Het lijkt erop dat we binnenkort buitenlandse scènes op onze beeldschermen zullen zien! Daar zijn Everon Jackson Hooi (Bing) en Dilan Yurdakul (Aysen) in elk geval bij aanwezig.

Een oplettende kijker van GTST zag de twee op Schiphol bij de incheckbalie. “Dat kan kloppen”, laat een woordvoerder van RTL weten. “Verder kunnen we hier geen mededelingen over doen.”

Waar de twee heen gingen is niet bekend! Wel kunnen we waarschijnlijk spannende scènes verwachten daar, de twee kunnen elkaar op dit moment in de serie namelijk niet uitstaan!

 

 

26 comments on “Buitenland scènes met Dilan en Everon?

 1. Ze gaan natuurlijk achter monica aan, bing voor zijn kind en aysen omdat monica de parachute heeft gesaboteerd.. En dan komt de verhaallijn tot een einde tadam!!

 2. Vanaf het begin af aan, staan Aysen of Bing als hoofdverdachte op mijn lijstje.
  Niemand wist van te voren dat Mike zou gaan springen, althans dat werd niet voor de sprong bekend gemaakt. Ik herinner me dat Lucas niet tegen Ludo, Maxime of Nina iets heeft verteld dat Rik, Mike in zijn plaats koos, omdat Lucas niet genoeg ervaring had.
  Daarnaast kwamen Nina en Lorena er pas achter dat Mike sprong, op de dag zelf.

  Aysen keek voor de cliff op een internet site hoe een parachute in elkaar zit. Bing wenste Aysen dood. Het lijkt mij overduidelijk dat Mike gewoon een ongelukkig slachtoffer is geworden van moord die op iemand anders was bedoeld. Bing op Aysen of Aysen op Bing. Ik vind het trouwen ook verdacht dat Aysen zich zo opdrong om mee te werken aan het onderzoek en was duidelijk blij en opgelucht dat ze mee mocht werken en dus zo als een wolf in schaapskleren onopvallend haar werk kan doen en een onschuldige voor haar daad kan laten opdraaien: Lorena of Nina, of wellicht Ludo.

  De zaak is denk voorlopig niet opgelost. Maar één ding is duidelijk: Lorena, Nina als Ludo heeft het niet gedaan.

  Aysen gaat de bak in, Nuran gaat ook de serie verlaten, want Rik kiest uiteindelijk voor Femke. Femke komt op de plek van Nuran en Menno op de plek van Aysen.

 3. @ DD,

  klopt helemaal, behalve die laatste twee zinnen natuurlijk, Femke is een tijdelijk personage, en Menno zal de plek van Mike hopelijk innemen. Aysen en Nuran gaan er dit seizoen nog niet uit, volgend seizoen 3 maanden ivm flekswet

 4. Dat klopt niet helemaal hoor. Van Mike was het de dag voor de sprong al bekend dat hij ook mee zou springen. Zie de voorlaatste aflevering van het vorige seizoen. Pas daarna is de parachute gesaboteerd.

 5. Oke! Dat heb ik dan even gemist. Maar ik blijf erbij dat Aysen de parachute onklaar heeft gemaakt voor Bing of andersom. Nina, Lorena, Ludo en Mike als slachtoffer vallen er allen buiten.

 6. Overigens… het meervoud van scène is scènes. En niet scène’s. In de reacties stoor ik me nooit aan spelfouten, maar de site zelf mag daar wel beter op letten.

  1. Wij proberen alles zo juist mogelijk te plaatsen, helaas gaat er soms toch iets fout. Onze excuses, het bericht is inmiddels aangepast!

   1. Het is natuurlijk ook weer geen doodzonde. 😉 Maar fijn dat jullie dit ook belangrijk vinden. Komt namelijk professioneel over.

 7. Ik denk niet dat het Bing of Aysen is. Ik blijf bij mijn standpunt het is iemand wat geen vaste rol heeft
  in GTST. Nu lijkt het net alsof het Lorena of Nina gedaan heeft. Zijn ook de 2 logische verdachten. Ik
  denk dat de foto van Wiet nog uitkomt Lorena vrij en best kans dat Nina wel even blijft zitten ivm de flexwet
  van Marly en dan ineens nieuw bewijs wat Nina vrij pleit.

  Ik ga me aansluiten bij Jessica. Ik denk dat Monica die parachute heeft gesaboteerd om zo van Bing af te komen.
  Sowieso kan Aysen haar verraden en aan Bing vertellen dat Monica nog in verwachting is, en Monica is bang dat Bing zijn kind gaat opeisen. Of ze is zo doorgedraaid dat ze er niet tegen kon om afgewezen te worden en hem daarom dood wilde hebben. Dus de reden zou kunnen zijn dat Aysen erachter komt dat Monica het gedaan heeft en haar gaat zoeken, maar het kan ook zijn dat Bing erachter komt dat Monica nog in verwachting is en Aysen met hem meegaat om te voorkomen dat ze haar vinden. In denk dat de locatie Italie gaat worden want daar wilde Bing en Monica toch nog naar toe om te schuilen.

 8. Maandag 7 oktober
  Lucas kan een groot geheim niet langer voor zich houden. Janine voelt zich schuldig omdat ze Lucas er zo lang mee heeft laten rondlopen. Rik wordt heen en weer geslingerd tussen woede en verantwoordelijkheidsgevoel. Aysen probeert Ludo te breken.

  Dinsdag 8 oktober
  Ludo neemt een keiharde beslissing over Lucas. Rik doet Femke een aanbod. Omdat ze het beste met hem voor heeft, weigert Wiet Tim te helpen met leren. Tim interpreteert dit anders. Aysen is nog niet klaar met Nina.

  Woensdag 9 oktober

  Wiet doet een ontdekking die het onderzoek een nieuwe wending geeft. Nina heeft iets uit te leggen aan Ludo. Lorena kan niet bevatten wat Aysen haar ten laste legt en al helemaal niet wat er daarna gebeurt. Bianca is verbijsterd als ze de laatste berichten over het onderzoek hoort.

  Donderdag 10 oktober
  Bianca brengt niet alleen zichzelf in gevaar als ze Nina een bekentenis probeert te ontlokken. Tussen Lorena en Nina lijkt er definitief iets stuk te zijn. Wiet heeft heel wat goed te maken met Tim. Anton verricht een heldendaad.

  Vrijdag 11 oktober
  Femke schuift bij Rik en Nuran aan tafel voor een ‘gezellige’ lunch. Anton denkt dat het het beste voor Bianca is als ze er een tijdje tussenuit gaat. Noud wordt overdonderd door emotionele Nina. Ludo laat weten dat hij Antons gedrag niet tolereert.

  Bron: GTST.nl

 9. Ik vind het raar dat Nina geen flexwet heeft terwijl Bing dit wel heeft. Ze kwamen allebei 2005 binnen wandelen. (Nina was een jaar weg maar Marly had het in 2005 overgenomen, omdat Nina verouderd werd) Ik denk nog steeds Maxime die het gedaan heeft.

 10. ik denk dat bing en ayzen er achterkomen dat lubo er achterkomen dat lubo er achter zit ayzen zegt tegen lucas blijf jij thuis als jij iets hoord over ludo bel mij dan ludo gaat op vlucht voor moord op mike en gaar italie bing en ayzen gaat naar italie om lubd te vinden en vragen wie waar ludos en eimand veraad ludo dan op gepakt mee naar nederland dat zegt gevoel dat het zo gaat dan weten wie moord gedaan heb op mike en einde verhaal

 11. zucht.
  mike deed van het begin al me aan de sprong. hij had hierover vaker woorden met Nina, die wilde dat MIke niet mee deed

  bing is opgepakt, en toen dacht Aysen,, das mooi dan kan ik springen in plaats van Bing.

  voor de oplettende kijker, in het vliegtuig zat lorena gemeen te lachen naar Mike,

  1. Mike deed NIET mee vanaf het begin. Lucas zou eigenlijk springen. Toen dat niet mocht heeft Rik Mike gevraagd. Het was wel al de dag voor de sprong duidelijk dat Mike mee zou springen.

Geef een reactie