• 9 augustus 2013
 • Sybren
 • 48

Louis Talpe zal binnenkort beginnen aan met de opnames voor de misdaadserie ‘De Ridder’. Louis zal Thomas De Kuyper spelen in de misdaadserie.

‘De Ridder’ is een nieuwe serie van de Belgische zender Eén. Het eerste seizoen wordt uitgezonden vanaf zondag 13 oktober, Louis zien we pas in het seizoen wat hierna volgt. Wanneer seizoen 2 te zien is, is voor alsnog onbekend. Louis reageert enthousiast op zijn nieuwe rol “Het is een geweldige mogelijkheid om met een sterke ploeg samen te werken en echte topfictie te maken. Bovendien blijft het mogelijk om deze rol te combineren met mijn andere bezigheden.”

48 comments on “Louis Talpe in Belgische misdaadserie

 1. Alles prima…en super leuk..ik ontvang hier ook zender één (B) maar ik hoop wel dat Louis niet naar beneden stort..en dat het “einde GTST” voor hem is 🙁 🙁

  1. Lorena had het in haar hand omdat haar as vast zat.
   En als je dat gereedschap eerst gebruikt met handschoenen, om iets te saboteren,
   ben je wel erg dom als je het daarna zonder handschoenen vastpakt ..

   Ik geloof niet dat Lorena de saboteur is.

 2. Pffffff worden julllie allemaal niet enorm moe van dit gesemel over wie wel of niet dood is en /of wie t gedaan heeft……wacht gewoon 2 sept af…….

 3. Ik denk nina of mike, wiet is deze week springlevend denk ik, wiet of nina, als wiet springlevend is denk ik echt dat nina dood is

 4. De volgende die nog leeft is nina
  daarna leven wiet en aysen .nog
  en degene die neerstort is mike

  Lorena heeft het in opdracht van ludo moeten doen (kijk naar de bewakings camera’s) daar zie je dat het een vrrouw is kijk maar naar dat sprongetje en kijknaar die foto dat is de styl van lorema met die steentjes.

  Maar die oorbel weet ik nog steeds niet van wie die is maar ik denk of van lorena of van nina dus een van de twee is dde dader.

  Het is lorena die het heeft gedaan

  1. Lorena kan de saboteur niet zijn van vorige week (denk ik ) kreeg je een foto te zien dat mike laura noud en lorena in de rosenboom waren op het moment dat er gesaboteerd werd dus lorena is NIET de saboteur

 5. Ik wist ook alweer dat dit gezegd ging worden. Nu bekend is gemaakt dat Louis in een serie gaat spelen is Mike dood.

  “Bovendien blijft het mogelijk om deze rol te combineren met mijn andere bezigheden.” Dit is wat hij er zelf over zegt. Deze tekst staat ook in het artikel hierboven. Het wilt niet zeggen dat hij doordat hij in een andere serie gaat spelen dat hij in GTST dood zal gaan. En ja ik snap ook best dat die andere bezigheden niet perse GTST hoeft te zijn.

 6. Ik denk dat mike niet uit de gtst gaat hoor en ik hoop het niet want anders is er op het verhaal van aysen, bing en monica na, geen spanning meer in het verhaal:

  Nina krijgt volledige voogdij over Nola
  Ludo is tevreden met het feit dat zijn prinsesje blij is.
  Janine, Lucas en Maxime zijn blij dat ze van Mike af zijn.
  Lucas kan zonder problemen aan zijn hoofd verder met zijn relatie met Menno.
  Lorena krijgt haar hotel terug
  Laura krijgt haar baan terug.
  Sjors heeft niemand meer om zich mee te bemoeien en kan zich storten op haar kind en Wiet.

  Maar dan is er nix meer met spanning. Dus Louis blijft vast. En wiet is dood.

 7. MIKE moet blijven!!! Hij is zo leuk en lief!
  Hij kan zo goed acteren!!! Waarom vinden jullie hem in de serie een eikel??
  Omdat hij gewoon goed acteerd!!
  mike als je gaat stop ik met kijken!:( dus blijf:)

 8. Wordt, echt schijt ziek van iedereen.. Meteen allemaal dingen roepen van ja die is dood nee, die is dood.
  Hoe kan je dat nou in vredesnaam weten, als er nog helemaal niks betekend is, 2 september is het weer op tv, en wacht het gewoon af. En als die die app weet, speel gewoon mee en wacht het af. Want van dit gezeik, wordt ik echt schijt ziek van.. Sorry hoor, maar NIEMAND! Kan nog weten wie er dood is, en wie er over blijft.

 9. De app is er om aanwijzingen te vinden en ik vind MZV : Mike zal vallen en MBGD : Mike brandt gaat dood wel heel duidelijk ze zetten dit niet Zomaar in de brief ook geen toeval want je zal uiteindelijk zelf voordat de app afgelopen is erachter moeten kunnen komen wie er Zal vallen. Tot nu toe de meest duidelijke en grootste aanwijzing in de app.

 10. Heee north als je het allemaal zo’n onzin vind blijf dan lekker van zulke sites af. Sommige mensen vinden het gewoon leuk om erover te speculeren en nee natuurlijk weten we niks zeker maar het bedenken van een goede theorie is best leuk!

 11. Ik mag toch lekker zelf weten wat ik doe of niet, het is een vrij land ik mag zelf weten wat ik doe? En ik zou gewoon afwachten denk jij nou echt dat ik de enige ben die dit denkt?

 12. Als je het zo irritant vind moet je het ook niet op gaan zoeken. Lijkt mij niet zo slim als je er niet van houd of je haat gtst blijf dan lekker weg. Blijkbaar vind je het boeiend genoeg om het op te zoeken.

 13. Als je het zo irritant vind moet je het ook niet op gaan zoeken. Lijkt mij niet zo slim als je er niet van houd of je haat gtst blijf dan lekker weg. Blijkbaar vind je het boeiend genoeg om het op te zoeken. @north

 14. Waarom 2x versturen? 1x is wel genoeg hoor… En waarom zou ik gtst haten, als ik er zelf naar kijk? Heb ik dat ooit gezegd dat ik gtst haat? nee daar maak jij het van.. En ik mag zelf weten wat ik op ga zoeken, daar heb jij niks mee te maken. Ik heb een eigen mening, moet je nagaan hoe snel iemand gaat happen als je je eigen mening ergens op zet. Je kan ook gewoon wijselijk je mond dicht houden, maar blijkbaar is dat al moeilijk genoeg voor bepaalde mensen.

 15. Mike is het die neerstort. lorena leeft nog en in dat nieuwsbericht van Meerdijk FM wordt gezegt dat iemand neerstort met een springbrefet en dat waren mike en lorena.

 16. Ik heb echt het gevoel dat het Nina is! Ik weet niet waarom.. misschien door vandaag de nieuwe aanwijzing. Mike zegt tegen Rogier, dat die een nieuwe taak voor hem heeft. En je ziet een foto links Nina, in het midden Rikki, en rechts Wiet. En Nina is helemaal beklad, en er staat Bitch boven. Als het Nina is, dan krijgt Wiet denk ik de schuld, omdat zij haar al eerder wat aan wou doen. En uiteindelijk komen ze erachter, dat Ludo het gedaan heeft, maar dat het voor Mike was bedoelt. Of Mike heeft er wat mee te maken. Phoee.. wat een fantasie heb ik toch weer hahaha, Wat denken jullie?

 17. Wiet is het zoiezo niet die zet dr helm af na de sprong,
  Lorena hoor je zuchten en alles na de sprong
  Noud belt met Laura na de sprong
  Rikki zie je na de sprong
  Maxime belt met Jef na de sprong
  Aysen belt met Dansatoria na de sprong dus Nina en Mike blijven over, zegt u het maar?

  1. Hoe kan je nou weten dat ze na de sprong belt?? Dat word nergens aangegeven.. volgens mij is het gewoon ervoor hoor. Anders zou het wel te makkelijk zijn..

 18. Oja plus dat Aysen alles checkt voor de sprong en het gelijk aan doet, ze was ook nogeens telaat dus niemand kan het daarna nog veranderd hebben bij haar

Geef een reactie