Marly van der Velden en Gigi Ravelli zijn binnenkort te zien in de TV-serie ‘Verliefd op Ibiza’. De TV-serie ‘Verliefd op Ibiza’ is een vervolg op de gelijknamige film die begin dit jaar te zien was in de Nederlandse bioscopen. In een interview met SBS laat Marly weten erg veel zin te hebben om opnieuw in de rol te kruipen van de wilde en verleidelijke Bibi: “Heerlijk! Ergens had ik het gehoopt, omdat ik nog lang niet klaar ben met mijn personage. Ik heb er heel veel zin in!”

Naast de 2 GTST-actrices zijn ook Jim Bakkum, Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Willeke van Ammelrooy, Simone Kleinsma, Sanne Vogel en Manuel Broekman te zien in de nieuwe TV-serie.

Verliefd op Ibiza is vanaf 26 oktober wekelijks te zien bij SBS6.

47 comments on “Marly van der Velden en Gigi Ravelli in TV-serie ‘Verliefd op Ibiza’

  1. Neeeeee
   Het kan Maik niet zijn want hijs de vader van Nola want anders kan dat toch niet pffff egt sommige mensen op deze site echt pfff

   1. Dus?? ook al is die de vader, dan kan die toch dood gaan. Kijk naar Danny, dat is toch ook de vader van Lana? en die is toch ook dood of niet soms.. jij bent de ene die pff is.. kijk ff verder dan je neus lang is. het is mike dus hou er nu maar over op, of kijk verder dan je neus lang is. zo wat iedereen heeft die gtst aflevering al gezien door de gtst app. Het is gewoon MIKE deal with it.

   2. Echt sommige mensen.. het was al uitgelekt dat mike het was.. Bij de app zie je eerste aflevering dat het mike is die dood is.. Iedereen zegt het al, en dan komen sommige nog aanzetten dat hij het niet kan zijn en dat het nina is?.. alsjeblieft zeg-_-

 1. @Nickname en @North, Jullie Zijn Pas Dom, Het Is Nina Da Zie Je Toch.

  Dom, Dom, Dom.

  Hoe Kan Mary Anders In Verliefd Op Ibiza Spelen?

  1. Toen de opnames van Verliefd op Ibiza waren, hadden de gtst acteurs nog vakantie. Marly had pas een foto getwittert dat ze Nederland verliet en daarop zei Gigi dat ze niet kon wachten.
   En Mike heeft de sprong niet overleefd

  2. Jaa kijk onder je met die reacties, ik heb die nieuwe aflevering allang gezien, jij bent hartstikke dom niet wij! Als je even verder kijkt op deze site, zie je dat het MIKE is en niet NINA, Dat gezeik is allang afgelopen, heb je het in vredesnaam wel gevolgd? Die hele app is al klaar, en MIKEEEEEEEEEEEEEEEEE is dood, klaar uit pasta..

  3. Priscilla

   En jij durft anderen dom te noemen. Je hebt wel lef, zeg. Kijk alsjeblief eerst eens naar je zelf.

   Dan heb ik het er nog maar niet over, om elk woord met een hoofdletter te beginnen. Is dat chique of weer zo’n nieuwe hype.

  1. OMG SERIEUS DOE NIET ZO DOM, KIJK FF VERDER OP DEZE SITE. deze shit is allang afgelopen, als je geen gtst volgt hou dan gewoon je mond dicht. zielige mensen serieus..

    1. idd @North

     wordt er ook best chagrijnig van hoe sommige dom zitten te praten bah…
     ze willen gewoon aandacht denk ik 😉 iedereen weet dat het mike is maar sommige mensen blijven gewoon dom doen.. en als ze dan de aflevering hebben gezien 2 september verdraaien ze hun verhaal en zeggen ze dat ze het vanaf begin all wisten dat het mike was… whahaha

     1. Ja inderdaad. Ze zeggen 2 maanden lang dat het Nina is, en dan heb je 2 september het levende bewijs en dan gaan ze inderdaad zeggen dat ze allang wisten dat het Mike was. Ik kan met die mensen alleen maar lachen. Zijn geen echte GTST fans.

 2. Nina gaat er echt niet uit hoor 😉
  en lorena ook niet 🙂

  Wel leuk dat ze van verliefd op ibiza een tv-serie gaan maken! Alleen jammer dat Jan Kooijman er niet in mee gaat spelen 🙁

  1. Wordt hij weer vermoord nee geintje.

   Off topic:
   Ik denk dat Nina de dader is, maar Wiet is heel rustig na het ongeluk waar Mike dood is gegaan dat is echt vreemd.

 3. Haha er wordt nog altijd een discussie gevoerd wie er nu dood is? Ik heb zelf de app niet gespeeld, en ben ook niet bij GTST live geweest, maar ik geloof toch echt de mensen die er zijn geweest. Daarbij deze site zegt het ook dat het Mike is, en toch zegt nog ene Priscilla dat het Nina is hahahaha.

  Ik ben blij als het de week van 2 september is, dan kan de naam Nina tenminste niet meer worden gezegd.

   1. Boah mensen doe nou niet zo dom willen jullie aandacht hebben iedereen weet toch dat mike gevallen is zelfs de mensen die de app niet hebben gespeeld. De 1e afl. staat alvast en zkr al op youtube kijk dan en je ziet dat mike t is

 4. Ik snap priscilla dat als je de app niet had of de aflevering niet hebt gezien of naar het Life event bent geweest dat je nog steeds denkt dat het Nina is. Maar Louis Talpe heeft bekend gemaakt het te druk te hebben met 2 nieuwe projecten. De ridder in België en verliefd op ibiza. Daarom doen Nina en lorena nog wel mee, omdat ze er maar 1 serie naast hebben en gewoon in Nederland. We gaan hem missen als Mike, maar gelukkig kunnen we nog van hem genieten in deze series.

 5. Mike is gevallen, maar ik denk niet dat hij dood is want in de eerste aflevering, voor degene die hem al gezien heeft, zegt iedereen hij is dood, maar ik heb geen dode Mike gezien. Ik denk dud dat mike niet dood is.

  1. Slaap lekker verder 🙂

   Of dacht je soms dat ze iemand die van grote hoogte met een razende snelheid op de grond neervalt laten zien. Geloof me, daar is echt niet veel van over. 🙁

   1. Het zou kunnen want je ziet idd niemand. Misschien dat bianca hem nog opzoekt in de loop van de week. Maar idd het is hoogst onwaarschijnlijk dat iemand zo’n val overleef. Maar het blijft een fictieve serie, dus wie weet. En hij schijnt er zelf ook nog vaag over te doen. Maar voor nu is hij er voorlopig uit en was hij het die neer viel. En Nina nog pringlevend en de rest. Nou nog maar 3 daagjes!!!

    1. Kijk de spoilers van 9 t/m 13 september. @ nieuw op de site.
     Dan hebben ze het over een crematie.. en op tv lieten, ze ook al een stuk zien met een kist enzoo.. dus hij is wel echt dood, niemand overleefd zo’n val. en ik denk dat ze hem niet laten zien, want je valt van mega hoge hoogte. dan ziet die gene er denk ik niet zo lekker uit.

     1. Bovendien had Louis Talpe zijn opnamen waarschijnlijk al afgerond na die sprong en is hij daarom niet meer te zien.

 6. Het is echt al dik een week bekend dat mike dood is! Door fotos waar hij niet opstaat, het gtst live event, en de springlevend app!!! Wie is er nou alsnog zo dom om te zeggen dat nina of lorena dood is!

 7. Wel een héél erg GTST-gerelateerde cast met Gigi Ravelli, Marly vd Velden, Sanne Langelaar (inval-Sjors), Rick Engelkes, Louis Talpe…

  Maargoed, het lijkt me best een leuke serie! De film was in ieder geval erg leuk.

 8. Niets is wat het lijkt! Wekenlang heeft RTL ons getriggerd met de vraag: Wie overleeft de fatale parachutesprong in GTST? Dat antwoord ligt inmiddels op straat, alhoewel….

  De GTST-kijkers zullen maandagavond om 20.00 geschokt zijn als ze een andere aflevering van GTST te zien krijgen, dan die oorspronkelijk vertoond is tijdens GTST live, GTST.nl en RTLXL.nl. Niet Mike, maar Nina overlijdt! Het best bewaarde geheim van Nederland krijgt een totaal andere wending.

  GTST. 20.00 RTL4.

Geef een reactie