Ruud Feltkamp is in het nieuwe seizoen van GTST wederom te zien als Noud Alberts. In de ‘Spring Levend’ app is te horen dat Noud nog levend is. “Het is heel bizar. ik had het helemaal niet verwacht, heel veel mensen zijn blij dat ik het overleefd heb. Heel m’n Twitter ontplofte, en heel veel mensen op straat zeiden: “Aah je hebt het overleeft! Ik had echt niet verwacht dat mensen zo ontzettend blij zouden zijn”

Ruud had heel veel moeite om z’n mond te houden “Ik heb serieus nog nooit zo veel moeite gehad om m’n mond te houden over de zomercliff, omdat elke keer iedereen probeert informatie uit me te krijgen bijv: ”Heb je al vakantie bij GTST?” Ik ben daarom heel erg blij dat nu in de app duidelijk is dat ik het overleefd heb, nu kan ik tenminste weer met iedereen open kaart te spelen, want hier ben ik echt heel slecht in?”

Wie zal er deze week veilig landen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

32 comments on “Ruud Feltkamp: ”Ik ben heel slecht in m’n mond houden”

 1. Op die voicemail hoor je dat het plan in werking is gezet, maar het is toch echt een man die dat zegt en wie er op die bewakingcamera kon zien was waarschijnlijk een vrouw, dus dat betekend dat de opdracht van ludo niks te maken heeft met de sabotage en Mike dus waarschijnlijk veilig is

 2. Ik ben eens gaan speuren op het internet en daar kwam ik een reactie tegen van iemand , die bevriend is met waarvan de moeder 1 van de schrijfsters is , en die onthulde dat Nina dood , gaat moud met over een paar weken samen komt met wiet , Martina hafkanp terug keert , en dat het huwelijk tussen Rik en
  Nuran niet door gaat , dus Jah waar of niet waar

 3. Hoi! Het kan Aysen niet zijn, je ziet in een filmpje dat ze eerst opzoekt hoe je een parachute on maakt, en als ze aankomt controleert ze het ook!

  1. Je hebt gelijk tessa trouwens ik weet heel zeker dat nina dood is gevallen tik in bij de a fbeeldingen nina sanders dood ze ligt daar zelfs in een kist.

 4. Ik hoop dat deze week Aysen veilig zal landen heb er ook op Aysen gestemd.

  Maar denk eerder Wiet en dat Aysen pas volgende week ofzo veilig landt.

 5. Als je goed naar t radiofragment van vorige week hebt geluisterd hoorde je dat hij zei dat degene die neerstortte een springbrefet heeft.
  In de laatste afleveringen hoorde je dat Aysun en Mike een springbrevet hebben. Daarom konden zij zonder de springlessen op zo`n korte termijn mee springen. Het moet dus een van hun zijn.

  1. Beste MM…….zoals al heel vaak op internet is gemeld hadden ze ALLEMAAL een springbrevet. Sommige mensen moeten eerst even nadenken voordat ze wat roepen! Zonder springbrevet mag je NIET solo springen. Mike had een springbrevet ja. Die kon dus op het laatst mee. Aysen daarintegen had GEEN springbrevet en heeft stiekem getraind zoals die springinstructeur ook duidelijk op zn facebook heeft gemeld!!!!! Die wilde Nuran verrassen. Lorena…..die had OOK al een springbrevet volgens de springinstructeur…….logisch want die was ook niet bij de lessen. Die liet zich tijdens die lessen lekker vergiftigen door Mike. Nogmaals…..alleen Mike en Lorena hadden van tevoren al een springbrevet. De rest heeft ze gewoon gehaald door die lessen met duosprongen te volgen. Is het nou zo moeilijk om gewoon de juiste info even op te zoeken in plaats van zelf dingen te gaan verzinnen of over te nemen van anderen die het zelf verzonnen hebben?????? Of denk anders even logisch na en kijk en luister eens wat beter tijdens de gtst uitzendingen! Sorry hoor maar ik wordt schijtziek van die mensen die maar steeds met diezelfde verhalen komen die gewoon NIET kloppen.

 6. Ik denk juist niet dat het mike is. Juist doordat ze het nu al laten lijken dat het om mike gaat denk ik dat het niet zo is. Ze willen dat gewoon aan ons laten denken

 7. Ik denk dat het nina of wiet is. Nina omdat juist niemand dat eigenlijk verwacht of wiet omdat zij niks meer te zoeken heeft in gtst. Haar rol is een beetje suf aan het worden

 8. hoi hoi ruud was ook op tina dag!!! O.M.G supper leuk hij deed iets met een telefoon ?!?
  deze vraag is voor Ruud : kom je volgend jaar weer?

Geef een reactie