Everon baalt van geruchten

Everon Jackson Hooi baalt van de geruchten dat hij homoseksueel zou zijn. Aan het Algemeen Dagblad laat hij weten:  ‘Dat was zo lelijk. Zo onwaar. Ik was diep geraakt.’ Vorig jaar kwam Wilma Nanninga met het gerucht naar buiten dat Everon met mannen het bed zou delen, volgens Everon ging iedereen er zenuwachtig over doen, behalve hijzelf. Destijds wilde Everon evenmin ingaan op de geruchten.

Ondanks het feit dat Everon baalt van de geruchten ziet hij voor alsnog geen rede om het recht te zetten ‘Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan te zeggen met wie ik m’n bed deel. Maar, omdat mensen dat kennelijk graag willen en mij er bijna toe dwingen zal ik er binnenkort, op mijn eigen moment, iets over zeggen. Wat het ook is.’

17 reacties

 1. Laat ze maar lekker lullen Everon, jij weet wel beter!

 2. Je hebt er geen behoefte aan maar toch ga je er op in? Laat iedereen lekker hysterisch doen.

 3. hahahaha ja binnenkort komt hij uit de kast aangezien hij al een grindr account heeft

 4. Zo is het! Lekker laten lullen en met wie het ook is, jij moet doen waar jij gelukkig van wordt!
  Weet iig zeker dat het een leuk en lief persoon zal zijn!

 5. Yeey!! Kan hij mooi een gay lijn met Lucas gaan spelen!!! Lijkt me echt gaaf!!!! En dan wordt Dansatoria echt zo’n drag club!!! Keicool!!!

 6. Ehm @missy
  Real life en GTST zijn twee verschillende dingen. Stel hij is homo betekend dat niet dat Bing dat in GTST ook meteen is.

 7. Lol.

  Maar toch, zou het wel grappig zijn. Maar hij heeft nu de rol van stoere macho en dat omruilen wordt lastig denk ik..

 8. Duh! llihijg, dat snapt ik ook wel!!! Maar niet iedere mannelijke acteur wil bekken met een man!!! Dus als Everon het niet vies vindt dan kan ie toch IN gtst met lucas verliefd worden!!!

 9. Dan klopt zijn karakter toch niet meer?

  Ik begrijp wel wat je probeert te zeggen.

  Maar dan klopt bing zijn verhaal lijn niet meer als stoere macho..

 10. Bing blijft gewoon hetero.. Ik bedoel kijk naar Menno, in de serie hij speelt daar wel homo. Maar in het echt is die dat helemaal niet, daar heeft die gewoon een vriendin. Als Everon homo blijkt te zijn, dan hoeft toch niet meteen Bing dat ook te zijn? Ik bedoel, het zijn 2 verschillende dingen. Mensen gaan er dan altijd van uit, dat het ”karakter” in gtst dan meteen omgegooid moet worden.

 11. Hahah ik ben benieuwd hoe hij hier over een aantal jaar op terug kijkt. Voor een hetero is hij iets te vaak in de gayscene!! Tijd zal het leren I guess

 12. Gay of niet is toch zijn zaak. Zo hinderlijk als mensen van domme dingen een punt maken.

 13. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik met vriendinnen in gay palace was uit geweest vertelde hij dat hij sjors echt mooi en knap vond zeker lekker kon zoenen maar ook dat hij van mannen hield op zijn tijd . Respect voor iedereen wat je ook maar bent.

Geef een reactie