• 23 september 2013
 • Sybren
 • 80

Cynthia Abma zal stoppen met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en gaat aan de slag als presentatrice bij SBS6.

Albert Verlinde maakte in RTL Boulevard bekend dat de rol van Bianca niet zal verdwijnen. De casting voor een vervangster is inmiddels in volle gang.

Cynthia speelt sinds 2010 de rol van Bianca Bouwhuis.

80 comments on “Cynthia Abma stopt met GTST

 1. Erg jammer! Maar wel beter dat ze vervangen wordt. Het is een belangrijk karakter binnen de familie. Het zal minder wennen zijn, aangezien Bianca nog maar 3 jaar in de serie zit.

  Achteraf een domme keuze van Cynthia! SBS 6 staat erom bekend om zijn onzekerheid qua presentatie werk en veranderingen. Al slaat het vervroegde shownieuws niet, zit ze zonder werk. Terwijl ze bij GTST een zekere vastigheid heeft.

  1. Ik denk dat het meevalt. Als SBS niets meer voor der heeft kan ze misschien wel terug komen.

   Charlie is ook 100x gewisseld tussen twee personen

   Maar ik hoop voor haar dat ze het naar haar zin heeft bij SBS

  1. Betje Koolhaas heeft al in GTST gespeeld.. Met Martijn Huygens hebben we dat ook gehad, die had al een keer als Wouter de psycholoog of fysio van Barbara gespeeld, maar Betje Koolhaas had wel een grotere rol als huygens toen als wouter.. dus ik denk dat het niet Betje gaat worden helaas!

 2. Erg jammer dat Cynthia stopt met GTST :(. Vond haar altijd zo leuk spelen. Nu maar hopen dat er een geschikte vervangster wordt gevonden!

 3. Aach wat jammer dat Cynthia Abma stopt met GTST. Maar gelukkig gaat Bianca niet weg. Toen ik de titel las Cynthia Abma stopt met GTST dacht ik meteen dat zij dus de moordernaar is geweest. Maar aan de andere kant dacht ik dat past niet bij haar. En toen dacht ik heel even zal Bianca niet doodgaan? Of vermoordt worden of aan een ziekte te komen overlijden of een ongeluk? Of ineens verdwenen en niemand weet waar ze is. Maar toen ik dat bericht ging lezen. Las ik dus dat haar rol wordt recast.

  Nou waarschijnlijk wordt het denk ik een bekende naam. Misschien wel Angela Schijf? Maar ze heeft toch al Kim Verdyn gespeelt dus die zal wel niet.

  Denk een andere actrice. Maar was er niet keertje gezegt dat familie Bouwhuis een voor een worden uitgeschreven? Paar jaar terug rond die tijd toen Edwin verdween?

 4. Erg jammer,dat Cynthia Abma stopt, want ze is mooi. En goeie actrice. Niemand anders zal rol van. Bianca zo goed spelen als Cynthia

 5. Nee ik ook niet. Het moet echt een zorgzaam type zijn een moeder figuur. Simone kleinsma bijvoorbeeld. Maar haar vind ik niet bij Anton passen. Lastig

 6. Ik heb een mooie en dodelijk eenvoudig idee voor een introductieverhaallijn zonder rare omhalen
  een brand (of ongeluk met een ‘gezichtsbruiner’ en dan is het hele gezicht in verband… ze halen het er af en Hopla… een ander gezicht…. en het karakter iets veranderd door ongeluk…

 7. Ik heb een mooie en dodelijk eenvoudig idee voor een introductieverhaallijn zonder rare omhalen
  een brand (of ongeluk met een ‘gezichtsbruiner’ en dan is het hele gezicht in verband… ze halen het er af en Hopla… een ander gezicht…. en het karakter iets veranderd door ongeluk…

 8. nee geen Anne-mieke Ruyten aub, die is goed in comedy, maar een soap zie ik haar niet doen

  Corine Boon is de meest perfecte vervangster voor Cynthia. Ze heeft al soap-ervaring, ze speelde 4 jaar lang in Goudkust, is even oud als Cynthia, heeft denk ik wel chemie met tegenspeler Joep, en daarnaast lijken de 2 ook redelijk op elkaar

 9. Bij Anne Mieke Ruyten krijg ik echt zo’n comedy gevoel vanwege haar rollen in SamSam en Kinderen geen Bezwaarm Niiet echt geschikt dus. Misschien een Lone van Roosendaal ofzo?

  1. Anne Mieke Ruyten heeft naast haar rol in Samsam en Kinderen geen bezwaar vele soorten rollen in theaters gehad. Ik denk dat zij de rol van Bianca goed zou kunnen vervullen. Vergeet niet dat Elle van Rijn (Valerie Fischer) ook in GTST en Samsam heeft gespeeld en dat ook goed heeft gedaan
   Ik denk dat Susan Visser ook wel een goede vervangster voor Cynthia zou kunnen zijn

 10. Bij Simone Kleinsma moet ik meteen denken aan Kees & Co. Nada van Nie lijkt totaal niet op Cyntia ze is donker. Corine Boon kan een goede vervanger zijn. Ik kan geen verdere namen verzinnen die op Cyntia lijkt.

 11. Ik hoop echt niet op Anne Mieke Ruyten die vind ik net als Celine Purcell ( Femke ) meer passen in bijvoorbeeld in Comedy of Musical of zelfs meer bij een Kinderserie.

  1. Joep gaat er niet tijdelijk eruit hij heeft zo’n bedrijf/stichting of wat anders bij Endemol wat Marjolein Keuning ook heeft. Daarom hoeven hun niet met Flexwet. Trouwens waarom is Marly nog niet flexwet? Everon heeft wel flexwet nu terwijl ze hetzelfde jaar erin kwamen en hetzelfde jaar een flexwet hadden.

   1. Marly heeft wel al een flexwet gehad, toen ze naar Praag ging met Dex een paar jaar geleden, maar wellicht gaat ze naar de gevangenis…

 12. Wel jammer dat ze met GTST stopt.
  Ze acteert supergoed.
  Hopelijk dat de rol van Bianca over gaat nemen door een andere actrice.
  Ik wens haar veel succes met haar nieuwe baan.

 13. Ik denk eerlijk gezegd dat de makers er ook niet echt blij mee zijn dat Cynthia dit zo kort voor kort heeft aangekondigd en dan ook helemaal klaar zijn met deze dame die het denkt te gaan maken bij SBS6. Als het vervroegde Shownieuws niet aanslaat, is er voor Cynthia geen plek meer en moet ze een uitkering aanvragen.

  1. Cynthia heeft een paar maanden geleden haar eigen productiemaatschappij opgericht dus zal niet snel zonder werk zitten. Verder doet ze veel voice over werk en presentaties bij bedrijven dus maak je over haar maar geen zorgen.

 14. Ik verwacht ook niet dat die nieuwe actrice die Bianca gaat spelen ook niet superlang Bianca gaat spelen. Wat ik denk is dat die nieuwe programma van Cynthia niet aanslaat en dat ze perse terug wil in GTST. Maar dat het niet mogelijk is en dat dus die nieuwe uit geschreven wordt en Cynthia weer die rol op zich neemt. Maar het kan ook zijn dat Bianca Bouwhuis over een paar jaren nog uit de serie geschreven wordt. Aangezien ze familie Bouwhuis een voor een laten uitschrijven. Dus mijn idee is dat Bianca dan de volgende personage van de Bouwhuis eruit geschreven wordt. En misschien zelfs wel doodgaat. En dan verwacht ik dat Anton Sjoerd Tim en Bram als enige overblijven en dan gaat denk ik Tim eruit. En Anton Sjoerd en Bram overblijven. Want acteur die de rol van Tim speelt wil ook niet zo erg lang in GTST blijven. Hoelang heeft hij niet gezegt maar dat hij niet heel veel jaren blijft. Dus wat ik denk dat hij dan over 4 of 5 jaren stopt met GTST. Maar dat is een gedachte van mij he.

 15. Ben benieuwt, wie er als vervangster in komt. Maar, voordat wij dat weten + dat ze erin speelt, ben je ook wel 6 maandjes verder. Net zo als wie de moordenaar is van Mike.. Dat duurt ook nog een half jaar. @Ferrydoedens@Live4You.

 16. Dat vind ik heel jammer, ik heb Cynthia eigenlijk alleen in slechte tijden zien acteren in GTST niet in goede tijden. heel erg jammer , ook heeft ze nooit echt leuke scenes gehad met Joep , alleen maar gedoe.
  Jammer dat Deze Mooie , goede actrice de serie verlaat, ik hoop idd ook op Marit van Bohemen of Miryanna Van Reeden, Lone van Roosendaal heb ik niet zoveel mee.

  1. Grote kans. Ik had ergens gelezen dat ze bij de oorspronkelijke casting van Bianca (In 2010) het ver geschopt had. Maar ze besloten toen Cynthia aan te nemen.

 17. Angela schijf kan niet hoor zij speelt in flikken maastricht en ze heeft in gtst gespeeld als kom verduyn
  Ik hoop geen carice van houten want zij lijkt totaal niet op cynthia en ik vind haar geem leuke vrouw als zij wel komt haak ik af

 18. We kunnen wel allemaal grote namen gaan noemen, maar ik denk juist dat het een onbekende gaat worden….

  en Miryanna van Reeden mag van mij zeker wel een rol gaan spelen in GTST, vind ik een hele goede actrice maar dan meer in een soortgelijke rol als dat ze in Westenwind had! Dus miss in GTST ook wel een zus van Anton (Joep Sertons)? 😉

  En Lone van Roosendaal als de zus van Martine Hafkamp, ik stem gelijk voor, met volle 100%! een leuke nieuwe bitchy karakter in de serie zou de kijkcijfers ook ten gunste zijn!

 19. Ik vind het niet meer leuk op het moment.

  Alle leuke mensen gaan weg van de oude cast. Dit is al de achtste persoon.

  Zometeen hebben we een hele nieuwe cast..

  Ik begin trouwens ook te denken dat Laura de moordenaar is en waarschijnlijk met pensioen gaat..

 20. Ik hoop het. Vind het een leuk mens. Maar dat vind ik ook van Cynthia.

  Maar ja. Nu zijn er al 7 of 8 tijdelijk eruit of helemaal weg.

  vind ik jammer

 21. Ik vind het raar dat Marly van der Velden nog in GTST zit zij moet toch ook met flexwet ze kwam er in 2005 in net als Everon Jackson Hooi.

  Verder vertrek:
  Sjoerd Bouwhuis (tijdelijk Flexwet)
  Bing Maurcicius (tijdelijk Flexwet)
  Mike Brandt (gestopt)
  Rikki de Jong (tijdelijk Flexwet)
  Bianca Bouwhuis #1 (november/december voor het laatst in GTST)
  misschien nog iemand de dader rond dezelfde tijd als Cynthia Abma vertrekt

  Nieuwkomers:
  Menno Kuiper (Vaste rol?)
  Julia Lorderus (tijdelijk)
  Femke Blok (tijdelijk)
  Frank (tijdelijk? vanaf vanavond voor het eerst)
  Bianca Bouwhuis#2 (vanaf november/december?)

  Ik hoop dat Menno erin blijft leuk als stel met Lucas en de ruzie tussen hem en Aysen.

  p.s. Menno Kuiper stond in de aftiteling zonder dat hij in beeld was van de week.

   1. Sjors was ik vergeten. Monica weten we niet. Jack zal misschien ooit weer terugkeren, Bilal denk ik niet. Edwin zien we nooit meer terug.

 22. Ik vermoed dat Marly een vast contract heeft gekregen. Ze had er nu anders drie maanden uit gemoeten ivm de flexwet, en het ziet er niet naar toe dat ze binnenkort weg zal gaan.

  Een logische keuze vind ik het wel, want Nina is natuurlijk wel een belangrijk karakter voor GTST.

 23. Lorena doet een beketenis over Nina vanavond over die tas.

  Ferry zei: het kan nog tot eind dit jaar duren
  Rohan ontkende het die zei dat het al eerder is

  Ik denk dat Ludo, Laura, Nina en Lorena onschuldig zijn en Maxime is de schuldige.

 24. Door dingen die gezegd worden door lorena, denk ik nu weer dat hij het misschien zelf gedaan heeft. Of per ongeluk of omdat hij alles zat was. En dus zijn laatste zet heeft gedaan bij lorena en Nina.

  Zoals ze zelf zei, dat het nu veel erger is nu hij dood is en hij hun nog harder heeft met alles.

  En op het laatste moment krijgt nola ineens het hotel. Ook de dingen die hij regelde met Rogier en een notaris. Misschien was dit het hele plan wel van hem…

  Lorena hotel kwijt, Nina verdacht lorena verdacht. Dochter een zekerheid.. Mike geen gedoe meer..

 25. Jammer dat je bij de TvGids App niet meer 2 weken vooruit kan kijken. Nu zijn er helaas nog geen nieuwe spoilers bekend.. of weet iemand een andere site/app waar die spoilers te vinden zijn?

 26. Mike heeft het niet zelf gedaan. De dader wordt opgepakt maar wanneer? Lorena is onschuldig en Nina ook Nina kan helemaal niks met rechts. Iemand knipte met rechts. Wiet was daar ook maar ik denk dat zij gewoon een foto maakte om als herinnering van het parachute springen. Heeft Maxime het niet gedaan? Dat zie ik wel gebeuren Nina blijft een paar maanden zitten (flexwet). Uiteindelijk houdt Maxime dit niet vol en geeft zich aan. Frank en Julia verdwijnen uit beeld en Ludo en Janine komen bijelkaar. Menno krijgt een hoofdrol, Bianca #2 komt erin en nog een oud personage/nieuw personage erbij (weer op 21) en Sjors komt ook weer terug na haar zwangerschapsverlof. Dat zou ook nog kunnen dat Sjors al snel achterkomt wie dit gedaan heeft.

 27. Even over deze foto – kan ie nog meer gefotoshopped? echt slecht gedaan, je kan gewoon zien waar er extra lagen op het gezicht zitten. Als je dan zo nodig een gezicht wilt fotoshoppen, doe het dan ook goed en niet zo opzichtig als hier!

 28. Ik zat te denken aan Marlous Dirks, Tjitske Reidinga of Anneke Blok als de nieuwe Bianca…

  Chantal Janzen is ook leuk maar zei is toch echt het best geschikt voor de musicals en devorce.

  Lone van Roosendaal MOET in GTST komen als een gestoord wijf, zou leuk zijn, zij kan dat goed denk ik!

Geef een reactie