Vrijdag 27 en zaterdag 28 september a.s. staat de komedie Levenslang theater in het DeLaMar theater te Amsterdam. Eric Schneider (79) en zijn zoon Beau Schneider (25) geven het publiek in deze voorstelling een gevoelige en vaak grappige blik achter de schermen, waar twee generaties strijden om hun plaats in de kleedkamer en de spotlights. Eric speelde meer dan honderd hoofdrollen op het toneel en was recent nog op televisie te zien als de oude prins Bernhard in de Schavuit van Oranje. Beau werd bekend bij het grote publiek door zijn rol als Tim Loderus in Goede Tijden Slechte Tijden. Het is het voor het eerst dat vader en zoon samen op de planken staan.

Maak kans op een meet & greet met Beau op zaterdag 28 september.

Reserveer via deze link:

[button color=”orange” size=”medium” link=”http://webshop.delamar.seetickets.nl/ppredirect.aspx?pp=qlvl1&sh=LEVENSLANG” target=”blank” ]http://webshop.delamar.seetickets.nl/ppredirect.aspx?pp=qlvl1&sh=LEVENSLANG[/button]

1. Kies voor zaterdag 28 september
2. Klik op ‘koop nu’
3. Kies voor prijssoort ‘GTST fanclub’

Of bel 0900 – 33 52 627 (35 cpm) en reserveer o.v.v. ‘GTST fanclub’

7 comments on “Beau Schneider met zijn vader op de planken!

 1. Ik weet nog wel een nieuwtje.. De opnames van de moordenaar op Mike zijn nog niet eens begonnen. Waarschijnlijk filmen ze dat pas naar de kerst.. Dus nog maanden lang gezeik en drama. Niet echt goed voor de kijkcijfers..

   1. Het was op tv, Ferry doedens was bij Live 4 you.
    En daar heeft die het bekent gemaakt.
    Ik zal typen wat er staat:

    Moordenaar GTST-personage nog lang niet bekend
    van onze redactie
    AMSTERDAM –

    Mike overleefde de parachutesprong in GTST niet, maar wie hem precies heeft vermoord wordt voorlopig nog niet bekendgemaakt.

    Dit onthult GTST-acteur Ferry Doedens in Life 4 You.

    “Dat komt nog niet heel snel aan het licht”, zegt hij. De opnames zijn namelijk nog niet bij dit punt aanbeland. “Misschien komt het na de kerst”.

    Mike Brandts, gespeeld door acteur Louis Talpe, maakte de fatale parachutesprong in de zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Tijdens de zomerstop werden fans in spanning gelaten wie de sprong niet zou overleven.

Geef een reactie