Deze week kregen we bij RTL Boulevard al een voorproefje van de castfoto van GTST, maar vandaag zijn dan ook de portretfoto’s van seizoen 24 vrijgegeven. De foto’s zijn gemaakt door het duo Rayzor Sharp en het thema wat ze door seizoen 24 gebruiken is zwart/wit. Wat vinden jullie van de foto’s?

[simpleviewer gallery_id=”8″]
Foto’s: Rayzor Sharp

46 comments on “Portretfoto’s seizoen 24

  1. Wat de foto van Sjors betreft, tja @Dre smaken verschillen nou eenmaal.

   Wat betreft de foto van Nuran, ben ik het wel met je eens.

 1. Ik vind de foto’s eerlijk gezegd heel lelijk, en outfits van o.a. Maxime, Nina, Wiet (groene sieraden?!) niet erg mooi. Sommige mensen staan er ook gewoon heel raar en/of wazig op. Oogt niet echt professioneel.

 2. Ik vind de foto”s prachtig.
  En ik hoop net als Kitty tot we de foto”s groter krijgen.
  En de foto met hun allemaal samen is ook prachtig mijn complimenten.

  1. Ik vond het al opmerkelijk dat er niemand van de foto af was, dacht eerlijk gezegd dat deze pas na de eerste aflevering vertoond zou worden.. Dat zou dus betekenen dat er niemand dood was maar dat lijkt me sterk vanaf die hoogte. Zou inderdaad Nina kunnen zijn!

  2. inderdaad lijkt de foto van Nina op de castfoto, maar die van Mike ziet er ook hetelfde uit, helaas hangt hij een stuk naar voren toe en is het dus niet de zelfde

 3. De castfoto en deze portretfoto`s zijn ook mooi. Maar zoals gezegt is er ook een 2de foto gemaakt.
  En op die tweede foto staat de complete cast op dus ook diegene die dood is en eruitgaat zit er dan ook niet meer op. Wat ik denk is dat er 2 personen uitgaan. 1 De dode en 1 de dader? En dat uiteindelijk Menno vaste rol krijgt. En heb een beetje het gevoel dat Julia uiteindelijk ook bij de vaste cast zal horen. Waarom vraag me niet maar is een beetje voorgevoel.

  Maar dat zien we wel. Ik denk nog steeds: Nina gaat dood door schuld van Ludo die wou eigenlijk Mike of Noud vermoorden maar uiteindelijk neemt Nina de verkeerde en wordt dit haar dood en dan zien we Ludo met een schuldgevoel.

 4. Even offtopic was net vergeten dit erbij te zetten: Ik zie dat de site gtstfanclub veranderd is. Wel heel erg mooi geworden 🙂

 5. Als 1 iemand een verkeerde parachute heeft gepakt, dat betekend dus dat een ander ook een verkeerde parachute heeft…die zou dat merken natuurlijk. Zou niet logisch zijn!
  Who is gonna die……if there is someone going to die! #deinstructeur #suicidepilot 😉

 6. mooiste foto´s:
  1 Rikki
  2 Aysen
  3 Wiet
  Dat betekent niet dat de rest lelijk is, begrijp me niet verkeerd. Ik vind alle vrouwen in GTST mooier dan ik zelf ben hoor haha.

 7. Iemand al opgevallen dat Wiet zwart/witte gestreepte kleren aanheeft die lijken op die klassieke gevangeniskleren? Tenminste zo lijkt het net. Hint dat zij de dader is?

 8. Echt prachtige foto’s, alleen sommige lijken niet zo scherp of ligt dat aan mij?

  de gene die ik het mooist vind

  – Noud
  – Nuran
  – Wiet
  – Aysen

 9. Welke ik het mooiste vind zijn,

  1- Nuran
  2- Rikki
  3- Wiet

  van de mannen vind ik,

  1- Noud
  2- Lucas
  3- Rik
  Voor de rest bijvoorbeeld Ludo en Bing kijken bijna elk jaar hetzelfde en Nina vind ik eigenlijk net zoals vorige jaar niet echt mooi.

 10. Ik heb het!! Het kompas wijst tussen de W en de N en heeft een A als punt/wijzer. Arnoud staat idd tussen Wiet en Nina in. Alles wijst er dus op dat Noud springlevend is.

 11. Ik lees in reacties dat er een 2e castfoto zou komen.
  Maar hoe komen ze daarbij? Waar staat dat?
  Wil iemand me alsjeblieft een bron geven, want ik kan het niet vinden.

  1. Dit is gezegd bij het vertonen van de (1ste) cast foto in RTLBoulevard. Misschien kun je het op de site van RTLBoulevard terugvinden. Ik heb het in ieder geval met eigen oren gehoord.

   Bovendien waarom zo wantrouwend als verschillende mensen, onafhankelijk van elkaar dit zeggen. Je kunt toch ook mensen gewoon geloven als ze iets zeggen.

   De link van de 2de cast foto is er idd nog niet, die komt pas als de app. geheel klaar is, anders heeft die app. ook geen nut meer en is de spanning er af.

Geef een reactie