De hele zomer lang speculeert iedereen al over hoe de parachutesprong zal aflopen. Er gaan ook theorieën rond waarbij de instructeur dood gaat, of zelfs helemaal niemand dood gaat.
RTL heeft vandaag laten weten dat dat niet het geval zal zijn en dat er dus één personage is die de sprong niet overleefd.

In een persbericht van de zender valt te lezen: “Terwijl in Hotel De Rozenboom  de slingers worden opgehangen voor het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, belt Maxime vanaf de parachutebasis met het schokkende nieuws. Jef en Laura leggen meteen alle voorbereidingen voor het feest stil en velen vrezen voor het leven van hun geliefden. Zo is Janine in alle staten over haar dochter Nina en maakt Laura zich grote zorgen over haar kleinzoon Noud.”

“Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie de sprong niet heeft overleefd. En dan rijst al gauw de vraag: wie heeft de parachute gesaboteerd? En waarom?”

 

 

Tags: gtstsprong

140 comments on “RTL: Zeker een dode na de parachutesprong!

 1. Denk juist dat het de bedoeling is van GTST/Veronicagids, om de suggestie te laten wekken dat Mike neervalt. Maar dat eigenlijk Nina neerstort, omdat niemand het meer verwacht.

 2. Het is een groot raadsel.
  Eerst dacht ik Nina gaat er ui.
  Ivm dat handschoennen verhaal.
  Maar nu gisteren weer dat tv gids verhaal,,,,
  Ik weet t nu echt niet meer,,

  Maar ja aan de andere kant, zouden ze echtnzn fout maken met die handschoennen??
  Wat denken jullie

 3. Wie er dood neer valt ff in het midden laten..Als je goed de app hebt gevolgd, kan er maar één de dader zijn die de parachute heeft door geknipt!
  Ik denk dat Wiet de dader is en waarom? In de app dat Noud een bericht inspreekt bij Nina, zie je wiet hem begluren. Wiet had een brief de ze noud wilde geven? Maar ze verscheurd die brief. Eerder in de app zie je dat Wiet een foto maakt van iemand die met die tang een rits dicht maakt en lacht naar die persoon. Later in een app was dat Lorena..Laura pakt die tang en glimlacht erbij. Haar vinger afdrukken staan er dus op, vandaar menno twijfelt aan Laura’s alibi. Wiet droomde voor de cliff dat ze nina neerschoot. Dan doet ze die oefening en roept alles komt goed. Volgens mij is ze weer aan het doordraaien en ze weet dat ze geen pistool voor handen heb. Ze komt dan op het idee om iets met de parachute te doen. Rikki komt thuis en Wiet zegt dat ze ff weg moet. Op die filmpje van die app zie je de schim en het lijkt me wiet die soms lomp kan doen.
  Dan is de vraag, wie valt er, mike of nina. Wiet knipt volgens mij de parachute door van nina en Mike is natuurlijk ook niet op zijn achterhoofd gevallen en weet dat hij veel vijanden heb..Noud (twijfelachtig bij mike), Nina, Lorena, Laura, Janine, Maxim en ludo en natuurlijk denkt Mike: Héé nina kan niets gebeuren want ze heeft geen vijanden, (ja wiet maar dat weet ie volgens mij niet) dus ik verwissel snel de parachute met die van nina dan ben ik safe..dan komt die sprong en ja er valt er één naar beneden. Zo te zien aan die handschoen kan het mike niet zijn omdat aan de zijkant en binnenkant een grijze of zwarte streep te zien was. Oke op de foto draagt ie wel weer wit..
  Het kan ook zijn dat ludo’s handlanger zich hebt vergist in het doorknippen en per ongeluk mike’s parachute hebt door genknipt maar waarschijnlijk de reserve parachute zodat de gene het toch overleefd en veilig land.
  Vandaar Lucas verbaasd is dat Menno iemand van sanders familie verdenkt doordat hij achter is gekomen dat de parachute van mike werd gesaborteerd..Of misschien wel 2 parachutes gesaborteerd, Mike (door ludo’s handlanger of een ander, en die van Nina, door wiet

  Wat denken jullie?

 4. Je zag haar met parachute op de grond, parachute was er ook uit.
  En t is ook bevestigd dat Aysen spring levend is,
  En daaronder ook nog een foto waarin staat dat je tot nu toe 7 meerdijkers hebt zien landen, en dat t gaat tussen Nina & Mike.
  Misschien kan je beter eerst is even alles op een rijtje zetten in je hoofd, en voortaan als je t niet snapt, even op internet kijken, voor betere uitleg. T is een tip.
  Je kan ook nog fv de app ECHT volgen

 5. Leven en laten leven mensen…
  Laat elkaar in hun waarde.
  Ook karla mag zeggen wat ze denkt.
  Worden wel meer vreemde praktijken uitgekraamd hier.

  1. Die pita die net gereageerd heb, gebruik een andere naam alsjeblieft, erg verwarrend als je mijn nickname gebruikt. Ik ben het namelijk niet met je mening eens. Blijkbaar weet je niet wat Karla allemaal al op der kerfstok heeft. Ze is echt het hele forum aan het verzieken.

 6. over een paar dagen weten wie er dood is. Trouwens gaan er geen 2 personages gtst verlaten? De verdachte zal achter de tralies belanden. Ik vind dat altijd leuke verhaallijnen wie is de dader. 😛

 7. ik vindt echt dat ze Karla gewoon moeten blokkeren van dit forum ze is net zo internet troll die echt iedereen probeert te irriteren en boos te maken…Karla rot alsjeblieft op. ik heb wel een wat vervelende mense gezien hier maar jij ben de ergste van allemeaal.ga gtst dvds kijken ofzo maar laat ons nou een gerust met je domme gelul. ik spreek voor iedereen als ik zegt dat we blij zouden zijn als jij op rot en een leven gaat zoeken. uik ben jou gewoon echt zat met je gezeik

 8. Karla, morgenavond is bekend wie er dood is, Nina of Mike, dus dan zal het wel snel hier bekend zijn

  ga eens google-len, dan zul je ontdekken dat het door jou verzonnen woord niet bestaat.

  by the way, “waar ik me mee bemoei”, ooit gehoord van vrijheid van meningsuiting? Vast niet, anders had je geweten dat je niet zomaar alles kan roepen wat je wilt En je daardoor een flinke celstraf kan krijgen.

  1. Hoi Lana,
   Vind je het erg dat ik LanaPluis heb als naam (gebruik hem eigenlijk al tijd als ik een keer reageer).

   Ik zit nu te kijken naar boulevard.
   Gaat nu over Beatrix.. Is het dan al geweest? Of komt het nog?

   Groetjess

  2. Ja klopt , dit bericht hieronder heb ik al eens geplaatst maar dit is voor de mensen die niet helemaal naar beneden willen scrollen XD
   Bij RTL Boulevard werd gezegd dat Ruud Feltkamp zou hebben verklapt wie de sprong niet zou hebben overleefd en RTL zou dat hebbben bevestigd.
   Het zou hierin om Mike gaan.
   Maar …… daarna vertelde RTL dus dat zij niks hebben bevestigd en dat het ook niet waar was!
   Betekent dit dat het dus toch Nina is??????
   Ik wacht af…..

 9. Ik lees dat hier en denk, is dit nu de doorsnee kijker die hier reageert?
  Beetje schelden en tussen de regels door het er over hebben wie wel of niet dood is.
  Volg zelf ook de serie (niet de app) Dacht hier wat te kunnen lezen over wat mensen bezig houd wat betreft de serie.
  Maar schrik een beetje wat ik hier lees. Als je mijn mening als buitenstaander wil hebben,
  laat de gene waar je je aan ergert links liggen, dan verdwijnt hij/zij vanzelf.

  Ben zelf ook zeer benieuwd wie er dood is, alhoewel van Mike bekend is dat hij tijdelijk uit de serie gaat, blijkbaar komt hij dus wel weer terug. Als leende of als geest, dat weet ik niet 🙂

 10. Bizar???
  Zag net in t voorstukje dat er iets zou komen over g5st in boulevart,, en nu zie ik t niet meer,
  Miss moet t nog komen
  Zal wel weer rond half 8 zijn
  Meestal op t laatst

 11. Ik ga me helemaal niet met die ruzie bemoeien, maar ik denk wel dat nina er uit gaat omdat ze op tv al eens heeft gezegd dat ze aan iets anders toe is ipv gtst! En mike zit er net pas in…

 12. dank voor de info. LANA. NET RTL BOULEVARD gekeken was niks bijzonders zelfs rtl boulevard denk dat mike het niet is.

  haha ik denk dat we hier alle zijn om te kletsen over gtst. dreigementen lost niks op wordt ik ook niet warm of koud van ga ik alleen maar van lachen door de zieligheid

 13. ik ben Mike en ben volgend seizoen nog steeds te zien in GTST, helaas kan ik Nina niet meer te grazen nemen, omdat ze dood is gelukkig

    1. Hahahah sorry hoor maar ik lees zo je berichten hier en je moet echt een lintje krijgen voor je koppigheid! Ondanks alle reacties maar blijven volhouden dat “spring bufet” ipv spring brevet een correct Nederlands woord is.

     Neem dan in ieder is de moeite om je neus in een woordenboek te steken in plaats van het stug volhouden en andere mensen voor gek uit te maken!
     Een schaamte voor de samenleving ben je

 14. Ik heb wel gevoel voor humor! Maar duidelijk Mike & Nina niet. Wat is er nou leuk aan om een personage na te doen? En om te zeggen “ik ben dood” ?

  Verder heb ik geen zin in een discussie dus stop ik nu weer.

 15. @karla, er zijn veel namen die je op verschillende manieren kan schrijven. Dus waarom zou Brit niet gewoon met ”1 t’kunnen zijn ipv ‘2 t’s’ er loopt toch niemand te zeiken dat jij jouw naam verkeerd schrijft omdat Karla ook met een ‘C’ kan worden geschreven.
  Ik geef toe dat ik de app niet heb gevolgt dus ik weet waarschijnlijk een stuk minder dan ieder ander hier. Maar ik weet wel dat Aysen de sprong heeft overleeft. Ik denk dat nina de sprong niet heeft overleeft maar dat Ludo er achter zit maar dat de parachutes zijn verwisseld (dat hij eigenlijk die van Mike wilde saboteren) of dat het wel op Nina gemund is maar dat Mike die vriend van hem de opdracht heeft gegeven. Ik weet zijn naam niet meer, maar Mike heeft hem meer klusjes laten opknappen.

 16. doe normaal zeg het gaat hier om gtst jullie lijken wel een stel kleuters , stop met de site te verpesten !! Stop met elkaar belachelijk te maken en praat gewoon over waar the topic over gaat .. iedereen heeft verkeerde dingen gezegd , laat het rusten ,, wat een drama het lijkt wel een soap serie whaha !!! Ik denk al vanaf begin af aan dat nina dood gaat , hopelijk dat any niet zon irritante rol gaat spelen , want word gek van die Fam sanders !!!! Vooral van nina !!!! Mike die blijft er nog wel in , nina speelt ook al weer eeen tijdje in de soap .

 17. Ik weet nu zeker wie er dood is
  Jammer genoeg is t mike
  Nina leeft dus jammer genoeg nog.
  Hoe ik dit weet, een kennis van me heefr de cast gezien bij opnames in zaandam,
  Dus erg jammer maar Nina is dus spring levend

  1. Beetje vreemd…..Marly/nina,zit namelijk al vanaf vorige week in ibiza voor de opnames van de nieuwe tv serie verliefd op ibiza…….Dus niet alles geloven……….

  1. Je hebt gelijk, want als Mike doodgaat ontstaan er geen goede verhaallijnen, enigste die huilt is Bianca. Ze zetten iedereen op een dwaalspoor door aanwijzingen te geven over Mike.
   Maar de grote klap zou zijn als Nina doodgaat, en dan ontstaan er pas heftige verhaallijnen.

 18. Mensen,
  Het klopt wat Lana zegt,
  Ze hebben deze week opnames gehad in zaandam.
  Daar was nina en noud in een opname.
  NINA leeft dus nog.
  Wees is niet zo eigewijs

  1. Ja zoals ik dus al bij lana zei,marly/nina is al sinds vorige week in ibiza voor de opnames van de nieuwe tv serie verliefd op ibiza……….Dus niet altijd iemand op zijn woord geloven.

 19. Nina valt lekker ter pletter en hopelijk door ludo , dat zou alles weer goed maken voor mij , ik vind de Fam sanders wagelijk !!! En wat een rust , houd het pleas zo mensen , peace rook een j ofzo

 20. Ik denk nina is dood maar misschien is er wel een verdachte waarvan niemand verwacht? Ik heb nu beetje het idee dat ludo iemand had ingehuurd om mike zijn parachute te saboteren maar dat nina dus onschuldig slachtoffer is. Ik dacht net ineens kan dat nina niet zelf zijn geweest om mike te doden maar uiteindelijk pakt ze zelf perongeluk de verkeerde en valt zelf dus ter pletter? Misschien dom gedacht maar volgens mij zagen we toch beelden van de dader en dat het een vrouw was ?

 21. Als je die 2e stil zet die zijn/haar parachute opendoet zie je echt dat die gene met de linke hand de parachute opendoet en die ging naar boven kijken of de parachute goed open was ik denk dat dat Nina was, dus ik denk echt dat Mike naar beneden is gevallen. Lorena niet de dader zijn wie knipt nou met blote handen anders haar rits stuk?

  Wie is er nou zo dom die denkt dat Aysen dood is? Die is veilig geland.

 22. Helaas ben ik er net achter gekomen wie het is
  Hoe graag ik het ook wil dat het niet NiNa is moet ik bekennen dat ik dit net wel ontcijfert heb ook al heb ik een foto van de cast waar Mike niet naast Lorena staat
  Bij de foto van het compas voordat je hem uitvergroot zie je dat er in de inner cirkel gewezen wordt naar de N en op de buitenste bovenin een N als je dan de tussenliggende streepje als een i ziet…. En dan de foto vergroot zie je dat de pijl de letter À is HELAAS NINA DUS

  1. Die castfoto zonder Mike is niet echt! Die is met photoshop bewerkt! Niemand blijft precies hetzelfde staan als er één persoon weggehaald wordt. Want ze zijn dan echt geen millimeter verschoven.

 23. Nou ik ben er klaar mee om haar aan te vallen,
  En nee das niet omdat ik bang ben voor dr moeder of broer,
  Maar miet een keer genoeg zijn hoor.
  Ik hou er mee op

 24. Ga nou niet door , is toch niet leuk zo .
  Laat karla met rust en laura en weet ik veel

  En in de Veronica gids gaan ze het juist zo maken dat het lijkt alsof mike dood is , ze gaan toch niet al informatie vrij geven van wie er dood is , dat mogen ze volgens Mij niet eens ,, ze laten je denken dat ie dood is maar ut is nina , ik denk ut en hoop het ..

  Mensen ga nou niet door met uitlokken , slaat nergens op .

 25. Ik neem trouwens aan dat ,die ruzie uit week 6 van de app, materiaal is van het nieuwe seizoen?
  Lucas ziet er erg van streek uit. Misschien iets met ninas dood te maken?

 26. Bij RTL boulevard zeiden ze nog dat GTST niet heeft bevestigd dat Mike dood is. Daarbij werd nog gezegd dat het heel flauw zou zijn als Mike ter pletter zou vallen…

 27. Waarom denkt iedereen nog steeds dat Nina of Aysen dood gaat? HET IS MIKE!!!!!!!!

  Dat had RTL Boulevard vanavond ook nog eens leuk bevestigd!!

 28. ik heb de app niet maar heb ook zo’n gevoel dat het nina is
  een nieuwe nina hebben ze al amy en nola de naam nola kijkt er zelfs op

 29. Vreemd ik zie dat de gtst site mijn bericht heeftverwijderd over dat nina lekker te pletter valt en dat ik hoop dat. Ludo erachter zit en dat ik van de Fam sanders walg !! Waarom ,, is het soms waar ???of beledig ik de fam sanders .
  Ik bedoel niet in het echt maar in de serie , zijn ze acchterbaks en ze komen overal mee weg . en dat ik hoop dat het nina is , is omdat het de verhaalijn veel spannender maakt en omdat ze echt een verwende nest is . Ik begrijp haar wel soms , maar ze mag wel normaal doen

  Das mij mening , iedereen mag er 1 hebbe toch ?? Of heb de fan site club het verwijderd omdat het waar is . .. . .

 30. @Letice: Ik denk dat ik weet wat er is gebeurd. Ik zie hier helemaal geen berichten meer van Karla opstaan, en ook de reacties op haar berichten niet meer. Volgens mij hebben ze gewoon alle berichten wat betrekking hebben gehad op Karla weggehaald. Uiteindelijk. Nu kunnen we het weer over GTST hebben.

 31. Ik denk Mike, maar eigenlijk hoop ik dat Nina het is ik ben haar personage wel erg zat de laatste tijd. Het ligt niet aan Marly zij is een fantastische actrice alleen jammer dat zij zo’n rol moet spelen. Maar ik blijf bij Mike.

 32. Ik denk dat het mike is heeft meer mensen die hem haten en dan is wie is de dader ook moeilijker en in het begin van je app heb je telefoon gesprek tussen maxiem en jef en als het nina had geweest had maxiem niet zo rustig over die telefoon geweest

 33. http://zappen.blog.nl/soaps/2013/07/07/maakte-mike-fatale-parachutesprong-zomercliff-gtst

  Op deze site staat : Verder is Mike toentertijd de soap ingeschreven als ‘de nieuwe hunk’, een gat dat Jan Kooijman achterliet met zijn vertrek. Maar laten we wel wezen: Louis Talpe was als MegaToby een stuk heter dan als de wat driftige maar saaie Mike. Beter gaan de schrijvers dus op zoek naar een echt lekker hapje om de jonge vrouwelijke kijkers aan zich te binden.

  Dus eigenlijk is mike’s rol als “hunk” wel uitgespeeld want iedereen haat hem in Meerdijk. Dus ik hoop en denk dat mike eruit gaat. Anders krijgt hij weer wat hij wil hebben : hij heeft de Rozenboom al en zijn vaderschap. Als hij dan Nola ook nog eens helemaal voor zich zelf krijgt is dat echt saai.. Dus ik hoop dat Mike valt als er echt 1 van de 2 moet vallen. Dan heb je veel meer daders en is het ook wel weer spannender. 🙂 (mijn mening )

  xxx

 34. Speciaal voor Karla, uit het woordenboek:

  BREVET (o; meervoud: brevetten)
  1 akte, diploma: vliegbrevet, springbrevet; brevet van onvermogen bewijs dat iem. van eigen onbekwaamheid geeft.

  Geen resultaat voor ‘ SPRINGBUFET en/of BUFET ‘
  Het woord is bestaat niet.

 35. Normaal lees ik alleen de berichten die een ieder schrijft. Gewoon leuk om te lezen wat een ieder denkt, en speculeert enz enz. Ik reageer eigenlijk nooit het lezen vind ik gewoonweg leuker.
  Maar nu wil ik toch even reageren op een ieder.
  Laat iedereen gewoon in zijn waarde, ben je het niet eens met bepaalde uitspraken, spelling fouten enz laat het gaan, lees er over heen. Ga je reageren des te leuker is de aandacht, want tja negatieve aandacht is ook aandacht. Geef er dus geen aandacht aan, stopt het vanzelf. Wie weet is bijv Karla nog maar een kind, die weet niet beter, en wat is er nou leuker om een ieder uit te gaan dagen als er op jouw gereageerd wordt (kinderen vinden dit prachtig vooral pubers). Sommige reageren op haar alsof het een volwassene is. Laat een ieder schrijven zoals ze schrijft lekker boeiend. Hou het gezellig ga niet dingen roepen waar je later spijt van krijgt, ga niet (voor)oordelen en ga niet schelden enz. Reageer niet op iemand die wat minder netjes is dan krijgt men ook niet de aandacht die men niet verdient.

  Zo dat even gezegt te hebben nu dan on topic namelijk GTST. Ik heb geen idee wie het overleeft, ik hoop dat Mike het overleeft ivm spannende verhaal lijnen. Drama voor familie Sanders vind ik spannender. Maar ben bang dat het Nina is die het daadwerkelijk gaat overleven. We zullen het af moeten wachten. Ik heb geen idee.

  Nou hou het gezellig negeer de berichtjes die je niet aanstaan! En sorry als er hier en daar wat spel/type foutjes in zitten….. groetjes

 36. Oké , na gisteren weet het ik het echt niet meer!
  Bij RTL Boulevard werd gezegd dat Ruud Feltkamp zou hebben verklapt wie de sprong niet zou hebben overleefd en RTL zou dat hebbben bevestigd.
  Het zou hierin om Mike gaan.
  Maar …… daarna vertelde RTL dus dat zij niks hebben bevestigd en dat het ook niet waar was!
  Betekent dit dat het dus toch Nina is??????
  Ik wacht af…..

 37. Wat ik nog vergeet te vertellen in mijn vorige bericht is dat ik trouwens denk dat we niet meteen de eerste aflevering zullen zien wie er gevallen is. Maar dat er eerst een hectische aflevering komt met gillende, rond rennende mensen die natuurlijk erg van slag zijn en terugblikken enz. Op het einde van de eerste aflevering zal dan bijna bekend zijn wie er nou gevallen is maar dan krijg je dat natuurlijk weer net niet te zien……Zo gaat dat toch in soapwereld;-)

  Het hoeft natuurlijk niet maar dat is mijn speculatie, dus de gene die vanavond gaan hou rekening me deze teleurstelling als je de aflevering mag kijken. Misschien dat ze dat expres doen om ook bij jullie de spanning er een beetje in te houden, zondag zullen de gene met de app het waarschijnlijk wel weten.

 38. Nou het is Mike want in het radiostuk hoor je dat de gene die gevallen is een springbrevet heeft en aangezien allen Mike en Aysen er een hebben en Aysen leeft is het Mike die dood is het is makkelijk het is gewoon Mike..Nina leeft!

 39. Ik ben naar GTST live geweest.
  De eerste aflevering vond ik eerlijk gezegd een beetje teleurstellen. Ik had een meer spectaculaire eerste aflevering ofzo verwacht.

  En het was ook niet wat ik van te voren dacht Haha

 40. Wat maakt het toch uit hoe de mensen iets typen je snapt ze toch ?? Ik denk dat mike dood is maar hoe het gebeurd is blijft me een raadsel kan op zoveel manieren spannend kan jammer genoeg niet live kijken

Geef een reactie