Ruud Feltkamp keert in het nieuwe seizoen terug als Noud Alberts. Dit is te horen in een audiofragment van de ‘Spring Levend’ App. Via eerdere filmpjes in de app dat ook Rikki (Robin Martens), Maxime (Marjolein Keuning), Nuran (Toprak Yalçiner) en Lorena (Gigi Ravelli) de fatale parachutesprong hebben overleefd.

Alle spelers van de ‘Spring Levend’ app kunnen vanaf 25 augustus een exclusieve preview van de uitzending bekijken.

270 comments on “Noud overleeft parachutesprong

 1. Er zijn nog 3 personen die het kunnen zijn, eigenlijk 4 maar en werd duidelijk gemaakt dat Mike en begin 2014 er TIJDELIJK eruit gaat.

  Nina – Zal het wel niet zijn want ze zit nog in 2 verhalenlijnen, 1 over Nola en 1 over Nina, Noud en Wiet maar kan het ook wel zijn omdat mensen van GTST posters hebben opgehangen door heel Nederland ( 5 posters met de overgebleven slachtoffers erop ) en 4 van de 5 codes die erop stonden waren hetzelfde behalve die van Nina.
  Wiet – Kan het wel zijn omdat veel mensen duidelijk hebben gemaakt dat Wiet er TIJDELIJK in kwam maar kan het ook weer niet zijn want ze zit net in het verhalenlijn van Nina, Noud en Wiet.
  Aysen – Kan het wel zijn want ze heeft net eigenlijk wel een verhalenlijn afgemaakt met Bing, Monica en Aysen omdat Bing nu in de gevangenis zit en nooit meer vader kan worden.

  Dus mijn theorie is dat het waarschijnlijk Asyen is!!!

  1. Mike kan ook: waarom zou hij bekend maken dat hij er tijdelijk uitgaat als hij weet dat er een app komt en hij weet dat het strikt geheim moey blijven? Idd om ons te denken dat hij het niet is zoals zo te zien lukt! Het komt uit en roddelbad en daar hieft niets van te kloppen!

  2. Waarom praat iedereen nog over aysen. Het is al een week bekend dat ze overleeft via de app. Het is nina of wiet. Of the acteur van mike heeft express gezegd dat ie er volgende seizoen in zit om ons om de tuin te leiden.
   Ik denk nina, dat is het meest onverwachts en dat het in opdracht van ludo was maar dat nina de verkeerde parachut had gepakt.

  3. Ik denk niet dat het Aysen is. Niemand wist namelijk dat ze mee ging springen. Ze was door Nuran niet uitgenodigd, en heeft in het geniep getraind om haar zus te verassen. Ze kwam op het laatste moment pas in het vliegtuig toen de springers eigenlijk alleen nog op Rik zaten te wachten. dus dan wordt het Wiet, Mike of Nina. Ik denk dan als ik kijk naar het telefoontje van Ludo dat het een foutje is. Dat de opdrachtgever van Ludo de kabels van Mike moesten doorknippen, maar dat per ongelijk zijn “prinsesje” naar beneden gestort is.

   1. nee dat denk ik niet want over nina (“zijn prinsesje”) daar kunnen ze nog een heel verhaal op veder maken namelijk de ruzie met noud en dat ze de moeder is van nola gaat ook nog heel veel gebeuren.
    ik heb veder nog geen idee wie het is maar als ze zeggen dat wiet weer in de vaste cast zit is zij hetnook niet natuurlijk.
    ik denk mike of aysen.
    en dat zou kunnen want bing wil wraak nemen op haar.
    en bij mike is het ludo die dat wil ik wacht nog even af….!!

    succes iedereen

   2. Uhmmm oplettende kijkers!! Aysen stond zeker wel op het bord bij alle springers…Bing zag dat en dat is duidelijk in beeld geweest…En bing zei ook toen hij opgehaald werd door de politie “hoop dat je een fijne sprong hebt” “jammer dat ik er niet bij kan zijn”…

    Ik denk ook Aysen…maar het zou ook weer te voor de hand liggend zijn…Tenzij het toch Monica is geweest…Die heeft expres aangifte tegen Bing gedaan zodat hij vast zou zitten, vervolgens heeft zij de parachute onklaar gemaakt omdat ze nog wel zwanger is. Monica komt vast te zitten, bevalt en Bing krijgt het kindje dat hij vervolgens samen met Sjors zal opvoeden…eind goed, al goed…

    Waar ik ook nog niet over uit ben is Menno…waarom is hij rechercheur in Meerdijk geworden om bij zn liefje te kunnen zijn en staat hij vervolgens niet op de castfoto…Ten eerste vind ik het niet leuk dat lucas weer een liefde zal verliezen op een of andere manier (hoeveel pech kun je hebben!!) En ten tweede waarom zal hij de serie uitgaan? T zou me niks verbazen als hij er ook evt iets mee te maken heeft…Kom ik toch weer op Aysen, want met de rest heeft hij niks…

   3. Aysen is het die naar beneden valt!
    Nina heeft het gedaan want op de beelden is het een Nina beweging die de schim maakt, maar de tas is niet van haar die is van Wiet dus dat is onduidelijk.
    Waarschijnlijk heeft Aysen de verkeerde parachute gepakt. Want zij pakt de roze parachute en let maar op want de roze parachute valt naar beneden.

   4. Het zou ook Aysen kunnen zijn die niet overleeft, ze pleegt zelfmoord door haar eigen parachute te ‘saboteren’ en hoopt hierdoor dat Bing daarvan beschuldigd wordt.

  4. Er staat een foto op internet met wie er dood is. Zelfs in doodskist. Het is………. NINA
   Geloof je het niet? Zoek op Google: Nina Sanders dood. En je ziet het vanzelf

    1. Die foto is inderdaad uit een fragment waarin ludo een visioen kreeg toen die in de gevangenis zat. Hier zag hij wat er gebeurde als hij zichzelf niet veranderde

  5. Het is wiet niet want je ziet dat ze land en dat ze het gaaf vind. Lorena rent ergens naar toe naar haar landing. Rikki ziet de persoon liggen en roept n.n.n.n is dit van de n= nee van de schrik of is de n= Nina. Ik denk Nina want je ziet dat Noud naar de sprong Nina belt die niet opneemt. Hij spreekt haar voicemail in. En later hoor je dat op de voicemail van Ludo dat het een werkneemster is die de saboutage heeft uitgevoerd.

  6. Het is iemand met een brevet die naar beneden valt. En dat zijn lorena mike en Nina aysen heeft geen brevet. Mike is tijdelijk uit gtst . zijn afwezigheid valt niet op want hun lopen voor met de opnames tijdens zijn afwezigheid zijn dan al opgenomen als het goed is. Dat is wat hij zelf heeft gezegd. Als het Nina is overleeft ze het zeker weten. En ik heb een docu gezien op tv. Dat een vrouw die twee weken zwanger was zo een sprong maakte en zo viel ,zij en haar kind hebben deze val overleeft. Vraag me niet hoe ze had zowat alles in haar in haar lichaam gebroken en gekneusd. Na een tal van operatie zie je er ni niks Meer van.

 2. Nina overleeft het ook denk ik,
  Op het geluidsfragment van Noud/Laura is noud niet in paniek…. Of verdrietig….
  Dus nina zal het slachtoffer wel niet zijn

 3. aysen heeft in een interview met shownieuws op sbs zich versproken en zei dat ze al lang weer bezig was met nieuwe opnames dus tenzij dat bewust was, heeft zij het ook overleefd….
  ben dan bang dat Wiet het slachtoffer is…maar hoop stiekem op Nina….als het maar niet zo is dat er niemand dood is en iemand een poos in coma ligt, dat zou ik echt belachelijk vinden als ze iedereen de hele zomer laten raden wie er dood is en dan is het niemand….

 4. Yes Noud heeft het overleefd 🙂 Eindelijk.
  Ik was er toch wel een beetje bang voor dat Noud het niet ging overleven. Maar gelukkig heeft die het overleefd 🙂 Nu Aysen nog en daarna kan het mij niks schelen of Nina of Wiet of Mike doodgaat.
  Mike mag nog wel even inblijven en Wiet ook wel. Maar ik denk eerder dat Nina toch doodgaat. En idd Noud was niet verdrietig of in paniek maar nogal kalm. Maar het kan ook zijn dat die het nog niet weet wie diegene is die neer is gevallen. Als het Wiet zou zijn of Nina zou Noud ook wel verdrietig zijn. Ook al zou het Aysen of Mike zijn zou Noud ook wel geschokt zijn. Want Noud is niet zo`n persoontje die opgelucht is als diegene dood is die hij niet mag. Want daarvoor is die veel te goed voor. Nina of Ludo of Aysen of Mike zouden daar wel blij om zijn als diegene dood is die hun niet mogen.

  Ik denk nu dus volgende week: Aysen die springlevend zou zijn. Of Mike. Ik denk dat GTST expres Nina en Wiet en Mike of Aysen tot het eind te laten wachten. Zodat het spannender is.

  Maar als Aysen dood is dat is wel jammer. Want met haar kun je nog veel kanten op. Nu met de verhaalijnen de dood van Danny en de ruzie met Bing. En het feit dat Nuran haar niet meer wil zien en dat ze het toch goed wil maken. En Aysen zit er nog maar 1 of 2 jaren in. Dus die zal het wel niet zijn.

  Mike kan mij toch niet schelen als die dood is. Hij maakt het wel heel erg spannend in GTST. Als ik moet kiezen echt moet kiezen mag Mike wel overleven. Maar als ik niet hoeft te kiezen dan maakt mij het niet uit.
  Maar Mike zit ook pas 1 of 2 jaren in. En heeft net een nieuwe verhaalijnen: Op een slinkse manier de rozeboom overgenomen van Lorena. En daar zal nog wel een strijd van komen. En de voogdijschap van Nola daar zal hij ook wel ruzie mee krijgen met zowel Ludo en Nina. Of Nina moet doodgaan dan krijgt die geen ruzie met Nina maar met Ludo.

  Wiet: Kan mij ook niet zoveel schelen. Haar rol vind ik nog saai maar toen ze er net inkwam werd er volgens mij ook gezegt dat zij iets duisters mee heeft gebracht in de TBS kliniek. En dat is nog niet gebeurd denk ik.
  Als dat nog gebeurd dan moet dat nog komen. Dus ze heeft het overleefd denk ik. En ze hoort bij de vaste castleden en ze zit er net half jaar in en bij GTST laten ze echt niet iemand eruit schrijven van de vaste cast die al half jaar meespeelt. Dat gebeurd nooit. Of diegene moet zelf weg willen dan is dat wat anders.

  Nina: Die kan het zijn. Ook al heeft ze nieuwe verhaalijnen bij. De ruzie met Mike vanwege de voogdijschap met Nola. En Noud/Wiet/Nina verhaalijn. Maar Nina heeft ook al heel veel meegemaakt. Verkrachting stalking ontvoeringen ramp op haar eigen huwelijk een kindje gekregen. Paar mensen die haar wouden vermoorden. Dus paar doodslagpogingen op haar heeft ze overleefd. En haar vader Ludo zou dood zijn maar wat dus in scene is gezet. Heel veel heeft ze meegemaakt. Ik denk dus Nina gaat dood door een fout van Ludo zijn opdrachtgever. Die moest eigenlijk Mike of Noud vermoorden. Maar Noud heeft het dus overleefd. En Nina of Mike kan het zijn. Maar wat ik dus denk is dat Nina de verkeerde heeft genomen en dus overlijdt. Ludo met een schuldgevoel. Ludo en Janine komen dichter bij elkaar. Julia die verdrietig is. Lucas die een zwaar geheim verborgen houdt en het niet durft te zeggen. Totdat Janine erachter komt hoe het echt is gegaan kan ze haar oren en ogen niet geloven en dan krijgen we weer boze Janine maar ook verdrietige Janine.

  Wat ik dus denk is dat als Nina diegene is die doodgaat. Dat het heel veel spannende verhaalijnen zouden komen.
  Namelijk:
  De rouwproces om de dood van Nina. Noud die zichzelf steeds opsluit in zijn kamer. Laura en Jef moeten Noud uit de kamer halen en ervoor zorgen dat hij buiten komt. Totdat de waarheid boven de tafel komt dat het Ludo was die iemand had ingehuurd om Mike of Noud te vermoorden wat nog onduidelijk is maar dat Nina dus onschuldig is. Gaat het weer bergafwaarts met Noud. Hij sluit zichzelf weer op en huilt telkens en kijkt steeds naar de foto van Nina ook naar zijn trouwfoto met Nina. En totdat de echte waarheid naar boven is gekomen dat Ludo Noud toch wou vermoorden vanwege zijn verraad met Wiet. Krijgt Noud last van depriessief. En sluit hij zichzelf meer buiten en steeds meer in zijn kamer. Inmiddels maakt Lucas zich zorgen om zijn beste vriend Noud. En Lucas probeert Noud te steunen. Laura Jef Lucas en Janine zijn de enige die Noud blijven steunen. Totdat Lorena de lucht krijgt van de sitautie van Noud probeert ze de rozeboom terug te krijgen en chantageert ze Mike. Dat Lorena de eigenaar wordt en Mike de finiciale advieseur. Wat Mike niet weet is dat hij dus tekent voor een ontslagbrief en dat Lorena de eigenaar wordt. Het lukt en Lorena gaat ermee naar de notaris. Lorena wordt de eigenaar. En meteen biedt Lorena Laura een baan aan en die neemt ze aan. Lorena biedt Laura en Noud gratis kamer aan in de rozeboom om Noud daar rust te geven. Laura is blij met de aanbod. En Lorena biedt Noud ook een baan aan maar hij wil niet werken en wil bij Noud Bouwt blijven. Lorena probeert Noud ook zoveel mogelijk te steunen. Laura Jef Lucas Janine en Lorena steunen Noud. En ineens krijgt Noud ook nog gevoelens voor Lorena. Heeft Lorena ook gevoelens voor Noud?
  En als Lorena Noud afwijst? Noud is toch een beetje bang maar uiteindelijk komt er een huisarts ter plekke en Noud krijgt hulp en ook pillen om rustig te worden en beter te slapen.

  En de strijd tussen de voogdij van Nola. Ludo die de volledig voogd van Nola wil krijgen en probeert ook ervoor te zorgen dat Mike Nola niet meer mag zien.

  Janine die boos is op Ludo waaronder ook meerder mensen die boos zijn op Ludo.

  En nog wel meer verhaalijnen. En dat kan wel eens spannend worden.

   1. Idd, @Pino wat een verhaal zeg.

    @Stefanosandersfan je kunt beter je verhaal aan de schrijvers van GTST sturen, en vragen of die het met je eens zijn, althans of je theorie klopt. In mijn ogen: wat een fantasie heb jij zeg.

 5. Voor de laatste keer Mike gaat er niet tijdelijk uit in 2014 het stond in de roddelblad. In Manneke Paul zei hij er niks over dat hij er tijdelijk uit ging, dus het is grote onzin. Mike is diegene die neergestort is.

  – Wiet had niet zo’n diploma
  – Nina had niet zo’n diploma
  – Lorena heeft er wel 1 maar die is springlevend
  – Ik weet niet of Aysen zo’n diploma heeft, ik denk het wel anders mocht ze niet springen
  – Mike heeft er zeker 1

  Het zal het leukste zijn als Mike dood gaat. Bianca eigenaar van de Rozenboom, Laura krijgt haar baan terug, Lorena wordt eruit getrapt omdat zij vast zit vanwege de moord op Mike, maar Lorena komt wel weer vrij als de echte dader gepakt is.

    1. Er is al zovaak gemeld overal op internet dat iedereen een brevet had. Alleen Mike en Lorena hadden al zo’n brevet!!
     Ze hebben allemaal een soort opleiding gevolgd. Met duosprongen. Na die opleiding heeft iedereen een brevet gekregen en mochten ze dus solo springen. Zonder brevet mag je NIET solo springen namelijk!!!! Aysen had in het geheim getraind om Nuran te verrassen.

     Als mensen even goed opletten en de feiten checken dan had iedereen dit gewoon geweten. NU wordt er overal opinternet verzonnen dat Aysen al een brevet had en apart van Mike de rest niet. ONZIN!!!!

     1. Heb ik ook al meerdere keren gezegd ja. Helemaal mee eens! Mensen lezen niet en doen zo idiote uitspraken.

     2. Aysen heeft haar brevet gehaald bij de politie…daarom kon zij op het laatste moment aansluiten en Mike ook…
      De rest heeft em idd gehaald met oefenen…

 6. Ik ga echt voor Mike of Aysen, denk ff na, bij hun 2 alleen is gezegt voor de cliffhanger over hun springbuvet, iedereen heeft de wel een gekregen, maar alleen hun 2 hadden der al 1, op t begin dacht ik heletijd noud, maar nu echt mike of aysen. Ik denk aysen, want mike heeft net een dag voor de sprong zn dochter en de rozeboom, dat word nog een strijd tussen hem en lorena/laura en nina/ludo/noud,

  En over de saboteur, de gene had handschoenen aan, maar lorena had een kapotte rits laatst, haar vingerafdrukken zitte de nu op, en ik denk dat wiet de gaat helpen dan vanwege dat wiet die foto had gemaakt van hun 2

  Dit is wat ik denk

  1. Er is bij Aysen helemaal niet gezegd dat ze een brevet had!!!! Mensen hebben dat zelf verzonnen omdat ze niet met de groep meegetraind heeft. Ze heeft wel die opleiding gevolgd Alleen in het geheim met een instructeur…

   Hier een bericht van die instructeur Leo op zn facebook pagina.

   De sprong (of liever: De val!!!) was ter ere van de vrijgezellendag van Nuran en Rik. Dus hun familie mocht ook zeker niet ontbreken: Dochter Rikki was er altijd bij, maar Aysen trainde liever in het geniep, om haar zus te verrassen, zei ze. Maar echt blij verrast was Nuran uiteindelijk niet. Bing trouwens ook niet, hoewel hij op de zwarte dag zelf niet in het vliegtuig zat. Lucky bastard! En dan waren er nog die twee, die al een springbrevet in hun bezit hadden: Mike en Lorena. Wat daar aan de hand was, weet ik ook niet precies. Maar alsof er nog niet genoeg spanningen waren, kwamen zij een dag voor de sprong nog even wat extra onrust aan de potpourri van venijn toevoegen. Kortom, de sfeer voor de noodlottige dag was gezet. En dat heb ik niet kunnen voorkomen.

 7. Is wiet er tijdelijk weer in gekomen of heeft Wiet een vaste rol? sommige zeggen tijdelijk en sommige vast, weet iemand het antwoord?

 8. Radiobericht: als het aysen was dan zouden ze wel zeggen dat het om een agent gaat.. of dat het mogelijk een agent is. Zoiets word altijd erbij gezegd.

  1. Das waar. Ik denk dat het dan Aysen niet is. Ook omdat Noud zo bezorgd klinkt in het telefoongesprek met Laura. Ik denk dat Nina de dader is want vandaag is een nieuwe week uitgekomen waarop iemand te zien lopen is op de beveiligingscamera’s. Dit loopje is echt een ‘Nina loopje’. Het is in ieder geval een vrouw die de dader is ( als de gene op de camera’s wel echt de dader is!)

   Dan zou dus Mike of Wiet het slachttoffer zijn. Maar wie?

   Plaats reactie hier onder!

   1. maar volgens mij is diebij de beveilegings camera lorena want dat ze die tang gebruikte voor de jas is dezelfde jas als de tas die ze om heefd op de beveilegings camera.en dan zal ze blijkbaar omdat haar jas toch stuk is een tas van hebben gemaakt en dan is mike het slachtoffer omdat die het hotel heefd gepikt dat laura op een filmpje tegen mike zegt dat die heel snel terpletter zal vallen en door de mand zal vallen. dat is mij gedachten er in ieder geval bij

    1. Je zag in de cliffhanger Lorena in de kleedkamer toen ze allemaal hun parachute pakte ook heel sluw kijken naar Mike alsof ze al wist wat er ging gebeuren, of zie ik nou spoken. Maar ergens blijf ik toch denken dat het Ludo is. Hij zij ook een paar dagen voor de cliffhanger tegen iemand dat hij een opdracht had…

   2. Volgens mij is het Monica die daar loopt…dat zou dus betekenen dat zij de parachute van bing of aysen heeft gesaboteerd, maar bing zit vast…Dat kan betekenen dat iemand de verkeerde parachute heeft gepakt, die van Bing dus…of dat het toch Aysen is die te pletter valt…

 9. Ze hebben allemaal een springbrevet, kijk eens in de app op de allereerste pagina naar de uitnodiging van maxime. En op de groepsfoto (ook eerste pagina) staat noud met handschoenen in zijn hand….is hij dan de dader????

 10. Ik denk dat Lorena verdacht wordt van het saboteren omdat zij de tang heeft gebruikt. Maar Wiet heeft een foto gemaakt waarmee ze dus vrij gesproken kan worden. Wiet zal het dus ook overleven.

  Ik denk dat Mike degene is die dood gaat. Hij heeft de meeste mensen tegen zich, dus een spannende verhaallijn –> Wie heeft het gedaan? Daarnaast staat op de site van Louis Talpe dat hij in GTST speelt van 2012 – 2013… http://www.louistalpe.be/filmografie-van-louis-talpe

  Lorena krijgt de Rozenboom terug of wellicht Bianca, Laura haar baan terug. Noud en Nina kunnen eindelijk een gezinnetje vormen. Ludo zal waarschijnlijk de dader zijn, maar er mee weg komen zoals altijd. Eind goed al goed.

 11. Als je naar de fatale val kijkt zie je dat degene die valt een speciaal compas horloge aan heeft. Voor de val kon je duidelijk zien dat Mike zo’n horloge aan had. Dus ik zou zeggen Mike. Maar je ziet ook dat degene die valt blauwe gympen aan heeft, bij de making off van de cliffhanger heeft Noud precies die gympen ook aan. Ik denk dat ze de kijkers echt op een fout spoor willen zetten. Ben benieuwd.

  1. Iedereen had die schoenen en dat horloge om…..kom op even beter opletten voortaan. Dit is al een tijdje geleden uitvoerig besproken.

  2. Ik heb de val meerdere keren teruggespoeld voor dit soort feitjes, maar ze hebben allemaal zo’n horloge aan, je zag namelijk Nuran ook een paar keer op dat ding kijken.
   En ze hebben allemaal dezelfde gympen aan…helaas je theorie klopt niet…

 12. Ik hoop dat het Nina is, want ik vind dat een vreselijk irritant personage dat alleen maar loopt te zeiken. Denk eens aan het geweldige acteerwerk van Erik de Vogel wat we dan te zien zouden krijgen en dan kan Ludo Sanders ook eindelijk weer echt zichzelf worden, zonder dat zijn prinses hem in alles belemmert.

  Mike hoop ik zeker niet, dat is een van de meest boeiende personages op het moment. Wiet hoop ik ook niet.
  Aysen mag wel, maar die heeft ook nog een en ander open staan, zoals de dood van Danny. Maar liever zij dan Mike of Wiet.

 13. nou ik ben blij dat Ruud Feltkamp volgend seizoen nog steeds Noud speelt, ik was bang dat hij de sjaak zou zijn. Maar gelukkig zien de schrijvers in dat hij ‘de man’ is voor GTST . * opgelucht*!! Nu WIET nog .

  Maaar GTST schrijvers kennende (de werkwijze) zullen ze NINA laten gaan, aangezien ze op die manier GTST nog spannender maken. wat weer gelijk staat aan hogere kijkcijfers. Half Nederland zal medelijden hebben met Noud en hopen dat Wiet hem uit zijn diepe dal kan halen. atleast i hope so .
  Well go Wiet en Noud , the couple to beat ……
  dan nog de strijd tussen Ludo en Mike om Nola.
  Mike en Wiet worden verdacht
  Maxime die haar verdriet deelt met LEO van Wamel
  Lucas die moet liegen tegen zijn vriend (Menno) die het onderzoek leidt
  komt Nick misschien eerder terug dan 14 feb ?

  Kortom lol kan je heel veel met de dood van NIna Sanders dan met de andere personage lijkt mij

  YEAAAAAAH NOUD WILL BE BACK !!!

 14. Wiet,Nina,Aysen of Mike? nou wordt het best een moeilijke
  Nina zit nog in een verhaallijn met Noud en Nola,
  Wiet vast ook nog wel die laat het er vast niet bij zitten dat Noud Nina weer boven haar heb gekozen,
  Aysen heeft nog steeds de grootste kans van dood gaan haar verhaalijnen zij gewoon klaar en iedereen is ook klaar met haar dus wat zou het nut zijn om haar erin te laten? haar dood kan gewoon voor een grotere verhaallijn zorgen als je het mij vraagt,,
  en Mike..nou ja the hele Lorena vs Mike strijd kan ook nog voor een hele verhaallijn zorgen,maar het kan nu ook klaar zijn voor Mike..en dan blijkt na 4 maanden dat Mike nog leeft

 15. Aysen valt te pletter, tjongejonge dat kon je vanaf 5 juli eigenlijk al een beetje door hebben.

  Iedereen haat haar, geen verhaallijn meer.

  Nina is het niet: heeft net een dochter, zit nog in verhaallijn Mike/Noud/Wiet
  Wiet is het niet: Zit nog in verhaallijn Nina/Noud, daarnaast is Sjors ook nog niet terug, ze laten haar niet sterven zonder haar zus in de serie.
  Mike: Net overname van de Rozenboom + vaderschap over Nola

  1. misschien dat Gtst dat juist wil dat iedereen denkt zo van:
   Aysen haar verhaallijnen zijn toch afgelopen dus die zal dan wel dood zijn, iedereen haat haar toch.

 16. Daarnaast zijn er vier verdachte:

  Lorena: liep vermoedelijk met de tang in haar hand, waarmee de parachute mee is doorgeknipt, en Wiet heeft hier een foto van.
  Ludo: had een vreemd telefonisch gesprek, net voor de sprong. Het gesprek werd opgevangen door Lucas.
  Bing: gaf aan Menno toe, Aysen het liefst dood willen hebben.
  Wiet: De parachute was voor Nina of Noud bedoelt, maar uiteindelijk had Aysen hem.

  1. Lorena, Mike, Noud en Laura kunnen het niet hebben gedaan, zij waren in De Rozenboom op het moment dat de parachuut onklaar werd gemaakt.

  2. Als lorena de parachute onklaar gemaakt had, dan gaat ze niet dezelfde tang gebruiken om haar jas open te knippen, ze is iets slimmer dan dat!!

   Dat telefoongesprek van Ludo kan Lucas verkeerd opgevat hebben, maar ik denk dat hij gewoon iets voor zn nieuwe liefje Julia aan t regelen was…Lucas zal Ludo dan wel verkeerd beschuldigen, of niet….maar ik denk dat Ludo er nu een keer niks mee te maken heeft.

   Als t Aysen is die dood gaat, dan is Monica de dader, let maar op! Die is ineens weg uit de serie terwijl ze nog zwanger is, daar zit nog een staartje aan!

 17. Ik kan uiteindelijk iemand van mijn eventueel slachtoffer lijst gaan halen. Ik had Noud, Wiet en Aysen. Ik hoopte niet op Noud, en gelukkig is hij het ook niet.

  Sommige dachten dat het Noud was omdat Ruud ineens erg veel te zien was op tv of radio om te praten over te cliffhanger. Kon ook truc zijn om ons zo inderdaad te laten denken dat hij het niet zou overleven. Zo zie je maar dat ze je erg voor de gek kunnen houden.

  Is mijn vraag waarom is het dan niet Mike? Jaja ik weet het die gaat begin 2014 GTST verlaten voor die musical, maar dat wil helemaal niks zeggen. Ik zelf heb Mike niet in mijn slachtoffer lijst staan niet vanwege die musical maar Mike heeft nog een te grote rol in GTST. Daarbij hoop ik ook niet dat hij het is. Ik ben niet kapot van het personage Mike om te krijgen wat hij wilt doet hij verschrikkelijke dingen kijk maar naar hoe hij de Rozenboom van Lorena heeft afgenomen, maar hij is wel degene die onze “prinses” het leven kan zeur maken. Als hij degene zou zijn die neerstort krijgt Nina weer haar zin. Dat kind krijgt haar zin altijd. Sorry ik zeg het verkeerd ze krijgt het niet nee ze drijft haar zin door, door constant te janken of als iemand het niet eens is met haar (zoals Noud) is ze kwaad. Nou uiteindelijk door haar gedrag is Noud vreemd gegaan en moet ze de voogdij delen met Mike over Nola. Heerlijk om te zien als dat kind haar zin eens niet krijgt. Is wel duidelijk wie ik het minst zal missen in GTST Nina dus. Maar toch blijf ik erbij Wiet of Aysen.

 18. Het is mike, als je het codegetal voor vandaag invult, kan je een stukje uit een nieuwsbericht luisteren. er wordt gezegt dat de overleden springer in het bezit was van een spring brevet, maar een iemand heeft dat, en dat is mike.

  1. dat vind ik dus ook! als je bedenkt bij wiens dood ze de spannendste verhaallijnen bij kunnen verzinnen is dat mike.. iedereen haat hem
   lorena
   nina
   janine
   laura
   ludo
   bij aysen zijn dat
   bing
   monica
   lucas en lorena haten haar maar kan me niet voorstellen dat ze haar zouden willen vermoorden.
   bij wiet is dat nina maar ik denk dat als ludo iemand zou vermoorden voor nina hij liever mike vermoord.
   en dan nina, het is geen lieverdje maar volgens mij wilt niemand haar vermoorden tenzij zij de verkeerde parachute heeft gepakt.

 19. In het radiobericht word gezegd:
  Toch ging de parachute en ZIJN reserveparachute niet open.
  Dat is een mannelijk bezittelijk voornaamwoord en aangezien Mike de enige is als man die nog onveilig is valt hij dus jammer genoeg ter plekke.

  1. JA, ik heb het nog een keer goed beluisterd en die man zegt inderdaad z’n, weliswaar niet heel erg duidelijk maar wel iets van zijn, dus het lijkt toch Mike te zijn die doodgaat.

 20. Het is Aysen of Nina. Als je op Google bij Wikipedia de acteurs bij langs ging waarvan we nog niet weten of zij de sprong hebben overleefd stond er bij iedereen: IS een fictief personage in gtst. En bij aysen stond eerst: WAS een fictief speler in gtst. Maar ik zag vandaag dat ze et 3 dagen geleden weer hebben veranderd.

 21. Ik denk dat aysen nog leeft. Zij controleerd haar paracute voor de sprong. Bij het filmpje dat rikkie land hoor je iemand zeggen: bel 112! Volgens mij is dat wiet. Dan blijven nina en mike nog over. Vandaag hoor je in het radio bericht dat ZIJN paracute niet open ging…dan zou het mike zijn…

 22. Dat de radio vermeld dat ZIJN reserveparachute niet opengaan was me nog niet opgevallen. Wat goed.

  Maar het gezeur over dat Mike de enige is met een springbrivet ..
  Mike HAD er al een, de rest heeft m gehaald.

    1. Wat een gezeur, je wordt toch op het verkeerde been gezet! Dus niet meer druk maken allemaal, het is gespeeld en niet echt, remember! Geen tijd meer aan spenderen

 23. Dat kan ook maar dat denk ik niet omdat je dan vrij snel klaar ben. Wanneer Mike Nina vermoord worden. Heb je meerdere verdachten. Aysen lijdt het onderzoek. En Nuran komt achter rik zijn one night stand. En Nuran en Aysen komen weer tot elkaar

 24. Menno doet dit onderzoek. Aysen mag dit vast niet doen omdat, ze in die groep zat van die parachute springers

  Week 1: –
  Week 2: Rikki & Maxime
  Week 3: Nuran
  Week 4: Lorena
  Week 5: Noud

  Voorspelling:
  Week 6: Wiet
  Week 7: Nina
  Week 8 (laatste week): Aysen levend en Mike is dood.

  1. Dit zou wel een goeie zijn… Zit iedereen zich druk te maken om wie er nou dood is, is het een droom, hahaha.
   Maar dat zal het wel niet zijn.

 25. Het word steeds spannender. Morgen weer een nieuwe aanweiziging, ben er echt benieuwd naar. Nog 4 te gaan ik heb echt geen idee ze kunnen het alle 4 zijn maar denk wiet en nina niet anders klonk noud heel anders aan telefoon, dus denk aysen of mike.

  1. Aysen kan het niet zijn want in de aflevering voor de cliffhanger zag je dat iemand de koort door knipte en in het filmpje dat aysen haar parachute checkt zie je dat haar koort nog heel is.. dus aysen kan het niet zijn..

 26. Ik denk helemaal niet dat het een droom is ofso. Ik blijf erbij dat het mike is.
  Hij is zowat de meest gehate persoon in meerdijk en omdat ludo zo geheimzinnig deed aan de telefoon denk ik dat hij iemand heeft laten inhuren om zijn parachute door te knippen.

  Degene die ludo dat liet doen had witte handschoenen aan. Maar je zag dat lorena die tang pakte voor haar kapotte rits. Nu zitten haar vingerafdrukken daarop.

  Als ze gaan denken dat lorena het is omdat haar vingerafdrukken daarop staan, heeft wiet bewijs dat ze dat had gebruikt voor haar kapotte rits. Zo kunnen hun weer vrienden worden??

  En lucas heeft dan bewijs dat ludo het was omdat hij ludo aan de telefoon hoorde.

  Zo denk ik dat het is gegaan.

 27. De man van de radio zegt volgens mij echt wel iets van ”zen”, dus Zijn maar dan in spreektaal. Ik ben iig wel blij dat Noud het overleeft heeft, hopelijk Nina volgende week en dan ben ik happy. Ik denk al een tijdje dat Wiet of Aysen doodgaat, maar na dit radiobericht denk ik misschien toch ook Mike. Het maakt mij echter niet veel uit wie van hun drieën doodgaat, want het zijn allemaal slechteriken en we hebben in goede tijden nu teveel slechte tijden gehad, ik wil wat goede tijden.

    1. Ja inderdaad sorry, maar het blijft toch raar dat we een fragment krijgen over het ongeluk wat “net” is gebeurd en dat deze van 2 September is.

 28. Ik denk dat het iets met Nina en wiet te maken heeft. De wind roos staat namelijk tussen de W(west) en N (noord), maar dit zou natuurlijk ook best tussen Nina wiet (& noud, maar die is levend) kunnen betekenen!!

 29. Ik ben wel benieuwd waarom zo veel mensen hun theorie van wie er uit gaat baseren op of er nog een verhaal lijn is. Edwin ging er ook uit terwijl er voor hem nog genoeg te doen was om een voorbeeld te gebruiken.

 30. Ik denk dat het Nina is waarom? Ludo heeft een opdracht laten uitgeven (waarschijnlijk) touwen door knippen, maar Nina Alberts en noud Alberts zijn allebij N.A dus ik denk dat hun de verkeerde pakken hebben aangetrokken en Ludo verantwoordelijk is voor de dood van zijn eigen prinses. Want op de radio meedijk zeiden de fatale afloop dus iemand is overleden!!

   1. A.N? En dat staat voor Arnoud N??
    Moet dat dan niet gewoon A.A zijn? Arnoud Alberts…?

    hoe weet je trouwens dat ze hun initialen erop hebben moeten zetten? Noud noemt zichzelf ook Noud dus lijkt me eerder dat hij dan wel gewoon N.A erop heeft staan, mits hij de initialen heeft opgeschreven…Volgens mij waren het gewoon volledige namen.

 31. Aysen gaat het niet overleven, iedereen heeft wel iets tegen haar. Let op mijn woorden als gtst zo weer begint is dat zonder aysen 😉

 32. Ik weet al wie degene is die gaat vallen !!!! Wiet dat zei ze tegen mij want ik was samen met haar op tv!!!! Dat had ze gezegt !!! Pss niet zeggen hoor hahaha!!! En anders begint rikki niet te huilen!!! Wiet stopt omdat ze in een band zit trouwens!!! Byee x

 33. Nina is het niet, maxime was te rustig daar voor tijdens het telefoon gesprek. Noud overiges ook. Wiet zag je deze week in het reclame spotje op tv landen. Wanneer rikki wordt getroost door rik.

  1. Dan heb ik toch gelijk met die voorspelling al zijn die andere 3 nog niet bekend maar ik denk dat het toch zo is:
   Week 6: Wiet
   Week 7: Nina
   Week 8: Aysen

   Mike is dood

   1. ik denk dat ze met die vier wachten tot op het eind. ik denk niet dat nina en maik dood zijn, hier komt nog een verhaal llijn in over de voogdij en dat maike alles opeist.
    Noud ,lorena, rikki en nuran, en maxime leven nog.
    en lorena kan die van maik gesaboteerd hebben omdat maik dr vergitigd heeft en hotel dr afgenomen heeft. Ludo kan iemand hebben ingehuurd om van maik af te komen. Wiet blijft er nog even in i.v.m het verhaal van noud (verliefdheid) dus ik denk eerder ook aysen, zij komt op het laatste moment in het vliegtuig en wie zegt dat ze haar paraschute heeft gecontroleerd, misschien wel snel gepakt. en dat die kapotte voor iemand anders bestemd was.

 34. Ik kan nog niet de nieuwe week in van de app, eerst deed de app het altijd prima maar week 6 laat die gewoon niet zien.

  hebben meer mensen hier last van?

 35. Ik kan gewoon in de app..Er staat ook een foto van de handtas ingezoomd..Hij komt me erg bekend voor, maar kan hem niet plaatsen..Lorena?

   1. Zit net te bedenken dat het Lorena niet kan zijn, want in de app werd bekend dat zij ten tijde van de sabotage in het hotel was..

 36. In dat nieuwe filmpje, die bewakingsbanden, de tas valt. Er rolt een flesj water uit en diegen loopt weer verder maar het viel me op dat loopje leek een beetje op Wiet of Nina. Maar het is nu denk ik wel zeker dat een van de meiden, het heeft doorgeknipt toch?.

 37. Het is Mike of heel misschien Wiet. In het filmpje waar Maxime in belt hoor je Nuran veeeeelste rustig vragen waar Aysen is. Als Aysen echt zo zou zijn gevallen dan zou Nuran niet zo kalmpjes aan Maxime vragen waar Aysen is.
  Daar was ook al bekend in dan filmpje dat er iemand gevallen was, dan zou Nuran ook niet vragen waar Aysen is.

  Ik denk dat het Mike is en dan of Ludo erachter zit of Lorena als ik zo naar alle aanwijzingen kijk.

  1. Op het filmpje lijkt het Nina wel te zijn!! Vast zo in paniek om Nola dat ze daarom Mike dood wil hebben.
   Ook dat er een tas in beeld komt.. kun je niet ergens de tassen van tasjesdief opzoeken? Wilde Nina niet een tas met studs maken?

   1. Ik denk dat het zo gaat lopen:
    – Mike is dood
    – Lorena beland in de gevangenis
    – De kijkers denken dat Ludo het gedaan heeft
    – Nina is uiteindelijk de dader

    Komt omdat:
    Maxime vroeg aan Lucas ik hoorde vannacht iemand thuis komen
    – Ludo was gewoon thuis
    – Lucas was ook thuis

    Houden we Nina over.

     1. Het was volgens mij inderdaad Ludo die midden in de nacht thuiskwam na zijn avontuurtje met Julia. En Lucas was de hele nacht bij Menno, hij kwam ‘ ochtends thuis.

     2. O ja dom van me Lucas en Ludo hebben een allibi.

      Het viel wel op dat Noud snel moest ophangen bij het gesprek met zijn oma Laura.

      Trouwens als Marly nog een loscontract heeft dan kunnen ze haar er zo uitschrijven

      Iedegeval de flexwetten:
      – Sjoerd (afkicken in Amerika)
      – Rikki (naar Sjoerd, Job of Maria toe?)
      – Bing en Nina weet ik niet of ze een vastcontract hebben
      – Bianca??? Weet ik ook niet
      – Anton heeft hetzelfde als Maxime

 38. Het kan goed Ninna zijn. Dacht eerst van niet omdat Maxime rustig klonk aan de telefoon met Jef. Maar ze wist nog niet wie het was. Want het telefoongesprek tussen Noud en Laura, was Laura opgelucht toen ze Noud sprak. Want anders had Jef wel verteld wie er gevallen was als hij het geweten had.

  Maik, ayaen en wiet vind ik vanaf het begin voor de hand liggend. Dus ik denk Ninna.

 39. Ik werk achter de schermen en Nick komt idd terug.

  Of dit te maken heeft met de dood van iemand?

  Dat zullen jullie even moeten afwachten.

 40. Dit stond er toen ik “Nina GTST studs tas intikte” :

  Ook zo’n soort tas hebben als Nina uit GTST? Bestel dan de Studded Black Bag, alleen heeft deze goudkleurige studs

  Hmm..

 41. Lorena had iedegeval ruzie met haar jas. maar zei is niet de dader anders is het een heel dom blondje als je met je blote handen aan die schaar zat./

  Ik ga voor dat Nina de dader is. dus @Farah ik denk dat je gelijk hebt.

  1. Hahaha dat zou best grappig zijn,
   Iedereen hier in beraad is het helemaal geen vaste acteur uit gtst.
   Toch denk ik maike die dood is en Ludo die er voor opdraait terwijl Nina het gedaan heeft.

  2. ik heb ook al gedacht dat die instructeur misschien nog wel gevallen kon zijn, maar later verscheen er een brief van hem over het ongeluk, dus ook hij is springlevend!

 42. Het is gewoon aysen of wiet die eruit gaan hoor! Er gaat echt niemand van de topcast uit zoals nina. De rol van aysen is toch al uitgespeeld. Wat mij betreft mogen ze mike er ook uit gooien, die verhaallijn van hem wordt steeds ongeloofwaardiger! groetjes uit hengelo!

 43. Ik denk toch aan wiet, want die moest opeens heel snel weg, toen Rikki eraan kwam en met haar wou praten, en ze nam een tas mee..

  1. Er gaat iemand dood.

   Presentator van de radio zei duidelijk:
   Dodelijk ongeval

   Nina is de dader en Mike is dood ik weet het zeker.

  1. Nee dit is zeker weten het loopje van Nina kijk maar goed en ze is mager, lang en haar rug loop een beetje krom, echt Nina dus.

 44. Degene die is gevallen die is sowieso dood @ Pamla, het zou nogal raar zijn als die gene nog leeft na een val van 300 m en je hoorde in het radiofragment ook dat de sprong fataal is afgelopen. Ik denk dat de gene op de beveiligingscamera Monica is aan de manier van bewegen

  1. Nou…volgends mij is het Nina. Ik keek net bij mij op Facebook en iemand had een foto gevonden op internet dat er een lek was van de nieuwe GTST in september en wie lag daar in een kist nina!! Dus zou zij het toch misschien wel zijn. Dat ze de verkeerde paragute heeft gepakt.

   1. Is een mooie gefotoshopte foto. Of te wel zo nep als maar kan.

    Lees ook de reacties maar eens op facebook. Een reactie is terecht opgemerkt, als iemand zo neer valt, wordt je echt niet zo opgebaard.

    Het is leguber, maar na zo’n val is niet meer veel van je over. Zeker niet zoals Nina op die foto er uit ziet.

 45. Weet je wat ik vreemd vind?
  Leo die instructeur heeft t op zijn facebook over de GELE parachute,maar degene die verongelukt is,had de ROZE…
  Beetje raar als je t mij vraagt..

 46. Ik denk dat het of Nina of Wiet of Mike of Aysen
  Want tussen Mike en Nina zat het niet goed. En tussen Wiet en Nina zat het niet goed maar ook tussen Lorena en Mike zat het niet goed. Maar Aysen zo het ook kunnen zijn want als je naar het filmpjes op Sping levend : De laatste check, zie je iets rozes op de tas van Aysen en misschien is dat de parachute, want de dode springer had een roze parachute.
  Maar na het springen zit Rikki op de grond en probeert iets te zeggen dat met een N begint en voordat ze sprongen was wiet haar nagels aan het veilen en toen Rikki binnen kwam toen moest ze ineens weg.
  Maar Nina zei dat ze niet zou springen als Wiet mee sprong, bij een van de eerste trainingen. En toen Lorena haa rits wou maken wist ze meteen dat er een tang op de tafel lag en misschien heeft ze daarom Mikes parachute gesaboteerd.
  Maar op de schim loopt iemand die bijna precies hetzelfde loopt als Wiet als je het mij vraagt dus daarom denk ik toch dat Nina is

 47. Het kan ook dat Nina juist degene is die Mike vermoordt want:
  1. Omdat ze dan weer (hoopt ze?) wee alleen voor Nola kan zorgen
  2. Omdat ze tegen haar vader zei dat hij er iets aan moest doen
  3.ludo in de laatste afleveren met iemand aan het bellen was die iets geregeld had

 48. 😀 Even serieus! Zijn jullie niet die FBI/GRST agents die speuren naar aanwijzingen. Guess what I`ve got news!

  Op de twitter pagina van Leo van Wamel, wordt hij in 1 van zijn lalaatste berichten geretweet door ( Rikki de Jong). Klik op haar account en dan zie je al gauw dat Wiet en Nina nog leven.

  Geen idee of dit on purpose is gedaan door de redactie, maar zo neemt de spanning af van de app. Succes met deze tip!

  Mike of Aysen ???? Spannend.. X

 49. Waaaa!! Ik kan niet tegen verassingen en kan hier dus ook echt niet tegen!! Ik moet het weten!!
  Kunnen we niet gewoon morgen alvast weer beginnen met het nieuwe seizoen? 🙂

  1. Kwestie van scrollen schat… je ziet dat er wordt gezegd ` ik ben blij dat de familie van houten nog leeft/ compleet is en dat Wiet op vakantie is.

   En verderop zie je dat Nina na 5 juli ook nog heeft getwittert;)…

   Eerst lezen en onderzoeken en dan posten ( maar daar hebben meerdere last van) met als gevolg alle theorien en wel 100 keer hetzelfde…

   Feiten schat… X

 50. Ik denk dat Ludo bezig was met hoger beroep tegen Mike en dat hij met zijn Advocaat aan het bellen was. Ik dacht aan dat die Advocaat bewijzen had tegen Mike en toen zei nu kan er niks meer mis gaan.

 51. Er staat een foto op internet met wie er dood is. Zelfs in doodskist. Het is………. NINA
  Geloof je het niet? Zoek op Google: Nina Sanders dood. En je ziet het vanzelf

  1. Jo, je zegt maar wat. Ti’s t niet waard om er naar te kijken!! Zoiets mag niet eens op internet staan! Stuur dan maar een link met de precieze foto ervan! Komt misschien iets geloofwaardiger over 😉

  2. Als je echt zon gtst ”fan” bent, dan zou je kunnen weten dat ludo een paar jaar terug een visioen had waarin nina dood was…….

   1. Moet je luisteren Sem.
    Punt 1: waarom gelijk zo’n aanvallende houding van jou kant.
    Punt 2: wie zegt er dat jij niet uit je nek lult en
    punt 3: niet iedereen is bejaard en heeft alle uitzendingen gezien.

    Maar bedankt voor je fijne reactie waarvan de ondertoon mij totaal niet bevalt. Dit is om informatie te delen en elkaar te helpen naar oplossingen. Jammer dat je dat niet inziet. Veel plezier verder met mensen afkraken die ook gewoon maar 1 ding willen weten: wie is er dood!!!

  3. Ik zeg het nog maar eens. Deze reactie staat ook elders op deze site

   Is een mooie gefotoshopte foto. Of te wel zo nep als maar kan.

   Lees ook de reacties maar eens op facebook. Een reactie is terecht opgemerkt, als iemand zo neer valt, wordt je echt niet zo opgebaard.

   Het is leguber, maar na zo’n val is niet meer veel van je over. Zeker niet zoals Nina op die foto er uit ziet.

 52. Op de wikipedia van Nina Sanders staat – Marly van der Velden – 2 juni 2005-juli 2013.
  Nu zal dit vast een grappenmaker zijn, maar je weet het maar nooit.

   1. Joh hee maar hoevaak word er ook niet gezegd dat je ook goed moet lezen.
    Ik zeg toch “Nu zal dit vast van een grappenmaker zijn”.

    LEZEN!!!

  1. Hoe vaak moet nog worden gezegd dat IEDEREEN Wikipedia zo kan aanpassen. Dat is dus totaal niet betrouwbaar!

   En die foto van een dode Nina in een kist is van een paar jaar geleden. Toen droomde Ludo dat Nina doodging.

   1. Joh hee maar hoevaak word er ook niet gezegd dat je ook goed moet lezen.
    Ik zeg toch “Nu zal dit vast van een grappenmaker zijn”.

    LEZEN!!!

  2. Angelus en als je goed kijkt aan de linkerzijde van die pagina zie je dit.

   Nina Sanders
   Goede tijden, slechte tijden-personage
   Debuut 27 oktober 1997
   Gespeeld door Verschillende kinderen
   (1997-2004)
   Marly van der Velden
   (2005-)

   Dus geen einddatum (juli 2013) ingevuld.

   Wikipedia is zo onbetrouwbaar als de nete, zo erg zelfs, dat er op 1 pagina 2 verschillende dingen vermeld staan. Dus grapjas heeft niet goed gekeken anders had hij/zij ze beiden wel aangepast.

   1. Daarom zei ik ook erbij, : “Nu zal dit vast van een grappenmaker zijn”

    Ik weet ook wel dat wikipedia onbetrouwbaar is, daarom zette ik dat erbij.

 53. Dit is inderdaad een foto van een paar jaar geleden. Hij is ook van de televisie af genomen zoals je kunt zien aan het logo links bovenin…

   1. Elke keer als ik dat spelletje doe met die camera beeld op de achtergrond valt ie weg kan iemand dat filmpje op internet zetten….please

 54. Nina is de dader en Mike is dood en dit stond op Louis Talpe zijn officiële site:

  Goede tijden , slechte tijden RTL NL Mike Brandt 2012 – 2013

  Volgens mij is dat al 1000X neergezet maar ja.

 55. Pffff kijk nou eens op Twitter. . .
  Of hebben jullie het allang gezien, maar vinden jullie het te leuk om hier te posten?

  Zie mijn bovenstaande bericht, en wees me dankbaar. . . X

 56. Pfffff, jullie vinden het volgens mij gewoon leuk om te speculeren:p…

  Zie mijn bovenstaande bericht, zodat we op niveau kunnen communiceren. . .

  En ja ik weet het, geen dank… X

 57. Pfffff, jullie vinden het volgens mij gewoon leuk om te speculeren:p…

  Zie mijn bovenstaande bericht, zodat we op niveau kunnen communiceren. . .

  En ja ik weet het, geen dank…

 58. Dat blijkt anders niet uit die betweterige post van je. . . Mensen schouderklopjes geven omdat ze ZIJN gehoord hebben of afkraken om een gevonden foto…

  Pino ga alsjeblieft terug naar Sesamstraat en laten we niet vertakken naar jou zinloze berichten.

  Back to the subject..X

 59. Trouwens, dat doe ik wel. Want volgens mij ben jij degene die hier uit de hoogte en betweterig doet, met je ‘op niveau communiceren’. Als je goed leest, zie je dat ik er ook bij zei, dat het mij nog niet op was gevallen. Daaronder meld ik ook nog, dat ik nog niet de tijd heb gehad het zelf terug te luisteren.

  Verder geef ik gewoon mijn mening. Dat mag hier. En ik leg niemand op dat ze me zogenaamd ‘dankbaar’ moeten zijn omdat ze zeggen, dat wij niet op niveau kunnen communiceren. Als je niet om dankbaarheid had zitten smeken, had ik je gezegd dat ik na je post ook heb gekeken naar het twitter account, en inderdaad ook de post heb gezien. Maar dat ik het dan toch raar vind dat ze zoiets stoms zouden doen.

  Inderdaad, back to the subject.

 60. Pfffff jeetje roekshana en Pino…..of gebruik de pagina alle twee waarvoor die is bedoeld of gebruik hem helemaal niet.
  Beide komen jullie als een stel kleuters die alle twee meten gaan kijken naar Sesamstraat.

  De site/ forum is om ideeën, suggesties e.d. Te delen niet voor deze onzin.
  Dus of gedraag jullie of stop met posten en laat degene die wel leuk hier aan mee willen doen hun gang gaan en niet lastig vallen met deze geschreven kinderachtige onzin

 61. Als jullie allebei goed hadden gelezen, was je opgevallen dat er in de bio op twitter staat: #TwitterRolSpelGTST, oftwel, niet zoals leo een fictief figuur voor de serie vanuit RTL.

  Maar een paar mensen die het leuk vinden op twitter een rollenspel spelen met bijvoorbeeld Rikki, Tim en Nuran.

 62. Zoals ik al zei, back to the subject en geen ( klets ) koek…

  De twitteraccount van Rikki is gekoppeld aan haar eigen twitteraccount ( Robin) en aan een paar andere accounts van de spelers… maar sommige ontbreken? Zouden we het mysterie zo kunnen oplossen?

  1. Kim, ik had al gepost alvorens je reactie gelezen te hebben… Daar heb je een punt, maar blijft vaag het is intensief werk om dat zo bij te houden..

 63. Waar heb jij gezien dat ze gekoppeld zijn dan? Je kan op twitter namelijk niet 2 accounts aan elkaar koppelen, ik gebruik twitter dagelijks voor m’n werk.

  Nogmaals, als je goed leest zijn dit gewoon fans die op twitter een toneelstukje/rollenspel spelen! Lees goed! Je ziet bij bijvoorbeeld wiet ook dat ze op vakantie is, dat meisje die dat twitter account heft is waarschijnlijk gewoon zelf op vakantie en kan daardoor niet twitteren en dus ook niet meespelen.

  Dit zijn gewoon een paar fans, maar als jij het helemaal uitgevogeld hebt, kudo’s to you! 😉

 64. Geeft niet, in dat geval sorry voor mijn dubbele reactie! Ik wilde het gewoon even ophelderen. Het spel zou anders al weken nietnodig zijn haha! En minder spannend zijn! 🙂

 65. De aflevering van 4 juli.. loopt wiet thuis de deur uit met een zwarte tas.. is dat niet de tas van de app.. anders zou ik denken dat de tas van aysen is.

 66. Dat had ik ook gechecked! Maar die tas heeft een andere vorm en hengsel en ze heeft andere kleding aan.. Later heeft ze op het vliegveld ook een zwarte tas, maar met allemaal van die slierten eraan. En wiet is minder lang denk ik als de persoon in het filmpje..

 67. Op facebook zegt Leo van Wamel: Ik moet wat doen. Word gek hier. Jill bellen. Dat ga ik doen.
  Aangezien Wiet in een inrichting zat en ook nog tijdens de serie een terugval had en belde om een afspraak te maken met de therapeut. Lijkt mij dat Wiet a.s. veilig land.
  ( iemand heeft dit gezegd op Facebook)

  Er gaat niets boven een zomerse bui. Mijn mood ( leo) :
  http://www.youtube.com/watch?v=iQJj4w9-WuQ&sns=tw

  dit is weer zo’n liedje dat iemand met liefdesverdriet iemand toewenst, luister maar naar de lyrics.
  Nina zou dit nooit tegen Mike zeggen, maar miss wel tegen Noud. Maar ze is wel koppig , ik acht het geen grote kans! (20%?)

  Wiet zou dit weer wel tegen Noud kunnen zeggen…

  over de tas met gouden studs dat lijkt mij eerder een aanwijzing richting Nina, aangezien zij de directrice van tasjesdief is. Is de dader(es) toch Nina of zullen ze woensdag nog meer mogelijk daders laten zien. Zoals zij dat in week 1 deden. ik zelf, denk van wel aangezien ze plaatsen bewijs ? ipv bewijs!

  over de hoofdstukken van de app, daar kun je verschillende namen achter zetten. Overspel hoeft niet te slaan op Wiet, maar ook bijv. op Rik. paranoia slaat op AYsen , het verraad op Noud. Het is maar hoe je het bekijkt.

  genoeg getypt voor vandaag pfff!

 68. Hallo als jullie het filmpje bekijken als ze allemaaL springen en het beeld stop zetten van de gene die valt zeg dan maar eens wie het is ik zeg mike kijk maar naar de kin HET STOPPELBAARTJE

 69. Ik denk dat Nina niet de persoon op de bewakingsvideo is aangezien ze een van haar armen/handen niet kan gebruiken… Dus ik denk dat het Lorena is, maar dat zegt natuurlijk niet dat dat de dader is… Toch?

 70. @ Angelina je kan niet duidelijk zien wie het is , ze hebben een gezichtsbedekking ( enige wat je kan zien, zijn de ogen) en plus het zijn stuntmannen/ vrouwen.

  @ meertje ze gaan het echt niet zo makkelijk weggeven dus ik denk echt dat we woensdag en vrijdag meer mensen zullen zien, die waarschijnlijk de daders zijn met de bijhorende bewijs (?)

  1. Ja I know… Ze hebben het dit jaar echt goed in elkaar gezet, vorig jaar was al snel bekend dat Tim de zoon van Anton is, maar nu is het echt spannend!!!

 71. Goede luisteraars hebben gehoord dat Laura in het gesprek met Noud zei: ‘Ik hoorde het van Jef die door Maxime was gebeld, en ik was zo bang dat jij het zou zijn.’ Maxime wist het dus ook niet toen ze Jef belde, of toen Jef haar belde. Dan is het dus grote onzin dat Maxime te kalm was, dus Nina het niet kan zijn. Ik denk dat het aan het einde van de aflevering pas duidelijk wordt, want waarschijnlijk mogen ze het lijk niet verplaatsen en moeten dus wachten tot se laatst gelande. Plot: Nina gaat dood, Wiet draait ervoor op, maar verlinkt Lorena met die foto die ze heeft gemaakt. Ludo krijgt een schuldgevoel en neemt Julia als fuckbuddy, terwijl Janine alleen het verdriet van de dood van haar dochter moet verwerken.

  1. Rikki was wel in paniek maar dat zou ik ook zijn als ik iemand naar beneden zie vallen. maar Nina is niet diegene die naar beneden stort of ze moet zelfmoord gepleegd hebben. Ik ga nog steeds voor Mike volgens mij waren dit de parachutes:
   7 oranje (o.a. Maxime, Rikki, Noud en Nuran)
   1 gele (Lorena)
   1 Roze

 72. Ja gelukkig kunnen Nina Wiet of mike geen roze parachut hebben En wanneer Aysen zelfmoord pleegt kunnen ze er geen verhaallijn om heen bouwen. Of ze moet het dromen. Word Mike vermoord dan kun je een hele spannende verhaalijn maken tot de 5000e aflevering.

 73. Ik had de laatste aflevering nog eens terug gezien en eens goed gekeken naar de kleur van de parachutes en zag dat mike ook een roze had net als aysen.

 74. @ellen ow ok dat had ik niet goed gezien dus dan wordt het waarschijnlijk als laatste Aysen of Mike, en Nina en Wiet leven dan nog

 75. Ik dacht dat ik echt een man zag die naar beneden viel. Ik hou het op Mike en Nina is de dader ik zit te denken ze hebben niks gezegd of de dader ook GTST gaat verlaten.

 76. ik zit zelf nog een beetje met het feit dat op de facebook van leo stond dat het nog erger had gekunt. zouden er dan toch twee parachutes onklaar zijn gemaakt? En dat we dan nu de dader van een onklare parachute zien die niet gebruikt is?

  wat ik ook vreems vond is dat van noud geen filmpje te zien is (te veel info?)

 77. Ik denk dat Nina de volgende is die nog leefd daarna komt Wiet.

  Het gaat tussen Aysen en Mike, toevallig hebben die 2 ook nog het meeste vijanden!

 78. Ik denk dat Nina er uit zal gaan
  Dit omdat 1wiet aysen en Mike te voorspelbaar zij
  2 noud heel verward aan de telefoon zat met Laura en heel snel weer op hing 3 er meerdere mensen een aanslag op Nina hebben kunnen plegen (wiet, Mike, of misschien zelfs wel vijanden van Ludo) hier kunnen ze dan weer een verhaallijn op maken. En iedereen zal in de waar zijn, Mike krijgt de voogdij over nola en omdat Ludo het hier niet mee een is moet Mike met nola vluchten voor Ludo 3 maanden lang (flexwet)

  In de app weest het kompas ook meet naar n van noord maar ook van Nina en staat er een kluisje open met sieraden prul dit kan weer wijzen naar label13 het sieraden merk van gigi (Lorena) en marly (Nina) en aangezien Lorena nog leeft wijst dit naar Nina

  Xx

 79. @Brenda ben er heel erg benieuwd naar wie het zal zijn, en eerst had ik het ook niet gezien maar nu telkens op pauze gezet. Denk dat we nog maar even geduld moeten hebben.

 80. Even voor de duidelijkheid, Nick komt echt terug dit seizoen. Ik kraam geen onzin uit.

  Wat wel onzin was, is dat ik zei dat het wellicht te maken had met de cliffhanger.

  Maar hij komt echt terug. Valentijn ook. Alleen Charlie komt niet terug. (Althans geen Lieke)

 81. Het is weer woensdag, dus tijd voor de nieuwe pagina van GTST Springlevend.
  Heb je de app niet? Loopt ie vast of werkt je geluid niet?

  HIER kun je de nieuwe pagina van vandaag bekijken!

 82. heeee, als je goed kijkt bij de foto waar nuran, rikki en mike op staan zie je boven in de lucht een paar vogels die een pijl vormen. Als je goed kijkt wijst die naar mike.. dus waarschijnlijk heeft het iets met mike te maken.. (week3)

 83. Vandaar dus mijn vermoeden naar Nuran. . . Naast Nina is zij de enige met zo`n slanke lichaamsbouw. . .

  Laten we niet vergeten dat het senario waarschijnlijk iets zal zijn wat we totaal niet verwachten offff juist dat het Mike zal zijn omdat iedereen denkt dat het te simpel zou zijn en juist daarom naar andere theorieën gaat zoeken ?? X

 84. Denk dat het nuran op de camera is omdat je haar naam niet hoort en het zal me niets verbazen als iedereen het overleeft en het die instructeur blijkt te zijn die per ongeluk de verkeerde parachute kreeg.

 85. Nina kan inmiddel gewoon weer dingen met twee handen hoor. Alleen met de een wat minder goed dan met de ander. Maar ze kan het wel. Dus dat zegt niets

Geef een reactie