Pip Pellens zal ook volgend seizoen te zien zijn in GTST, dit werd zojuist bekendgemaakt via de ‘Spring Levend’ app. Via een filmpje in de app is vandaag te zien hoe Wiet veilig landt.

Eerder werd via de app al bekend dat Rikki (Robin Martens), Maxime (Marjolein Keuning), Nuran (Toprak Yalçiner), Lorena (Gigi Ravelli) en Noud (Ruud Feltkamp) veilig geland zijn.

Vanaf 2 september is seizoen 24 van GTST dagelijks te zien op RTL4, spelers van de ‘Spring Levend’ app kunnen de eerste aflevering vanaf 25 augustus bekijken.

166 comments on “Pip Pellens ook volgend seizoen in GTST

 1. Ik denk dat aysen volgende week land en dan nina en mike over blijven om het spannend te maken en uiteindelijk mike dood gaat dus wat we al verwachten

 2. Ik denk dat aysen de serie verlaat want laatst was dat al op internet te lezen. Tevens was dat ook te lezen over Mike maar die zou later terug keren. Nina blijft sowieso leven en Aysen die maakt de dodelijke val.

 3. Als Mike doodvalt dan is Nina heel happy denk ik. En ondanks Nina’s persoonlijkheid in de soap, heeft ze 1000% gelijk om Mike uit het leven van haar dochter te bannen. Die man is gewoon een narcist. Hij is wel leuke acteur, helaas dat zijn personage zo slecht is. Verder zijn de acteurs best goed in hun werk.

 4. Grote fout deze vrouw voegt niets toe aan de serie. Verder denk ik dat Aysen volgende week land en Mike en Nina overblijven. En ik hoop dat Nina doodgaat

 5. Ik denk zelf dat Nina doodgaat.
  En volgende week Aysen veilig zal landen. Maar wisten jullie dat? De APP spelers kunnen vanaf 25 Augustus al 1 aflevering bekijken van seizoen 24. Dus dan zouden we al wel weten wie dan dood is denk ik?

   1. Jawel Ruby gtst fan, vorige jaar bij de zoektocht naar wie is Tim konden de spelers van de app de gehele aflevering eerder zien. En dit jaar is het weer zo dat staat ook in het kopje tekst van deze forum.

 6. Nu weet ik bijna zeker dat nina doodgaat. Iedereen zal wiet dan zien als de hoofdverdachte maar zij heeft het niet gedaan en niemand gelooft haar dan. En Als mike of aysen dood gaan dan zal niemand wiet verdenken en heeft het weinig nut om wiet in de serie te laten. Nu krijgt ze nog een verhaal

 7. Nina is het ook niet. ze heeft net een dochter. Ze laten haar echt niet vlak na Nola haar geboorte dood gaan, daarnaast is het een belangrijk karakter voor de serie.

  Aysen gaat dood

 8. De app is er om aanwijzingen te vinden ze zitten overal tussen als je goed kijkt vind je wel dingen waar iets mee kan maken MZV : Mike zal vallen en MBGD : Mike brandt gaat dood ze zetten dit niet Zomaar in de brief ook geen toeval want je zal uiteindelijk zelf voordat de app afgelopen is erachter moeten kunnen komen wie er is gevallen . Tot nu toe de meest duidelijke en grootste aanwijzing in de app vind ik .

   1. Hahahahahaha, JUIST!

    Ik zat net te denken inderdaad, mensen houden zo vast aan dat MZV & MBGD betekend dat Mike dood gaat .. ik dacht net, misschien betekend het wel iets heel anders :p Maar jij slaat de spijker op mijn kop!

 9. Jaa nina heeft net een dochter gekregen. Maar mike heeft ook net het recht gekregen om nola te zien en hij heeft de rozenboom. Als mike dood is, ia iedereen weer blij en gelukkig en komt alles weer goed. Dat lijkt me niet dat ze het zo doen. Dan is het aysen inderdaad als je zo kijkt

 10. Maxime was veel te rustig naar Jef aan de telefoon dus Nina is het echt niet want dan zou Maxime hysterisch geweest zijn.
  Het is Mike of Aysen
  Bij Mike zijn er de meeste verdachten wat de serie spannend maakt. Is het Nina, Lorena of Ludo? (Wel zielig voor Bianca eerst haar zoon en dan haar broer dood)
  Bij Aysen is er maar 1 verdachte en dat is Bing. Maar als Aysen blijft leven vraag ik mij af wat zij nog mee gaat maken. Behalve haar vete met Bing en ruzie met Nuran heeft ze weinig andere verbanden in Meerdijk

 11. @Televisionboy
  Het kan ook zijn dat Maxime nog niet wist wie toen gevallen was. Laura wist volgens mij ook niet of Noud was gevallen of niet was gevallen. Maar nu weet ze dat hij het heeft overleefd. Dus dat kan ook bij Nina ook het geval zijn dat Noud en Maxime nog niet weten dat Nina is gevallen of heeft overleefd. Als ze heeft overleefd dan hebben ze dat wel gezien in de huize Sanders enz. Maar toen op dat moment weten ze het denk ik nog niet.

 12. Jaa daarom kwa verhaal is het logisch dat aysen eruit gaat want ze heeft er eigenlijk niks meer te zoeken. Maar dat zou wel saai zijn want bij haar is er in principe maar 1 verdachte.

 13. @stefanosansersfan jaa dat dacht ik ook! Misschien hebben we haar nog niet gezien. Maar aan de andere kant als er zoiets gebeurt en je nichtje is naar jou weten nog niet geland en er is een kans dat zij is neergestort dan zou je ook histirisch zijn

 14. @Tamara.
  Ja dat kan ook nog. Maar ik denk nog steeds Nina is diegene die neervalt.
  Mensen die zeggen dat Nina net een dochter heeft gekregen. Maar Mike heeft ook net een dochter gekregen en ook recht op vaderschap gekregen. Maar in het echte leven gebeurt dat ook wel eens hoor. Dat iemand net een zoon of dochter heeft gekregen en dat die bijna 1 jaar is maar dat de vader of de moeder dan komt te overlijden. En in GTST kan dat ook gebeuren.
  Ik blijf gewoon bij Nina is diegene die doodgaat.

 15. Ik hoop niet dat Nina dood valt, omdat maakt ze serie spannender. maar ik denk dat Mike of Aysen ten pletter valt. Omdat Aysen bang voor arrestatie van dood van Danny. En Mike net rozenboom gehaald, nu krijt Lorena Rozenboom weer terug ofzo.

 16. @stefanosandersfan ja ik denk ook dat het nina is hoor! Niet veel mensen verwachtten dat. Zou een spannende wending zijn als het nina is.

 17. Ik formuleerde me toen straks verkeerd. Ik had 3 namen waarvan ik dacht dat het eventueel de slachtoffers konden zijn: Noud, Wiet en Aysen. De eerste 2 zijn er geland er blijft nog 1 over voor mij dan.

  Wat zou het toch een goed verhaal zijn als Nina neerstort door toe doen van haar eigen vader. Ik denk dat er geen 2 mensen uitgaan. 1 zou degene zijn die dood is en de andere de dader dus die gaat de gevangenis in. Ik denk dat Aysen zelfmoord pleegt ofzo. Dadelijk is het inderdaad maar een droom. Dat zou echt super stom zijn.

 18. @demy hahaha dat zou echt super lullig zijn zeg! Zitten we heel de vakantie 8 weken lang dit spel te spelen, we denken slim te zijn en te weten hoe alles zit. Is alles een droom

 19. Maar jullie zijn allemaal vergeten, dat aysen der parachuut had gecheckt voordat ze gingen, de dingen die door waren geknipt waren niet bij haar door geknipt. Zij is sowieso springlevend, maar ze laten hun 3 als laatste omdat hun 3 met de meeste ruzie hebben. Aysen met bing en nuran/rik, nina met mike wiet/noud, en mike met lorena en de fam sanders, ik denk dat aysen de volgende is die springlevend is, en dan heb je mike/nina. En dan komt de geen aanwijzing meer wie springlevend is want over 2 weken komt de nieuwe aflevering

  1. @Celine.

   Ze keek gewoon of alles er was. Hoe weet ze nou of het geknipt is. Parachute zit er helemaal in.

   Wiet was een verassing voor mij. Maaaar ik ben nog steeds voor Aysen zij valt. Wat een verhaal als nina doodvalt niemandddd zal het geloven! Janine en ludo komen vast weer bij elkaar. Ludo gaat maxime schuld even omdat zijn het vrijgeZellen feet heeft georganiseerd. Spannend

 20. Nina gaat dood, want ze heeft gezegd dat ze liever in films gaat spelen dan in een serie sinds ze meegedaan heeft met de film Verliefd op Ibiza. Ze vindt dat films meer haar ding is.

  1. Dat betekent niet gelijk dat ze eruit gaat. Ze SPEELT liever in films. Dus het betekent niet dat ze serie gaat verlaten om dat ze liever in films speelt

 21. Toen Nuran naar Maxime rende vroeg ze eerst om rikkie en toen om Aysen. Maxime keek toen heel zielig..

  Maybe toch Aysen?
  Bing wilde haar graag dood zien gaan blijkbaaaaar nog iemand?

  Mike heeft een te belangrijke rol nu. Hoop dat hij blijft leven. Top personage zo hou je gtst spannend.

 22. Ik denk dat het Nina is die dood gaat. Dat zou echt onverwachts komen. Ludo heeft perongeluk zijn dochter vermoord in plaats van Mike. Mike krijgt Nola in handen, Noud en Wiet kunnen maybe weer een setje worden? Wiet krijgt de schuld en komt in de problemen? 25 augustus weten we het..

 23. Ik denk ook dat Aysen volgende week veilig land en dat het daarna spannend word tussen Mike en Nina. Zelf hoop ik dat Mike er in blijft en dat Nina valt.

  Wanneer begint eigenlijk gtst weer?
  ik hoop ook niet dat de mensen die naar gtst live gaan het verklappen wie er valt.

 24. gelukkig leeft Wiet nog, ik vind haar personage top. Ze speelt het gebroken meisje die een onbereikbare liefde heeft, maar ieder zijn ding hey 😉

  Tot nu toe had ik min of meer gelijk over de hints. Voor de fans die meer hints willen , moeten naar de facebook pagina van Leo van Wamel gaan.

  De GTST makers/ schrijvers willen ons laten geloven dat Wiet of Ludo de daders is met betrekking tot Nina . Ondanks dat Ludo waarschijnlijk van plan was om iets te doen, was hij te laat. Bovendien wist niemand dat Mike zou springen tot op het laatste moment. Dus daarom zou het Mike niet kunnen zijn. de makers gaan toch niet een dag nadat hij De Rozenbook heeft ”gestolen”, Mike dood laten gaan? En de mensen die zeggen Louise kan niet een misdaadserie, gtst en Sinterklaasfilm combineren. Gtst word maanden van te voren gefilmd. dan heeft hij nog maar 2 dingen. Dat hoop ik ten minst, al mijn favo personage zitten er nog in nu alleen nog MIKe!
  Blijven Aysen en Nina over: als het Nina is dan is het iemand die we niet verwachten. Of dat zij de onschuldige slachtoffer is
  Bij aysen: zelfmoord of toch Monica…. nog niet helemaal over uit..

  1. heel veel mensen denken zelfmoord van aysen maar ik kan mij niet voorstellen dat zij haar zusje dat aan zal doen.. op haar vrijgezellenfeest zelfmoord plegen ik denk het niet

 25. NOGMAALS ik denk dat NINA ter pletter valt waar Mike & Wiet er voor verdacht worden Mike gaat paar maandjes op vlucht en de werkelijke dader is de 2de dochter van Ludo Sanders dus AMY SANDERS de dochter van Isabella 😀

 26. Valt het jullie ook op dat wiet heel blij land? Is dit omdat ze niet gezien heeft dat er iemand te pletter is gevallen of omdat ze zelf de dader is..??

 27. Ik hoop niet dat Nina valt maar wat zou het een spannende verhaallijn zijn als Ludo er voor gezorgd heeft dat zijn eigen dochter te pletter valt! Hoop toch nog steeds dat Mike valt..

 28. Ik krijg net een ingeving, kan toch ook zijn dat Aysen niet haar eigen parachute na checkte maar die van Nuran want haar liefde voor haar zusje om haar te beschermen is altijd sterk geweest en dat toch Aysen ter pletter valt 😀

  1. Nee want de parachute die ze checkte. Deed ze zelf op haar rug. En Aysen eruit schrijven is het domste wat ze kunnen doen. Badguys of badgirls maken de serie. Snap ook niet wat Wiet er in doet behalve wanneer Nina door haar toedoen neerplettert.

 29. Ik hoop echt dat Nina en Mike gewoon spring levend zijn! Hoe moet het anders verder met Nola als Nina dood gaat? Komt ze dan bij Mike terecht? Zou wel goed verhaal zijn en deuk in Ludo’s echo..prinsesje en klein dochter weg door eigen toe doen. Daarbij las ik laatst dat de gtst crew een manier zocht om Aysen uit de serie te schrijven omdat ze zou zorgen voor lagere kijk cijfers. Mike zou ook de serie verlaten maar later terug keren wat zou kunnen betekenen dat hij de gevangenis in gaat omdat hij verdacht wordt voor de dood op Nina??? En dan zou Nola dus weer alleen overblijven.. Maar Aysen heeft geen verhaal meer en rol meer in Meerdijk. Bing zei ook: ” sluit mij maar op” waarvoor dat dan? But we shall see!

 30. Ik denk nu ook dat Nina neervalt. Het filmpje met Lucas wijst erop dat Lucas erg boos is op Wiet. Nina is een key-personage, dat klopt. GTST zonder Nina, is moeilijk in te denken. Maar Nina heeft nu een dochter, Nola. En Nola kan over een paar jaar makkelijk de rol van Nina vervangen. Daarbij hoop ik, dat Exit Nina betekend Entree Amy!

  Ik zit ook nog steeds in over de parachutesprong.
  – Toen Maxime Jeff belde, zei ze dat er een ongeluk was gebeurd.
  – Jeff vertelde aan Laura, dat er een ongeluk was gebeurd.
  – Laura belde Noud, en was érg opgelucht dat hij het niet was.

  – Degenen die springen, komen niet vlak langs elkaar terecht. Ze landen allemaal een stuk van elkaar af.
  – Rikke landde langs degene die viel.
  – Nuran vroeg: Waar is Rikki? Maxime wist dat zij in de hangar was.

  Ik denk dus, dat ze zelf inderdaad ook niet weten wie er gevallen is. Degene die viel had een helm op, en mij liijkt dat je de helm er niet zomaar af kan trekken. Misschien, moeten ook de personages zelf wachten tot iedereen neergekomen is, om erachter te komen wie er gevallen is.

  Dit zou verklaren waarom Maxime zo rustig is aan de telefoon. Zij koos er niet voor om Jeff te bellen, Jeff belde zelf. Maxime klinkt wel serieus. En dit verklaart ook, waarom Noud rustig was aan de telefoon. Ofja, rustig .. hij zei wel vrij snel: Ik moet nu gaan.

  Ik weet het ook niet .. speculatie speculatie speculatie ..

 31. Aysen kan het niet zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Want je ziet dat ze haar parachute controleert en in de aflevering voor de cliffhanger wordt de koort door geknipt en bij aysen is die nog heel!!!!

 32. Wiet kan het ook wel gedaan hebben. Want in het filmpje van de bewakingscamera zag je een zwarte tas, en een tas die er wel erg veel op leek lag bij Wiet en Lucas op de bar in Lorena´s waar Lucas ontzettend kwaad op Wiet reageerde wat betrekking heeft op Nina (denk ik) en als Mike of Aysen viel, Lucas geen traan zou laten om hun.

 33. Dit is echt goed nieuws. ik ben ook blij dat wiet veilig is gelandt en nog leeft en nog in de serie zit. Dit wordt weer genieten van de ondeugde streken van Wiet. Daar hou ik van. Ik vind Wiet echt leuk en ondeugd. Ik hoop nog dat ik lang van Pip Pellens mag genieten. Wiet en Rikkie zijn echt mijn favoriete in de serie. Pip en Robin gaat zo door. Jullie zijn echt leuk…

 34. Vergeten jullie allemaal niet iets??!! In de hint van het meerdijkse nieuws zeiden ze dat degene die dood valt een vliegbrevet heeft. En wie heeft dat?? ……..inderdaad MIKE. Dus wie zou er dan dood zijn?? Mike.. daarom denk ik mike. Ik facht eigenlijk eerst ook aysen met zelfmoord pleging maar nu denk ik toch mike. Geen ideeof dat dat klopt maar ik ben benieuwd:D succes met de spanning; P

  1. Waarom lezen mensen niet eerst voordat ze ergens dingen neerzetten. GTST Fann, IEDEREEN HAD EEN SPRINGBREVET. Maar is niet erg, is pas 400 x gezegd.

   – Mike en Lorena hadden hem al. Daarom kon Mike op het laatste moment invallen voor Lucas, en kon Lorena meespringen zonder te oefenen (ze werd op dat moment vergiftigd door Mike)
   – Wiet, Nina, Noud, Nuran en Maxime hebben het springbrevet tijdens de training gehaald.
   – Aysen heeft apart getraind om Nuran te verrassen.

 35. @Pino. Ooh ja sorry. Dat had ik nog niet bedacht.. sorry:P. @Demy. Zou je de link even willen doorsturen waar je dat gelezen hebt dat aysen dood valt?

 36. Voor de 100ste keer iedereen heeft een springbrevet gehaald. Mike heeft er idd al 1. Maar met de trainingen hebben zowel Maxime Rikki Nuran Lorena Noud Wiet Aysen en Nina de vliegbrevet gehaald. Ook Rik en Bing hebben er 1 gekregen. Maar Rik was te laat en heeft niet meegesprongen hij zag diegene wel vallen. En Bing was niet bij de sprong hij zat op de politieburo.

  Dus dan kan het nog steeds Mike of Aysen of Nina zijn. Zelf denk ik dat het Nina is die ter pletter viel.

 37. nina gaat dood want zij heeft haar parasjuut niet goed gecontroleert omdat zij niet heeft opgelet toen dat uitgelegt werd. want zij was toen te druk bezig met noud en wiet

 38. Aysen gaat dood ze maakt eerst het pak van bing onklaar maar bing gaat niet mee dus trekt ze hem zelf aan want ze heeft niemand meer in meerdijk en alles zal er op lijken dat bing het heeft gedaan dus probleem opgelost

  groetjes anoniem

 39. ik snap niet dat mensen denken dat aysen zelfmoord gepleegd heeft.. ze houd heel veel van nuran dat kan je aan alles merken. dan gaat ze echt geen zelfmoord plegen op haar vrijgezellenfeest..

  1. En ze is veel te egoïstisch daarvoor. Ze houdt veel te veel van zichzelf om er een eind aan te maken. En Nina is een veel te belangirijk personage voor de serie….

   Het is Mike Mike Mike mensen!!!!!

 40. Het kan Mike niet zijn want ik dacht dat je de scène van de onklaar maken van de parachute eerder zag als dat Rik Mike vroeg om mee te doen dus Mike kan het niet zijn. Het kan zijn dat ik het mis heb hoor. (Ps. Mensen die reageren lees eerst eens de reacties voor je je oordeel neerzet want ik dek dat ik nu al ong 50 keer heb gehoord over dat springbrevet maar dat had iedereen al. Gelukkig is die speculatie van die HEM in het radiobericht voort weg)

 41. Ik voelde al een tijdje aan dat Wiet zou blijven leven. Ik hou van haar. Ik denk dat er meerdere mensen gerommeld hebben met de parachutes (bijvoorbeeld iemand die gerommeld heeft met de nummers). Ik verwacht dat Mike zal landen in het filmpje van volgende week. In de laatste week zouden ze alleen de aflevering kunnen plaatsen? Het is dan immers de 25e. En op WhatsApp sluit ik dit onderwerp de hele zomer al af met de tekst “Spannend!”

 42. Denk maar niet dat Nina dood gaat. Dan zouden Noud en Maxime echt wel anders klinken.
  En zo is er geen verhaallijn Nina/Noud/Wiet meer..
  Ik hoop echt dat Mike doodvalt, het is een knappe verschijning maar hij heeft alleen maar vijanden in Meerdijk.
  Al hoop ik nog steeds dat Mike en Sjors nou een keer ECHT bij elkaar komen..

 43. Aysen zegt dit in een interview:

  ”Aanvankelijk wilde ik graag dat aan de kijker werd uitgelegd waar haar heftige reacties vandaan kwamen, maar inmiddels denk ik dat dat er niet meer van gaat komen, haha.”

  Waarom zegt ze dat het er niet meer van gaat komen? Ik denk omdat ze dus kei hard te pletter is gevallen.

 44. Het is nina die tepletter valt
  Een kennis van me is dat via via te weten gekomen
  Want die heeft een rolletje un gtst
  Dus nina valt……

 45. Haha alsof iemand dat echt mag doorvertellen. Echt niet hoor. Daar hebben hun ook wel zo d’r regels voor.
  Nina lijkt me heel onwaarschijnlijk. En als het je in vertrouwen is verteld zou je het vast niet hier gaan delen. Lucas is vast nog zo boos op wiet van Noud/Wiet.

 46. Er ligt een systeem want er staan 3 mensen bovenaan: Nina, Maxime en Lorena. Onderaan links: Noud Nuran en Aysen en onderaan rechts: Wiet Rikki en Mike. Kijk goed naar die foto want dit zijn volgt de springlevenden:

  1. Rikki (Rechts onderaan)
  2. Maxime (Bovenaan)
  3. Nuran (Links onderaan)
  4. Lorena (Bovenaan)
  5. Noud ( Links onderaan)
  6. Wiet (Rechts onderaan)

  Ik denk dit als volgende:
  7. Nina (Bovenaan)
  8. Aysen (Links onderaan)
  Gaat Mike de volgende seizoen GTST verlaten? Dat is de vraag.

 47. Ook ik heb het idee dat Nina, degene is die neerstort. In 1 van de aanwijzingen in de app, zie je een kluis met daarin een soort pauwenveer.

  Kennen jullie lanel 13 van Marley en Gigi? Daar komt de oorbel/ haarstuk ook in voor. Aangezien Lorena is geland blijft over…

  Het kan er overigens ook op duiden dat juist Nina de dader is. http://www.label13.nl

  X

 48. Als Nina valt is het wel heel onverwachts en raar. Nina is toch wel een van de Belangrijkste, of misschien wel de belangrijkste personage in Gtst en die laat je toch niet zomaar dood neervallen. Het betekent ook dat ze nooit meer in Gtst terug kan komen, dus een hele grote beslissing. Persoonlijk vind ik Nina altijd wel een leuke karakter en echt zo’n personage dat Gtst nodig heeft, dus ik heb haar liever niet dood.
  Aangezien Aysen en Mike allebei niet echt een grote rol spelen en allebei ook niet zo lang in Gtst spelen, lijkt het mij toch safer voor Gtst om een van hun dood te laten gaan. Hopelijk is het Aysen, want zij is toch een nutteloze personage en zorgt ook niet voor meer kijkcijfers.

  1. Wat een onzin Aysen is een nutteloos personage. Wiet en Noud zijn veel nuttelozer personages. Aysen is een bitch waar niet mee te fokken valt. En doe je dat wel komt haar bitch kant naar boven. En zij brengt samen met Mike spanning in de soap. Ik denk dat Mike en Nina als laatste overblijven. Aysen eruit schrijven is zeer dom. Aangezien je weinig kandidaten hebt voor moord. Terwijl bij Nina kan het per ongeluk Ludo zijn of Wiet of Mike. En andersom heb je Lorena Ludo Nina Laura die hem allemaal willen omleggen. Dus kun je een veel langer mee door. Bij Aysen is alleen Bing tot zoiets in staat.

   1. Lorena heeft ook eens ruzie gehad met Aysen toen haalde ze Lucas nog over om drugs in haar tas te doen en werd Lucas opgepakt en bijna ontslagen. Lorena en Lucas kunnen dus alsnog verdacht zijn. Daarnaast kan ook Menno verdacht zijn aangezien hij zijn baan voor haar moest opzeggen na alle bedreigingen

 49. ik begin nu steeds meer het idee te krijgen dat Nina de val niet heeft overleefd. Aysen en Mike vind ik iets te voor de hand liggen. Als Aysen de gene is die dood valt heb ik het idee dat Menno er wel eens achter zou kunnen zitten als wraak voor Lucas

 50. @Maxime jij hebt (nog niet eens zo heel lang geleden trouwens) al eens eerder geroepen dat jouw *soapie* halfbroer Marcus Sanders naar meerdijk terugkomt met in zijn kielzog zijn dochter Femke!!!

  Marcus en Gwen Faber hebben een dochter Tim.
  Marcus en Cyrille De Boer hebben een dochter Femke

  Dus……

 51. Geloof wat je wil geloven dan
  Maar ik weet het zeker…..
  Jullie komen er van zelf achter,.,
  En nee ik heb heen zwijg plicht,
  Wil alleen mijn verhaal met jullie delen
  Maar goed,,,, geloof wat je wil geloven..
  Vind alles best

 52. Degene die neerstort heeft in ieder geval een roze parachute.
  En Aysen heeft een roze want dat kun je zien in dat filmpje als ze de koorden nakijkt. en Nina heeft ook een roze dat zie je in de laatste aflevering bij de laatste controle voor ze in het vliegtuig gaan zie je een roze flapje.
  Dus ik denk dat volgende week Mike veilig land en Nina en Aysen overblijven.

 53. Weetje, ik heb geen idee hoor wie er valt. Ik wist eigenlijk alleen zeker dat Wiet en Noud niet dood zouden gaan – of ik wou het gewoon absoluut niet haha -. Maar het is wel een heel spectaculair einde. Bijna niemand gaat zo dood, dit is echt een goed einde voor een rol.
  En iedereen zegt, Nina is zoon grote rol en blablabla. Verdient zij dan niet zoon groot einde? Want het was inderdaad een grote rol etc. dus zoon groot einde zou dan een goed einde maken aan deze rol.
  Mike en Aysen zijn nog helemaal niet zo groot, en misschien maakt het niet uit. Moet ik hier niet naar kijken maar ik denk dat het een goed einde zou zijn voor zoon grote rol.

 54. Mijn idee:
  Eigenlijk zou Bing springen, maar omdat hij opgepakt werd nam Mike zijn plaats in. Als Mike diegene is die valt, moet je eigenlijk kijken naar iemand die Bing wilden aanpakken. Aysen of Monica bijvoorbeeld. Ik denk ook niet dat de schrijvers nu ineens twee grote rollen laten verdwijnen. Ik denk dus dat Mike nederdaal valt maar dat het de bedoeling was dat Bing het slachtoffer zou zijn. En de dader, ik denk Monica……………

 55. Ben sowieso blij dat robin en pip wel te zien zijn vanaf september.
  Ik denk dat mike dood is… En dat lorena daar achter zit….

 56. Luido heeft de dood van Mike in sene gezet. Luister naar zijn gesprek. Dus Mike gaat eruit voor een tijdje omdat Luido heeft vantevoren aangegeven dat hij nooit iemnd zou vermoorden in GTST.

 57. Hallo heeft iemand die zwarte tas gezien op het het filmpje waar Lucas boos is op wiet. Precies dezelfde als op de bewakingscamera. Wiet is Dus de saboteur

 58. @ kyra als ik mij niet vergis, ziet die tas van Wiet er echt anders uit hoor. Die heeft wel studs , maar het heeft van die slierten aan de onderkant en dat zie je ook als je goed kijkt.

  plus als je het filmpje stop zet, zet Pip er wel heel erg de nadruk erop (door richting haar tas te kijken)

  Nog steeds denk ik dat de ruzie tussen Wiet en Lucas over het hele Noud/ Wiet/ Nina overspel gedoe gaat.

 59. Ik denk aysen dood valt en dat monica dat heeft gedaan.
  Ludo heeft het denk niet gedaan omdat daar te veel aandacht naartoe ging/gaat. Ik denk dat dat telefoontje ergens anders over ging, om ons te misleiden.
  Verder denk ik niet dat je kun bedenken wie er uit gaat door of die nog wel of geen verhaallijn heeft..

  Ik ben echt heel erg benieuwd wie het is 🙂

 60. Jippie! Gefeliciteerd aan alle liefhebbers van Wiet! Psychisch misschien wel het meest gecompliceerde personage. Ik was zo bang dat zij eruit zou gaan. Maar het leek me het meest logisch, omdat ik dacht dat ze haar speciaal hadden laten terugkomen om te sterven. Maar gelukkig is dat niet zo. Ik ben blij!
  Maar wat nu? Aysen, Mike of Nina… de een is nog egoïstischer dan de ander. En allemaal hebben ze vijanden. Aysen heeft Menno, Lucas, Bing, Lorena en Monica. Mike heeft Lorena, Laura en de hele familie Sanders. Nina heeft Wiet, Mike en een mogelijk ontsnapte Amy. Pfff het is onmogelijk om dit te raden!

  1. En als nina vast komt te zitten kan ze noud voor haar zelf hebben, en lorena is dan ook een verdachte maar daar heeft wiet ook nog een appeltje mee te schillen

 61. Ik heb gehoord dat aysen blijft en haar rol in GTST alleen maar heftiger word en houd en wiet een relatie krijgen Nina lijkt me niet dat ze dood gaat want vorig draaide de cliffhanger ook al om haar zou tog niet 2x achter elkaar zo zijn en zij is een grote speler wel denk ik dat zij de dader is voor Mike want heb wel gelezen dat ze voor 2 maanden stopt. het is me een raadsel maar ook heb ik gelezen dat Amy ontsnapt is en zij heeft haat aan Nina en als het mIke is is het kut voor bianca ook die nieuwe foto is raar want daar ontbreekt femke’menno’mike en monica of zijn hun allemaal gastrollen? Dus ik denk mike

 62. ik denk dat Nina valt en zwaar gewond raakt. Na maanden plastische chirurgie krijgt een andere actrice haar rol. Maxime is per ongeluk de dader

 63. Mensen, denk na, In het fragment dat Maxime en Jef bellen, zegt Maxime heeel rustig dat er een ongeluk is gebeurt. Als Nina dood zou zijn zou ze dat denk ik wel op een andere manier zeggen…

  1. Mike en Nina hebben nog zoveel in meerdijjk, en als een van hen valt zou het wel heel makkelijk op gelost zijn met Nola. Maar Aysen haar enige rol is nog dat ze misschien weer haar baan mag oppakken, en haar zusje nuran met wie ze toch gebroken heeft. Dus het zou logisch zijn als Aysen zou neerstorten

   1. Lijk mij ook logisch @Geran.

    @dre, van jouw reactie snap ik geen sikkepit.

    Ik denk als Aysen de sprong wel zou overleven, het toch niet meer lang duurt dat het voor haar exit is. Want dan komt alles uit, wat ze allemaal gedaan heeft. Daar zorgt Menno wel voor. Bovendien denk ik ook dat Nuran niet lang haar mond kan houden.

 64. Omg Wat gebeurt er in huize sanders op het filmpje deze week?!?! Bizar! Zal het amy zijn dan? De dader kan niet een inwoner van huize samders zijn want diegene gaat niet via een raam naar binnen/buiten…..
  Het meeste onverwachtse gebeurt meestal en dat is als nina dood gaat, zou het jammer vinden maar dan word het wel erg spannend em krijgen veel verhAallijnen een andere wending!!
  De andere twee zijn te voor de hand liggend als ze neer storten.

 65. als Nina dood is dan komen wiet en noud samen en dan krijg je gevecht tussen mike en ludo voogdij over nola en wiet krijgt de schuld en is niet de dader maar lorena probeerde mike te vermoorden en nina pakte de verkeerde parachute en femke is ingehuurd door bilal zijn vader om tussen rick en nouran te komen! Lucas verdenkt ludo van de de dood van nina

 66. Het is Mike, dat kan ik met zekerheid zeggen (ik ga niet zeggen hoe ik het weet, want dan geloven jullie me toch niet)Maar het is dus Mike

 67. Mike is de gene die doodvalt en lorena krijgt de schuld omdat ze de tang vast heeft gehad en wiet pleit haar vrij omdat ze toevallig een foto heeft gemaakt

  Nina zal trots zijn op haar vader omdat ze denkt dat hij de opdrachtgever is

  Verder zullen meer verdachten zijn aangezien meerdere elkaar het daglicht niet gunnen

  ( aysen als afleiding)omdat niemand het verwacht aangezien ze zelf het ene en andere van plan leek te zijn
  Maar op de bewakingscamera beelden is een vrouw te zien maar haar doel zou bing moeten zijn en die heeft de sprong niet gemaakt ….

 68. Ik heb echt het gevoel dat het Nina is! Ik weet niet waarom.. misschien door vandaag de nieuwe aanwijzing. Mike zegt tegen Rogier, dat die een nieuwe taak voor hem heeft. En je ziet een foto links Nina, in het midden Rikki, en rechts Wiet. En Nina is helemaal beklad, en er staat Bitch boven. Als het Nina is, dan krijgt Wiet denk ik de schuld, omdat zij haar al eerder wat aan wou doen. En uiteindelijk komen ze erachter, dat Ludo het gedaan heeft, maar dat het voor Mike was bedoelt. Of Mike heeft er wat mee te maken. Phoee.. wat een fantasie heb ik toch weer hahaha, Wat denken jullie?

 69. Ik denk dat Nina dood is, maar dat het iemand anders zou moeten zijn. Het is te voor de hand liggend dat Aysen dood is. Dan zou het niet spannend meer zijn. Ik denk dat Ludo zijn ‘mannetjes” heeft gebruikt de kabels van Mike’s parachute door te knippen, maar dat Mike dat wel had verwacht. Dus heeft hij aan Rogier gevraagd de parachute van hem te verwisselen met die van Lorena, maar dat Rogier de verkeerde pakt, en die van Nina omwisselt. Misschien klopt het niet, maar toch. Ik zou het best logisch vinden!

  1. Hoi Annika 🙂

   Voor degenen die de app niet kunnen downloaden, heb ik ALLE pagina’s op youtube gezet.
   Als je bij dit filmpje begint (Week 1, pagina 1, 2 en 3) Kun je steeds doorklikken naar de volgende pagina:
   http://www.youtube.com/watch?v=hNu9LhYUE4I

   Ook kun je zoeken op youtube naar: GTST Springlevend Kaaskoekje 0104 (01 staat voor de week, 04 voor de pagina) GTST Springlevend Kaaskoekje 0201, 0203, 0204, 0301 etc.

   Vergeet de video niet te like’en, en abonneer je op mijn kanaal, zodat je de nieuwste video’s ontvangt zodra ze uitkomen! Morgen heb ik alweer een nieuwe voor je 🙂
   Veel plezier ermee 🙂

 70. De politie onderzoekt de tang waarmee de parachute is doorgeknipt. Deze heeft Lorena later gebruikt om haar rits open te krijgen, dus wordt zij verdacht.

 71. Mensen, het kan toch ook zijn dat Mike wel valt maar dat hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis wordt gebracht en zo een halfjaar in coma ligt, dan hoeft Louis dus niet te spelen (contract ;-)). Daarna wordt hij wakker (komt uit de coma) en gaat Mike’s rol gewoon weer door.

Geef een reactie