zo mooi

 9. Ik zou wel graag Rikki willen troosten… Ik begrijp haar reactie ook wel… Zij heb alles vanaf het begin gezien en wie er dood is gevallen. Robin Martens je bent mijn favoriet en hoop je veel te zien bij GTST. Ik geniet van je… Veel succes verder…

 10. Ik vond de tweede aflevering heel spannend, eigenlijk de hele week wel haha. Rick weet het nu van aysen en Danny en ontroostbaar. hem zou ik wel willen troosten.

 11. Zou het misschien nuran geweest kunnen zijn of noud?

  Daar denken we allemaal niet aan. En zo overstuur was ze ook niet en heel boos op aysen. Mike en aysen waren er niet bij met dat de nummers achter hun naam moest. Dus dat zou zomaar kunnen. Of toch bing.

 12. Ik vond het een super aflevering zoals robin martens rikki in shock speelde GEWELDIG!!

  Superspannend!!

  Heb al weer zin in vanavond!!!

 13. Kei spannend was het. En ik vind heel veel mensen goed spelen. En GTST heeft dus torehoge kijkcijfers gehad gisteren wel 2 miljoenen 🙂 Top gedaan.
  En ik ben benieuwd naar vanavond. Ik vind Wiet wel beetje vreemd gisteren. Tja dat hoort hij het personage Wiet. Maar zou het kunnen dat ze er wat mee te maken heeft? Om Nina achter slot te krijgen en Noud terug te winnen? Dit zou zomaar kunnen.

 14. Dit denk ik.

  Nina heeft de parachute van Mike doorgeknipt.
  Ludo belde met iemand en zegt, En heb je het gedaan.
  De meesten denken dat Ludo naar Leo belde, maar ik denk eerder dat Ludo
  naar Nina belde.
  Waarom denkt hij dat nou? zullen jullie wel denken.
  Maar dit is waarom ik dit denk

  Door de nieuwe seizoen van GTST kunnen de verhaal lijnen van de acteurs aangepast worden.
  Al die tijd was Nina afhankelijk van Ludo, Ludo was degene die alles oploste met mensen uit de weg te ruimen.
  Dus misschien hebben ze Nina’s rol wel wat aangepast door Nina wat meer Ludo’s kant op te gaan.
  En dus dat Nina de parachute heeft doorgeknipt.
  En dat Ludo naar Nina belt en vraagt (heb je het gedaan)
  Nina antwoord (ja papa het is gelukt)

  Dit is wat ik denk en we kunnen zo ie zo nog wel 3 weken wachten tot de moordenaar bekend is.

  (reacties zijn welkom)

  vr.gr Martin Groot GTST fan

Geef een reactie