Sorry voor alle vrouwelijke fans die verliefd zijn op Louis Talpe, hij is niet meer single. Hij heeft een relatie met de Duitse Alicia Endemann en ze gaan samenwonen!

Louis woont sinds kort samen met Alicia in Antwerpen. “Ik woon nu al een tijdje samen met Louis en dat gaat zeer goed. Het is geen probleem om tijd voor elkaar te maken. Dat ik nog niet bekend ben in België vind ik niet vervelend. Ik begrijp dat mensen me steeds aan Louis linken, maar ik wil ook op eigen benen staan. Ik ben meer dan de vriendin van, ik ben iemand, ik heb een eigen persoonlijkheid”, zegt Alicia in TvFamilie.

 

 

9 comments on “Louis Talpe woont samen

  1. In Antwerpen dus met andere woorden Mike gaat eruit.
    Of wat ? Gaat hij elke dag heen en weer ?
    Of wat ? Elke week en dan slapen in NL ?

    Dan is het doel samenwonen natuurlijk onzin.

  2. Is geen nieuws hoor. Dat hij een vriendin heeft had hij al gezegd dat hij pas in GTST kwam. Ook dat hij samenwoonde met haar in Antwerpen. Mijn schoonbroer doet dat ook heel vaak op en neer reizen van Antwerpen. Zegt helemaal niks of hij uit GTST gaat of niet. Morgen weten we alweer meer.

Geef een reactie