Over 2,5 week start alweer het 24e seizoen van GTST. In het nieuwe seizoen gaan we erachter komen wie de parachutesprong niet overleeft en wie de saboteur is. Vandaag heeft RTL de promo van het nieuwe seizoen naar buiten gebracht. Bekijk hem hier:

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=d_85MtwYgsk’]

90 comments on “Promo seizoen 24

  1. mike heeft een heel zwart pak aan en de mensen die naar een begrafenis gaan of die aan het rouwen zijn op bepaalde momenten dragen zwart en aangezien ik denk dat nina dood is kan dat misschien wel kloppen want als je nou goed kijkt zie je ook dat nina een wit-pak aanheeft er zijn er nog wel meer die dat hebben maar als je het alleen over mike en nina hebt kan misschien mijn gevoel kloppen dat nina dood is want er waren verschillende aanwijzing die daar naar toe wijzen

   -nina moet dood
   -foto met nina, wiet en rikkie erop en nina’s hoofd is doorgekruisd en staat er boven Bitch
   -mike zegt tegen Rogier: ik heb nog een laatste opdracht voor je Gr.MIke

 1. Zo hier is het wat overzichtelijker.
  Eindelijk heb ik wat nieuws gehoord. De gene ( sorrry zocht je naam, maar kon het niet meer vinden) die zei: ” dat misschien de vader van Bilal, die van Rik gesaboteerd heeft”. En dat iemand anders hem heeft gepakt.
  Waarschijnlijk kan het niet, want er zijn 9 mensen en het zou 12 zijn ( met BIng , Rik en Lucas)
  En niemand die eigenlijk de plek van Rik overnam, iedereen was in de veronderstelling dat hij aanwezig zou zijn. Tenzij het een willekeurig iemand is , die door toedoen van vader van Bilal doodging.

  Omg dat zou een twist zijn, ik zit nog steeds met de codewoorden in mijn maag: Twist, ruzie, dansatoria, hotel en Femke.
  de twist: is dat Rik het slachtoffer moest zijn.
  ruzie: hij is gezien door de vader van Bilal en maakte ruzie met hem in dansatoria( ik zou niet weten wat hij daar moet als moslimman)
  Hotel: hij verblijft daar
  Femke : Hij is met haar vreemd gegaan en vader v. Bilal heeft het geziebn.
  Ik ben nog steeds van mening dat hij femke heeft ingehuurd!

  Dank je hier had ik nog niet echt aan gedacht .

   1. Dat zei ze ook niet je moet beter lezen.
    Ze zouden trouwens in eerste instantie met zijn 10e springen. Maar Aysen is de vervanger van Bing en Mike die van Lucas. Alleen rik sprong niet en is niet vervangen

 2. mensen hou alsjeblieft op met dat gezeik over Bilal enMartine..een paar keer begrijp ik maar na een tijdje wordt het gewoon irritant..ze komen niet terug en Bilal’s ouders zullen ook nooit in de serie komen! niet rot bedoeld maar ik vond gewoon dat iermand dat eens moest zeggen

  1. Amilia ik begrijp je helemaal. Het wordt ook irritant dat mensen zeggen dat het de instructeur is die neerstort. Of ze zeggen dat iemand neerstort de allang veilig is geland. Of een vriend van hun die zijn moeder is schrijfster bij GTST en die heeft gezegd dat Nina eruit gaat. Ik word daar zo doodmoe van.

  2. Personages komen zo vaak terug. Dus waarom zouden mensen daar niet over mogen speculeren? Het zou mij niets verbazen als Bilal komend seizoen ergens terugkomt. Niet omdat zijn vader verantwoordelijk is voor de fatale parachutesprong maar omdat het Lucas/Bilal verhaal voor mij niet als afgerond aanvoelt. Het zou best een interessant verhaal kunnen zijn. Bilal die terugkeert naar Meerdijk, inmiddels uit de kast. Hij wil Lucas terug maar die is inmiddels met Menno… Driehoeksverhoudingen (love triangles) zie je altijd in soaps.

   1. Ben het met Sanders eens…verwacht daarom eigenlijk ook niet dat Menno op de uiteindelijke castfoto komt te staan…dat zou te veel verklappen over het liefdeleven van Lucas de komende tijd. En ik verwacht wel dat Lucas een keer een ‘vaste relatie’ (voor zover dat kan in gtst ;)) zal krijgen…en de liefdesdriehoek tussen Bilal, Lucas en Menno zou logisch kunnen zijn. Maakt het ookw spannend, voor wie kiest lucas, wie wordt zijn grote liefde? Ik zie het helemaal zitten als grote Lucas fan!! :))

 3. Misschien heel ver gezocht maar wat als als Nick na zijn verbranding een gelaatsverandering heeft ondergaan en zich voordoet als de instructeur en het op Maxime heeft gemunt wat weer mislukt is aangezien zij nog steeds leeft. Of Menno die wraak wilt nemen op Aysen?

   1. in een soap gebeuren gekkere dingen. zoals mensen die opstaan uit de dood. Daarbij zijn meerdere personages door verschillende acteurs/actrices gespeeld en die hadden toch ook een andere stem

    1. Of Mike Zal Vluchten (vanwege Nina’s dood, dan).
     Of Mike Zal Vallen.

     En misschien is MBGD wel Mike Brandt Gaat Door ipv Mike Brandt Gaat Dood…

     1. Nina Stefanie Maria Sanders wordt gespeeld door Marly van der Velden, dus misschien wel “Marly/Maria Zal Vallen”.
      MBGD zou dan kunnen zijn “Marly Blijft Gewoon Doorspelen”…

 4. Aysen : controleerde (als zij het ook echt was) mij ìets te goed haar parachute (afleiding) en dus kan nèt zo goed neervallen.

  Ze meldde dat haar verhaallijn heel spannend zou worden, wat mij ook weer TEVEEL duidt op ‘Aysen blijft leven’.

  -> hierdoor denk ìk juist dat Aysen de potentiële valler is

  Mike : als hij neervalt krijgen we het ‘ik zei het toch’ en ze willen een verassing ervan maken zodat je het ‘ooooo’ effect krijgt.

  -> hierdoor denk ik juist dat Mike overleeft

  Nina : zou de grootste verassing zijn wanneer die valt maar heeft een tè leuke en grote rol dus lijkt me sterk dat die er zo uitgeschreven wordt ?!

  -> hierdoor denk ik juist dat Nina overleeft

  * die mail vd vader van Bilal verschijnt nìet voor niets in de app. Ook niet echt prominent aanwezig dus het zal geen dwaalspoor zijn. Ik denk dat de saboteur een enorme verassing wordt en dat het niet Ludo oid zal zijn.

  Wellicht vallen er 2, bijvoorbeeld Mike en Aysen. Waarbij Aysen over lijdt en Mike in coma raakt ivm de flexwet.
  Ik zeg maar even wat

  * Femke komt niet voor niets in beeld vlak voor de cliffhanger, en haar profiel op internet (in de app), wederom niet prominent aanwezig dus het lijkt een serieuze hint icm de mail vd vader van Bilal.

  Dit is mijn mening, je hoeft het er niet mee eens te zijn maar zo is het in mijn optiek mogelijk.

 5. Extra : Bing heeft ivm opnamen expeditie Robinson geen opnamen kunnen doen bij GTST.
  Maar hoe gaan ze dat in de verhaallijn verwerken ? Hij kan niet ‘zomaar’ verdwijnen.

  Dus ik blijf erbij dat Aysen dood neervalt (heel spannend zoals ze zelf al zegt en het verhaal om haar zal voorlopig niet stoppen), Bing krijgt de schuld (komt vast te zitten ivm opnamen Expeditie Robinson).

  Ik blijf erbij, Mike gaat op een andere manier ‘eruit’ ivm zijn flexwet, Nina blijft leven en Aysen valt neer..

 6. Feit : 26 mei 2013 tm 2 juli 2013 zijn de opnamen van Expeditie Robinson 2013 geschoten.

  Idem worden opnamen GTST lange tijd voor uitzending opgenomen…

 7. @ erg lees eventjes goed wil je, ik heb nooit gezegd dat Rik dood zijn. Ik had het over het feit dat iemand die van Rik wou saboteren( lees de vader van Bilal) maar iemand anders de sjaak is! dat is een THEORIE
  en niet moeilijk komen doen dat hij niet zou terug zou komen, hij word wel gebruikt in de app. wel is waar in de vorm van een brief, maar zijn personage wordt gebruikt!

  Bovendien vind ik het ook irritant dat mensen niet kunnen LEZEN. Ik zou het ook op prijs stellen als je eerst leest, voordat je WTF zegt .
  bij voorbaat dank je wel

 8. Op zaterdag worden toch ook nieuwe coder gegeven?
  Omdat zondag weer een nieuwe week begind..
  Dus op zaterdag het laatste spel van week 7 toch?

 9. er blijven drie over aysen ,nina en mike ik denk echt dat mike de serrie gaat verlaten , het zou mijn erg verbazen als nina eruit zou gaan , maar zou ook kunnen dat nina de sprong overleeft en dat het tussen aysen en mike gaat .
  ja en dan weet ik niet wie er uit gaat . ik heb ergen gelezen begin dit jaar dat aysen de serie misschien oo ging verlaten omdat ze andere dingen wilde gaan doen , maar ik denk dat mike eruit gaat ten eerste wil natuurlijk niks zeggen maar als ze gaan kijken wie 1 van de laaste in de serie is gekomen is mike dat en omdat hij een in film of iets gaat spelen en vanuit belgie moet komen .
  ik denk dat mike eruit gaat weet bijna 100% zeker

 10. misschien mike, ik herinner me zijn entree en dat gtst schreef dat hij eigenlijk geen verhaal lijn had en voor een lange tijd in de serie te zien zal zijn. Hij had geen toegevoegde waarde. Mike springt van de hak op de tak.

 11. Dat met dat bord, lijkt mij echt van Mega lang geleden. Ik weet zeker dat Wiet er niks mee te maken heeft, maar dat het gewoon een ”foutje” was van haar eigen vader.. Want, als ze Wiet er weer voor op laten draaien is echt zo mega standaard en niet spannend meer. Want, dan weet iedereen al, van ooh dat heeft Wiet gedaan..

 12. Die vader van Bilal heeft er zeker iets mee te maken, ik denk dat hij Rik uit de weg wil ruimen zodat hij Bilal en Nuran kunnen koppelen..

  dit zijn mijn conclusies over de sprong ;
  Aysen ~ omdat ze heel zelfverzekerd het vliegtuig inging, maar toen ze eruit sprongen, keek ze heel angstig., het kan zijn dat ze zelf de gesaboteerde parachtute heeft aangedaan, je zag haar op internet zoeken hoe je dat kon doen, als zij dan dood valt, krijgt Bing de schuld omdat ze elkaar haten,en ze heeft al een keer aangifte tegen hem gedaan, en Bing zei over Aysen ” Ik hoop dat ze doodvalt” .

  Mike ~ omdat niemand hem mag en Ludo nogal een geheimzinnig telefoontje aan het plegen was en omdat Nina net Nola kwijt was geraakt. En in de app kon je ook aanwijzingen vinden ;

  Er was een plaatje waar alle soorten sprongen opstonden, zij deden sprong M

  De i stond er niet bij dus dat is al MI

  De K van ketting of kluis ; Dus dat is MIK

  En de E van de Elvis Presley plaat.

  Ook had Femke het in de voicemail over dat Rik een brandstofpasje vergeten was, dat maakt dus MIKE BRANDT.
  En hij zei dat hij een paar maanden wegging voor de opnames van Mega Mindy, en als Mike doodgaat, is de Rozenboom van de familie Sanders.

  1. Ik ben van mening dat de vader van Bilal nooit iemand ‘uit de weg zou ruimen’, omdat het zo een strenge moslim is.

   Maar verder heb ik die mail nog steeds niet kunnen plaatsen voor mezelf, dus één theorie is beter dan géén theorie :p

   Ook dat over Aysen ben ik het niet mee eens.
   Je ziet ook in de app dat ze haar parachute controleert. Ook heeft Aysen de persoonlijkheid niet om zelfmoord te plegen, en al helemaal niet op het vrijgezelenfeest van haar zus, waar ze als verassing is op komen dagen.

   Dat met Mike: Goed gevonden. Dat van dat brandstof-pasje dan. Over die letters twijfel ik nog. Ze komen niet uit dezelfde week, en daarom ben ik van mening dat je zo vast wel meerdere namen kunt maken.

 13. Zoooo anna ,,,
  Dat zijn nog eens strakke theorien,
  Ik was er zelf niet opgekomen..
  Maar je zou wel eens gelijk kunnen hebben meid,,,,
  Geweldig opgelost,,,

 14. ik denk dat nina de val niet heeft overleefd.
  lucas heeft ludo zijn gesprek afgeluisterd en denkt nu dat het ludo zijn schuld is!
  maar volgens mij werkt roger samen met ludo en is mike daardoor helemaal niet de eigenaar van de rozenboom maar ludo! en als we alle code woorden gaan ontcijferen dans is hettoch raar dat het eerste code woord droom was…..

 15. @Anne ik ben helemaal eens met je theorie die heb je echt heel goed gevonden knap hoor.

  Denk dat morgen aysen land en dat het tussen nina en mike zal gaan, en dat mike idd uiteindelijk neerstort, want de theorie van ann kan echt wel eens gaan kloppen

 16. Ik vind dat de promo wel spannend uitziet Maar volgens mij duurt de promo normaal 1 minuut of 1 minuut en 20 seconden? Dat was deze promo niet. Dus ik denk dat er binnenkort nog een nieuwe promo komt maar dan ietsje langer en dat dan over 2/3 weken de shortie vrijgegeven wordt.

  En de aflevering info komt volgens mij volgende week of over 2 weken al.

 17. Ik had het gesprek nog nageluisterd het lijkt Wiet haar stem wel die zegt het is zo mooi. Als Nina dood is:

  Denkt iedereen dat Wiet Nina vermoord heeft maar het is niet zo Mike is de dader (Lorena wordt zoiezo opgepakt.)

 18. Mike woont sinds kort samen in Antwerpen.
  Dus met andere woorden; hij gaat eruit.
  Want hoe kun je samenwonen wanneer je er nooit bent voor opnamen in NL ?

 19. vraagje waarom heeft iedereen het over de vader van BILAL heb ik iets gemist.
  Het enige waar ik de vader van Bilal uit haar is in de app dat de vader van Bilal een brief steurt naar Nuran.
  Maar volgens mij is dat niet echt een aanwijzing dat bilal terug komt hoor. zo was er in die zelde week van de app een brief van rikkie in haar dag boek wat over nuran ging. Daar zou dan mee bedoeld worden dat rikkie mogelijk iets te maken had met betrekking tot nuran. Dit alles waren volgens mij enkel hints om aan te geven dat Nuran die week veilig zou landen.
  Plus dat ik persoonlijk hoop dat Menno blijft.
  Wat er wel steeds meer op gaat lijken want je hoort menno ook praten als je goed luisterd naar het promo filmpje

 20. NINA is dood..
  Mike is de dader en hij Side eigenaar van de rozenboom en heeft al de sleutels en pakt dus kleren van Lorena saboteert de parachute van Nina en Lorena krijgt de schuld! Wiet landde veilig en zei: het was zo mooi zo iets! Want dat ze is eigenlijk blij dat Nina dood is. En al die aanwijzingen naar Mike dat zijn de aanwijzingen dat hij de dader is!

 21. Maxime is dood!
  het klinkt misschien heel raar maar het is zo…
  mike aysen of nina een van die gene die neer valt is niet dood maar raakt gewoon in coma!
  dus ik denk persoonlijk dat nick terug komt om maxime te vermoorden!!!
  haha mijn theorie

  1. Nee denk het nie! ze zeggen echt wel duidelijk dat er iemand om het leven komt bij een parachute sprong! en dit is echt een slechte theorie waarom zou nick opeens terug komen? nouja ik weet het ook niet zeker hoor!

 22. @Wendy
  Angela Schijf woonde ook in België terwijl ze veel opnames had voor Flikken Maastricht waar ze in een studio in Amsterdam opnames hebben……..

 23. Het gaat nu tussen Mike en Nina,
  Ik heb vanaf het begin al gezegd dat Nina de sprong niet overleefd, maar begin nu toch wel te twijfelen, helemaal door de theorie van Anna. En als Mike dood gaat zijn er veel meer verdachten (Nina, Noud, Lorena, Ludo) dan als Nina valt dan heb je eigenlijk alleen Wiet (of Amy maar daar hoor je helemaal niks van dus dat zal wel niet).
  Oeh ik vind het zo spannend! Nog een week en dan weten we eindelijk wie de sprong niet heeft overleefd!

 24. Heb vanaf het begin gezegd dat het heel interessant zou zijn als Ludo er iets mee te maken heeft maar dat Nina nu dood is door zijn schuld omdat zei de verkeerde parachute heeft gepakt is maar een ideetje hoor

 25. Aysen eindelijk. Verder wat ik irrirant vind aan de app dat je elke keer weer opnieuw die codes moet invoeren. Wanneer je de ap verlaat

 26. Mike heeft gewoon zijn handen in zijn zakken.
  Ik denk wel dat Mike het niet overleefd, want dan zijn er veel meer daders en is het spannender. En Nina heeft gewoon een te grote leuke rol in de serie.

 27. Best wel sneu voor nola….een van haar ouders gaat dood…..ook al heeft ze Mike nog nooit gekent!!!
  En trouwens Noud is ook een soort 2e vader voor nola, ik hoop dat mike doodgaat dat zou het meeste spanning veroorzaken!

 28. En dat van ‘Nina moet dood’ heeft Wiet volgens mij geschreven, want dat lijkt wel een beetje op dat handschrift van haar bij dat lied voor Noud. Maar ja ik weet niet hoe Mike zijn handschrift is.. Gewoon afwachten wie de val niet overleefd…

 29. nina die gaat gwn dood neervallen omdat in de laatste aflevering zag je dat lucas ludo hoorde bellen dat laten ze niet voorvniks zien!!!!!!!!dus nina is degene die valt en niet mike!!!!!

 30. Valt wel op dat de promo steeds vanuit Rik’s standpunt gefilmd is en dat Rik degene was vanuit wiens standpunt we de persoon zagen vallen. Zou best eens kunnen dat Bilal of zijn familie met de sabotage te maken heeft.

 31. Aysen heeft het dus overleefd! 🙂
  Nog steeds denk ik dat Nina diegene is die neer zal vallen. Het gaat nu tussen Mike en Nina. Wat het spannendst zou zijn dat Nina doodgaat want dan zie je dat Ludo schuldig voelt eigenlijk wou hij Noud of Mike ombrengen maar dat er dus iets fout is gegaan en dat Nina de verkeerde parachute heeft genomen en dood is. En Mike die de volledige voogd om Nola eist maar Ludo die dat steeds probeert tegen te houden. En wraak neemt op Mike. Lucas die de geheimzinnige telefoongesprek heeft opgevangen van Ludo. En denkt meteen Ludo heeft er wat mee te maken. En heeft moeite om dat te vertellen tegen Janine Noud en Menno en alle anderen. Janine en Ludo die dichter tot elkaar komen. Totdat Janine achter de waarheid komt is ze woedend op Ludo.

  Ik denk dat dus Nina dood is. Als Mike doodgaat dan is er ook wel wat spanning dan kan: Laura Jef Noud Ludo Janine Maxime Nina en Lorena het gedaan hebben. Maar dan heb je ook weer jankende Bianca. Dus ik denk dat Nina doodgaat want dat leidt ook tot meerder spanningen en meerder verhaalijnen.

 32. Klopt lana,,
  Heb het ook gelezen…
  Stom dat iedereen denkt dat mike het is,
  Want als je goed googeld zie je ook wie de dader is,, namelijk Amy
  Want die keert ook weer terug,
  Word zij Ludos nieuwe prinsesje….
  Maar ja..laat iedereen denjen wat ze willen
  Over een week gaan ze er achter komen

 33. Mikeeeeeee neeeee !!! Ik ben zijn groooootste fan!

  Eindelijk krijgt Mike wat hij wilt hebben! Hij krijgt ook lorenas huis die had ze als onderpand gegeven toch voor de rozenboom? Lorena word weer een dikke golddigger.. Hoop dat nina is die neervalt zal haar niet missen. Mike wel.

 34. Tjeeetje, die theorie van Anna is wel goed zeg! Ik dacht dus Nina maar twijfel nu ook wel weer! Je zou het best opgelost kunnen hebben zo!

 35. uhm. als iemand mike in een zwart pak heeft gezien.. nee. want als ze weten dat mike het heeft gedaan ofja dat ze dat denken laten ze mike echt niet op de begrafenis komen en zowieso niet nadat mike al n heleboel heeft aangericht bij nina en zo.

Geef een reactie