Vandaag is via de Spring Levend app bekend gemaakt wie de parachutesprong niet heeft overleefd; Mike. Hiermee komt er voor Louis een einde aan zijn GTST avontuur.

Louis laat weten in een afscheidsfilmpje, wat te zien was tijdens GTST Live: ”Ik hou heel erg van nieuwe dingen ontdekken, zo was GTST anderhalf jaar geleden een heel nieuw project. Ik heb wat nieuwe klussen aangeboden gekregen op de Nederlandse en Belgische televisie en heb zelf besloten GTST achter me te laten!”

 

Tags: louismike

145 comments on “SPOILER: Slachtoffer parachutesprong bekend

 1. Mike:niemand wou het inzien. Veel mensen maken er een eigen verhaal van. Als overal bekend was Louis Talpe al had aangegeven dat hij wou stoppen. Mensen, mensen toch!!!!!

 2. Jammer dat de schrijver de voorspelbare kant gekozen hebben. Met een val voor Nina waren zoveel verhaallijnen mogelijk geweest. Blijkbaar is Nina een populair karakter wat niet gemist kan worden. Nu zal Menno wel de vervanger van Mike worden in de cast lijkt me.

  1. Nee dat is niet waar ! Ik heb een kamp gedaan en daar is een meisje en die vertelde dat ze na de Zomercliff mee gaat doen in GTST ze heeft wat te maken met de Parchutesprong alleen verder mocht ze er niks over vertellen anders zou ze de verhaallijnen in de war brengen !! Ze speelt een tijdelijke rol voor best wel lang en word misschien ook wel een vaste rol ? Ze komt in de 2de week van GTST Seizoen 24 in de serie en heeft ook een foto in de Leader van GTST !

 3. Ze konden net zo goed maxime laten gaan en mike gewoon er uit laten gaan net als Jack. Dat hij ookt weer terug kan komen.

  Nick, Jack nu Mike -_-

  Leukste acteurs verlaten GTST.
  Echt jammer

 4. Nu hopen dat de rozenboom naar bianca gaat dat zou top zijn. Niet meer afhankelijk van Anton.. Hoop dat hij zijn testement heeft gemaakt voor bianca. We zullen het zien.

  1. ja whahahaha, dat vond ik nog wel het leukst van de aflevering! t voor stukje voor dinsdag 3 september! IK BEN HEEL BENIEUWD HOE DAT NOU WEER AFLOOPT! hihih

  2. Nee,want net voor zijn dood heeft de rechter officieel hem als vader aangegeven. Dus als Lorena het met haar advocaat niet wint, dan gaat het gewoon naar zijn officiele dochter: NOLA!!! Oftewel, de Rozenboom wordt weer Sanders bezit…..

 5. Met Nina waren er meer verhaal lijnen mogelijk. Nu Mike dood is is nNina blij, wan Mike kan Nola nooit meer opeisen en Tja, Iedereen had wel een reden om Mike iets aan te doen, maar met Nina zou het onverwachter en daardoor ook leuker zijn geweest. Hopelijk krijgt Menno nu een vaste rol, hoewel er meteen op 4 september weer barstjes in de relatie Lucas Menno komen. Maar ik wil zo heel erg graag dat Menno bij de vaste Cast gaat horen.

 6. Wat jammer! Ik had liever Nina dood zien gaan, dan zouden er leuke verhalen komen.. Nu ga je al dat gehuil in familie bouwhuis weer krijgen.. Ach ja gtst blijft hoe dan ook een leuke serie!

 7. We kunnen de schrijvers niet de schuld gaan geven voor de dood van Mike. Louis wilde er zelf mee ophouden, dus de schrijvers moeten er een verhaal van maken, en Louis heeft ervoor gekozen om nooit meer terug willen komen, dus gaat hij dood. Tuurlijk hadden ze het ook anders kunnen doen. Nina dood, Mike gaat ergens anders een nieuw leven beginnen met zijn dochter, maar dan heb je meteen 2 acteurs eruit. Ook ik ben de voorstander van Nina dood betere verhaallijn maar het is niet zo, dus moeten we het accepteren. Het is voorspelbaar werd er gezegd. Zou lucas eigenlijk niet springen? Was die fatale val misschien niet voor lucas bedoeld? Ik heb gelezen dat de dader misschien de vader van Bilal kan zijn geweest die Lucas dood wilt omdat die ervoor heeft gezorgd dat Bilal uit de kast kwam. Vind ik geen gek verhaal eigenlijk en toch onvoorspelbaar.

 8. Juist nu zijn is er ook leukd maar voorspelbare verhaallijnen.
  Op het moordwapen, de taNg staan lorena’s vingerafdrukken. Zij wordt verdacht en op gepakt terwijl laura de dader is. Er komt ruzie tussen de sanders en de bouwhuisjes.

  1. Ik denk dat bing of aysen de dader is. Aysen dacht misschien dat het bing zijn parachute zou zijn en ze was laat in het vliegtuig. Of andersom, maar aysen heeft haar parachute gecheckt. Of wiet zodat Nina de schuld krijgt van mikes dood.

 9. Alleen Mike kan helemaal niet het bewuste doelwit geweest zijn. Hij werd pas op het laatst meegevraagd door Rik en sprong in de plaats van Lucas. Lijkt me dus eerder dat de dader het op Lucas voorzien had en dan kom ik inderdaad ook bij Bilal’s familie uit. In de app stond ook een mail van Bilal’s vader ofzo toch?

 10. Wat was dat spannend zeg de eerste aflevering.
  De beelden zeggen me al genoeg alleen jammer dat er geen ondertiteling was. Maargoed mijn moeder heeft het af en toe ook beetje afgeluisterd en ik snapte ook een beetje wat ze zeiden af en toe.

  Dus Mike is dood maar Bianca gelooft het niet. Tja dat zou ook wel begrijpelijk zijn. Lucas die zei toch dat Mike voor hem in plaats was gekomen en als dat niet was gebeurd dan was dat Lucas zelf overkomen zoiets zei die. Tja gelijk heeft die. En de toen vooral op het eind. De politie dus Menno zei: Het was geen ongeluk maar moord. Toen zag je al meteen Nuran die naar Aysen kijkt. Zij denkt natuurlijk dat Aysen Mike heeft vermoordt. Aangezien de avond voor de sprong vroeg Rik Mike of hij mee wou. En de dader was bezig met de parachute te saboteren. Waarschijnlijk was dat op Lucas gemunt. Maar dus dat Mike onbedoeld slachtoffer was.

  En toen zag je vooruitstukje toen zag je huize de Jong daar was Rik Rikki Aysen Nuran en volgens mij Wiet ook en volgens mij Menno was erbij maar weet niet zeker. Volgens mij zei Nuran toch iets? En toen zag je bepaalde blikken Rikki Rik en volgens mij Wiet die keken Aysen zo aan. Betekent dit dat Nuran tegen Rik Rikki Wiet en Menno vertelde dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd? Waar Aysen bij was? Als dat zo was dan zou dat veel spanning opleveren. Aysen wordt dan verdacht op de moordpoging tegen Lucas maar dat Mike onschuldige slachtoffer was.

  En dat het heel iemand anders was die wou Lucas ook dood hebben of Nina of Wiet of iemand anders wou vermoorden maar dat er dus gewisseld was en Mike onbedoeld vermoordt werd.

   1. Kom op zeg, het is “gezegd” en niet “gezecht”, heb je wel op school gezeten?
    En misschien iets van hoofdletters voor namen, groep 4.

    1. Heb jij niks beters te doen dan mensen op hun spelfouten te wijzen? Wat een kinderachtig gedoe zeg! Volgens mij gaat het hier over GTST, en niet over wat men wel of niet geleerd heeft op school! Stel je voor dat iemand daar helemaal niks aan kan doen, ga jij een beetje domme opmerkingen maken! Idioot!

     1. Misschien kan diegene daar inderdaad niets aan doen, maar dan is het toch fijn dat Joop hem daar even op wijst, dan kan hij er de volgende keer beter op letten. En trouwens, als jij vindt dat het over GTST gaat, dan heeft het weinig zin om te reageren, aangezien jouw reactie ook niet over GTST ging. Deze ook niet, maar ik vind ook niet dat alle reacties daarover moeten gaan

    2. @ Joop:
     Je denkt zeker dat je alles bent he?! Wat maken die paar taalfoutjes nou uit, zolang we maar snappen wat er staat! ZEIKERD!!!!!!!!!!

  1. Waarom zou Aysen het op Lucas gemunt hebben??? Hij wist toch niet dat Aysen, Danny van de trap heft geduwd?? Dat wist alleen Nuran, voor zover ik weet.

   Bovendien had Aysen wel meer vijanden, die zij uit de weg zou kunnen/willen ruimen.

   Verder zei volgens (zie spoilers eerste week) mij Sjef dat het sabotage was en waarop Menno zei, waarom hoor ik dat nu pas.

  2. Waarom heb ik nu ineens het gevoel dat Menno er iets mee te maken heeft? Lucas heeft wel eens eerder moordlustige vriendjes gehad en het was niet zeker dat Menno in de cast zou blijven terwijl hij er iig wel in de eerste paar afleveringen van het seizoen is.

 11. Echt heel zielig voor Bianca. Zoon dood. Andere aan drugs. Kleinkind ziet ze ook Amper en nu haar broer ook dood.. Dat zou een mens echt niet aan kunnen hoor..

 12. Oke dan kan dus zijn dat de exit Aysen eraan komt? Of als er iemand anders erachter komt.

  Wacht even er schiet me iets te binnen. Rik en Nuran zullen vast het huwelijk uitstellen vanwege Femke en ook vanwege de parachute moord. En vanwege dat Aysen Danny heeft vermoordt. Maar dat dus Maria naar Meerdijk komt of op dat moment wordt ze gebeld over hoe het precies is gegaan met Danny.

  Ondertussen weet heel Meerdijk het over de voorval met Danny. Maar Aysen zit vast en weet te vluchten doordat Menno even bij Aysen in de cel kwam om haar te verhoren slaat Aysen Menno bewusteloos en slaat ze op vlucht. Ze komt boze Rik Bing Rikki Wiet en Sjors tegen. Sjors scheldt Aysen uit. Bing wenst Aysen toe dat het bij haar precies hetzelfde overkomt als bij Danny. Wiet wurgt Aysen. Terwijl veel van de Meerdijkers de confronatie aanging met Aysen.

  Komt Menno bij de bewustzijn en ziet ineens Aysen is weg. Menno gaat meteen naar Aysen opzoek ze is natuurlijk de moordernaar van Danny maar ook wordt ze verdacht van moord tegen Mike eigenlijk was Lucas de doelwit. En dan zien we Menno bij de Toko maar ziet geen Aysen maar ziet wel dat er worsteling was geweest.

  Waar is Aysen dan? Is ze op vlucht geslagen en naar buitenland gegaan? Is ze ontvoert? Is ze vermoordt en ergens gedumpt? Menno besluit versterking te halen. Een paar dagen verder doen de politie gruwelijke ontdekking. Lucas die was met Nina en Noud aan het wandelen en zagen een zak liggen maar ze weten ook dat Aysen weg is maar totdat hun de lijkzak zien liggen vrezen ze het allerergste maar besluiten eerst Menno te bellen. Menno komt ter plekke en zien ook de lijkzak. Maar op dat moment dat Menno de lijkzak wil openmaken om te kijken of dat daadwerkelijke Aysen is die daar ligt ook de politie vreest het allerergste. Maar dus op dat moment horen ze de takken kraken en zien ze ineens Bing en Wiet die onder de bloed liggen. Hebben hun er iets mee te maken? Of weten ze meer? En Menno ontdekt dat Aysen dus onder de lijkzak ligt en vermoordt is. Bing en Wiet worden gearresteeerd. Maar hun beweren dat hun er niks mee te maken heeft. En hebben dus een albi voor de dag van de moord en ontvoering. Sjors Rik Rikki Nuran en Tim zijn abli maar de politie vermoeden een valse albi omdat Rik Rikki Nuran Sjors en Tim ook woedend zijn op Aysen en ook familie en vrienden zijn van Bing en Wiet. Dus vermoeden de politie dat hun er ook meer van weten en dat samen hebben afgesproken zodat een van hun niet gestraft wordt.

  Maar paar dagen nadat de lijk is gevonden zien we een mysterie iemand op diezelfde plek verschijnen waar de lijk is ontvoert maar we zien niet of het een man of een vrouw is. En die mompelt zo: Shit dat zak is weg. Maar de stem herkennen we niet. Omdat dat zo bewerkt is dat we dat niet herkennen.

  En paar dagen verder zien we ineens Maria op de stoep verschijnen bij Rik. Totdat Maria hoort dat Riks beste vriend Bing beschuldigd wordt van moord en dat Wiet de beste vriendin van Rikki ook beschuldigd wordt. Maar dat Rik zelf ook beschuldigd wordt. En Nuran Sjors Rikki en Tim worden ook beschuldigd. Kan Maria het niet meer voor zich houden en breekt ze ze raakt in paniek. Rik Nuran Rikki en Sjors zijn erbij en weten niet waarom Maria zo doet.

  De politie besluit om alle daders en betrokkenheid bijeen te brengen ook Wiet en Bing moeten erbij zijn. Maar Maria is daar ook bij en Menno vraagt zich af wie is die vrouw en wat heeft ze daarmee te maken. Menno ontdekt dat Maria de moeder is van Rik en Danny en de oma is van Rikki. Maar de politie zien de reden niet om Maria te verdenken maar besluiten wel om ook onderzoek te leiden naar Maria. De politie ontdekken dat Maria geen lieverdje is. En dat ze wel moord zou kunnen plegen voor haar familie. En dat ze haar eigen man heeft vermoordt. Maar de politie twijfelt nog steeds of Maria de dader is.

  Paar weken verder bekent Maria aan Rik Nuran en Rikki dat zij een fout heeft gemaakt en dat zij dus Aysen heeft vermoordt omdat zij Danny heeft vermoordt.

  Rik Rikki en Nuran weten niet of hun de politie moeten inlichten en Maria moeten verraden of juist beschermen maar hun zitten ook vast. Hun eigen familie en vrienden Bing en Wiet zitten vast en Sjors Tim Nuran Rikki en Rik worden zelf ook verdacht. En ze spreken af dat Maria zelf naar de politie stapt. Maar een paar weken verder heeft Maria nog steeds de politie de waarheid niet vertelt. Maar waarom niet? Ineens vertelt Maria dat ze niet in gevangenis wil belanden niet weer. Rik weet haar te overtuigen dat ze nu eerlijk moeten zeggen want anders zit Bing en Wiet voorgoed onschuldig vast en misschien dat Rik Rikki Nuran Sjors en Tim ook zelf onschuldig vast komen te zitten en Rik vraagt ook heel hardop aan Maria: OF IS DAT SOMS WAT JE WILT!? Maria schrikt van de uitspraak van Rik en besluit naar de politie te gaan maar ze wil niet alleen. Rik Rikki en Nuran besluiten mee te gaan. Nadat Maria de moord heeft bekend is Menno woedend.

  Maria belandt in gevangenis. Bing en Wiet worden vrijgesproken. Maar de politie vraagt zich ook af hoe dat kan dat Bing en Wiet onder het bloed zaten? Weten ze misschien meer? Dus gaan ze uitzoeken of Bing en Wiet samen met Maria de moord heeft gepleegd. Weer krijgen familie de Jong en Nuran Sjors Tim Wiet en Bing de moeilijke tijd. Bing en Wiet besluiten de waarheid te vertellen. Bing en Wiet vertellen dat hun dus de lijk op diezelfde dag hadden ontdekt maar ze weten niet wie het was. Maar hun wisten wel dat Aysen spoorloos was verdwenen en dus hebben hun kijkje genomen in de lijkzak en ontdekten toen dat Aysen erin zat en dat hun daarom dus onder de bloed zaten. Maar besloten hebben om niks te zeggen want hun vonden dat Aysen dit verdiende dat Niemand wist waar zij was en dat ze gewoon ergens dood was gedumpt in de lijkzak. Maar daarvoor laten de politie Bing en Wiet niet mee wegkomen. Hun krijgen straf. Bing krijgt een gevangenisstraf van halfjaar vanwege dat hij meer weet en dat die heeft verzwogen. Wiet krijgt ook straf maar die heeft dus hoger beroep begaan en hulp gezocht daarom is Wiet niet gestraft.

  Dat zal denk ik spannend worden.

  1. Chapeau, je bent erin geslaagd het meest onsamenhangend, onrealistisch, onlogisch verhaal ooit te bedenken. Beetje teveel fanta gedronken?

 13. Okeej stefanosandersfan dat verhaal klopt zowiezo niet want wat heeft wiet met asyen te maken,niks. En denk niet dat iemand joun verhaal serieus neemt

    1. Hahaha lol 🙂
     Maar even een vraag. Jij bent toch Babette die ook op de forum van Richard zit? Zou jij het erg vinden als ik weer terugkom?
     Ik weet dat er veel is gebeurd toen ik daar was. Maar zullen we dan afspreken als ik terug ben op de forum dat we dan de strijdbijl begraven? En ik zal normaal doen tegen jou en tegen de rest.

     Mijn excuus.

     1. ja dat ben ik,

      ik denk niet dat je bij mij moet zijn om terug te komen, al zou je 1000x je exuses aan mij aanbieden, maar het is niet mijn schuld of fout dat je verwijderd bent van de forum van richard , en geloof me, al zou ik het goed vinden dat je terug komt, dat doet er niet toe er zijn genoeg andere leden op de forum die dat niet willen, , ik denk op zijn minst dat er 4 anderen zijn die dat niet willen,

 14. Heb wel eens eerder gehoord dat Maxime achter Aysen gaat vanwege de dood op Danny. Zou wel spannend zijn, en ook wel kunnen kloppen want het is lange tijd stil geweest rondom Maxime. Zie het ook al helemaal voor me, 2 van die bitches!

 15. kan iemand de aflevering erop zetten? me springlevend app deed t niet meer en heb hele slechte internet omdat ik op vakantie ben, maar wil wel graag de aflevering zien:( !! kan iemand m erop zetten? alvast bedankt xx

 16. Krijg nou wat MIKE NEEEE! Die NINA moet weg. Als Nina nou dood viel was het onverwacht dat zou de verhaal lijn veel beter maken. Dan zal de dader moeilijker te vinden zijn:
  De haters op Nina die mee sprongen of die iets te maken had met de sprong:
  -WIET
  -MIKE

  Mike:
  -LORENA
  -NINA
  -MAXIME
  LUDO

  Je zou dan als hoofdverdachte de familie sanders kiezen want die willen niet dat mike de vader word van het dochtertje De verhaallijn zou gewoon veel spanender zijn als NINA dood viel heb genoeg van haar.

  1. Jij hebt genoeg van Nina, oké.

   Nou ik had genoeg van Mike. ik denk, (als het zo mag zeggen) eindelijk gerechtigheid, anders was alles wat hij heeft uitgevreten, ook niet uitgekomen. Net zoals Maxime die met alles (tot nu toe) is weggekomen.

 17. Lieve bezoekers van mijn Youtube Kanaal.
  Onlangs liet ik weten helaas te laat te zijn met de filmpjes uploaden, door privé omstandigheden.

  Helaas moet ik nu melden, dat mijn camera/telefoon is gejat, en ik dus niet meer kan filmen.

  Natuurlijk heel klote voor mij, maar ik vind het ERG jammer dat ik de app niet af kan maken op mijn telefoon.
  Wanneer ik een nieuw toestel heb, doe ik het alsnog. Alleen ben ik bang dat de aflevering dan al op TV is geweest.

  Mijn oprechte excuses. Hopelijk blijven jullie toch terugkomen, en zal ik ook in het vervolg blijven posten over GTST.

  xoxo KaasKoekje

 18. degene die mike zouden kunnen doden met de parachutesprong zijn:

  LAURA,
  MAXIME,
  LUDO,
  NINA,
  NOUD, (DAT DENK IK NIET MAAR HET KAN WEL)
  LORENA,
  WIET ( MISSCHIEN WILDE ZIJ NNA DOOD MAKEN MAAR HEBBEN NINA EN MIKE OMGEWISSELD)
  ROGIER
  AYSEN ( ZOU WEL KUNNEN, MAAR IK VRAAG ME AF WAAROM ZIJ MIKE DOOD ZOU WILLEN HEBBEN)
  JANINE

  DIT ZIJN DEGENE DIE DE SABORTEUR ZOU KUNNEN ZIJN, HET KAN BEST ZIJN DAT IK ER EEN VERGETEN BEN.

 19. Jammer dat Nina er niet uit! Ludo zijn kleine prinses! Dat was stoer geweest! Waren we eindelijk van haar verschrikkelijke karakter afgeweest!! Jammer jammer

  1. De oplettende speler had al eerder een aantal hints naar de uitslag kunnen opmerken:

   1. Het dag boek van Rikki: Maar Ik Kan Er niks aan doen…. (Mike)

   2. Wiet schreef een liedtekst voor Noud Fire en Burn verwijzen naar de achternaam van het slachtoffer:(Mike Brandt)

   3. Femke sprak in de voicemail van Rik, BRANDstofpasje vergeten

   4. De brief van Sjors werd geschreven “Vuurhouten” opnieuw verwijzingen naar achternaam Brandt

   5. Zaaknummers MBGD; mike brandt gaat dood
   Zaaknummers MKZ; mike zal vallen

   6. Op de foto van Rikki, Nuran en Mike vliegt er een zwerm vogels door de lucht. Als je goed kijkt vormen de vogels een pijl naar richting Mike toe.

   7. De windroos wees de windrichting NNW (noord-noord-west) aan. In de pijl herken je de letter A. Wie zaten er op dat moment nog in de spel en de letters waren dus N, W en A dus Nina, Wiet, Aysen en (Mike)

   8. Tenslotte nog 2 hints uit de muziekale hoek: Elvis Presley met de nummer Money Honey van het Album Heartbreak Hotel, dat kan natuurlijk verwijzen naar Lorena of Mike. Maarde 2de muziekale hint was te vinden Pop University formulier van Wiet en Rikki, Micheal Jacksons Smooth Criminal: En dat kan alleen maar wijzen op Mike!

   pff eindelijk klaar 🙂

 20. Jammer zegMike dood wat een slappe cliffhanger zo bah bah. Als nina dood was gegaan was het verhaal veel spannender ludo voelt zich schuldig en wil natuurlijk dat niemand weet dat hij erachter zat want was voormike bedoeld. en ludo gaat iemand de schuld geven wie?? Bing of wiet:) Dat was veel spannender geweest vind ik zelf.

 21. “Waarom zou hij jou geloven? Jij hebt Danny toch ook vermoord dus waarom Mike niet?”
  Echt het briljantste wat Nuran ooit heeft gezegd. Ik ben echt benieuwd hoe Rik en Rikki reageren.
  Het kan dat Nuran nu alles verteld of dat ze het gewoon op het onderzoek van Danny gooit en er verder overeen praat.
  Ik ben echt zo benieuwd!

 22. Wie weet neemt gtst iedereen welin de maling en is er een fake aflevering in de app te zien 🙂 iedereen denkt nu dus mike maar zou een stunt zijn als ze de aflevering in de app waarin mike dood gaat als list gebruiken hahaha. en valt dus nina dood 2 sept. want eerlijk is eerlijk blijft raar dat je een week van te voren kan zien wie er dood is zo kan iedereen t dus verklappen 🙂

  1. Helemaal mee eens en waarom zou een fake aflevering komen?

   Trouwens ik las dit:
   Ferry Doedens: ‘Wat ben ik een irritant ventje!’

 23. wie weet hoort dat er ook bij of ze gaan alle 2 eruit nina en mike.tis gewoon onmogelijk dat t al voor2 sep bekend gemaakt mag en kan worden. ik blijf lekker bij me punt iedereen word in de maling genomen wat een stunt!

 24. Jammer ik hoopte al vanaf week 1 dat Nina ter pletter zou vallen en dat Amy de dader was maar weer zo voorspelbaar als “Wie is Tim” want we wisten toch ook al op de 1ste dag al dat hij de zoon was van Anton alleen wisten we niet wie de moeder kon zijn en dat was dus een onbekende persoon voor de gtst fans.

 25. Ik ben ook blij dat nina er nog in zit, ik dacht namelijk ook dat zij zou vallen maar gelukkig niet!! Haar personage is soms irritant maar marly speelt dat gewoon goed 🙂 go for Nina!

 26. ik blijf hoop houden dat t stiekem idd toch ook Nina is … maar ik denk dat hoop te vergeefs is .. denk eens aan al die mensen die 35 euro hebben neergeteld voor gtst live …. die zouden dan vast op zn zachtst gezegd niet blij zijn als t allemaal nep blijkt te zijn! Ik blijf t wel raar vinden dat Louis al een hele tijd op zn eigen website had staan gtst: mike brandt : 2012 – 2013 .. dit mocht toen nog helemaal niet bekend zijn!

  btw vond ik Mike zn rol ook nog helemaal niet af .. net de Rozenboom terug gekregen op slinkse manier en net mocht hij Nola weer zien …. had t ook spannender gevonden als Nina dood was gevallen … Maarja Louis besloot anders … dus Boe Louis!!!!

 27. Waarom is mijn verzonnen verhaal dan onrealistisch en onlogisch verhaal dan?

  Dat zou wel spannend zijn. En Wiet heeft idd niks met Aysen te maken. Maar Sjors heeft wel een relatie gehad met Danny en samen een kind. En als je logisch denkt dat Wiet wel wraak kan nemen op Aysen vanwege dat zij Danny heeft vermoordt en dat Lana dus geen vader meer heeft.

  Dat zou heel goed kunnen hoor.

  1. Je verhaal is te specifiek. Er zijn misschien wel meer dan een miljoen mogelijke verhalen die kunnen volgen. Als je bijvoorbeeld had getypt: “Nuran beschuldigd Aysen en zo komt de dood van Danny naar boven. Rik biecht op dat hij is vreemdgegaan. We krijgen de komende maanden dus een lange ruzie verhaallijn te zien tussen Rik en Nuran en ze gaan voorlopig niet trouwen.”. Dat is een veel korter verhaaltje en de kans dat dit klopt is aanzienlijk groter.

 28. yay Mike is er eindelijk uit! eigenlijk wel grappig me moeder zei dat ze zeker wist dat het Nina was terwijl ik bleef zeggen dat het Mike was…had ik nou maar met haar gewed haha

 29. Nou ik was benieuwd of Mike onder het bloed zat jammer een lekker schrik krijgen, maar waarom laten ze het dan niet zien is het te gruwelijk ofzo.

 30. Hoe dan ook, ik hoop dat Menno nog heel lang gaat blijven. Ik ontmoette hem tijdens mijn vakantie, mocht een foto van hem maken voor mijn dochters en ben fan voor het leven! Zet m op Menno. #personage

 31. Wauw, shockerrrrrrrrrrrrrr.. het is Mike. Zo, zo, ik wil niet sarcastisch zijn maar dat is echt wauw. Weet je wat voor stomme verhaallijn dat gaat worden. Iedereen haat hem in de serie en dus gaat hij dood. Hier hoef je geen telefoontje met Soniya Pereira van SBS6/Net5 voor te voeren om te kunnen voorspellen en achter te komen met een app.

  Ik dacht echt constant ja, Mike is veels te voorspelbaar dus dat zal hem nooit zijn. Iedereen verwacht dat al en hij heeft al weken geleden aangekondigd dat hij finally weg gaat uit de serie en had de schrijvers wel wat slimmer ingeschat, iets van een super grote twist met een belangrijke hoofdspeler die te pletter valt, wat de hele serie zou opschudden. Die desnoods levend begraven zou worden en dan toch leefde net zoals met Janine en Sophia jaren geleden! En sorry maar er is en blijft maar een echte badguy die echt super maffia is Ludo, ze moeten hem meer Godfather actie geven.

  Wedden over een tijdje komt Louis Talpe terug als Mike’s “tweeling-broer” genaamd Spike en dan maken ze reclame voor L’oreal Spikey Trash Wax haarproducten. Oh, ik ben zo gek op GTST en hun geweldige hollandse mentaliteit!

  Teleurgesteld van hier tot de Subway en terug.

 32. Oke dan wacht ik af 🙂

  Ik zat net even te denken wie de saboteur van Mike zou kunnen zijn?

  Ik zet alles op de rijtje wie en wie haten elkaar.

  Aysen hater:
  Bing
  Lorena
  Lucas

  Bing hater:
  Aysen

  Wiet hater:
  Lorena
  Nina
  Ludo
  Maxime

  Lucas hater:
  Aysen

  Nina hater:
  Wiet
  Amy
  Mike

  Maxime hater:
  Janine
  Bianca
  Nick
  Laura (Volgens mij heeft Laura Maxime een beetje door maar of ze haar echt haat weet ik niet)

  Mike hater:
  Ludo
  Janine
  Nina
  Lucas
  Maxime
  Noud
  Lorena
  Laura
  Volgens mij Jef ook maar weet niet zeker.

  Verder hebben we iedereen gehad die mee gingen springen en of die mee zouden springen.

  Nuran en Rik en Rikki en Noud heeft niemand een hekel aan.

  Nou misschien begint Ludo wel Noud te haten vanwege affiare met Wiet.

  Dus ik zit te denken dat de familie van Bilal of Femke Rik wou vermoorden maar omdat Rik niet ging springen en Bing ook niet en Lucas ook niet werd er dus gesaboteerd op een van de parachute maar dat Mike dus onbedoeld slachtoffer was. Het kan ook wel op Lucas zijn gemunt? Dat iemand dus op Lucas heeft geweten en dus Mike vermoordt werd. Mike is de plek van Lucas ingekomen. Dat zou kunnen? Of heeft iemand misschien Aysen of Noud of Nina of Wiet of Maxime of iemand anders willen vermoorden maar dat dus Mike onbedoeld slachtoffer is?

  Dat zou ook onverwacht zijn. En zo niet dan zou dat een van de Mike`s haters moeten zijn. Dan is dat de meest verwachte Ludo of Nina? Dus onverwacht zou zijn Noud of Laura? Noud zou met de reden kunnen om toch Nina terug te krijgen en familie Sanders te bewijzen? Of Laura niemand denkt dat Laura een moord zou plegen oke ze heeft in het verleden Mary vermoordt. Maar hoe dat is gegaan weet ik niet. Misschien is dat wel onbedoeld en dat ze perongeluk haar ging doden? Bijv met bewusteloos slaan of iets anders.

  Maargoed. Of Jef? Dat zou pas echt onverwachte wending zijn.

 33. Als die vriend van Mike, nou ja zaken collega, Rogier, de Rozenboom krijgt kan hij het wel eens gedaan hebben. Iedereen denkt aan iemand die een hekel aan Mike had. Misschien was het gewoon een ordinaire overname en heeft het gewoon met geld te maken.

  1. Dat kan niet, want Mike ging pas op het laatste moment mee. De saboteur had het dus niet op Mike voorzien, maar op iemand anders. Waarschijnlijk dan Lucas, aangezien Mike in zijn plaats ging.

   1. Even niet aan gedacht.

    Ik baal er trouwens nog steeds van dat het Mike is, maar ja. Het is maar een soap. Misschien zien we hem nog wel eens in een droom van Nola, als ze groter is.

 34. Aan al mijn trouwe kanaalbezoekers.

  Mijn excuses nogmaals, dat ik jullie ‘in de steek heb gelaten’ de afgelopen dagen.
  Gelukkig kan ik wel melden dat mijn camera/telefoon terecht is, en ik dus (vannacht) weer kan gaan opnemen!
  Ben je abonnee? Dat krijg je morgen vanzelf een berichtje van mijn nieuwe upload.

  Voor degenen die alleen hier komen, zal ik morgen, zoals jullie van me gewend zijn, de links plaatsen naar de derde en vierde pagina van de app Springlevend!

 35. Als ze de leader aanpassen kunnen ze het zo doen stel er gaat een vaste rol uit als dader:

  Bijv: Lorena
  Laura – Jef – Bing – Sjors – Wiet
  Sjoerd – Bianca – Anton – Tim
  Rikki – Rik – Nuran – Aysen – Menno? – nieuw personage? (familielid Menno?), Noud
  Nina – Maxime – Ludo – Janine – Lucas

  Bijv: Nina
  Jef – Laura – Noud – Wiet – Sjors
  Sjoerd – Bianca – Anton – Tim
  Rikki – Rik – Nuran – Aysen – Bing – Lorena – nieuw Personage? (familielid van Menno?)
  Menno – Lucas – Janine – Ludo – Maxime

 36. Misschien passen ze de leader ook wel aan. Maar wat ik denk dat er momenteel niemand uitgaat van de daders.

  Ik denk dat het vast een mannetje van Ludo was geweest en die heeft dat gedaan.

  Maar we keken net dus herhaling van GTST en we zagen dat Wiet droomde dat zij Nina neerschoot. Toen zei mijn moeder tegen mij: Misschien heeft Wiet het wel gedaan met de parachute en dat de bedoeling was om Nina te vermoorden maar dat het dus Mike is geworden.

  Zoiets zou kunnen? Maar dan betekent weer exit Wiet en dat denk ik ook weer niet.

  Ik denk het meest dat de dader gewoon heel lang niet bekend is? Of het is toch wel Aysen die de parachute heeft gesaboteerd? Dat ze dus eerst zelfmoord wou doen zodat Bing beschuldigd wordt. Maar dat ze dan ineens heeft bedacht dat ze het ging verwisselen maar en dat Bing alsnog de schuld krijgt als blijkt dat Aysen de doelwit was?

  Maar dat er een nieuw personage komt kan ook kloppen.

  Wat ik denk en hoop is dat Menno bij vaste cast gaat horen.

  En een nieuwe schurk erin komt. Die vooral voor heel veel opschudding zorgt in Meerdijk maar die wel paar jaren in GTST blijft niet 1 of 2 jaren maar veel langer.

  Of een terugkeer van oude bekende zou ik ook leuk vinden.

 37. Ludo is de opdrachtgever, de vrouw die daar snachts liep was vlgns mij Lorena maar heeft zij het werkelijk gedaan. De opdracht was in ieder geval om het erop te laten lijken dat Noud het gedaan heeft zodat Ludo van hem af is. Voor die rechtzaak over Nola gaf Ludo al aan ervoor te zorgen dat Noud uit Nina’s leven zou verdwijnen als dat met Nola geregeld zou zijn.Maar ja zowel Lorena als Laura hebben die tang ook vast gehad. Ik vind die assistent van Mike zo nietszeggend dat ik me niet voor kan stellen dat hij het gedaan heeft. Ik vermoed dat Noud geareesteerd wordt zodat hij tijd heeft voor die andere klussen die hij zou doen het volgende seizoen.

 38. Waarom denkt iedereen dat de dader het op Mike voorzien had? Ja hij valt, maar hij ging pas op het laatste moment mee. Niemand kon dus weten dat hij meeging, de saboteur ook niet.

  1. Ik vind het raar dat je denkt dat het op iemand anders gemunt is dat denk ik niet. Aan het loopje te zien op de beveiligingscamera was die gene lang en had een tas dus ik denk dat Nina de dader is.

    1. Kijk de shortie van 4 juli terug daar zie ik echt Mike in parachutepak staan die met Lorena staat te praten. Aysen en Bing hebben het niet gedaan de arm had geen donkere huidskleur. Ik denk nog steeds dat Nina de dader is vanwege die beveiligingscamera.

     Die afvallen:
     – Anton
     – Aysen
     – Bianca
     – Bing
     – Sjors (is bij pleegouders)
     – Sjoerd (is in Amerika)
     – Menno was bij Lucas
     – Lucas was bij Menno
     – Ludo was bij Julia
     – Julia was bij Ludo
     – Maxime
     – Mike (is dood)
     – Rik one night stand
     – Rikki kwam thuis (geen vijanden)
     – Tim (geen vijanden)
     – Nuran (geen vijanden)

     Met Jef weet je het ook nooit, maar hij zou Mike niet vermoorden
     Ben ik iemand vergeten

 39. Zometeen is Menno de dader.
  Hij had t namelijk op Aysen gemunt, zodat Lucas veilig is. Maar Mike pakte per ongeluk de verkeerde parachute.

 40. Wacht gewoon lekker af, wie de dader is waarom die gene het gedaan heeft.. En of het echt voor die gene was bedoelt. Jullie kunnen wel van alles roepen, maar je komt er toch niet eerder achter, gtst moet eerst nog beginnen, en dan komen we het te weten.. & als het aan gtst ligt, dan denk ik pas over een jaar ofzo.. ik bedoel het draait altijd zo lang om 1 ding..

 41. 9 september

  Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten de rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

  Tvgids.tv

  1. Ik hoop dat Lorena opgepakt wordt voor harde bewijzen waardoor iedereen ontslag neemt bij Lorena’s: Bianca, Nuran en Rikki. Ik vind het wel zielig voor Bianca eerst haar zoon kwijt, nu haar broer en dan is ze eigenaar dan gaan Laura en Lorena ook nog zeiken tegen haar.

 42. Nou wordt ook de “moord”op Danny bekent,, Nuran verspreekt zich in het bijzijn van Rik en Rikki en dat is natuurlijk funess voor de relatie tussen die twee.. Wordt dan eindelijk Aysen ontmaskert, wordt spannend jongens en ik weet wie de saboteur is die Mike naar beneden heeft geflikkert, tis een mannetje van Ludo, die had hij aan de telefoon vlak voor de sprong en Lucas is daar getuige van, dat Ludo m aan de lijn had. Voor de rest krijgen Nina en Noud het weer met elkaar aan de stok, vanwege de verdenkmakingen naar de familie Sanders, maar Laura wordt ook verdacht, net als Lorena. Femke komt Rik lastig vallen in de Koning als hij aan het werk is, zij wil weten waarom hij niets meer van hem heeft laten horen. De relatie tussen Lucas en Menno staat op springen, vanwege het onderzoek en Sjoerd komt clean terug en krijgt het heftige nieuws te horen over zn oom. Verder wil Tim ff niets meer van Sjoerd weten en Rikki is nog helemaal in shock door wat ze gezien heeft tijdens de sprong, Mike kwam namelijk naast haar neer op de grond. Bianca beschuldigd Janine van hypocriet te zijn, iedereen haatte Mike, behalve zij.

  Dit alles heb ik gehoord van iemand die daar werkt,, wel erg stom dat ie dat doet,, of gewoon om ons om de tuin de leiden,

  1. dan ben je verkeerd geinformeerd, mike kwam in de bomen terrecht, hij is niet neer geploft op de grond, en voor de rest iedereen kan bedenken wat jij schrijft dus hoef iemand perse daar te werken,

   1. Ik vind het knap dat er een boom staat dat je op het einde geen boom zag staan waar Rik in de verte stond te kijken. Mike is verkeerd geland op de boom anders had hij het misschien wel overleefd. Het zit er dik in dat er nog iemand naast Mike de serie verlaat de dader? En vergeet niet wat Aysen gedaan heeft met Danny. Als je Nuran kent kan het er zo uitfloepen alleen bij Charlie floept alles binnen een week al uit.

 43. Spoiler Maandag 9 September
  Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten De Rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

 44. hi

  wie de aflevering van 2 september wil zien , ik heb hem gister gevonden op mijn tijdlijn van fb dus gelijk gedeeld op mijn eigen pagina.
  moey je geloof ik wel ff vriendjes worden met me, dan kan je hem kijken….
  wie intresse heeft roep ff

 45. 10 september Bianca meent dat ze sterk genoeg is om naar de crematie te gaan. Rik en Nuran zijn geschokt wanneer Aysen hun niet met rust laat.
  Rikki beweert dat het heel goed met haar gaat, Maar haar vrienden betwijfelen dit. Ludo is geeintreseerd in een vrouw.

  1. Ik vermoed dinsdag, als voor echt alle kijkers duidelijk is dat Mike het slachtoffer is….hoop dat Menno er ook op staat. Had m’n hoop eigenlijk al opgegeven, maar op 24 aug. twitterde dave mantel wat interessants…check zijn twitter maar eens. Dus wie weet! Zou wel gaaf zijn, leuke rol en goede acteur. Echt een aanvulling op de serie!

 46. Maandag 09.09.2013
  Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten De Rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

  Dinsdag 10.09.2013
  Bianca meent dat ze sterk genoeg is om naar de crematie te gaan. Rik en Nuran zijn geschokt als Aysen hen niet met rust laat. Rikki beweert dat het heel goed met haar gaat, maar haar vrienden betwijfelen dat. Ludo is geïnteresseerd in een vrouw.

  Woensdag 11.09.2013
  Lucas probeert stiekem te achterhalen of de politie Ludo verdenkt en ontdekt dat er bewakingsbeelden zijn. Wat staat daar op? Als Nuran doordraait, probeert Rik haar te kalmeren. Nina is bloednerveus als ze wordt opgeroepen voor verhoor.

  Donderdag 12.09.2013
  Lorena is gefrustreerd als Bianca niet van plan lijkt De Rozenboom terug te geven. Lucas is van slag door zijn ontdekking. Tim is blij als Rikki eindelijk toegeeft aan haar ware gevoelens. Anton maakt zich zorgen om het obsessieve gedrag van Bianca.

  Bron: TVGids

  1. Dat ze Lorena nog niet hebben opgepakt na de vingerafdrukken op de schaar en de foto van Wiet. Aan het loopje te zien op de beveiligingscamera is het zeker Nina aan het loopje te zien en de lengte.

 47. Ik heb de shortie gezien. Dus mensen die nog altijd denken dat het toch Nina is, dat het een truc is kijk maar naar de shortie en het is zeer duidelijk Mike.

  Sommige dachten dat Lorena/Nina zei “wat het is het mooi” maar dat is dus Bianca. Ik vind het wel leuk dat Bianca de Rozenboom krijgt en dat ze die niet zomaar terug wil geven aan Lorena. Eens een nieuwe uitdaging voor Bianca.

  Morgen is het uiteindelijk zo ver.

  1. Klopt maar dat gepraat van iedereen door dat gesprek hoorde je niet. Alleen het is zo mooi. Ik denk ook dat Nina Mike heeft vermoord. Lorena maakt zich verdacht tegen iedereen. Lorena is het niet. Ik denk dat Marly heeft gezegd dat ze ook de serie wil verlaten om in andere series/films/theater te acteren, maar ze is te belangrijk personage om dood te gaan.

 48. Vrijdag 13.09.2013
  Rik vindt het moeilijk om Rikki te laten gaan. Lorena hoopt door haar verhaal eerlijk te vertellen,
  dat ze Nina aan haar kant krijgt. Julia is aangenaam verrast als Ludo plotseling voor haar deur staat.

  Bron: TVGids

  Nu weten we ook meteen hoe Robin uit de serie wordt geschreven voor 3 maanden. Ze lijdt aan een trauma door het ongeluk, en gaat eventjes weg. Hopelijk komen er dan wat scheurtjes in de ohh zo leuke relatie van haar en Tim, en gaat ze terug naar degene waar ze bij hoort Sjoerd.

 49. ik denk dat rikki mike heeft vermoord maar misschien iemand anders had willen vermoorden of juist mike omdat hij niet genoeg om zijn kind gaf.

 50. Het is Bing. Aysen ontdekt dat je de nummer 61 en 19 gemakkelijk kan omdraaien. De parachute was voor Aysen!
  Mike had 61 en Aysen 19.

Geef een reactie