Maandag 2 september:
Langzaamaan wordt duidelijk wie het slachtoffer van het ongeluk is. De schok is groot als ook in de rest van Meerdijk bekend wordt dat er een dode is gevallen bij de parachutesprong. Rik probeert anderen tot steun te zijn. Waarom hij zelf te laat was voor zijn sprong, houdt hij wijselijk voor zich.

Dinsdag 3 september:
Als blijkt dat het geen ongeluk was maar sabotage, vliegen de verdachtmakingen alle kanten op. Bianca en Janine komen in conflict. Menno zal het onderzoek leiden naar de moord.

Woensdag 4 september:
De eerste verhoren vinden plaats. Ook al sprong ze niet mee, toch gaat Menno nogal diep op Laura’s alibi in. Rik kan zijn emoties niet meer de baas. Lucas raakt vertwijfeld als Menno ook de familie Sanders verdenkt. Jef wil weten waarom Bing iedereen van zich afstoot.

Donderdag 5 september:
Bianca twijfelt in het openbaar aan Ludo’s onschuld. Anton maakt hier handig gebruik van door Julia aan te raden niet meer met Ludo om te gaan. Janine geeft goede raad aan Bianca, maar dat pakt verkeerd uit.

Vrijdag 6 september:
Rik schrikt als hij bezoek krijgt. Julia laat zich niet kennen en zoekt Ludo op. Anton is gefrustreerd door Ludo. Jef zoekt nieuw personeel voor De Koning. Tim vindt dat afleiding de beste manier is om traumatische gebeurtenissen achter je te laten.

492 comments on “Spoilers 2 t/m 6 september

  1. ik denk dat je gelijk hebt maar er gaan ook heel veel geruchten dat het nina is want mike zou er voor een tijdje eruit gaan.maar ik denk ook dat het mike is

   1. Het is Mike sowieso, anders zou Janine meer van streek zijn dan Bianca, zou Ludo de schuld niet krijgen, zou Bianca goede raad aan Janine moeten geven en waarom zou Ludo z’n eigen kind dood maken?

  2. Wat nou als Ludo indirect Nina heeft vermoord??

   Ludo wilde heel graag dat mike eraan ging, maar wilde zelf het klusje niet klaren. Dus heeft hij met iemand (daarom dus de ‘het plan is in werking gezet’ voicemail) een plan bedacht:

   Iemand heeft er expres voor gezorgd dat Noud zijn kluskoffer was vergeten en toen heeft diegene (de compagnion van Ludo) de tang erin gedaan zodat de koffer niet meer dicht kan, met de bedoeling dat Laura hem zou vinden!

   Ludo weet dat Laura ontzettend veel van noud houdt dus hij gaat er van uit dat Laura Mike wil vermoorden, aangezien hij Laura heeft ontslagen en nina een tijd van noud had afgepakt en toen een kind met haar gekregen heeft.

   Maar inplaats van Mike’s parachute onklaar te maken maakt Laura die van Nina onklaar, omdat Noud door Nina doodongelukkig is.

   Dus Ludo heeft ‘zijn prinses’ indirect vermoord

   1. nee het is mike, aangezien nina in een reclame op tv zegt: Wat doe jij hier ?? tegen iemand, en dat is al eens stukje voor het volgend seizoen.

    1. dat zei nina idd tegen mike toen hij het para centrum in liep met rik rik had hem op de avond van de sabrotage gevraagd mee te gaan ipv lucas niemand wist dat vandaar ook nina s reactie noud loopt dan naar mike om hem te vertellen ninna met rust te laten en nina zegt ohh ga ij me nu verdedigen? wel een beetje laat he? dus jullie theorie dat miks parachute is gesaborteerd klopt niet daar er niemand behalve lucas bij was toen rik hem meevroeg(kijk gtst anders ff terug)

  3. Ja, het is Mike, anders zou Bianca niet zo boos zijn en dan zou Ludo niet verdacht worden. ALs Nina dood zou zijn zou Ludo sowieso niet verdacht worden maar Wiet en als het Nina zou zijn, zou Bianca rustiger blijven dan Janine, want Janine geeft Bianca advies.

  4. Het is de instructeur die “per ongeluk” de gesaboteerde parachute heeft om gedaan, geen Mike en geen Nina, Mike gaat tijdelijk weg maar komt terug in de serie dat is al op tv geweest dus als hij te pletter zou vallen nou reken maar dat je dan echt niet terug komt in de serie ja als bionic man misschien of als geest !! Juist iedereen word op het verkeerde been gezet en uiteraard word iedereen in Meerdijk verdacht, per slot van rekening heeft iemand de parachute onklaar gemaakt en uiteraard wil men weten wie dat was en op wie diegene het gemunt had.

 1. Balen dat het dan nog niet duidelijk is wie dood is. Het kan nog Mike of Nina zijn. Ik denk Nina omdat er dan meerder spannende verhaalijnen ontstaan.

  Bij Mike heb je alleen maar 4 verhaalijnen.
  -De mogelijke daders
  -Jankende Bianca
  -Familie Sanders is blij dat hun Nola voor zichzelf hebben.
  -Lorena de rozeboom weer terug.

  Dan is alles zo makkelijk opgelost voor de Sanders en Lorena. Dus dat denk ik niet.

  Als Nina dood is dan zijn er mogelijke verhaalijnen:
  -Mike krijgt de schuld van de dood van Nina vanwege Nola.
  -Wiet krijgt de schuld van de dood van Nina vanwege Noud.
  -Ludo komt in een schuldgevoel terecht.
  -Lucas die het moeilijk heeft met de geheim die hij verborgen probeert te houden.
  -Ludo en Janine komen dichter tot elkaar.
  -Janine die woedend wordt op Ludo als de waarheid boven de tafel komt.
  -De strijd tussen de Sanders en Mike vanwege de voogd van Nola.
  -Ludo die wraak neemt op Mike.

  Dat zijn er dus meerder spannende verhaalijnen als Nina dood zou zijn. Bij Mike zou alles meteen opgelost zijn bij Lorena en de Sanders. En dan heb je alleen we 1 spannend verhaal en dat is wie de dader kan zijn. En je hebt dan weer jankende Bianca wat de actrice nou weer niet wil.

  En als Nina dood zou zijn dan is er meer spanning en daar kun je veel kanten mee opgaan. Dus denk dat het Nina is.

  1. Kon nou toch zeg, lees die spoilers dan! Het is Mike, je kunt er niet omheen. De schrijvers hebben een zeer laag iq. Ze kiezen de meest veilige route ipv de meest interessante route. Altijd zo geweest.

   1. Ja idd vreselijk het staat er tog, in de app word wel veel naar wiet gewezen, maarja. Mike gaat uit de serie in 2014 dus waaromniet nu al. Beetjejammer dat het weer is uitgelekt

  2. Ik denk dat het nina is die de fatale smak maakt. Aysen heeft de parashutte van bing onklaar gemaakt ergens is de parashutte vewisseld. Bing springt niet. Mike verdwijnt met nola en aysen komt achter de tralies

 2. Zo te lezen is het toch Mike, helaas. Die rottige familie Sanders ook, die komen overal mee weg. Ook als ze het niet gedaan hebben, dan nog komt het ze goed uit. Bah Bah Bah.

  1. Idd rottige familie Sanders! Ik vind het wel een beetje stom worden dat ze overal mee weg komen en zo… De verhaallijnen leken mij leuker als Nina dood ging als je even verder denkt.

 3. Nina is niet dood due blijft in de serie spelen! Mike is dood want hij gaat in belgie een nieuwe tvprogramma presenteren in belgie. En absoluut geen nina die had vorig jaar al een cliffhanger!!

  1. Mike gaat er maar voor 3 maanden uit. Mijn theorie is als volgt; Ludo laat de parachuet van mike onklaar maken, maar ‘die handlanger’ weet niet welke van Mike is en maakt die van Nina perongeluk onklaar. Vervolgens klapt Nina dood neer en mike gaat ervandoor voor die 3maanden met Nola(voor de opnamens van de nieuwe serie) en dan heeft Ludo dus inderdaad indirect zijn kleine prinses vermoordt!!

    1. Dat is niet waar! Ik heb die gids en daar staat niets van in.. alleen de spoiler maar dat is altijd die horen te komen.. en uit de spoilers kan je opmaken dat het Mike is

   1. ik denk dus ook nina omdat als je goed leest staat er lucas raakt vertwijfeld als menno ook de familie sanders verdenkt. als mike dood zou zijn dat zou het toch heel normaal zijn dat hun worden verdacht. maar als nina dood is ja dan zou het raar zijn als hun zeg maar verdacht zijn. dus het kan ook nog steeds nins zijn.

    1. Lucas is vertwijfeld omdat hij van Menno houd en het telefoon gesprek van ludo heeft gehoord waarin hij een plan tegen Mike pland met iemand.

     Persoonlijk dacht ik steeds Mike, inderdaad het meest logisch en vanwege zijn nieuwe opdracht elders. Maar het zou inderdaad nog kunnen dat Nina de kapotte parachute heeft gekregen. En is het toch Mike, dan denk ik dat aysen of ging de de dader is. mike kreeg de parachute van ging,hij ging in ging zijn plaats.

    1. niemand wist van te voren dat Mike mee zou gaan denk eerder dat de aanwijzingen er op duiden dat hij nog leeft hij werd gevraagd op de avond van de sabortage door rik er was verder niemand bij(geen nina wiet of noud) dus als ze niet weten dat hij meeging hoe kunnen ze dan zijn parachute saborteren?

 4. Ik gok dat Mike dood is want er staat bij donderdag: ‘Bianca twijfelt in het openbaar aan Ludo’s onschuld’ Nou dat zal ze niet doen als Nina dood gaat. Jammer want een stoeptegel kan nog beter acteren dan Nina

   1. zo schuldig is vrijpartij toch niet. Ludo en Julia zijn beide single, en als t om hun romance zou zijn zou Bianca er alleen maar blij mee zijn. Dan heeft ze geen concurrentie meer voor Anton.

 5. Het zou ook zo kunnen zijn:

  Mike leeft, Nina is dood, omdat ze de verkeerde parachutes hebben gepakt. Er wordt bekend dat die van Mike is gesaboteerd en dus kan Bianca alsnog kwaad worden op Ludo etc etc. Typisch GTST

  1. Dat kan ook nog. Trouwens was er niet een codewoord Twist? Als het Mike is vind ik het niet echt een twist, dat ligt voor de hand. Het is meer een twist als het Nina is. En anders hebben ze stomme codewoorden verzonnen.

  2. Jaaaa precies kan ook …..nina zijn id …..iedereen krijgt nl de schuld omdat het bedoelt was voor mike ….en ze zien dat nina de parra om had van mike …..dus dan gaat het er niet meer om wie er dood is maar wie het gedaan heeft …tenminste dat kan pfff ingewikkeld allemaal

 6. Het is dus Mike, want er staat Bianca twijfelt in het openbaar aan de onschuld van Ludo! Daarmee is het gezegd.. Maar hebben mensen wel is aan Bianca gedacht, haar zoon is dood haar andere zoon zit in de shit ze ziet haar kleinkind niet meer en dan nu ooook nog haar broer die dood gaat damn echt zielig ! Wel jammer dat we het al weten nu ze hadden niks moeten zeggen en ook niet die app moeten bedenken want eigenlijk wilde ik niks weten maarja

 7. bij woensdag klopt de spoiler niet helemaal zoals het moet
  in de veronica gids staat voorin hetzelfde wat hier boven staat beschreven maar ga je echt op de dag zelf kijken
  dan staat er dit erbij geschreven lucas raakt vertwijfeld als Menno ook de familie sanders verdenkt bron: veronicagids

 8. ans rikki staat links boven bij jef;) ik denk dat het mike is als je goed keek bij de laatste aflevering zag je dat het een man was. handig dat stop zetten en langzaam afspelen.

 9. Als Mike doodvalt is de Rozenboom van Nola en dus weer in handen van Sanders. Denk niet dat die het terug geven aan Lorena. Maar deze spoilers geen niet veel info over het slachtoffer, al lijkt het me om Mike te gaan.

  1. de bouwhuisjes zijn familie van mike niet ludo dus ludo heeft totaal geen erf recht
   maar ja blijft een soap natuurlijk

   maar ik denk nog steeds nina

  1. Die foto is bewerkt met Photoshop.
   Er is inderdaad een tweede foto gemaakt zonder het slachtoffer, maar reken maar dat die foto niet hetzelfde eruit ziet als de castfoto zoals wij die gezien hebben waarin ze allemaal zwart/wit gekleed zijn. Ga er maar vanuit dat iedereen dan ergens ander staat.

  2. En alsof iedereen nog steeds precies hetzelfde kan blijven staan terwijl er één iemand weggehaald wordt. Iedereen is dan geen millimeter verschoven.

   1. Moeite met lezen, Noniem? Floor bedoelt dat Laura een hekel had aan Mike en dat Laura geen hekel had aan Nina. En ze bedoelt dus niet dat Nina geen hekel had aan Mike, want dat had ze natuurlijk wel.

 10. Maxime, volgens mij is zij de saboteur.
  Het was de bedoeling dat Mike zou neerstorten, maar hij heeft voor de sprong zijn parachute omgewisseld met die van Nina waardoor Nina dood is.
  Maxime vind ik verdacht, omdat zij zegt: ”Het is nu of helemaal niet, Laten we in godsnaam opstijgen!”.
  Laura heeft vingerafdrukken achtergelaten op de gereedschapskist, en ook op de tang, dus ik denk dat zij verdacht word, maar zij heeft het niet gedaan.
  En Wiet zal ook vast en zeker de schuld krijgen.
  Mike kan nu Nola voor zich zelf krijgen.

  In tegendeel als Mike dood valt, is het verhaal over en uit.
  Iedereen is blij, en er zullen geen spannende verhaallijnen ontstaan.
  Daarom denk ik dat het onverwachte werkelijkheid word en Nina zal dood zijn.

 11. Mike is dood, duh! zelfs een baby kan dat nog uit de spoilers halen. Wie denk dat Nina dood is, die is nog te dom om te poepen.

  Alles valt op zijn plek:
  – Louis Talpe gaf aan de rol van Mike niet al te lang te willen spelen.
  – Louis krijgt een rol in een dramaserie en musical: wordt wat mij betreft een beetje te veel, en ook nog eens woonachtig in Antwerpen.

  Daarnaast, heb je meerdere verdachte:
  – Ludo
  – Nina
  – Laura
  – Lorena

   1. ik zeg ook nina als je al die opdrahte en tips kijk kom je uit op nina
    en onderlaats hadden ze een interview met ferry doedens en die zei toen al mijn e colega marly van der velden (nina) want contract werd niet verlengt

 12. Mensen mensen .. er is helemaal niet uit de spoilers te halen dat t mike of nina is .. uit de spoilers blijkt nog helemaal niks!!!!!!!!!

  1. @anoniem Je ziet toch zo dat ’t Mike is. Ik citeer “Bianca twijfelt in het openbaar aan Ludo’s onschuld.” Bianca zou echt niet aan Ludo zijn onschuld twijfelen als Nina viel hoor, kom op hé het is zijn eigen ‘prinsesje.’

   1. Dit gaat ook niet op. Als Nina dood is gevallen, en uit het onderzoek blijkt dat zij de parachute had die Mike eigenlijk had moeten hebben, is het duidelijk dat eigenlijk Mike dood had moeten zijn.

    Als dit gebeurd, Kan die opmerking nog steeds.
    Oftewel: Mensen denken het nu te weten,
    maar kunnen nog heel bedrogen uitkomen.

    En nee, ik weet het ook niet beter. Maar ik DENK Nina. In plaats van mensen hier die anderen dom noemen, omdat zij claimen 100% zeker te weten wie het is.

    Ook staat er (IK CITEER): “Lucas raakt vertwijfeld als Menno ook de familie Sanders verdenkt.” Lucas heeft Ludo horen bellen, en weet hoe een erge hekel zijn familie heeft aan Mike. Als Mike dood zou zijn, zou Lucas niet zo verontwaardigd doen.

    Mij lijkt logischer dat hij vertwijfeld raakt, omdat de dood in zijn eigen familie is gevallen.

   2. Waarom zou Ludo’s onschuld betrekking hebben op ‘moord’ ik denk dat dat meer betrekking heeft op de one night stand met tims moeder.

 13. komt omdat op het tangetje en de gereedschapkist van noud overal vingerafdrukken staan van laura
  ik weet het nu niet meer ik spring van de ene naar de andere

 14. Op de GTST app is er een fragment te horen waarin Maxime belt met Jef, op de achtergrond hoor je Nina zeggen “Oh dit is zo mooi”.
  Het kan Nina dus niet zijn..

  1. pff voor de zoveelste keer dat is geen nina maar Lorena./ Ik word echt moe van sommige mensen. Als het mike is laat Nina dan als de dader in de bak komen. en voorgoed opgedonderd zijn.

   1. Ik wil je niet uit je droom helpen, maar het is niet Nina die je hoort, ook Lorena niet of wie dan ook van de springers. Denken jullie nou echt dat als Lorena of Nina daar zou zitten, de hele Koning niet al zou weten van het ongeluk en zou weten wie er dood is?

    1. Ik denk ook dat ‘het is zo mooi’ in de Koning word gezegd (Door een niet-springer, dus), Maar toch kan het ook iemand zijn bij het paracentrum (ven de springers, dus)

 15. Dames en heren pas werd bekend het staat ook op eerder berichten op deze site dat bianca zij de bouwhuisjes hebben zware tijden achter de rug dus voorlopig zijn er alleen maar dwaalsporen van wie het word het zou zomaar ook opeens gwn nina nog kunnen zijn

 16. Zucht ,,,,,, word zo moe van die mensen hierben die opmerkingen,
  Koop de tvfilm gids,, daar in staat gewoon dat nina dood is,,,
  En hou op met die stomme namen waar van we weten dat die toch leven

  1. Word moe van opmerkingen als jou verrekte het is nergens officieel dat mike dood is en nina blijft leven of andersom waarom denkje anders dat ze zo’n app maken en zoveel mysterys daar omheen het is allemaal luk koek wat je allemaal zegt

   1. Mee eens. Niemand kan het weten. We kunnen alleen nog speculeren.
    Ik word moe van mensen die zeggen het zeker te weten. Je weet niks!
    Je gokt, en misschien heb je geluk, en had je achteraf gelijk.

 17. Zonde als mike het zou zijn maar idd wat jeffrey zegt het zijn allemaal dwaalsporen wrm zouden ze het nu al duidelijk maken terwijl die app nog niet is afgerond dat zou veel spanning er vanaf halen echt zonde als mike het is nina is irritant en verwend het moet nou is ophouden met de familie sanders mike is een grote teringleijer maar wat vind ik zijn rol goed zeg ppfff!!

 18. Ik denk toch dat Mike dood is en dat Laura het heeft gedaan. Ze heeft tegen Mike gezegd dat hij zeer binnenkort door de mand valt en dat hij dan helemaal niks meer heeft en ze heeft het moordwapen uit noud’s kist gepakt. Voor mij is het duidelijk.

  1. Laura zei al VOOR dat ze die tang vond tegen mike dat hij door de mand zou vallen dus dan zou ze dat al eerder moeten hebben bedacht om mike zijn parachute door te knippen.

 19. het is gewoon mike kijk nou is naar die spoilers ! als je daaruit niet eens kan opmaken dat mike dood is moet je gewoon stoppen met kijken naar gtst.

  sorry voor deze botte reactie maar wordt er een beetje gek van dat mensen nog steeds speculeren terwijl het in de spoilers al vermeld staat

  1. Misschien is het wel de bedoeling van gtst om te laten blijken dat mike dood is. Duh! Je weet het nooit hoor. En als je een beetje kan nadenken kun je ook gewoon nina overal invullen als je even doordenkt!

   1. Wat zou Bianca dat een worst schelen? Zij zou alleen maar blij zijn dat Julia met Ludo gaat, want dan weet Bianca zeker dat Julia niet meer iets krijgt met Anton.

    1. Als er uitkomt dat Nina de parachute had die Mike eigenlijk moest dragen, kunnen deze spoilers gewoon nog op hoor, als Nina het slachtoffer is. Met jullie botte reacties.

 20. En mensen zeggen dat je met mike als dode geen verhallijnen hebt athans hele simpele nou als ik alles op een rijtje zet krijg ik toch leuke en interessante verhaallijnen:

  – menno beschuldigt de familie sanders en lucas heeft ludo horen bellen en twijfelt wat hij moet doen
  – nina kan het hebben gedaan uit wraak voor nola
  – noud kan het hebben gedaan om zich te bewijzen aan de familie sanders en om nina weer terug te winnen.
  – laura kan het hebben gedaan uit wraak
  – loreana kan het hebben gedaan uit wraak
  – en desnoods kan er een parachute verwisseld zijn

  kortom dit kunnen hele leuke, spannende en interessante verhaallijnen opleveren.

 21. @joop waarom zou bianca twijfelen aan de onschuld over zijn relatie met julia bianca kan julia nauwelijks luchten of zien dus die zou dat weinig interesseren en zou er alleen maar blij mee zijn zo heeft ze anton weer voor zichzelf

 22. Helemaal met Roy eens wordt ook helemaal gek van die speculaties nu er duidelijkheid is door de spiolers zelfs een blinde kip kan uit de spoilers opmaken dat Mike dood is

 23. Ik denk dat het Mike is, waarom zou Laura als verdachte worden gezien als Nina dood is ?. En als Nina dood was gingen ze vast niet Noud zijn kpffer en alles onderzoeken op sporen..

   1. Maar dan nog waarom zou laira als berdachte worden gezien , als ze zegt dat ze een staaldraadje in de rozenboom heeft doorgeknipt als Nina dood is geloven ze dat nog….

 24. Ik denk mike , die zou er toch uitgeschreven worden ze zeiden later dus dan denkt nu iedereen Nina en dan verwachten ze mike niet en ik dacht dat ik Nina met Maxime al op tv had gezien dat die er niet uit gingen of heb ik me vergist? Maar net wat ik iemand zag schrijven Nina heeft er vorig jaar al in gezeten dus daarom denk ik ook dat zei het niet is en omdat Anton niet wil dat Julia naar Ludo gaat als het om Nina gaat heeft die daar geen kijk naar en is die met ergens anders bezig en als fde Fam. Sanders verdacht worden is dat niet voor Nina want dan weten ze wel dat Ludo Nina niks aan doet ma maandag zullen we het zien….

  1. Kun jij je de cliff nog herinneren van vorig jaar?
   Volgens mij was dat de cliffhanger met Tim hoor.

   En kun je je die van het jaar daarvoor nog herinneren?
   Oooooja, die was met Bing/Jack.

   Dus we praten over 3 jaar geleden, de laatste x dat Nina in de cliff zat.

 25. Nee hoor, je kan hier echt niet uithalen dat het Mike is. Ook Nina kan het zijn. Sterker nog, zij is het als je de aanwijzingen van de springlevendapp goed bekijkt.

 26. Dag “speurneuzen”
  Als jullie nou nog niet door hebben dat Mike degene is die valt zijn jullie wel heel dom.
  De familie Sanders word verdacht. Dat is gewoon onmogelijk als Nina degene was die zou vallen.
  Verder waarschuwt Anton Julia voor Ludo.. Hun zijn/waren vrienden. Als nina dood zou zijn dan zou Anton geen reden hebben om Julia te waarschuwen voor Ludo.
  Hetzelfde geld een beetje met Janine en Bianca, als Nina dood zou zijn lijkt het me sterk dat Bianca in conflict raakt met haar. Wie maakt nou ruzie met een vriendin als ze net haar dochter heeft verloren.
  Laura word verdacht.. Waarom zou zij Nina vermoorden????? Onlogisch!

  Dus mensen, het is Mike!!

  Ik denk dat Maxime het heeft gedaan.. Die is wel zo gek.. Nina doet nooit iets zelf , Ludo is een mietje geworden de laatste tijd en Lorena ja, zou kunnen maar toch lijkt moord niet echt wat voor haar en dan zou ze de tang ook niet zo makkelijk oppakken..

  1. Zara, wil jij niet dom zijn maar slim, schrijf dan de volgende woorden op de volgende manier:
   De familie Sanders word -> De familie Sanders wordt.
   Hun zijn/waren vrienden -> Zij zijn/waren vrienden.
   nina -> Nina.
   Hetzelfde geld een beetje -> Hetzelfde geldt een beetje.
   Laura word verdacht -> Laura wordt verdacht.

   1. LuudjeSanders ik begrijp heel goed dat je, je kan irriteren als mensen niet goed Nederlands schrijven. Ik ergerde me dood aan de mensen die bufet zeiden ipv brevet, maar sommige mensen weten gewoon niet wanneer er een t achter een d komt te staan, dat komt heel veel voor en het is irritant, maar dit is en blijft een forum en geen Nederlandse les.

  2. Meen je niet?! Op basis hiervan noem je mensen dom?
   – De Bouwhuisjes zijn boos op Ludo omdat hij Mike gelijk verdenkt van de sabbotage en zal er alles aan doen dat Mike zijn dochter niet meer mag zien. Ofzo. In elk geval zijn er meer redenen dan dat dit komt omdat Mike dood is.
   – Kijk eens goed naar de foto in week 8 in de springlevend-app. Daar zie je wie zich ter pletter valt. Boven deze persoon zie je nog een springer. Als je dan in week 1 baar het filmpje kijkt zie he dat Mike als laatste springt. Hij kan daarom niet de persoon zijn die ze bedoelen met de foto in week 8.
   – Denk je echt dat ze uit de spoilers duidelijk laten blijken wie er dood is? Natuurlijk niet! Ze willen dat je Mike verwacht, zodat de verrassing groter is als Nina dood blijkt

   1. maar de app heet springlevend en iedere week krijgen we aanwijzingen over de gene die, die week overleeft dus ook deze week neem ik aan.. dus over die foto dat is dan een aanwijzing dat nina het overleeft.

  3. Ik denk ook dat maxime de dader is want zij heeft deze parachutesprong georganiseerd en het is fan wel voor de bruiloft van rik en nuran maar misschien heeft ze voor dat ze dat idee aab iederee vertelde al lang bedacht dat ze daarmee mike kon pakken.Missschien zelfs met hulp van ludo? Wie weet!

 27. Als Mike dood zou zijn… doodzonde!! Weg spannende verhaallijnen, weg helse Ludo die zijn prinsesje zou wreken, weg gevecht om Nola en weg evil Mike. En wat krijg je er voor terug… een hysterische Bianca en de rest van Meerdijk die blij zijn dat hij opgerot is.

  1. en een irritante verwende jankmuil van een nina waar we weer een heel seizoen tegen aan moeten hikken die al gata janken en stampen als een klein kind als ze dr zin niet krijgt

 28. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!! Ik heb het nu al tien keer gezegd maar jullie willen blijkbaar niet naar het radiografment luisteren…. Mike heeft een sping bufet en is dus gevallen volgens mij zijn jullie niet zo slim!?

  1. Of jij bent dom Karla ten eerste is het BREVET en geen BUFET ten tweede had iedereen die anders mochten ze niet springen en het is FRAGMENT GEEN GRAFMENT LEER EERST EENS FATSOENLIJK ABN

   1. Pff hier irriteer ik me dus ook mateloos aan. Dat mensen soms niet weten wanneer er een t achter een d moet oke maar hele woorden verkeerd gaan schrijven sorry hoor dat is een beetje dom.

  2. Karla, voor de honderdste keer: Iedereen heeft een springBREVET. Want dat is een diploma waarmee je aantoont dat je daadwerkelijk mag springen. Als alleen Mike een brevet had, had alleen hij gesprongen. Maar ik neem aan dat je gezien hebt dat er 9 personen waren die gingen springen en niet 1 persoon. Lees toch eens een keer!!

   1. Jij hebt wel veel kritiek op mensen die kleine foutjes maken hè.. Weet je wat je wat jij eens zou moeten proberen: http://www.google.nl en typ daar eens in: ik zoek een leven.. Misschien vind je dan een positieve bezigheid.
    Geen dank!

    1. @Zara: Lees anders Karla’s berichtjes even. Misschien dat je kunt googelen op ‘Ik ben eenzaam en bemoei me met commentdiscussies zonder eerst even te kijken waar het over gaat, wie kan me helpen’, maar ik ben bang dat de enige treffer die je daarop zal vinden naar jouw comment terugleidt.
     Fijne dag.

     1. hahahaha zeg jij.. Waar bemoei jij je mee? Of probeer je de reet te likken van Luudje blabla??

  3. Weer zo’n malloot die het over bufet heeft in plaats van brevet. En voor de zoveelste keer ; IEDEREEN HAD EEN SPRINGBREVET ! Lees de reacties eens een keer voordat je een reactie plaatst !

  1. Met jou kan ik het goed vinden 😀 Helemaal mee eens, en dan te bedenken dat het karakter van Mike eindelijk een beetje zich begon te ontwikkelen. Alsof ze de grote Martine Hafkamp nét voor haar hoogtepunt van de show killen: dat is zo onlogisch als wat.

  1. Onzin. Daar zouden ze echt wel rekening mee houden. Gisteren zijn de nieuwe opnames begonnen en tot volgende week zullen er heus geen buitenopnames gemaakt worden. Geen flauwekul verkondigen!!!

 29. Inderdaad duidelijk Mike!

  -Logischerwijs zou Ludo z’n dochter nooit iets aandoen.
  -Laura’s alibi zou ook niet zo belangrijk zijn als het Nina was geweest. Iedereen weet dat Laura geen fan is van Mike!
  De spoilers gaan vooral over verdachtmakingen richting de familie Sanders (ook bij Lucas/Menno).

  1. Maar Nina kan wel zijn neergestort als ze Mike’s parachute had gepakt. Want dan gaat Menno natuurlijk naar Mike-haters als verdachten op zoek…

 30. Waarom letten we nou zo op de spel fouten van een ander?
  We begrijpen toch wat ze bedoellen.
  Ik ben ook desletich , maar wil dat dan zeggen dat ik geen reactie mag plaatsen.
  Ik doe mn best om zo goed mogelijk te typen.
  Maar ik ben nou eenmaal geen robot.

  Verder lees ik hier in de tv gids dat nina dood is..

  1. Als je bijvoorbeeld “word” schrijft zonder dt terwijl het wel moet is niet erg, maar bufet ipv brevet is toch zeker wel storend.
   Mensen kunnen toch wel beter Nederlands dan dat.

   Waar ik me ook erg aan stoor is dat mensen schrijven: Me vriend ipv mijn vriend.
   Ik erger me er echt mateloos aan.

   1. “Word” zonder “t” erachter wanneer het wel moet stoort misschien nog wel meer.

    Je schrijft toch ook “hij loopt” in plaats van “hij loop” ?
    Dus waarom schrijven de meeste mensen dan wel “hij word” in plaats van “hij wordt” ?

    Ik loop, ik word
    Hij loopT, hij wordT

    Jij loopT, jij wordT
    Loop jij, word jij

 31. Het zou ook nog kunnen dat die app helemaal niet geloofwaardig is en dat ze het allemaal nog kunnen zijn? Denk het niet maar toch. Bianca gaat in conflict met Janine of zij wat weet of Ludo de parachute van haar broer Mike heeft gesaboteerd?? Lijkt mij het meest mogelijk.Maar als Mike dood gaat is gtst beetje saai rozenboom gaat weer naar Lorena, Nina krijgt Nola en klaar. Als je een beetje spanning zou willen hebben zou Nina dood moeten zijn maar dat geloof ik niet.

  1. Rozenboom naar Lorena? Dat zou betekenen dat Mike daar een handtekening voor moet zetten. Maar dat kan niet als hij dood is. Dus Nola, die pas z’n wettige dochter geworden is, zal de Rozenboom erven, ondanks dat ze nog maar een aantal maanden oud is.

   1. Mike heeft tekenbevoegdheid op slinkse wijze verkregen volgens mij maakt hem dat nog geen eigenaar en zou na zijn dood alles dus weer bij het oude terugvallen…

    1. Zelfs in de app is iets te vinden waarin het duidelijk is dat Mike de nieuwe eigenaar is. Zo’n persbericht kun je in de app vinden.

  2. http://zappen.blog.nl/soaps/2013/07/07/maakte-mike-fatale-parachutesprong-zomercliff-gtst

   in het laatste stukje over Mike staat : Verder is Mike toentertijd de soap ingeschreven als ‘de nieuwe hunk’, een gat dat Jan Kooijman achterliet met zijn vertrek. Maar laten we wel wezen: Louis Talpe was als MegaToby een stuk heter dan als de wat driftige maar saaie Mike. Beter gaan de schrijvers dus op zoek naar een echt lekker hapje om de jonge vrouwelijke kijkers aan zich te binden.

   haha lol ^

   Maar zijn rol als ‘hunk’ is wel een beetje uitgespeeld in gtst iedereen haat hem behalve Bianca. Dus ik denk dat Mike eruit gaat. Anders als Nina dood gaat krijgt Mike alles wat hij wil.. Want hij heeft al de Rozenboom gekregen (onterecht). En zijn vaderschap heeft terug gekregen. En als hij de hele voogdij over Nola krijgt is dat saai, dan krijgt hij ‘alweeer’ wat hij wil.. Dus ik hoop dat Nina blijft, en ja dat Mike dus de sprong niet overleefd.. Verder wel jammer dat er eigenlijk iemand uit gaat maar ja is ook wel weer spannend 😉

   Xxx

 32. Ik denk dat Mike dood is omdat ik dat zag bij de app SpringLevend 🙂 Mike gaat ook iets anders doen. En op die foto staat Nuran d’r echt mooi op:D

 33. Hmm aan de andere kant klinkt het te logisch en voorspelbaar dat het Mike is, dat ze willen dat we dat denken maar het toch een ander is?

 34. Ik vind het jammer dat jullie zo triest reageren, ik heb alle app spelletjes gedaan en alle codes vrijgespeeld, alleen die laatste pussel niet, die hebben ze veels te moeilijk gemaakt, maar goed ik kan het weten want ik heb WEL goed naar het RADIOGRAFMENT geluisterd! En bij 1 van de aanwijzingen zie je het spring bufet van mike, dus conclusie mike is gevallen en laura is de dader…. Of Eemie heeft nina’s parashuut geprobeerd onklaar te maken en Mike heeft em gepakt… Ik volg al jaren gtst dus ik weet wél hoe ze werken!

 35. Mike is het want er staaat ; rik kan zijn verdriet niet meer aan of iets wat daar op neerkomt, en waarom zou rik verdrietig zijn om nina ? Hij heeft mike meegevraagt en nu is ie dood gevallen daarom voelt rik zich schuldig

  1. Rik is verdrietig omdat de gesaboteerde parashuut voor hem bedoeld was. Als jullie een keer goed die app gebruiken en jullie hersenen voor deze ene keer gebruiken, zie je dat als bewijs Bilal aan Nuran een e-mail heeft gestuurd. Dus Bilal of femke heeft de parashuut van Rik gesaboteerd en Mike heeft de verkeerde parashuut gepakt en is gevallen! Een beetje jullie hersenen gebruiken en niet er op los speculeren s’il vous plet!!

   1. Misschien kan Rik gewoon zijn emoties niet de baas omdat het niet niks is om wie dan ook zo’n smak op de grond te zien maken? Misschien biecht ‘ie in die aflevering aan de één of de ander op dat ‘ie is vreemdgegaan met Femke?

    Alzo, Bilal heeft die e-mail niet gestuurd, maar de vader van Bilal.

    Hersenen gebruiken? Iedereen die hier ook maar een comment achterlaat met inhoud is bezig met het gebruiken van de hersenen?

    Het is trouwens nog steeds ‘parachute’.

    Enne, jij speculeert toch ook? Anders spui je niet allemaal theorieën die nog nergens echt zeker zijn bevestigd. 🙂

    Alzo, ’t is s’il vous plait 🙂

 36. Door de spoilers zou je denken dat Mike is neergestort. Maar er is nog een mogelijkheid:
  De parachute van Mike was gesaboteerd maar Nina had die aangetrokken. Dat zou ook nog kunnen kloppen als je naar de spoilers kijkt…

  1. Ik vind ook dat die mogelijkheid nog kan. Dat er uit is gekomen dat de parachutes verwisselend zijn, en dat Mike eigenlijk dood had moeten zijn in plaats van Nina.

   Jef zoekt nieuw personeel. Waarom? Misschien kan Noud niet meer werken, door zijn grote verdriet :p

   Zoiezo is dit einde vriendschap Ludo – Janine / Anton – Bianca.

   En Rik schrikt als hij bezoek krijgt? Wedden .. Femke staat op de stoep!

   Ik weet ook wel dat degene die gevallen is hoogstwaarschijnlijk Mike is. Maar toch. Nina zou een zo veel betere verhaallijn opleveren, dat ik toch nog denk/hoop dat het Nina is. Ben erg benieuwd naar morgen..

 37. wat ik niet snap is: er staat dat Lucas twijfelt aan Menno als hij de familie Sanders verdenkt. Maar Lucas hoorde en zag dat Ludo een telefoontje pleegde naar iemand om te vragen of alles was geregeld enz.

  Dus zal het eerder zo zijn dat Lucas twijfelt aan Menno omdat Nina is overleden en dat Menno dan als nog mensen uit de familie Sanders verdenkt

  wat denken jullie?

  1. Ik vind het jammer dat jullie zo triest reageren, ik heb alle app spelletjes gedaan en alle codes vrijgespeeld, alleen die laatste pussel niet, die hebben ze veels te moeilijk gemaakt, maar goed ik kan het weten want ik heb WEL goed naar het RADIOGRAFMENT geluisterd! En bij 1 van de aanwijzingen zie je het spring bufet van mike, dus conclusie mike is gevallen en laura is de dader…. Of Eemie heeft nina’s parashuut geprobeerd onklaar te maken en Mike heeft em gepakt… Ik volg al jaren gtst dus ik weet wél hoe ze werken! Jullie zijn zooooo vermoeiend met jullie gespeculeer!!

   1. Ik heb ook de hele app gespeeld hoor, en ik reageer niet triest, ik denk alleen goed na.

    en jij volgt het ook niet goed, want iedereen heeft nu zo een spring bufet. Iedereen heb die training gedaan en zo kregen ze een bufet zodat ze mee mochten springen.

   2. Als je niet tegen het gespeculeer van iedereen kan moet je hier maar lekker opdonderen. Heb je zelf wel door dat jij zelf ook aan het speculeren bent? Misschien denk je de waarheid te weten, het hoeft nog niet zo te zijn.

    En niemand neemt jou serieus als je woorden verkeerd spelt.
    Als je fatsoenlijk Nederlands leert word je misschien wel serieus genomen.

    1. Zoiezo, ze heeft die comment al meerdere malen geplaatst, over het BUFFET van Mike. Niemand reageert erop. En daarom zijn we waarschijnlijk triest 🙂

     Niemand reageertop jou Karla, omdat je niks nuttigs te melden hebt.

     1. Als je iemand wilt verbeteren moet je misschien zelf ook geen fouten maken in je opmerkingen. Het is namelijk sowieso.

      Maar goed misschien moet iedereen hier zich niet zo aan een ander irriteren. Dat is een stuk gezelliger.

      Laat iedereen zijn eigen ideeën en schrijf maniertjes hebben. Niet persé op hierboven mijn gericht maar op de mensen hier in het algemeen

     2. ik verbeter die fout, omdat Karla de opmerking zo;n 50 x heeft gekopieerd op dit forum. Het forum is heel erg gezellig. Maar niet wanneer mensen zoals Karla 50x dingen herhalen, en daarbij anderen voor dom uitmaken.

      En dan heb je ook nog van die slimmeriken die haar verdedigen? Hahahaha

   3. Triest reageren? Je moet niet zo achterlijk doen.
    Ik heb nog niemand dom genoemd op dit forum, maar nu begin ik er toch mee: Jij hebt geen enkele hersencel, laat staan OGEN in je hoofd. Lees, en kijk de afleveringen terug.
    En als je ons zo vermoeiend vind, blijf dan weg, met je achterlijke comments.

    Deze opmerking triest genoeg voor je? 🙂

    @ Tessa: Het is een brevet 😉

  2. Tessa, helemaal mee eens. Dat was ook mijn eerste gedachte. Waarom zou Lucas twijfelen aan Menno als Mike overleden is??? Dan wijzen er juist een hoop pijlen naar de familie Sanders.. Als Nina overleden is, is dat een ander verhaal!

   1. Maar het is niet zo dat de familie Sanders alleen maar uit Ludo bestaat. Straks verdenkt Menno Maxime of Janine en dan is het wel logisch dat Lucas dat niet leuk vindt.

 38. Het is best spannend alle vermoedens liggen bij Mike.. er zou een heleboel veranderen maar Louis Talpe zou er idd uit gaan maar pas eind dit jaar.. het kan een smoes geweest zijn of niet? Maar ook is door Patty Brard bij Shownieuws als hint vertelt dat het voor ieder partij beter zal zijn? En dan juist zou het een schok zijn voor meerdijk zijn als het Nina was ik hoop persoonlijk wel dat het Nina is dan staat meerdijk juist weer eens op springen en Ludo had al heel wat plannen in werking gezet met zijn so to be called “mannetjes” onder zn sneltoesten. Ik denk dat er meerdere personen met het zelfde idee waren, zo word er ook al geroepen dat mike met nola er vandoor gaat als nina inderdaad te pletter valt. Ik moet straks nog naar de winkel en ben benieuwd wat er in de week erna in de volgende TV Film gids staat andere kant.. het houd het juist zo spannend zondag weten we het iig zeker weten wie het is 🙂

 39. Ik denk dat noud dood is. Je ziet in het filmpje duidelijk een man met een stoppelbaardje. Ik denk dat noud de parachute van jef heeft gepakt en daardoor nu dood is.

     1. Nee Breepje, Meneer Harmsen is degene die de fatale sprong heeft gemaakt. Rienk Hoogendoorn heeft zijn parachute gesaboteerd en Hans van Houten wordt verdacht door Jack van Houten.

  1. Mensen mensen ik lees zo eens al jullie berichten.
   Wat een haat en nijd onder elkaar ….
   En dan nog maar over hardnekkige mensen te zwijgen die keer op keer alles fout schrijven en het gewoon niet aan willen nemen ….
   Iedereen wilt weten wie het is die neer stort …en ik kan je zeggen alles is mogelijk in soap land
   Ook al kloppen details niet eerst handschoen zwart. Aan binnenkant en hij springt als laatste
   Dan bij laatste puzzel heeft hij ineens ook een witte handpalm vreeemdddddd.
   Maar we moeten ff wachten nog zodra ze de live uitzending op toneel bekeken hebben zal er wel weer geapppt worden …
   Van Marly was daar…..wel/ niet
   Mike was daar ….wel / niet
   Mar dan nog kan GTST besluiten ze allebei er bij te hebben om zo ook om afscheid te nemen van 1 van de 2

   Ik persoonlijk hoop Mike
   Maar ben bang dat het Nina is

  2. @Breepje Jef zou helemaal niet springen, hij heeft geen eens de lessen gevolgd dus laat staan een eigen parachute. Verder is Noud allang veilig geland. Niet boos bedoeld hoor hahah ^
   Best wel een grappige opmerking van je hahaha 😉

 40. Het is logisch dat Mike degene is die valt.
  Wie zou Nina willen vermoorden? Wiet? Ze heeft dat 1 keer geprobeerd, en het is niet logisch gedacht dat ze het nog een keer zou proberen.
  Meerdere mensen zouden Mike wel wat aan kunnen doen:
  – Nina
  – Ludo
  – Maxime
  – Laura
  – Lorena
  – Die gozer waarvan Mike hulp heeft gehad bij het afpakken van de Rozenboom van Lorena.

 41. Wat leuk om deze reacties te lezen.
  Wat zijn jullie er leuk mee bezig.
  Een kleine hint, de uitslag zou je verbazen..

  Veel plezier allemaal nog..

  1. Tuurlik zou de uitslag ons verbazen,
   Ze willen juist dat we denken dat t mike is.
   Maar kan nog makkelijk nina zijn hoor.
   Uit de spoilers is het nog niet 100% duidelijk.
   Want janine en bianca kunnen ook ruzie hebben dat ze elkaar verweiten van de dood van,,,
   Dus als nina t is kan janine biaca zeggen dat het mike zn schuld is waardoor bianca boos word,,
   En als mike t is kan bianca zeggen dat t nina dr schuld is waardoor janine boos word,,
   Dus zegt nog niks

  1. Tuurlijk. En je denkt echt dat wij dat geloven zonder bewijs? Ze zullen tot de afleveringen weer beginnen echt geen buitenopnames gaan maken. Zo dom zijn ze nou ook weer niet.

 42. Marrly’s contract is afgelopen en die van Louis niet, dus Marly die al meerdere keren de flex heeft gehad zal wel geen vast contract krijgen en heeft ze zelf besloten op te stappen.

 43. Er staat niemand in de spoilers die parachute aan het springen waren. Jef zoekt nieuwe personeelslid voor in de Koning laat me raden Wiet?

  En dit:
  Het is geen droom:
  De schok is groot als ook in de rest van Meerdijk bekend wordt dat er een DODE is gevallen bij de parachutesprong.

 44. hebben ze wel weer fijn gedaan. spoilers geplaatst waar we nog niet veel in zien. lastig dit… ene kant zeg ik, ik wil het 2 sep pas weten, andere kant liefst toch zondag hahah.
  maar goed… wat de meeste zeggen hier over dat mike dood is, zit logica in. maar ook nina idd. ik heb geen idee… 😛

 45. Het is Nina:
  – Nina heeft nooit goed opgelet bij de oefeningen en pakt de kapotte parachute (mogelijk die van Rik).
  – Janine beschuldigt Mike van haar dood.
  – Bianca wordt daarom boos op Janine, omdat zij zeker weet dat Mike onschuldig is.
  – Menno denkt dat de familie Sanders te maken heeft met de kapotte parachute
  – Lucas raakt vertwijfeld omdat hij Ludo ook mysterieus heeft horen telefoneren.
  – Ook Bianca denkt dat Ludo te maken heeft met de kapotte parachute en twijfelt in het openbaar van zijn onschuld.
  – Janine geeft raad aan Bianca: Janine probeert uit te leggen waarom Mike wel de dader zou moeten zijn. Dit pakt verkeerd uit.

  De dader:
  – Iemand die Rik wilde vermoorden (vader van Bilal? Omdat zijn zoon door rik niet ging trouwen?)
  – Rik kan zijn emoties niet meer de baas doordat hij van Menno te horen krijgt dat het zijn parachute was die kapot was.
  – Rik schrikt als hij bezoek krijgt (vader van Bilal?)

  Plot twist:
  – Opeens is daar Femke die zonder dat ze het door had ervoor gezorgd heeft dat Rik niet gesprongen heeft en daardoor nog in leven is.
  – Ludo is werkelijk onschuldig en dat telefoontje had te maken met dat hij iets voor Tim wilde regelen zodat zijn hersenen weer goed gaan functioneren.

  1. Helemaal mee eens! Rik is verdrietig omdat de gesaboteerde parashuut voor hem bedoeld was. Als jullie een keer goed die app gebruiken en jullie hersenen voor deze ene keer gebruiken, zie je dat als bewijs Bilal aan Nuran een e-mail heeft gestuurd. Dus Bilal of femke heeft de parashuut van Rik gesaboteerd en Mike heeft de verkeerde parashuut gepakt en is gevallen! Een beetje jullie hersenen gebruiken en niet er op los speculeren s’il vous plet!!

  2. IDD zo denk ik dus ook al een hele tijd want waarom dook femke ineens zo vlak voor de sprong op? waar kwam ze vandaan>
   of Femke staat ineens bij hem voor de deur dat kan ook nog nuran komt er achter dt Rik is vreemdgegaan en cancelt alsnog de troouwerij

 46. Ik persoonlijk denk Mike, omdat…

  – In week 2 Is op Vindie de pagina van t paracentrum te zien en daar ontbreekt onderaan het cijfer 6, Mike had parachute nummer 6

  – Bij week 3 springen ze de Star en die staat bij de letter ‘M’, ook ontbreekt de I
  – Ook bij dezelfde week bij Rik zijn voicemail, spreekt Femke in dat hij zijn BRANDstof pasje is vergeten, Mike heet Mike Brandt
  – In dezelfde week bij de foto van Rikki, Nuran en Mike, vormen de vogels in de lucht een pijl richting Mike

  – In week 5 is er een brief van de zitting over de voogdij over Nola, bij het zaaknummer staat achteraan MBGD ( Mike Brandt Gaat Dood) en nog een met MZV ( Mike Zal Vallen)

  Verder nog geen aanwijzingen gevonden

  En t is Brevet, iedereen heeft die gekregen anders mag je niet solo springen alleen duo

  1. En bij het radiografment zeggen ze duidelijk spring BUFET! En geen brevet!!?? Net of zoiets bestaat??!! Misschien moeten jullie beter naar het radiograment luisteren… Pffffffff

    1. Jahoor tuurlijk! Mij hou je niet voor de gek! Ik doe theoretische leerweg dus ik kan echt wel nederlands 😉 en als je het radiografment luistert hoor je duidelijk spring bufet!!!

     1. Je maakt hopelijk een geintje met je bufet, en anders moet je misschien maar een niveautje lager gaan leren.

     2. @Karla: Oooh, je doet theoretische leerweg, ja? Wow, je bent meteen een heel stuk slimmer dan ons. NOT. Met je ‘radiografment’, doe niet zo uit de hoogte als je daar gewoon 0 reden voor hebt en hou het gewoon normaal en gezellig asjeblieft. -_-

     3. AHAHAHAHAHAHA nu moet je echt op houden heb zojuist in mijn bed geplast van t lachen. wat een leip zeg xD

  2. Dat van MBGD & MZV vind ik eigenlijk wel bewijs genoeg. Want anders is het wel érg toevallig dat precies die letters in die volgorde er staan. Maar waar heb je het vandaan dat Mike nummer 6 had?
   Ik heb alleen gezien dat degene die in de reclame voor dat mysteryspringergebeuren sprong dat die nummer 6 op dat horloge ding had staan…

   1. In de aflevering van donderdag, de dag voor het ongeluk, hadden ze n bord met de namen met daarachter het nummer van de parachute, want iedereen had een eigen parachute
    Hing keek toen nog naar de naam Aysen maar dat ter zijde

  3. Waarom wordt in die eerste afkorting dan wel zijn achternaam gebruikt en in die tweede niet? En waarom zijn zie in die eerste afkorting dan zo stellig dat ie dood gaat, terwijl dat minder is in die tweede afkorting door het woordje “zal”? Waarom dan niet gewoon “Mike valt” (of liever, “Mike Brandt valt” – MBV)

   1. Dat weet ik ook niet, misschien omdat t anders TE erg zal opvallen, als je twee keer MB ziet staan.
    Er staat trouwens in week 4, in die brief van de overname van de Rozenboom ook iets met “MB Holding NV” (en dan dat die per 4 juli de aandelen heeft overgenomen van De Rozenboom), dat is volgens mij een bedrijf, weet iemand of dat Mike zijn bedrijf is, als hij überhaupt een bedrijf heeft?

  4. En toch ..

   De app heet ‘Springlevend’, en geeft dus hints over degenen die nog leven. In de hele app zijn er véél meer hints naar Mike, dan naar Nina (zoals je zelf al aangaf). Daarom denk ik juist dat het logischer is, dat Mike nog leeft.

   1. Daar heb je wel gelijk in, met dat het spring levend heet, dus hints naar de levende moet geven.
    Maar in de eerdere weken, dus toen het nog niet bekend was van de andere dat ze nog leefde, toen waren er niet echt aanwijzingen naar hun, (niet van die verborgen aanwijzingen dan) en vanaf week 1 al wel naar Mike, maar de aanwijzingen van “Mike Brandt Gaat Dood & Mike Zal Vallen” vond ik eigenlijk al duidelijk en toen ik de rest ook vond al helemaal.

  5. Nu je dit zegt ga ik weer twijfelenwant ik d8 dat het nina zou zijn maar nou denk ik mile omdat je die pijl zit naar hem toe op die foto

 47. Waar is dat nummer van dan?
  Is dat het foon nummer van je ex of zo?
  En wil je op dese manier wraak nemen?
  Je denkt toch niet dat uemsnd dat nummer belt

 48. Als je gaat smeken belt niemand. Dus helaas, je hebt er zelf voor gezorgd dat niemand dat nummer gaat bellen.

  Mensen, niet doen.

     1. Ik vind dat je niet off topic moet gaan, als je wil eten kijk je maar in de keukenkast maar niet op dit forum…. Jongens we vergeten ook nog steeds iemand anders! Aysen kan ook nog gevallen zijn! Van is slechts een foto te zien maar geen filmpje en volgens mij had aysen ook een spring bufet aangezien ik haar nooit mee zag doen met de rest van de groep….

     2. Oh mijn god Aysen heeft zelf bekend gemaakt dat ze volgend seizoen mee speelt in boulevard. Dus stop met stompzinnig uit jou nek te zwammen.

     3. Gaat Karla mij nu vertellen wat ik mag typen? Terwijl ze het zelfs steeds heeft over vliegbufet? Hahahahahahahahahshaha. Die durft!!!!
      Get a life, Please

     4. Karla heb je de basisschool wel gedaan? Ik denk dat je de theoretisch leerweg even moet laten voor wat het is en ga terug naar de basisschool en begin bij groep 3. Of je hebt liggen slapen tijdens de Nederlandse les.

      “Van is slechts een foto te zien” (zin loopt niet echt)
      ” Bufet” (dat woord ken ik niet)

      Daar bij vind ik je mega dom. Aysen is allang veilig geland. Overal zie je dat het tussen Mike en Nina gaat is zelfs reclame van op de tv.

      Ik heb zo’n idee dat jij ons gewoon op stang wilt jagen met je domme gedrag. Ga zo door, en ik bericht de redactie hierover. Want je bent ons aan het stalken!!!!

     5. Heel flauw angelique, je weet dat ik gelijk heb en alsnog probeer je jouw zin door te drammen, nou ik vind het nogal kinderachtig gedrag wat jij toont! Ik speel tenminste de app, ik heb alle codes vrijgespeeld en opdrachten gedaan dus ik weet tenminste waarover ik praat. Ik weet zeker dat mike is gevallen! @Jo nee ik heb het niet over een ‘vliegbufet’ maar over een ‘spring bufet’….. Een vliegbufet is geen woord dat bestaat niet, dus ga niet de dingen omdraaien en lees goed wat ik schrijf….

     6. Triest………

      Ik denk zelf dat Mike dood neer gaat vallen. Heb hier geen harde bewijzen voor maar het is een gevoel wat ik vanaf het begin al heb. Zondag zullen we het misschien te weten komen door de preview.. Ben zeer benieuwd.
      Wil kaas koekje bedanken voor alle filmpjes die op youtube worden gezet. Kan zelf de app helaas niet spelen omdat mijn mobiel hem niet wil downloaden, maar zo kan ik toch op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurd. 🙂 TOPPIE!!

      p.s. Karla ik heb zelf kader leerweg gedaan maar zelfs ik weet hoe je radiofragment en spring brevet hoort te schrijven. En een vlieg brevet bestaat ook hoor! ik zou zeggen google maar eens op je woorden en anders ga inderdaad maar terug naar de kleuterschool. Of klaag de school aan die jou die woorden heeft geleerd. Wat een schande

     7. Nou Linda wat ben jij een gemeen mens, bij jij niet stiekem Aysen? Ja ja dat vermoedde ik al, jij bent Aysen en jij probeert ons het leven te verzieken netzoals je Bing gedaan hebt en je hebt Danny vermoord! Jij bent een moordenares! Ik zal het meteen aan de redactie doorgeven zodat ze jouw ip-adres kunnen blokkeren! Jongens niet op Linda reageren, ze gooit roet in ons eten, ze eigenlijk Aysen!

     8. DOEN KARLA! Een bericht sturen naar de reactie die sturen je meteen dan door naar een inrichting waar je thuis hoort dom kind dat je bent.

     9. jij ben niet 100% in je hoofd of wel soms? heb je niks beters te doen dan ons lastig te vallen met je domme gelul dat echt nergens op slaat en ook nog moeilijk te lezen is ook? in plaats van je op andere af te reageren omdat je zelf geen leven heb, denk ik dat het beter dan je alleen wat zegt als het ergens op slaat…

     10. Dat is na het springen dan ga je eten dus een springbuffet leuk woord voor woord van het jaar.

     11. Ik vind dat jullie heel flauw bezig zijn een beetje samenspannen tegen mij… Ik ben de enige die hier serieus de app speelt en ik mag daar dus mijn conclusies uit trekken… Wat jullie doen en dan vooral angelique en jo is speculeren over niks…. Dat gaat dus werkelijk nergens over. Dus mensen negeer deze taarten ze zijn nergens goed voor. Dus nu weer even on topic…. Ik vrees nog steeds voor het leven van mike, alles wijst erop spring bufet, complot eemie, laura met de tang, lorena met de tang, rik die vreemdgaat, nola, de zang carrière van rikki en zo kan ik nog wel even doorgaan….

     12. ik ben niet tegen jou hoor
      iedereen maakt typ fouten
      enkel als je word verbetert kun je er de volgende x wel aan denken en het goed schrijven
      dat vind ik dan weer wel maar tegen jou zijn nee
      deze site is voor fans en dat ben jij ook anders zit je niet hier 🙂

     13. Juist, jij bent tenminste wel vriendelijk, net zoals vele anderen gelukkig. Ik heb zelf ook met de redactie van dit openbare forum gemaild en zij vinden mijn enthousiasme juist leuk, ik ben een echte gtst fan, ik kijk gtst al sinds de periode met helen helmink en wil de smet. Dus Angelique ga jij maar fijn stappen tegen mij ondernemen, ik doe niemand iets kwaads ik ben gewoon bezig met de springlevend app net zoals de meeste hier. Mijn ip-adres is nog steeds niet geblokkeerd en gaat ook niet gebeuren ook!

     14. oh sorry hoor niet iedereen hoeft hier de app te spelen om mee te discusseren.ik speel de app niet.had wel gewild maar ik heb het druk met andere dingen dat ik er gewoon geen tijd voor heb >.> jij speculeert over niks Karla met je stomme gelul..ik ben ook geen spel wonder hoor maar jij typt echt als een kind van 10…

     15. Mocht je toch willen weten waar iedereen het over heeft?
      Op mijn kanaal kan je alle filmpjes, gesprekken, foto’s en hints vinden van de app.
      Iedere pagina staat er uitzonderlijk op 🙂

     16. Bedankt KaasKoekje ! Ik kom veel op je kanaal en ik ben niet de enige. Leuk om al die filmpjes e.d. weer eens terug te zien. En natuurlijk de nieuwste oploads !

     17. Karla
      Getuigd het niet van een te groot ego als je zegt
      Dat jij de.enige bent die de app serieus speelt.
      Hoe weet je dat zo zeker dan. ik kan je een Facebook pagina adviseren die laat zien
      Dat er misschien mensen zijn die het nog serieuzer speelt als jij
      Mvg pascalle

     18. OMG kind ik probeer mijn zin door te drammen? Met wat eigenlijk? Ik heb het helemaal niet over die app het boeit me helemaal gen reet wat jij met die app doet. Ik heb het over je Nederlandse taal. Ik zou het heel fijn vinden als je zou ophouden hierop iets te zetten want alles wat jij zegt is lulkoek zie ik morgen 1 bericht van jou dan ga ik stappen ondernemen.

 49. Donderdag 5 september:
  Bianca twijfelt in het openbaar aan Ludo’s onschuld. Anton maakt hier handig gebruik van door Julia aan te raden niet meer met Ludo om te gaan. Janine geeft goede raad aan Bianca, maar dat pakt verkeerd uit.

  Dat mensen nu nog denken dat nina valt…

 50. Ze maken wel meer fouten bij gtst.
  Want als mike t vliegtuig uit springt heeft hij zwart met witte handschornnen aan,
  De persoon die valt heeft spier witte handschoennen aan.
  Dus het kan mike niet zijn…

  Maar ,

  Nina is rechts verlamd,
  De persoon die valt trekt zn parraschute met rechts,,
  Dus kan t Nina ook niet zijn….

  Schiet mij maar lek

  1. Nina is allang niet meer verlamd -.-‘
   Ze gebruikt vaak genoeg haar rechter arm. Wel minder dan haar linker ze heeft er wel last van maar is niet meer verlamd omg
   Kijk een keer GTST ofzo

 51. Mike is het zeker weten. Want ik denk dat Wiet de draad heeft doorgeknipt zodat ze Nina verdacht kon maken en zo toch van Nina af is, daarom zag je haar ruzien met Lucas in Spinglevend week 7. Ze heeft geleerd in de kliniek: vermoord haar niet, maar vermoord een ander en maak haar zwart.

 52. Ik denk ook Mike! Maar denk ondanks alle mogelijke verdachten dat hij een verkeerde parachute heeft gepakt. Denk dat hij voor Bing bedoeld was en dat Aysen dat gedaan heeft. Zij kwam er als laatste bij.

 53. Ik ben ervan overtuigd dat Nina dood is en de schuldige is Amy, zij is vrij gelaten en niemand wist daarvan en zo heeft ze die parachut onklaar gemaakt van Nina, iedereen wordt verdacht en uiteindelijk komt Amy na een week ofzo terug en doet alsof ze van niks weet…….dat denk ik

  1. Amy vind ik ook nog een optie. Maar toch lijkt mij dat als Amy vrijgelaten zou worden, of zou ontsnappen .. dat ze Ludo wel iets hadden laten weten. Of in ieder geval Maxime.

   1. miss pookte Amy snachts wel rond in het huis van Ludo er stond tenslotte een raam open heeft maxime haar gehoord en verbergt ze zich in de stallen de theorie dat Amy het wel eens gedaan kan hebben heb ik al langer

 54. Begin langzamerhand te geloven,dat het ze allebei NIET zijn,dus zowel Mike als Nina niet.
  Mike niet,omdat de handschoenen niet overeenkomen,en Nina niet omdat de parachute met rechts werd geopend.
  Aangezien Nina rechts verlamd is,zou zei dit niet kunnen…
  Heel vreemd…

  1. Er sprongen 9 uit het vliegtuig Leo zat waarschijnlijk in het vliegtuig naast de piloot of ging beneden kijken. Als het Nina is maken ze een foutje of als het Mike is maken ze ook een fout. 1 ding is zeker de crew heeft een fout gemaakt.

 55. MENSEN NINA IS ALLANG NIET MEER VERLAMD. Ze gebruikt vaak genoeg haar rechterhand. Minder dan haar linker maar ze is niet verlamd.
  Omg kijk een keer naar GTST ofzo

 56. Het kan niet anders zijn dan dat Mike de fatale smak maakt! Er is in heel Meerdijk niemand aan wie Laura echt een hartgrondige hekel heeft, alleen mike, en waarom zou Menno anders zo ingaan op haar Alibi?

 57. Het is zo duidelijk.

  Bianca en Janine komen in conflict. > Omdat Bianca Ludo verdenkt van sabotage op Mike’s parachute.

  Rik probeert anderen tot steun te zijn. > Hij voelt zich schuldig omdat hij Mike uitnodigde op het laatste moment. Anderen = familie Bouwhuis.

  Menno gaat nogal diep op Laura’s alibi in. > Menno verdenkt Laura. Als Laura zou saboteren, zou het Mike zijn, niet Nina.

  Menno verdenkt de familie Sanders. > Waarom zou hij de familie Sanders verdenken als Nina het slachtoffer was??

  Bianca twijfelt aan Ludo’s onschuld. > Als Nina dood was geweest, had ze toch niet aan Ludo’s onschuld getwijfeld..

  Mike valt dood.

  1. En dit draait allemaal om, wanneer je bedenkt dat Nina misschien de verkeerde parachute had. Wanneer uitkomt dat die parachute eigenlijk van Mike was. Dan gaan ze alsnog naar de mensen kijken die iets tegen Mike hebben, in plaats van Nina.

   Dan kloppen de spoilers alsnog 🙂

 58. ik denk zelf de gene die dat had gedaan die wou dat mike dood zou gaan en heeft perongeluk nina die aan getrokken I.P.V. mike
  als het zo is wel heel jammer

 59. Jezus,

  Wat een idioten mensen heb je hier tussen staan zeg niet normaal meer, vooral Karla!

  Vermoeiend, dat we continu in herhaling moeten gaan dat Mike niet de enigste is met een springbrevet. Iedereen heeft de springbrevet gehaald anders mag je niet eens alleen springen, hoevaak moet dit wel niet gezegt worden.

  1. Nou zeg, je weet dat ik gelijk heb! Het enige wat jullie doen is lukraak speculeren. Ik speel tenminste serieus de app en mijn conclusie is dat mike is gevallen vanwege het radiografment! Aangezien mike de enige was met een sping bufet!

   1. Karla, heb jij de woorden “RADIOGRAFMENT” en “BUFET” op je Theoretische Leerweg geleerd? Want de rest van Nederland schrijft die woorden namelijk als “RADIOFRAGMENT” en “BREVET”. En als je het niet gelooft, moet je eens een (online) woordenboek erbij pakken. Want het lijkt alsof je hier een IQ hebt van een wild zwijn.

 60. Ik denk niet dat t nina is en ook niet dat t mike is.. marly zegt in haar reactie dat t ons zal verbazen.. ook zij leest dat de meesten denken aan haar of mike. Wie t wel is weet ik ook nie ik dacht gelijk aan aysen.. maar we zullen t zien.

  1. Die reactie van haar hier ergens boven is NIET van Marly zelf. Dat is van iemand anders die de naam Marly ingevuld heeft. Alsof de echte acteurs en actrices op deze website reacties gaan plaatsen. Natuurlijk niet.

   1. Hahaha, moest even lachen om het woord ‘paint’. Zo oldskool. Dat er nog mensen zijn die dat gebruiken om foto’s te bewerken zeg. Prehistorical. Better switch back to Commodore.

    In Photoshop heb je zo’n foto binnen 1 minuut netjes in het kadertje gezet, zonder dat het opvalt dat de foto bewerkt is. Nou ja, als er een fatsoenlijke foto wordt gebruikt in dezelfde stijl als de rest van de foto’s natuurlijk.

 61. jammer hoor, dat die foto van menno in de leader nep is 🙁 ik zie hem graag als vaste rol.. en het vaste vriendje va n lucas.. alhoewel.. denk dat dit hun relatie ook weer op scherp zet.. zucht… jammer jammer

 62. Beste karla het is toch echt Radiofragment. Een fragment is een onderdeel van. En voor het parachutespringen heb je een springbrevet nodig. Daar is geen discussie over nodg. Een grafment bestaat niet. Een graf wel maar grafment…google het maar even.
  Enfin..ik denk inderdaad dat het slachtoffer nina is want waarom zou lucas twijfelen nu ook verdenkmaking op sanders valt? Wanner mike zou zijn gevallen, dan is de familie direct verdacht, maar als nna omgekomen is en de verdachtmakng nu ook naar familie sanders gaat, kan lucas twijfelen..zou die parachute onklaar zijn gemaakt door ludo, om mike hiermee te treffen..maar om de een of andere reden is die parachute nina fataal geworden? Btw denk eens goed na; wie behalve wiet en amy of mike, zouden nina dood willen hebbn? Laura bijvoorbeeld zou nina niets aan willen doen. Nina heeft veel mnder vijanden..

  1. Als het Mike is kan hij ook twijfelen, want Lucas heeft Ludo horen bellen, en hij wil waarschijnlijk ook geen informatie achterhouden, maar ook zijn oom/ex-stiefvader niet verraden

   Ik denk nog steeds Mike, door de aanwijzingen in de app

 63. Ik denk dat we Karla ook moeten gaan negeren. Ze heeft in elk bericht van haar fragment en brevet verkeerd geschreven. Dat kan 1x gebeuren maar zoveel keren denk het niet. Volgens mij vindt ze het maar wat te leuk, dat wij ons hier aan irriteren. Dus gewoon negeren.

 64. @Karla ik las ergens dat jij de theoretische leerweg doet? Ik help je even uit je droom dat doe je niet anders wist je wel dat grafment en bufet geen woorden zijn.

  Maar ik zo een vermoeden dat je dit alleen maar doet om ons te stangen. Je bent ons gewoon aan het stalken met je berichten. Als ik nog een keer een bericht van jou zie wat weer precies hetzelfde is ga ik mailen naar de redactie, en neem maar van mij aan ze nemen het serieus.

 65. Terwijl in Hotel De Rozenboom de slingers worden opgehangen voor het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, belt Maxime vanaf de parachutebasis met het schokkende nieuws. Jef en Laura leggen meteen alle voorbereidingen voor het feest stil en velen vrezen voor het leven van hun geliefden. Zo is Janine in alle staten over haar dochter Nina en maakt Laura zich grote zorgen over haar kleinzoon Noud.

  Op de parachutebasis heerst er enorme paniek. Maxime en Rikki, net geland, verkeren in grote onzekerheid: beiden hebben het ongeluk zien gebeuren. Rik, die ’s nachts een dronken one-night stand heeft beleefd met Femke (een gastrol van Celine Purcell), arriveert daardoor te laat voor de sprong op het paracentrum. Hij ziet op afstand hoe één van de parachutisten neerstort en spoedt zich naar zijn dochter Rikki om haar te kalmeren. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie de sprong niet heeft overleefd. En dan rijst al gauw de vraag: wie heeft de parachute gesaboteerd? En waarom?

  Veel Meerdijkers hebben een motief om een ander iets aan te doen. Maar wie van hen is in staat zelfs een moord te plegen? Wie heeft er bewust een parachute onklaar gemaakt? Binnen de groep van springers zijn de spanningen om te snijden geweest tussen Nina, Noud en Wiet enerzijds, tussen Mike en Lorena anderzijds, maar ook tussen de zusjes Nuran en Aysen zijn de gemoederen steeds hoger opgelopen. En dan is er nog Bing, die niet met de sprong mee kon doen, omdat hij gearresteerd werd. Hij kan Aysen’s bloed wel drinken. Zou hij er iets mee te maken hebben?

  Naast deze prangende vragen broeit het na een heftige vrijpartij nog steeds door tussen Ludo en Julia, de ex-vriendin van Anton. Hoe gaat Anton daarmee om? En blijft het voor Femke en Rik bij die one-night stand? Of laat Femke nog meer van zich horen?

 66. Misschien is het compleet onzin hoor heb namenlijk niet alle reacties gelezen afgelopen weken. Maar op de laatste foto zie je dat het trekkoord van mike zijn parachuut rood is. Eerder zag ik ook dat rikkie haar trekkoord rood oranje was. Bij haar landingsfilmpje zag je dat haar parachuut kleur overeenkomt. Degene die valt zijn parachuut is roze van kleur?

  1. Klopt ik zag het ook al en wat ook vrij appart is. Is dat als je de foto gewoon bekijkt zie je nina naar de camera kijken en als je er op klikt kijkt ze de anedere kant op terwijl de rest precies het zelfde kijkt! Gr

 67. Dag allemaal,

  Ik heb de app gevolgd en alle reacties gelezen.
  Ik denk dat Nina het niet heeft overleefd en dat zij de gesaboteerde parachute van Mike aan had. Houd me vast aan die handschoentheorie… zo’n fout kan er toch niet gemaakt worden als er verder op alle details is gelet? En ik las net dat Nina haar rechterarm wel kan gebruiken?

 68. Lucas raakt vertwijfelt als de familie Sanders verdacht wordt.. Omdat hij niet gelooft dat zijn eigen familie ervoor zou zorgen dat zijn zusje neerstort. Ik denk niet dat hij zich zo zou voelen als Mike was neergestort..

 69. Maar de aanwijzingen uit de app wijzen toch juist altijd naar de persoon die nog leeft?!
  Maxime en Lorena kijken naar Mike, de voicemail voor Mike, het zou toch best kunnen dat dit er op wijst dat Mike nog springlevend is!!

 70. Ik denk dat Menno een vaste rol krijgt nadat er iemand neergestort is.?ik heb liever dat Nina dood gaat is een keer een baby die zonder moeder opgroeid anders heb je een herhaling van vorig seizoen nadat Danny van de trap werd geduwt. Als de dader een vaste rol speler is denk ik ook dat die eruit gaat en dan hoop ik dat een familielid van Menno erin komt.

  1. Rikki is toch ook opgegroeid zonder moeder?!
   Maar ik deel je mening. Wat mij betreft mag Nina neerstorten!
   Ook leuk trouwens als Nola en Bram en Lana straks groot zijn.. En waar is trouwens Sil gebleven? Zit die nou nog steeds in de bak? Misschien heeft hij het wel gedaan en heeft Laura hem de tang gegeven! Hahhaahhaha!

 71. Als nina echt zo verlamd was zou ze niet mogen springen denk ik en nog iets al kan ze die arm niet zo goed gebruiken, dat touwtje zat rechts en met je linker arm krijg je dat ding niet goed open. En als het gaat over hoe diegene die neerstort daarna met ze armen zwaait als het niet open gaat dat is gewoon door de paniek

  1. Jezus OMG, het moet niet gekker worden, een tatoeage van een personage:w Ik snap sommigen mensen echt niet hoor, ze leven echt gewoon in de soapwereld. (Dit is allemaal nep gespeeld) dit is niet echt jezus get a life zeg

 72. Als bovenstaande het niveau weergeeft van de kijkers van GTST schaam ik mij diep dat ik er 1 van ben. En dan niet alleen de spelfouten, maar ook de argumenten die worden gebruikt (of juist helemaal niet).

  1. En ik schaam me vrolijk met je mee.

   Niet alleen hier maar ook op Facebook (of überhaupt elke willekeurige website waar de cliffhanger wordt besproken), nergens schijnt er normaal gespeld te kunnen worden en nergens schijnt men elkaar het daglicht in de ogen te gunnen.

   Shame on humanity!

 73. Mike kan het niet zijn.
  Als die in gevaar zou zijn had Mega Mindy hem wel gered!
  Het moet dus Nina zijn!

  🙂

  Binnenkort weten we het allemaal zeker, tot die tijd allemaal een beetje lief zijn voor elkaar…..

 74. Goedemorgen!
  Weer een nieuwe pagina.
  Vanavond om half 7 kun je de link hier vinden.

  Voor degenen zonder geduld:
  je hoort een voicenail van Nina aan Mike.

  ‘Met Nina.. Ik heb net met mijn advocaat gesproken, en denk maar niet dat jij Nola ooit in handen krijgt. Ik zou vertrekken uit Meerdijk als ik jou was, want nu heb je mijnvader echt boos gemaakt.’

  Zoiets is het. Ik doe het nu uit mn hoofd dus mmisschien klopt het niet helemaal.

  Tot vanavond allen!

 75. Hoi Allemaal,

  Ik heb zelf een vermoeden dat het karakter van Nina is die het niet overleefdt. het is veel te voorspelbaar dat mike er uit gaat. Had ook begrepen dat pas in 2014 de flexwet voor louis ingaat. De spoilers van GTST zijn altijd vaag en je kan er niks uithalen. lijk me niet dat zo goed bewaard geheim als een clifhanger in de spoilers terug te vinden zijn. alles kan gebeuren in GTST. Niemand had bijv kunnen zien dat Edwin eruit geschreven werd midden in een seizoen.

  Ik speel de app zelf ook. en krijg meer en meer de indruk van wat ik zie en lees dat het Nina is.

  1. Als Mike blijft leven heeft hij in zomer 2015 een flexwet. Of zomer 2014. En ik dacht toen dat Noud dood zou gaan bij die ebola virus, omdat Edwin veel te belangrijk was in de serie. Nu kan het ook zijn dat Nina dood gaat.

 76. Ik keek de cliffhanger terug van de laatste 4 minuten en ik zag 1 persoon de parachute open doen met de linkerarm dat was de 2e persoon die je zag die de parachute open deed. Dat moet Nina zijn, dus Mike is dood.

 77. jezus. jullie met het verwisselen van de parachute. denken jullie nou echt dat er niet gecontroleerd is of ze de juiste gepakt hebben? en aysen is t ook niet. die heeft de bekabeling nog nagekeken. bing is dus ook uitgesloten dat hij erachter zit. en dan hebben we nog die vingerafdrukken. volgens mij hebben ze in de laatste aflevering toch duidelijk laten zien dat de dader handschoenen heeft gedragen.

  persoonlijk ‘denk’ ik dat het mike is. mike is een ervaren springer dus die zal zeker hebben gekeken of hij de juiste parachute heeft genomen

  1. De reden dat ik (en anderen) denk(en) dat de parachutes verwisseld zijn, is omdat er wel erg vaak herhaald werd dat men de parachute moest pakken met zijn/haar eigen nummer. Dan daarbij, heeft Nina helemaal niet opgelet bij de uitleg/cursus. Kan goed dat zij er niet eens aan denkt om haar parachute nummer te controleren.

   Mocht Mike erachter zijn gekomen dat de zijne is gesaboteerd, is het heel makkelijk die van hem met die van Nina om te ruilen.

   Dus nee, ik ga nog even door met mijn ‘verwisselde parachute theorie’.

 78. Het kan ook zijn dat iemand links die die de parachute met links open deed. En kunnen de Bouwhuisjes niet boos zijn dat Mike Nola niet mag zien?

 79. Wel spannende spoilers ik ben wel erg benieuwd wie er dood is. Ik denk nog steeds Nina. Maar Zondag zien we toch weer iemand veilig landen? Denk Mike. Want ik denk nog dat Nina dood is vanwege meerder spannende verhaalijnen waarmee je vele kanten op kan gaan.

 80. Ik vrees nog steeds voor het leven van mike, kijk maar op zn website, daar staat duidelijk dat hij dit jaar stopt. Daarbij speel ik de app en daarbij wijzen alle aanwijzingen in de richting van mike. Ik vind het radiografment waarin verteld wordt dat mike een spring bufet had nog steeds de meest duidelijke in algemene zin

 81. Ja Aysen speelt nog mee volgende seizoen. Ik zet even alles op een rijtje voor duidelijkheid als dat niet helpt dan weet ik dat ook niet meer.

  Die er nog inzitten in seizoen 24:
  -Laura
  -Jef
  -Janine
  -Ludo
  -Maxime
  -Lucas
  -Noud
  -Nuran
  -Aysen
  -Bing
  -Rik
  -Rikki
  -Tim
  -Anton
  -Bianca
  -Sjoerd (Is nu tijdelijk niet te zien vanwege flexwet maar keert weer terug rond Oktober/November denk ik)
  -Lorena
  -Wiet
  -Sjors (Sjors is nu tijdelijk weg vanwege zwangerschapsverlof maar volgens mij keert ze eind 2013 weer terug dus denk December)

  Diegene die eruit kunnen gaan zijn:
  -Mike
  -Nina

  Ik denk meer dat Nina eruit gaat.

  1. Ja maar jij bent niet zo snugger. Mike gaat eruit.

   -Hij gaat in veel series spelen
   -Laura’s alibi
   -Janine geeft Bianca raad
   -Maxime en Noud zijn vrij rustig aan de telefoon
   -Iedereen verdenkt de familie Sanders.

   Moet ik doorgaan?

  2. Ik denk zelf eigenlijk mike (kan ook best nina zijn hoor) maar anders krijgt mike weer wat hij wil want hij heeft de Rozenboom en net ook zn vaderschap gekregen. En als hij dan ook Nola helemaal voor zichzelf krijgt is t wel n beetje saai ;p
   Maar ik weet ook niks zeker dus gewoon afw88 tot zondag hihii x

 82. Hallo allemaal,

  Allereerst wil ik zeggen dat er heel veel mensen wat onzin uit lopen kramen. Mensen die zeggen te weten wie er dood is zonder dat dit concreet in de spoilers staat en mensen die denken dat er iemand anders dood is terwijl al (lang) bekend is gemaakt dat deze persoon nog in leven is. Maar goed er is ool nog een groepje die gtst wel goed heeft gevolgd en de aanwijzing en hits ook snappen

  Zelf denk ik dat iemand de verkeerde parachute heeft gepakt. Omdat het behoorlijk werd benadrukt de goede parachute te pakken. Het kan dus ook dat wiet, amy of rogier nina wilde vermoorden maar dat mike deze parachute pakte en daardoor viel. En dat menno nog niet heeft achterhaald dat dr parachutes zijn verwisseleld en daardoor familie sanders en laura verdenkt???
  Andersom kan natuurlijk ook maar er zijn al 10 andere mensen die dat benoemd hebben dus doe ik dat niet

  Groetjes! !

 83. Gaat Karla mij nu vertellen wat ik mag typen? Terwijl ze het zelfs steeds heeft over vliegbufet? Hahahahahahahahahshaha. Die durft!!!!

  Get a life, Please

 84. Gaat Karla mij nu vertellen wat ik mag typen? Terwijl ze het zelfs steeds heeft over vliegbufet? Hahahahahahahahahshaha. Die durft!!!!
  Get a life, Please

 85. Het is geen Nina of Mike

  Ten eerste.
  Als je goed kijkt naar de foto die je vandaag kreeg in de app.
  Zie je dat iemand de linker hand om Noud heen doet. Je Ziet duidelijk dat dit Nina of Wiet niet is. Want zij zitten met hun rechter arm naast Noud.

  Ten tweede
  De app heet spring levent. En daar zijn aanwijzingen naar nina en mike.
  Conclusie ze leven alle bij nog.

  Ten derde.
  Er was een actie de mysterie springer.

  Dus wijst alles er op dat er nog iemand mee springt.

 86. Ik denk dat mike dood gaat. Je ziet in het eerste filmpje iemand doodvallen met een stoppelbaardje. Dit moet mike wel zijn aangezien nina geen baard heeft. Ik denk dat mike per ongeluk de parachute van ludo heeft gepakt.

  Ook hoor je op meerdijk fm dat het gaat om iemand met een springbrevet, mike was de enige die dit had.

  Nina kan het sowieso niet zijn, want tijdens een gesprek tussen jef en maxime hoorde je haar nog zeggen: dit is zo mooi.

  Ook de spoilers verklappen het al

 87. ik vind die spoilers niet echt kloppen hoor, hoezo zouden ze nu zoiets uitlekken, denk dat de echte pas volgende week komen. en ik denk meer dat nina dood is dan mike, ook al hoop ik meer mike, mike heeft net de rozeboom en zn kind, denk niet dat ze hem een dag later dood laten gaan hoor. En laura had m ook bedreigd dat er een tijd zou zijn dat die het heel moeilijk heeft.. en nina , ludo heeft nina gezegt dat ze beter niet moest gaan springen toen kwam er zelfs als titel te staan “nina springt toch mee” ik zou het echt jammer vinden als ze de personage dood laten gaan…

 88. Nou heb ik eens goed terug gekeken Mike heeft aan de binnenkant van zijn handschoenen een zwarte kleur.De gene die valt heeft aan de binnenkant van de handschoenen wit.Dus dan kan het Mike niet zijn.Dus blijft Nina over.

  1. Dat is een fail van GTST ofzo. Want als je naar de foto van week 8, pagina 1 kijkt, zie je dat de laatste die springt, witte handschoenen heeft. En Mike sprong toch écht als laatste.

   1. Pino, je ziet op die foto toch de onderkant niet? Ik zie alleen de rechterhand en hiervan de bovenkant.. en de veter van de andere springer. Het lijkt me bijna onmogelijk dat GTST zo’n fout zou maken. Ze hebben volgens mij op ieder detail gelet, maar goed fouten maken is menselijk!

 89. Kijk naar Nina zonder dat je hem vergroot? Ze kijkt naar Mike
  Als je hem uitvergroot of op klikt kijkt ze heel relaxed uit het raam of hoe je het noemen wilt
  Lorena en Maxime kijken allebei naar Mike……

  1. Of Nina kijkt naar Wiet.. Hoe wiet op haar beurt weer naar Noud kijkt. Het was mij niet opgevallen tot jouw bericht. Scherp hoor 🙂

   1. Nee ze kijkt echt naar Mike
    En bij vergroting Maxime en Lorena naar Mike
    Dat is wat mij opviel voor de rest is het gissen en kijken wat er hier gezegd wordt zeker over die handschoenen maar ook dat blijkt bij foto van puzzel dat Mike laatste is die springt en hand dan wit is dus …..afwachten

 90. Ik denk toch echt Mike, ik bedoel als het Nina is, waarom zou Bianca dan haar eigen vader de schuld geven van haar dood? Hebben jullie, daar al aan gedacht?

  1. Nee, daar hadden we nog niet aan gedacht. -.-
   Maar als Nina valt, en ze komen erachter dat ze de parachute van Mike om had (Dus, dat Mike eigenlijk het slachtoffer was) Moeten ze kijken naar de vijanden van Mike, en niet van Nina.

 91. Iknirriteer me ook aan Karla.
  Maar nu irriteer ik me ook aan de mensen die er maar op in blijven gaan.
  Laat die muts reageren. Wanneer de rest haar comments negeert, is de lol er nogal snel af.

 92. Het is Mike. De misteryspringer heeft blauwe ogen, dat kun je zien op bijna alle foto’s die met de misteryspringer zijn gemaakt deze zomer. Jammer dat ze daar niet even aan hebben gedacht bij het op pad sturen 🙂 .

 93. Triest………

  Ik denk zelf dat Mike dood neer gaat vallen. Heb hier geen harde bewijzen voor maar het is een gevoel wat ik vanaf het begin al heb. Zondag zullen we het misschien te weten komen door de preview.. Ben zeer benieuwd.
  Wil kaas koekje bedanken voor alle filmpjes die op youtube worden gezet. Kan zelf de app helaas niet spelen omdat mijn mobiel hem niet wil downloaden, maar zo kan ik toch op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurd. 🙂 TOPPIE!!

  p.s. Karla ik heb zelf kader leerweg gedaan maar zelfs ik weet hoe je radiofragment en spring brevet hoort te schrijven. En een vlieg brevet bestaat ook hoor! ik zou zeggen google maar eens op je woorden en anders ga inderdaad maar terug naar de kleuterschool. Of klaag de school aan die jou die woorden heeft geleerd. Wat een schande

 94. Die laatste foto in de app, Lorena en laura zitten echt serieus naar mike te loeren… Alsof die 2 wat hebben bekokstoofd samen tegen hem..

 95. Jongens hou hier mee op met ruzie te maken.
  Karla jij hou nu ook op. En laat iedereen in zijn eigen waarde. Dat Karla niet goed schrijft kan ze misschien wel niks aan doen? Niet iedereen is overal goed in hoor. En ja wij hebben inderdaad al vaak gezegt tegen Karla hoe ze springbrevet moet schrijven enz. Maar als ze daar niet aan wil luisteren is dat haar probleem. Of ze kan dat niet onthouden misschien is ze wel niet zo geleerde persoontje? Er zijn ook mensen die delictiesch of hoe je het schrijft hebben. Misschien is Karla daar wel 1 van?

 96. Hahahaha, ik las net een reactie van iemand hier: ‘Mike gaat dood, want het staat zelfs op zijn eigen site’. En diegene heeft nog gelijk ook!! Er staat: GTST 2012-2013!
  En ik maar hopen dat de spoilers nep waren.. Mike eruit i.p.v. Nina is echt een domme keuze, want in Nina’s geval ontstaan er véél meer verhaallijnen en Mike was zó voorspelbaar. 🙁 Hij zit er pas net in!

 97. “Lucas raakt vertwijfeld als Menno ook de familie Sanders verdenkt”.

  Het zou toch logisch zijn als de familie Sanders verdacht werd als Mike het slachtoffer was? In verband met de afloop van de rechtszaak bedoel ik. Lucas zou daarover niet zo vertwijfeld hoeven zijn.
  Als Nina het slachtoffer zou zijn en Menno de familie verdenkt, dat zou dan een heel ander verhaal zijn en kan ik me voorstellen dat Lucas zijn twijfels heeft.
  Mijn conclusie daarom is dus dat Nina het slachtoffer is.

   1. Mijn veronderstelling was dat dit voor iedereen bedoeld was en dat iedereen vrij was zijn/haar eigen naam te kiezen. Als mensen alle reacties moeten lezen om te achterhalen welke namen er al in gebruik zijn, dan hebben ze daar een dagtaak aan, kortom jij zult er denk ik mee moeten leren leven dat er meer mensen zijn die de naam pino kiezen.
    En nu wil ik graag weer genieten van een gezellige sfeer hier 😀

 98. Ik denk Mike.
  Want als Nina valt zal, en Mike krijgt Nola, dan heeft Mike alweer wat hij wil, en dat wordt wel een beetje saai. Want hij Heeft de Rozenboom net ook al

 99. O jaa Kaaskoekje heeeel erg bedankt voor je filmpje. Mijn mobiel heeft m nog nie geladen ofzo idk.
  En ik kan alle filmpjes van de app ook niet bekijken dan staat er 00.00-00.00 bij de tijdbalk (ik weet niet of t zo heet maar noem het maar zo haha) of als ik een spel heb vrijgespeeld en je moet een foto of filmpje (een nieuwe tip ) krijgen dan komt dat niet en staat er nog steeds dat spel. Ook als ik op deze week klik.. dus ja, Maar ik ben heel blij dat ik wel bij kan blijven dankzij jou filmpjes ! 🙂

 100. Degene die het nu zo logisch vinden nu dat Mike dood is komen denk ik van een koude kermis thuis.

  Uit de bedoeling van de “springlevend app” maak ik juist op dat mike springlevend is.
  Ondanks dat de schrijvers van Gtst nou niet altijd even vindingrijk zijn, denk ik wel dat, na dat alles er op wijst dat het mike is(hoeveelheid mensen die mike’s bloed wel kan drinken), en er roept iemand kom we maken een app waarin iedereen in spanning kan uitvinden wie het is, en ze maken ons blij met een dode mus die uiteindelijk toch mike heet, er wel een collega had gezegd, nee dat gaat het publiek niet leuk vinden.

  Verder heeft nina eigenlijk wel alle verhaallijnen gespeeld, zou er een spannende psychologische verhaallijn onstaan en hebben we bad ass ludo terug.

  Zelfs in de spoilers maak je op, als je niet hersenloos met je verstand op mike leest, dat het lucas verhaal meer duidt op dat hij verbaasd is dat menno de fam. Sanders verdenkt terwijl nina dood is.

  Ik vind het opgevangen telefoontje van lucas bij ludo ook een beetje overbodig als mike “te pletter valt”.
  Nee ik denk eerder dat lucas daar aan gaat twijfelen. Moet ik het Ludo vragen? Moet ik het iemand vertellen?
  Bij mike is het meer van ja oke, kan je verwachten van ludo.
  Bovendien heeft Gtst, mike veel te slim gemaakt om hem, zonder zijn parachute te controleren met een vliegtuig vol met mensen die zijn bloed wel kunnen drinken, uit een vliegtuig te laten springen.
  Als je het mij vraagt heeft mike zijn buddy, die af en toe in gtst verschijnt, ingeschakeld om er voor te zorgen dat dat niet gebeurd en heeft de parachute laten verwisselen of iets dergelijks.

  Wel hou ik in mijn achterhoofd dat,
  Het ludo’s prinsesje is, de persoon die de familie sanders bij elkaar houdt. Wanneer marly zelf naar iets anders op zoek was zou je eerder verwachten dat ze “nina” gezellig een paar maanden/jaren naar stefano sturen.
  Ook denk ik dat je de rest van de sandersen dan ook moet gaan afschrijven, aangezien ik me niet kan voorstellen dat als nina, die de boel bij elkaar houd, overlijdt, het ooit weer normaal en rustig in huize sanders gaat zijn. Waardoor de dood van nina ook zo onwaarschijnlijk lijkt te zijn.

  De timing van het, mike verlaat “tijdelijk” gtst, verhaal lijkt eerder op een slechte smoes om ons te laten denken van, oh dan kan het mike niet zijn, die ging pas later en maar tijdelijk. En heeft ie een behoorlijk druk schema de komende tijd.

  Wel zijn er geruchten over de terugkeer van 2 Sandersen, in de vorm van Nick&Marcus.
  Om de Sanders weer aan te vullen? Voor nina’s begrafenis?
  Bovendien wilde Marly in april al “een nieuwe start” wat gevolgde tot een nieuw huis.( nu een nieuw programma?) http://www.telegraaf.nl/prive/21441157/__GTST-Marly_wil_nieuwe_start__.html

  Nee als je het mij vraagt gaat gtst deze keer toch ballen tonen en het onwaarschijnlijke doen, het prinsesje uit de serie schrijven.
  Of zal gtst toch de fout maken door voor de meest logische optie te kiezen? Een onnodige app uit brengen?
  Voor de meest logische weg te gaan, alle verhaallijnen tegelijk te laten eindigen? Klaar voor een nieuw begin.

  1. Mensen mensen een tekst is maar een tekst en die is ook nog op twee manieren uit te leggen niks is zeker
   Al hoop ik ook dat die rare irri Belg verdwijnt

    1. Als je een beetje verder kijkt dan je neus lang is, zie je dat Plazilla een site is voor persoonlijke doeleinden. Dit zijn blogs, teksten die misschien je buurman wel heeft geschreven. Even betrouwbaar als Wikipedia 🙂

  2. Kijk naar puzzel foto Mike heeft in het vliegtuig zwarte binnen hand op moment dat hij als laatste het vliegtuig verlaat blijkt ook hij een witte aan te hebben ….op die manier zorgen de bedenkers van GTST Elke keer weer verwarringen hahaha

 101. Beste gtst fans , negeer Karla. Gewoon negeren want die stakker komt hier alleen maar om aandacht te vragen en te zieken. Ik stuur een mail naar de redactie om te vragen of zij een IP block kan krijgen. Ze zal dan vanaf andere computers proberen te reageren maar als ook die ook IP block krijgen is het voorbij met Karla.

 102. Geachte gtst fans , negeer Karla. Gewoon negeren want die stakker komt hier alleen maar om aandacht te vragen en te zieken. Ik stuur een mail naar de redactie om te vragen of zij een IP block kan krijgen. Ze zal dan vanaf andere computers proberen te reageren maar als ook die ook IP block krijgen is het voorbij met Karla.

  1. Nou Linda wat ben jij een gemeen mens, bij jij niet stiekem Aysen? Ja ja dat vermoedde ik al, jij bent Aysen en jij probeert ons het leven te verzieken netzoals je Bing gedaan hebt en je hebt Danny vermoord! Jij bent een moordenares! Ik zal het meteen aan de redactie doorgeven zodat ze jouw ip-adres kunnen blokkeren!

 103. Het is wel HEEL DUIDELIJK dat Mike het is aan de hand van deze spoilers

  Zelf dacht ik met de app aanwijzigingen dat het nina was
  Rustige maxime , spannende verhaallijnen (bij noud zouden alle problemen juist opgelost zijn) , verdachte wiet met dat Nina moet dood en die foto , lucas die wiet ontslaat op een wel hele boze manier.

  Maar als de mensen hier die spoilers even goed lezen :
  WOENSDAG, Laura heeft niks tegen nina dus als zij er iets mee te maken zou hebben (zou wel moeten met die beelden van haar met de tang een eeen gemene glimlach) , de familie sanders zou natuurlijk NOOIT verdacht zijn als het om nina ging want ludo doet alles voor zijn prinsesje en is zelfs instaat om mensen daar voor te doden ( wat wijst naar mike) en het is uiteraard hun familie.
  DONDERDAG, bianca zou NOOIT twijfelen aan ludos onschuld als het om nina ging, die zou hij NOOIT doden, Mike uiteraard wel dus het zou heel logisch zijn als bianca hem zou beschuldigen.

  Jammer dat het alweer uitlekt maar het is nu dus wel zeker dat MIKE niet springlevend is
  De dader weten we nog niet maar aan de hand van de app denk ik dat het te maken heeft met een plan van LUDO.

 104. Nou Lind wat ben jij een gemeen mens, bij jij niet stiekem Aysen? Ja ja dat vermoedde ik al, jij bent Aysen en jij probeert ons het leven te verzieken netzoals je Bing gedaan hebt en je hebt Danny vermoord! Jij bent een moordenares! Ik zal het meteen aan de redactie doorgeven zodat ze jouw ip-adres kunnen blokkeren! Jongens niet op Linda reageren, ze gooit roet in ons eten, ze eigenlijk Aysen!

 105. Nou Linda wat ben jij een gemeen mens, bij jij niet stiekem Aysen? Ja ja dat vermoedde ik al, jij bent Aysen en jij probeert ons het leven te verzieken netzoals je Bing gedaan hebt en je hebt Danny vermoord! Jij bent een moordenares! Ik zal het meteen aan de redactie doorgeven zodat ze jouw ip-adres kunnen blokkeren! Jongens niet op Linda reageren, ze gooit roet in ons eten, ze eigenlijk Aysen!

 106. Nou Lind wat ben jij een gemeen mens, bij jij niet stiekem Aysen? Ja ja dat vermoedde ik al, jij bent Aysen en jij probeert ons het leven te verzieken netzoals je Bing gedaan hebt en je hebt Danny vermoord! Jij bent een moordenares! Ik zal het meteen aan de redactie doorgeven zodat ze jouw ip-adres kunnen blokkeren! Jongens niet op Linda reageren, ze gooit roet in ons eten, ze eigenlijk Aysen!

 107. Please blokkeer en negeer Karla.
  Wordt er kotsmisselijk van, van dat kinderlijke gedrag. Hoe oud ben je Karla? Ik geef les aan 3-jarigen. En die zijn nog slimmer en minder bijdehand.

  1. jo jij kan wel zo lelijk doen over karla
   maar jij bent net zo erg enkel heb je dat zelf niet door laat elkaar gewoon lekker met rust

 108. Ik denk dat het Nina is!
  In een filmpje zie je dat Lucas wiet ontslaat omdat hij boos is.
  En omdat Nina boos was op naud en Laura die tang zag en het touw doorknipte.
  Mike gaat TIJDELIJK de serie uit!
  Er stond op een brief NINA MOET DOOD! Dat denk ik

 109. Als Nina het overleeft, hoet zit het dan met haar en de flexwet. Gaat ze onschuldig de bak in voor 3 maanden of heeft ze een vast contract gekregen?
  En geld dat ook voor Bing? Gaat hij ook zomaar 3 maanden de bak in? Of heeft hij een vast contract gekregen?
  En waar gaat Rikki naar toe? Zij zal in september of oktober ook 3 maanden de serie moeten verlaten. Wat denken jullie? Dan zie ik Rik in die tussentijd dus ook niet trouwen met Nuran.

 110. Karla ? Ben jij nou echt niet wijs of doe je dit omdat je geen leven hebt en ga je maar andere mensen irriteren.
  Als jij wilt gaan springen met een bufet ik zou zeggen ga je gang,liever vandaag dan morgen want dan zijn wij van jouw domme gelul af.

 111. Even een oproep aan iedereen!!

  Als Karla hier nog een bericht op zet reageer gerust op haar, maar stuur even ook een mail naar de redactie. Dit gedrag loopt de spuitgaten uit. Dit ons gewoon stalken met de grootste onzin.

 112. Mensen ik heb een bericht naar de reactie gestuurd over Karla. Ene Linda heeft het ook gedaan, als we het met meerdere doen staan we sterker in onze schoenen.

 113. Ik dacht dat mike inviel voor bing…en het parachute is van te voren al gesaboteerd,dus diegene heeft dan toch niet van te voren kunnen weten dat mike mee zou springen…Dus of het is voor nina bedoeld en zij valt te ‘pletter’ of mike heeft het verkeerde parachute aangetrokken….Corrigeer me maar als ik het verkeert zie hoor,maar volgens mij is dit toch wel iets wat de meeste mensen over het hoofd zien?

  1. Zover ik weet was wel al bekend dat Mike meeging, voor de sabotage. Ik kan me een gesprek herinneren tussen Ludo Maxime en Nina, waarin Ludo zegt : ‘Weet je zeker dat je nog wel wil springen’. En dat sloeg op het feit dat er zoveel mensen meegingen waar ze geen zin in had (Wiet, Noud ÉN Mike)

   Tenminste dat is wat ik me zo herinner, zonder terug te kijken.

   1. niemand wist dat Mike meeging sloeg meer op Noud en wiet tenslottte vroeg Rik hem mee op de avond van de sbortage en iedereen reageerde nogal verbaasd dat hij binnen kwam lopen(nina wat doe jij hier) en Noud die nar m toe liep om te zeggen dat ie bij nina uit de buurt moest blijven had ie dit van te voren geweten had ie dat al eerder gedaan lijkt mij(nina reageerde met ga jij het nu voor me opnemen? wel een beetje laat he?

 114. gaan we het nog over gtst hebben? of over spelfouten, mensen die denken dat ze ayse zijn etc.
  maak dan een nieuw iets aan aub.
  en hier alleen over gtst!
  dank je

  1. Ja dat is het ook. Alleen Karla zorgt ervoor dat het niet meer voor de lol is. Iedereen irriteert zich mateloos aan haar. Ze plaats 6x per dag een bericht wat barst van spelfouten zit mensen zwart te maken dus vandaar.

 115. Ik vind dat jullie heel flauw bezig zijn een beetje samenspannen tegen mij… Ik ben de enige die hier serieus de app speelt en ik mag daar dus mijn conclusies uit trekken… Wat jullie doen en dan vooral angelique en jo is speculeren over niks…. Dat gaat dus werkelijk nergens over. Dus mensen negeer deze taarten ze zijn nergens goed voor. Dus nu weer even on topic…. Ik vrees nog steeds voor het leven van mike, alles wijst erop spring bufet, complot eemie, laura met de tang, lorena met de tang, rik die vreemdgaat, nola, de zang carrière van rikki en zo kan ik nog wel even doorgaan….

 116. Karla iedereen spant tegen je samen. Niemand moet je hier. Je kunt iedereen wel gaan aansporen om mij te negeren, maar ze kunnen beter jou negeren. Je weet niet eens het verschil tussen een man en een vrouw. Jo is man die noem je geen taart.

  Wie is eemie? Die heeft nooit in GTST gespeeld hoor. Weer een fabeltje van je zeker. Jij verteld alleen mar fabels. Maar goed ik ga jouw helemaal negeren want je bent te dom totaal niet waard meer om op te reageren. Wel wil ik je erop wijzen dat ik je naam heb doorgegeven aan de redactie vanwege stalken.

  1. Ja inderdaad, zou je eens kunnen stoppen met stalken op dit forum?! Niemand zit op jou te wachten angelique, beter speel je eerst de app en kom je daarna pas je mening geven in plaats van iedereen op de kast te jagen met je gestalk!

 117. Ik denk dat Mike dood valt, omdat je dan meer bewijzen hebt: Lorena’s en Laura’s vingerdrukken staan allebei op de tang, en die zouden Mika best dood willen hebbe dus dat zouden verdachten kunnen worden. Als Nina dood zou vallen dan zou het onlogisch zijn als de vingerafdrukken van Lorena en Laura erop staan want zij worden dan verdacht en die zouden Nina toch niet dood willen hebben.

 118. Karla wij spannen niet tegen jou.
  Jij moet nu gewoon ophouden. En misschien kun je gewoon stoppen met die rare gedrag tegen Linda en Angelique. Jij kan misschien niks aan doen dat jij niet goed Nederlands kan schrijven. Maar dan moet je niet zo beter weten gaan doen.

  En Karla ik vind dat jij beetje te ver gaat tegen Karla over dat ze Aysen is en Danny vermoordt heeft. Aysen is een personage in GTST. Haar echte naam is Dilan Yurdakul zoiets.

  En ik wil dat jij normaal doet en anders ga ik ook mailen naar GTST fanclub heb je dat begrepen Karla?

 119. P.S. dat zin staat een fout in.

  En Karla ik vind dat jij beetje te ver gaat tegen Karla over dat ze Aysen is en Danny vermoordt heeft. Aysen is een personage in GTST. Haar echte naam is Dilan Yurdakul zoiets.

  Dit moest zijn:
  En Karla ik vind dat jij beetje te ver gaat tegen Linda over dat ze Aysen is en Danny vermoordt heeft. Aysen is een personage in GTST. Haar echte naam is Dilan Yurdakul zoiets.

 120. Jullie denken allemaal dat laura de dader is, of ludo,
  maar is het bij jullie opgekomen dat niemand wist dat mike meeging, hij werd op het laatste moment,
  toen iemand een parachute aan het onklaarmaken was meegevraagd door rik,
  nina reageerde niet voor niets zo; rik vroeg mike mee omdat rik t zielig vond hoe nina tegen hem deed,
  dus als de parachute van mike niet opengaat is dat omdat OF hij heeft de verkeerde parachute(ik denk dat die van bing voor hem bedoeld is) OF hij heeft die van bing en dan is de dader monica of aysen, dit maakt de boel ook heel wat spannender, heeft mike de verkeerde parachute gepakt(die van nina of etc) dan krijg je dus alle drama en verhaallijnen van verdachten op de mat, maar ik vindt t wel overdreven dat ludo enz. verhoord worden, niemand was erbij toen mike werdt meegevraagd, alleen rik, en nina wist t ook niet zie je aan haar reactie die ochtend, dus ludo wist het waarschijnlijk ook niet, (slecht bedacht eigenlijk…)

 121. karla niks van aantrekken.
  Ik dacht dat mijn ex-vriendje het ergste persoon op aarde was maar nu zie ik jullie reageren.
  Karla mag zelf weten wat zij typet.Als jullie daar last van hebben ga je maar weg.Het is juist leuk dat Karla zo actief is met het spel.En trouwens mediadagblad heeft bekendgemaakt dat er is uitgelekt dat Mike doodgaat.En Louis Talpe heeft 2 andere klusseb die onmogelijk te combineren zijn met in gtst spelen.

 122. Goedemorgen,

  Ook mijn vermoedens gaan sterk uit naar Nina en ook het verhaal van de verwisselde parachutes klinkt aannemelijk.

  Het is een feit dat de vingerafdrukken van zowel Lorena als Laura op de tang staan en ook is het bekend dat ze beide een hekel aan Mike hadden, maar dit lijkt mij zoals eerder gespeculeerd te waarschijnlijk. Overigens wel opvallend dat de spoilers van de eerste week nu al zijn uitgebracht wat ik denk ` its part of the game`.

  En lieve redactie het is jullie taak en verantwoordelijkheid om het op deze forums leuk te houden. Neem deze verantwoordelijk ook als jullie zien dat er met opzet wordt geïrriteerd. . .

 123. karla niks van aantrekken.
  Ik dacht dat mijn ex-vriendje het ergste persoon op aarde was maar nu zie ik jullie reageren.
  Karla mag zelf weten wat zij typet.Als jullie daar last van hebben ga je maar weg.Het is juist leuk dat Karla zo actief is met het spel.En trouwens mediadagblad heeft bekendgemaakt dat er is uitgelekt dat Mike doodgaat.En Louis Talpe heeft 2 andere klusseb die onmogelijk te combineren zijn met in gtst spelen.
  Dus Mike gaat dood en Karla had gelijk!
  Ik speel ook serieus de app en heb ook alles gespeeld maar blijkbaar jullie niet

 124. Mensen mensen mensen .. kom op man. Laten we het gewoon hebben over GTST, de reden waarom iedereen komt. Eerst irriteerde ik me aan 1 iemand met bijna rare reacties, nu is dat bijna iedereen -.-

  Velen denken zo zeker te weten dat het Mike is. O.a vanwege de spoilers. Nogmaals, als er parachutes zijn verwisseld, moet Menno sowieso kijken naar de vijanden van Mike, niet die van Nina. Als je dat goed in je hoofd houd, zeggen deze spoilers helemaal niks.

  Dan komen mensen aan met een link van Plazilla, waarin iemand een artikel schrijft dat er via de TV-Gids uit is gelekt dat Mike dood gaat. Dit slaat nergens op. Degene die het artikel heeft geschreven heeft gewoon overhaaste conclusies genomen. Plazilla is voor persoonlijke doeleinden, je buurvrouw kan het geschreven hebben. Even betrouwbaar als Wikipedia, dus.

  Dan daarbij, heet de app ‘Springlevend’. Er wijzen heel veel hints naar Mike.

  Het is echt super spannend, en ik weet ook niet wie er neerstort. Maar er zijn mensen met een beetje tunnelvisie hier, en die willen niet toegeven dat er heus nog niks 100% vast staat. Het kan nog alle kanten op.

  Morgen een nieuwe hint, en het filmpje ‘Vaderliefde – Ludo lost het op’. Ben benieuwd! Morgen is toch ook GTST Live? Zijn er hier mensen die daar heen gaan? Ik niet, maargoed het is natuurlijk wel leuk om te horen wat het wordt :p

 125. Hallo allemaal,

  Wij willen allemaal dat het gezellig blijft hier, wij willen jullie verzoeken vriendelijk en met respect om te gaan met elkaar.

  Wij hopen dat jullie je hieraan houden!

  Groet,
  GTSTfanclub.nl

 126. Ik heb nog altijd een beetje hoop dat het Nina is die neerstort. Begrijp me niet verkeerd Mike is niet mijn favoriete personage, maar ik heb er genoeg van dat zij met alles wegkomt. Zij was toch zo dom om zich met Mike in te laten, dan moet je ook de consequenties ervan als een volwassen vrouw nemen. Nola is er Mike is de vader hij heeft recht op Nola. Nee dadelijk stort Mike neer en al Nina haar problemen zijn weer weg. Gun ik haar niet. Dus ik blijf hopen op Nina.

 127. De wens is de vader van de gedachte… Nina heeft absoluut mijn voorkeur.

  Maar Mike ligt inderdaad voor de hand.

  Maar voor diegene die het over de foto van week 8 hebben, dat er nog een parachutist boven het slachtoffer te zien is. Zonder parachute ben je als eerste beneden en komt de rest daarna nog.

 128. waarom zou rik dan iedereen tot steun willen zijn het INTERESEERT niemand als Mike dood valt iedereen blij zijn ze mooi van m af vind t nog steeds te voorspelbaar

 129. Sorry hoor… Maar heb enorm gelachen om de opmerkingen hier.. Thanks daar worden we vrolijk van..
  Ik denk echt dat het heel anders zit dan de meeste speculaties hier op de site.. Ben wel enorm benieuwd nog een paar dagen
  en dan weten we het, ik heb de app ook met veel plezier gespeeld 🙂 klopt het dat we zondag voor het eerst de aflevering te zien krijgen
  In de app… Dat las ik ergens..

  Oh en Karla jij bent echt 1 grote grap, durf normaal te doen ofzo hahaha!

 130. Een tijdje geleden waren er toch allemaal codes? Iedereen had 0209 (2 september de dag van de 1e aflevering). Behalve Nina, die had andere code.
  Dan dat verhaal met die hanschoenen.
  En alles wijst er tot nu toe op dat Mike centraal staat deze week in Springlevend, dus leeft.
  Dus ik denk dat Nina de ongelukkige is.

 131. NINAA IS HET DIE GWN DOOD NEERVALT(IK WOU LIEVER MIKE) SNAP DAT DN EEN KEER, JULLIE GELOVEN MAAR WAT JE WILT MAAR IK WEET HET AL, WANT HET IS NINA !!

 132. NINAA IS HET DIE GWN DOOD NEERVALT(IK WOU LIEVER DAT MIKE IS MAAR HET IS NIET ANDERS) SNAP DAT DN EEN KEER, JULLIE GELOVEN MAAR WAT JE WILT MAAR IK WEET HET AL, WANT HET IS NINA !! eN DIE GENE DIE ZEGGE DAT HET MIKE IS WE ZULLE HET ZONDAG ZIEN EN DAN ZEGGE JULLIE ALLEMAAL VAN HUH HOE KAN DAT NOU HET WAS TOG MIKE !! MAAR NEE HET IS NINA VOOR DE ZOVEELSTE KEER !!

  XXX DENISE

 133. Sorry maar de theorieën die hier worden gezegd over dat Bing het zou kunnen zijn lijkt mij heel onwaarschijnlijk..
  Het was namelijk een blank persoon die viel….

 134. Bij vrijdag staat dat Tim afleiding de beste manier is om een traumatische manier te verwerken. Dat gaat hij natuurlijk niet doen als Mike dood is. dan ga je niet gezellig met je vriendinnetje afleiding zoeken. Daarnaast is een exit voor Mike haast onmogelijk, want dat betekent dat Sjoerd weer terug moet komen om z’n oom te begraven.

 135. Wie er dood neer valt ff in het midden laten..Als je goed de app hebt gevolgd, kan er maar één de dader zijn die de parachute heeft door geknipt!
  Ik denk dat Wiet de dader is en waarom? In de app dat Noud een bericht inspreekt bij Nina, zie je wiet hem begluren. Wiet had een brief de ze noud wilde geven? Maar ze verscheurd die brief. Eerder in de app zie je dat Wiet een foto maakt van iemand die met die tang een rits dicht maakt en lacht naar die persoon. Later in een app was dat Lorena..Laura pakt die tang en glimlacht erbij. Haar vinger afdrukken staan er dus op, vandaar menno twijfelt aan Laura’s alibi. Wiet droomde voor de cliff dat ze nina neerschoot. Dan doet ze die oefening en roept alles komt goed. Volgens mij is ze weer aan het doordraaien en ze weet dat ze geen pistool voor handen heb. Ze komt dan op het idee om iets met de parachute te doen. Rikki komt thuis en Wiet zegt dat ze ff weg moet. Op die filmpje van die app zie je de schim en het lijkt me wiet die soms lomp kan doen.
  Dan is de vraag, wie valt er, mike of nina. Wiet knipt volgens mij de parachute door van nina en Mike is natuurlijk ook niet op zijn achterhoofd gevallen en weet dat hij veel vijanden heb..Noud (twijfelachtig bij mike), Nina, Lorena, Laura, Janine, Maxim en ludo en natuurlijk denkt Mike: Héé nina kan niets gebeuren want ze heeft geen vijanden, (ja nina maar dat weet ie volgens mij niet) dus ik verwissel snel de parachute met die van nina dan ben ik safe..dan komt die sprong en ja er valt er één naar beneden. Zo te zien aan die handschoen kan het mike niet zijn omdat aan de zijkant en binnenkant een grijze of zwarte streep te zien was. Oke op de foto draagt ie wel weer wit..
  Het kan ook zijn dat ludo’s handlanger zich hebt vergist in het doorknippen en per ongeluk mike’s parachute hebt door genknipt maar waarschijnlijk de reserve parachute zodat de gene het toch overleefd en veilig land. Wat denken jullie?

  1. Vandaar Lucas verbaasd is dat Menno ook de familie sanders verdenkt. Hij is er natuurlijk achtergekomen dat de sabotage voor Mike was bedoeld, maar hoort dan later in het onderzoek dat de sanderse familie hem willde liquderen. Zou het dan toch zijn dat de sabotage voor Mike was bedoeld en Nina ongevraagd het slachtoffer is geworden?

 136. Je zet hier wel die link neer,
  maar heb je het artikel uberhaupt zelf wel gelezen?
  Er staat duidelijk bij: Bron = Story. Oftewel: roddelblad.

  Dan daarbij is dit artikel van 23 April. Iedereen heeft dit allang gezien.

 137. @Karla, een spring bufet?? Je weet dat dat niet bestaat toch? als jij werkelijk alle filmpjes en spelletjes gedaan had zou je weten dat het een spring brevet is. Dus misschien ben je niet helemaal eerlijk en speel je de app helemaal niet.

 138. Wauw wat een verhalen hier. Spannend :-). Ik vermoed dat de verhaallijn simpel is, dus mike. Maar ik hoop dat GTST een mega spannend en misleidend spel heeft gespeeld met ons, zowel in de media (incl boulevard wat ook RTL is ;-)) als op de app. :-).
  En dat er een spectaculaire verrassende uitkomst blijkt. Das wel t leukste !
  Dus hoop dat het nina is, met inderdaad veeeel leukere verhaallijnen

 139. Wauw wat een verhalen hier. Spannend :-). Ik vermoed dat de verhaallijn simpel is, dus mike. Maar ik hoop dat GTST een mega spannend en misleidend spel heeft gespeeld met ons, zowel in de media (incl boulevard wat ook RTL is ;-)) als op de app. :-).
  En dat er een spectaculaire verrassende uitkomst blijkt. Das wel t leukste !
  Dus hoop dat het nina is, met inderdaad veeeel leukere verhaallijnen 🙂

 140. Ik denk dat Nina doodgaat, alle richtingen kunnen wel naar Mike uitwijzen.
  Maar ik houd vol dat Nina sterft en waarom?
  Als Nina doodgaat is dit een hele grote klap voor iedereen, 2 personen zullen dan de schuld kunnen krijgen: Mike of Wiet.
  Maar de echte dader is geen van beide.
  Ik denk juist dat Nina de verkeerde parachute heeft.
  Hoe vreemd het ook klinkt, ik denk dat Maxime de dader is.
  Maxime wilt Mike om zeep helpen, ze geeft al duidelijke signalen af door te zeggen:
  ‘Het is nu of helemaal niet, laten we in godsnaam opstijgen!’
  Ze wilt per se de lucht in en dat geeft al de indruk dat ze iemand dood wil hebben.
  Maar Mike was de eerste die zijn parachute pakte, hij zal die van Nina gepakt hebben.
  En als Jef met Maxime belt geeft ze ook al door dat ze erg kalm is: Er is een ongeluk gebeurd.
  Je hoort iemand op de achtergrond zeggen: Dit is zo mooi?!, dit kan ook iemand zijn die bij Jef in de Koning is.
  Dus als de laatste parachutist geland is blijkt het Mike te zijn, en is Maxime verbijsterd.
  Ze zal natuurlijk haar mond dicht houden.
  En bovendien staan er op een tang de vingerafdrukken van Laura.
  Dan even heel iets anders, Bianca twijfelt aan Ludo’s onschuld. Het kan heel goed zijn dat Ludo tegen Bianca heeft gezegd: Het is jouw broer schuld dat mijn dochter dood is. Bianca kan dan terug zeggen misschien heeft een van jullie het wel gedaan?

  Je weet maar nooit wat er gebeurt, maar als Mike sterft krijgen we de komende tijd geen goede verhaallijnen.

 141. Ik pis echt in mn broek van sommige reacties hier 😛 Ik dacht btw zelf: Mag Menno het onderzoek wel leiden als Nina is gevallen? Want het is indirect toch wel een privekwestie omdat Nina Lucas zijn zusje is. Ik denk dat Mike valt, maar eigenlijk hoopte ik dat aysen zou vallen. Ik denk wel dat als Mike eruit gaat ze mooie en spannende verhaallijnen missen. Maar aan de andere kant is dat met Nina ook. Ga het zoiezo jammer vinden wie van hun ook valt.

 142. ik denk mike, de tang za tin noud zijn koffer is opzet van ludo. hij heeft mike om laten leggen en wil noud ervoor op laten draaien, zo zijn zowel mike en noud uit het leven van nina

 143. Ze waren met alle 9 in de lucht in een cirkel, wanneer iemand zijn parachute niet opengaat dan moet degene als eerste op de grond aankomen , want die gaat veel sneller dalen dan iemand met een parachute aan. Maar er waren al enkelen geland toen degene beneden aankwam, ra ra hoe kan dat? Er zaten echt maar 9 personen in het vliegtuig buiten de piloot om.
  Ook al heb je je parachute nog niet geopend ( dus je zweeft nog ) dan daal je snelle dan iemand met een parachute.

  Beetje vreemd dus.

  1. Er word wel gezegd dat de instructeur niet mee springt omdat hij zei: Ik zie jullie beneden, maar dat kan je ook zeggen als je mee springt. Ook raar dat de instructeur niet bij de uitgang van het vliegtuig zit om deze te openen en de springers het zelf doen. Heel misschien zat de instructeur in de cockpit naast de piloot, dat we niet hebben kunnen zien in de aflevering. Dat zou wel verklaren dat hij later er uit sprong en dus ook later op de grond zou vallen, daar er al enkele waren geland.
   De instructeur zou dan de verkeerde parachute om hebben die bestemd zou zijn voor wellicht Mike.
   Wie weet mag het zeggen, het is maar een bedenksel die we hier allemaal hebben.

     1. Foutje, excuses,de instructeur zie ik niet naast de piloot zitten als het vliegtuig gaat taxiën. Ook heeft hij geen pak aan als hij op de grond staat.

      Maar blijf het raar vinden dat iemand zonder parachute later op de grond valt dan iemand die al benden is met parachute, die langzamer daalt.

  2. Of die sms waarin Mike het heeft over een laatste klusje, ging over het in scene zetten van zijn eigen dood. Immers hij wist vast al dat er meerdere mensen waren die hem liever dood dan levend zagen. Waarom dan toch uit een vliegtuig springen? Hij had zijn vliegbrevet al langer.. Wie weet kon hij meer dan slechts de basis.. Haalt hij een of ander vreemd trucje uit. En landt degene die wij zijn vallen zo ver weg van de anderen dat ze hier niet zo 1 2 3 bij kunnen komen of het landt/valt in een of andere afgrond. Iedereen denkt dat Mike dood is, mensen worden beschuldigd want ze hebben toch echt iemand dood zien vallen… Ludo, Nina, Lorena, Laura.. Iedereen is blij want Mike is dood. Maar Mike is niet dood, hij leeft en smeed een mooi plan om Nola af te pakken in de tijd dat hij er tijdelijk 3 maanden uit is… OF… Het was idd de instructeur… LoL… Wat een bezigheid. Hoezo verslaafd aan GTST???

 144. Haha het is allemaal super leuk maar kan me hoofd er niet vanaf houden!!! Toen ik langs het zwembad lag, dacht ik er alleen maar aan!!!

  Ik denk dat Nina dood is! Mike doet nu ook mee aan een Belgische misdaad serie. hij zou het proberen te plannen. Maar waarom moet hij iets plannen wat hij niet doet (als hij dood is hoeft hij niet meer in GTST voor te komen)!!!! Er zijn ook redenen waarom Nina dood is maar misschien zijn die wel misleidend!!!! gelukkig duurt het nog super kort voordat het weer begint!!!!!

 145. Jef zoekt nieuw personeel voor de koning. Misschien is dat wel die Femke?

  Ps; Nu Mikje dus echt dood blijkt te zijn weet ik zeker dat Menno hem vervangt.

 146. Lieve bezoekers van mijn Youtube Kanaal.
  Onlangs liet ik weten helaas te laat te zijn met de filmpjes uploaden, door privé omstandigheden.

  Helaas moet ik nu melden, dat mijn camera/telefoon is gejat, en ik dus niet meer kan filmen.

  Natuurlijk heel klote voor mij, maar ik vind het ERG jammer dat ik de app niet af kan maken op mijn telefoon.
  Wanneer ik een nieuw toestel heb, doe ik het alsnog. Alleen ben ik bang dat de aflevering dan al op TV is geweest.

  Mijn oprechte excuses. Hopelijk blijven jullie toch terugkomen, en al ik ook in het vervolg blijven posten over GTST.

  xoxo KaasKoekje

 147. net eerste aflevering gezien, spannend! in 2e vertelt nuran doodleuk in het bijzijn van rik en rikki tegen aysen: je hebt danny ook vermoord, waarom mike dan niet?

 148. ik vraag mij eigen af of iemand weet wanneer Rik aan mike gevraagt heeft om mee te springen? was dat namelijk voor de sabotage of erna?

 149. Maandag 9 september:
  Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten De Rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

  Dinsdag 10 september:
  Bianca meent dat ze sterk genoeg is om naar de crematie te gaan. Rik en Nuran zijn geschokt als Aysen hen niet met rust laat. Rikki beweert dat het heel goed met haar gaat, maar haar vrienden betwijfelen dat. Ludo is geïnteresseerd in een vrouw.

  Woensdag 11 september:
  Lucas probeert stiekem te achterhalen of de politie Ludo verdenkt en ontdekt dat er bewakingsbeelden zijn. Wat staat daar op? Als Nuran doordraait, probeert Rik haar te kalmeren. Nina is bloednerveus als ze wordt opgeroepen voor verhoor.

  Donderdag 12 september:
  Lorena is gefrustreerd als Bianca niet van plan lijkt De Rozenboom terug te geven. Lucas is van slag door zijn ontdekking. Tim is blij als Rikki eindelijk toegeeft aan haar ware gevoelens. Anton maakt zich zorgen om het obsessieve gedrag van Bianca.

  Bron: TVGids

Geef een reactie