Everon Jackson Hooi baalt van de geruchten dat hij homoseksueel zou zijn. Aan het Algemeen Dagblad laat hij weten:  ‘Dat was zo lelijk. Zo onwaar. Ik was diep geraakt.’ Vorig jaar kwam Wilma Nanninga met het gerucht naar buiten dat Everon met mannen het bed zou delen, volgens Everon ging iedereen er zenuwachtig over doen, behalve hijzelf. Destijds wilde Everon evenmin ingaan op de geruchten.

Ondanks het feit dat Everon baalt van de geruchten ziet hij voor alsnog geen rede om het recht te zetten ‘Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan te zeggen met wie ik m’n bed deel. Maar, omdat mensen dat kennelijk graag willen en mij er bijna toe dwingen zal ik er binnenkort, op mijn eigen moment, iets over zeggen. Wat het ook is.’

17 comments on “Everon baalt van geruchten

  1. En wat dan nog als hij homo is?!

   Geeft toch niet en moet hij zelf weten. Het is privé voor hem en daar zouden mensen begrip voor op moeten kunnen brengen..

 1. Zo is het! Lekker laten lullen en met wie het ook is, jij moet doen waar jij gelukkig van wordt!
  Weet iig zeker dat het een leuk en lief persoon zal zijn!

 2. Yeey!! Kan hij mooi een gay lijn met Lucas gaan spelen!!! Lijkt me echt gaaf!!!! En dan wordt Dansatoria echt zo’n drag club!!! Keicool!!!

 3. Duh! llihijg, dat snapt ik ook wel!!! Maar niet iedere mannelijke acteur wil bekken met een man!!! Dus als Everon het niet vies vindt dan kan ie toch IN gtst met lucas verliefd worden!!!

 4. Dan klopt zijn karakter toch niet meer?

  Ik begrijp wel wat je probeert te zeggen.

  Maar dan klopt bing zijn verhaal lijn niet meer als stoere macho..

 5. Bing blijft gewoon hetero.. Ik bedoel kijk naar Menno, in de serie hij speelt daar wel homo. Maar in het echt is die dat helemaal niet, daar heeft die gewoon een vriendin. Als Everon homo blijkt te zijn, dan hoeft toch niet meteen Bing dat ook te zijn? Ik bedoel, het zijn 2 verschillende dingen. Mensen gaan er dan altijd van uit, dat het ”karakter” in gtst dan meteen omgegooid moet worden.

 6. Hahah ik ben benieuwd hoe hij hier over een aantal jaar op terug kijkt. Voor een hetero is hij iets te vaak in de gayscene!! Tijd zal het leren I guess

 7. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik met vriendinnen in gay palace was uit geweest vertelde hij dat hij sjors echt mooi en knap vond zeker lekker kon zoenen maar ook dat hij van mannen hield op zijn tijd . Respect voor iedereen wat je ook maar bent.

Geef een reactie